Mosolygós és napsütéses szép napot kívánok Nektek Lányok!
Itt bbercsi, mint Jana jelentkezik és kéri, hogy bebocsátást kaphasson újra kis csapatotokba.
Na szóval, olvastalak Benneteket folyamatosan, csak hát erőm nem volt írkálni. Tudjátok azt az örök optimista természetemet jól megtépázta az első lombikunk kudarca. Talán- talán most már a régi bbercsi lettem.
Korenkám: először is Tőled kérdezem, hogy hogy vagy mostanában? úgy látom, hogy a kis babakocsid már tovaszaladt a várandósság félidején, csak úgy repül az idő. sokszor eszembe jutsz, hogy Te vagy az első kismamánk.
Málnám: nehéz napjaid lehetnek. de erős és talpraesett csajszi vagy, így kitartás. már kétszer túljutottál ezen a nehéz időszakon, harmadszorra is sikerülni fog!
Mircikém: no stressz. az a várandósság egyik fő ellensége. a tudományoskodás nem tőlem származik, hanem a győri dokimtól. a pozitív gondolkodással mindig több lehetsz. várom a híreket felőled és nagyon- nagyon drukkolok Neked!!!
Nikiee: szia, friss házas asszonyka. ugye szép napod volt szombaton? gondoltam Rád! ha nászúton vagy, akkor csak jókat pihizz és töltődj fel széppel, jóval, hogy legyen miből "építkezni".
tudod valamikor múltkor láttam egy riportot egy nyolc gyerekes családdal. a férj és a feleség is azt vallotta, hogy ahhoz, hogy egy házasság jól működjön, mindkét félnek sokat kell dolgoznia. én megfogadtam a tanácsukat.....
Rilkám: szeretem a vonalzódat.
huppppsz az a pálesz jól befigyelt Nálad, de ha jól érezted magad a hétvégén, akkor oda se neki:) bevallom stressz oldásként én is megiszom néha nagy ritkán egy kis házi páleszt. édesapám főzette és aszalt szilvás. marha jó.
Veronikám: ez az ovi beíratás egy "rémálom" . olyan csöppkék a gyerekek, aztán mégis van ez a nagy cécó... brrrr... Te most hogy állsz a babaprojekt-tel??
Nika: láttam a gyermek fotóit. igen vagány kis krapek. imádtam.
puszi Nektek.
ui.: hiányoztatok