Bogi, sziaaaaaaaaaaa! Gergő természetesen nem ismételte meg a produkciót tegnap óta.
Úgyhogy én magam el sem hiszem addig, amíg nem látom a saját szememmel. Hiába... ez van... hitetlen vagyok. 2 hónapos korában is volt, hogy az oldalára fordult, aztán a köv. két hónapban nem csinálta, sőt, még én se tudtam oldalra fordítani, mert mindig visszabillent.
Mondjuk ma extra hisztis volt torna közben, úgyhogy szánom-bánom bűnömet, de csak 1x tornáztattam, illetve emellett csak forgásokra ösztönöztem, de egyedül nem csinált semmit. Hangyányi segítség mindig kellett neki.
Továbbra is szenved a foga miatt, de még mindig nem tört át. Óvatosan megnéztem az ujjammal, hogy esetleg kibújt-e, de sajna nem.
Örülök, hogy szuperül teltek az itthon töltött napok.
Kati, igazán szuper napotok volt! Remélem nem haragszol rám azért amit most írni fogok, de én ma olvastam ki először a soraidból azt, hogy még jó sokáig anyatejjel szeretnéd táplálni Bogicit. Eddig mindig az tűnt ki az írásodból, hogy szíved szerint minél hamarabb nyomatnád a hozzátápit. (de lehet, hogy nem így van, csak én értettem félre azt amit írtál...)
AZt hiszem Te kérdezted, hogy Gergő szeret-e már hasalni. Nos, a válasz IGEN! Már 10-15 perceket is kibír, ami szerencsére nagyon sokat erősítette a gerincét. Ha visszagondolok, 3 hónapos koráig nem is hasalt (mert képtelen volt rá a feszes izmai miatt), így jócskán le voltunk maradva e téren. Most már TV-t néz hasalva, vagy játszik elöl a kezeivel, vagy épp a szájába gyömöszöli a játékokat. A tornák során most lejtőn kell gyakorlatokat végeznünk. Kb 1 hónapja, ha fejjel lefelé volt a lejtőn, még képtelen volt felemelni a buksiját, sőt a testtartása pont olyan volt, mint akkor amikor nem látott még bennünket gyógytornász, most viszont már fejjel lefelé is ki tudja emelni a fejét és nézi az elé tett játékot. A lejtőt úgy oldottam meg, hogy van egy használaton kívüli íróasztalunk, azt támasztom az ágyhoz és ráteszem azt a kókuszmatracot (huzattal együtt), amit most nem használunk. Tökéletes segédeszköz lett.