Hú, de jó sokat írtatok!
Na akkor sorjában, először kezdjünk az ünnepelttel! Drága Mónika, sok boldogságot!
BERCSI,
én is netfüggő vagyok... pár hónapja diagnosztizáltam
Amúgy hullámokban tör rám, már volt egyszer 2-3 év, amikor nagyon belemerültem, aztán "jobban lettem"
És most ismét lerántott
Megint mondtál valami újat... 35 felett nő a PÉ utáni fázis?
NIKA,
hát akkor még semmi sincs veszve! Izgulunk, hátha!
KORENKA,
na a másik fő kíváncsi
Itthon minden rendben van - legalábbis semmi új, amit eddig ne tudtam volna
Annyi talán, hogy az ellenkezésem miatt apa már annyira de annyira be van zsongva a babára, amennyire csak NŐ be lehet
Nekem Gimp képszerkesztőm van, de ez lehet, hogy csak Linux-on működik? Apa a házi rendszergazda, én csak kis felhasználócska vagyok
Mire jó egy szoftverfejlesztő a háznál, ugye?
Kb. úgy vagy a tanulással, mint én
Hál istennek nekem most nem kell tanulnom
De puskagyártásban jó vagyok, lényeget kiemelek, kicsinyítek, nyomtatok, kivágok - majd a vizsgán alig merem használni, ha egyáltalán...
De a puska legyártása is megkívánja, hogy legalább átolvassam az anyagot és ez már fél siker
A topikunkat kukkoló pszihopatákkal semmi bajom
Csak ismerős ne legyen!
Kedves kukkolók, aki felvételt kér a zárt topikunkba, nálam jelezze!
MIRCI,
ha nem jött meg, akkor az új ciklusnak még sehányadik napja
MÁLNA,
miért mi van, ha a mellső falon tapad császár után?
Ez engem is érinthet majd...
BERCSI,
"minden rossz után jó következik"
Bekövetkezett a jó
Ez a baj
Látom amúgy legtöbben nem értitek Mirci kivételével
Túlságosan jókislányok vagytok
Mondjuk ezt is várom el tőletek, szép családi háttér és babatervezés kellős közepén
MIRCI,
tipped van, hogy mikor érkezik a teszt?
"Odafagyunk a tortához"
Remélem jégkrémtorta lesz!
RILKA,
nem tudtok világgá szekálni
Egyébként is válogassam meg jobban mit kotyogok el, ha nem akarok kíváncsiskodókat
Tetszik a tipped
Kempingezni? Ajjaj... bundazsákot vigyél...
MÁLNA,
nekem napi 6db MagneB6-ot kellett szednem a terhesség alatt az utolsó 4 hónapban... mondjuk az tényleg elég korai, hogy már most kezdi... szegénykém... de bajod nem lesz tőle... (mármint a sok MagneB6-tól) Viszont azonnal megállította a nyíló/rövidülő méhszájamat.
BERCSI,
most látom, akkor tiéd a feladat!
Ügyesen delegálsz a melóban, látom!
Víz: Most narancsbőr eltüntető kezelésre járok (ma megyek másodjára) és napi 3 liter van előírva... ne tudd meg mit kínlódok, hogy összejöjjön, most 1-2 napig nem is jött össze
Most olvasom, hogy ez meg másnak jól megy... nahát
Én azt számoltam, hogy lemenjen, minden órakor igyak meg 2.5 decit... 1-1 úgyis kimarad mert épp úton vagy, vagy már este lefekvés előtt hanyagolom, hogy éjszaka ne kelljen felkelni...