Sziasztok!!
Nadina:nekem is pont ez volt a bajom hogy mindenkitől mást hallottam cipő ügyben,mindenhol mást olvastam,és akkor döntsem el hogy melyik a legjobb.Az meg alap ugye hogy minden anyuka a legjobbat szeretné a babájának.Én próbáltam "józan parasztésszel" átgondolni,meg a számomra legszimpatikusabb,leglogikusabb tanácsot elfogadni mindenben.
Orsi:Hát olyan mintásat még nem próbáltam,de általában mindent leszed.Volt hogy szórakozásból celluxot ragasztottam Balu kezére és simán leszedte,sebtapaszt dettó.
Huuu,jó sokszor kel Elisa.És mindegyik kelésnél szopizik?Nem lehet fog mellett még egy fejlődési ugrás is?
Elisa fél a fűre menni? ?
Ez de aranyos
Balu imádja a füvet,imád kúszni mászni benne és már a járás is nagyon jól m,egy neki egyenetlen talajon.Csak most még ugye cipő nélkül nem merem járatni a talajon,na meg ugye játszótér
Ki tudja mik vannak a fűbe
Múltkor összetört sörösüveget szedtünk össze egy anyukával.Pont most gondolkodtunk hogy gyűjtünk aláírást hogy a lakótelepi játszóteret is modernizálják,tartsák karban,na meg nem ártana egy lekerítés sem,mert hiába a 30-as zóna,senki nem tartja be....nc...És akkor arról még nem is írtam hogy a múltkor láttuk ahogy valakinek a kutyája a homokozóba piszkolt
Plusz a 16 éves suhancok a játszótéri padokra állnak,mármint a háttámla tetejére ülnek a mocskos lábuk meg a padon van
Plusz még a cigicsikket eldobálják,és ha rájuk szólunk még nekik ll feljebb hogy ez közterület.Megáll az ember esze
Na de nem idegesítem magam tovább rajta.
Barba:nagyon ügyeskedik Samu is
én még a gyógyszertári fürdetőt használom,abban is vannak ilyen káros anyagok?Tudod,hogy Balunak is érzékeny a bőre,ezért engem érdekelnének ezek a természetes fürdetők,meg kencék.
Köszi szépen,nagyon igyekeztem
Biztos fog Samunak tetszeni
A rénszarvast minden nap megcsodálja,kuncog rá,bekapja az orrát meg nyomkodja a szemét
Tök durván hangzik ez a 3 napos láz
Nekem is elküldenéd ezeket a doksikat?Nagyon érdekelnének!Előre is köszike
Szerintem gmail-re is mehet és akkor ott mindenki meg tudja nézni akit érdekel
Én nem akarok neki mézet adni még,ha nem muszáj.Talán majd ősszel-télen,a teájába kap majd.
Ez tényleg gáz
Én megmondom a frankót már régóta nem adok Balunak fluorid tablettát és d vitamint se.Mindig elfelejtem
Naptejet mi babe-t használunk,tényleg nem volt olcsó,4300 ft volt
Magunkat meg Balut is azzal kenjük, a samponja is babe-s.
Kriszta: a szarvast anyukám vette a Sárkány Centerbe a felsőcsatári útnál.2500 ft volt mindössze.Fel van már fújva,azzal se kell vacakolni
Huu,Kristóf már mondja hogy anya????Nagyon ügyes!!!
Nagy gratula a járáshoz!!!!
Gratula az 5. foghoz is!
Mi voltunk anyukámat köszönteni,kapott egy szép napraforgót,mert az kedvence
Eddig ott voltunk,most jöttünk haza,mert még főznöm kell.Sajtos karaj lesz
Balu is jól aludt,csak ő 10kor dobta be a törölközőt,és ma 3/4 9ig aludt.
Olyan édes,tök sokat fejlődött az elmúlt 1 hétben.Nagyon sok mindent megért már,elkezdett gagyogni is
Főleg a te,de,tej,dej,tá,dá,táj,dáj,ihi,ejé-zés megy
De nagyon édes,majd teszek róla videót,csak nem tudtam még áttölteni a telefonomról
Ezen kivül ha hallja a repülőt,akkor felteszi a kezét,és mutat az égre
Ugyanezt csinálja ha kérdezem hogy hol van a repülő
Meg ha mondom neki hogy hallo,akkor a füléhez teszi a telefont,vagy éppen ami a kezébe akad
Pár napja próbál egyedül enni.Elveszi tőlem a kanalat és ő teszi a tálba aztán emeli a szájába.Persze van hogy semmi nincs a kanálba,na meg fordítva teszi a tálba
És ami nekem a legjobban tetszik hogy reggel mikor áthozzuk az ágyunkba ébredés után,akkor már nem csak átmászik,meg birkózik rajtunk,hanem odabújik hozzám,ráfekszik a mellkasomra,és nagyokat sóhajt
Olyan édes,imádok így összebújni vele
Kár hogy alig 10 mp alatt elunja és már mászik is tovább
Apáék is felköszöntöttek,Apától ágyba reggelit kaptam,Balutól meg korallvirágot!
Szeretnénk minden kedves anyukának nagyon boldog anyák napját kívánni
Csöpp+Balu
Na megyek mert sajtos karajt csinálnék,csak neki kéne már állnom