Sziasztok!
Nos én egész éjjel és még ma délelött is kinlodtam! Aztán apa hozott haza lopediumnot és sutty egyből rendbe jöttem! De persze ehez hozzá társul másfél óra alvás délben mancival! Így eluszott a napom! Nem is csináltam ma semmit csak főztem és tengtem lengtem!
Holnap mi is megyünk persze, ha az idő engedi barinőmékkel majálisozni valamerre, de most nem hiszem, hogy pest lesz belőle!
Örülök, hogy azért jöttek a "régi" topiklakok!!!!
Meli! Én nem akarok "ilyesztgetni" senkit!!!! Egyszerüen csak hiányoznak a régi dumcsizások! Olyan jó mindenkinek a hsz olvasni még ha semmi extra nem is történik az illetővel!!
De nálatok is csak zajlik az élet!!!! Hisz uj frizuja van a kis Marcibabának arrol jöhetne fotó!
Voltál vérvételen és mész is! Amiért szintén drukkolunk neked/nektek!!!
Ha már csak egy röpke hellora is jössz az már teljesen jó nem kell regényt írni nem kötelező csak hiányzik a banda!
Regit igen ritkán látják, de nem is ez zavar, hanem az hogy ott folyamatosan csak a negatívumot kapjuk!
Mi szeretjük a gyors kaját, de ma megbeszéltük apávcal, hogy én már olyan stresszben vagyopk, hogy lehet hogy azért ment a hasam, mert így jön ki rajtam! Anniy rossz történt velünk az elmúlt néhány hétben hogy kezdek besokalni! Azt gondolom, hogy szégyen ide vagy oda el vagyunk uszva a számlákkal mancikával is ki vagyok rendesen, hogy el van maradva ezért teljes letargiában vagyok és akkor ez a matricás story, ha olvastad és még sorolhatnám!!!
Néha azért, ha olvasol minket írj egy két sort és gyere mond mi lett a vérvétel eredményed!
És szurkolok, hogy apának legyen jó munkája hisz ez nagyon fontos!!!
Beze! Nézd én sem várom el mint ahogy Kitty is megirta, hogy két gyermekes anyukaként napi 2-3 órát itt ülj a gép elött és gépelj! Én tényleg nem bántásból írtam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
De tudod szoktam látni, hogy be vagy jelentkezve és rossz, hogy már hetek óta nem hallunk felöled és nagyon kiváncsiak vagyunk " szerintem beszélhetek többes számban" Lexikére és a kis Marci babára! Érdekel, hogy miket produkálnak már! Meg érdekel, hogy te hogy vagy??!!!
Nem kell minden nap jönni csak ahogy Kitty írta egy két hetente legalább egyszer egy mondat erejéig! Hiányzol ám TE IS!!!!!!!!
Köszönöm Regi nevében!!!!
Zsani! Itt nem csinálnak semmit csak mondanak egykét okosságot meg meg mondják hova vigyem mikor és hogyan adnak róla papirt, hogy ott voltunk!!! Itt ennyi a történés!
Kitty!Remélem bratyodnak jó lsz az uj munka! Tesom is kamionozik és Ő is váltani akar! Van is kilátásban egy hely Ő azzal Belgiumba menne meg párizs meg nem tudom még hova! Csak azért tart tőle a biztos szart a bizonytalan jóért!!!????
Hát remélem az uhu jókat fog mutatni és tényleg nem akkor lesz piri anyó! Mert akkor megit lehet várni sokat új időpontért!!! Drukkolok!
Ja mi is kapunk vissza azaz csak én kapok vissza valami 3000Ft körül az adóból és úgye mi is átléptünk az állami nyugdijbigyóba apa kap vissza 63ezer körül én meg 87 ezeret! Na ezzel kint leszünk a trutyiból!
Sőt eladtunk mancika babaágyát jővő héten vasárnap viszik el és abból veszünk neki egy szép szekrényt! Teszveszen találtam remélem addig még meg lesz! Ma már nem, de holnap ráírok, hogy ha addig nem kel el akkor én tuti vevő vagyok rá! Szép hófehér! Jól fog menni a szobájába! Nem vennék most szekrényt de a babaággyal egybe volt a pelenkázó és azalatt volt a ruhás szekrénykéje!! És hát a földön nem tarthatom a ruháit! Meg nekünk ami van szekrényünk az nekünk is kicsi és így már az Ő ruhácskái nem férnek bele így kénytelen vagyok venni!
Na megyek mert megint éjfél van! Bár most épp nem vagyok álmi, de lefekszem, mert mancika minjá kel!
legyetek jó rosszak mindenkinek szép vasárnapot!!!!!!!!