Mirci Vettünk
Pénteken ruhapróba után találkoztunk, már tök hulla voltam délutánra, mivel még mindig sok volt a munka (már nem számítottam rá, hogy ennyi @ jönnek még) meg a ruhapróba is azért fárasztó, le-fel, így állj-úgy állj stb... aztán jött még a párom azzal, hogy ma ne menjünk vásárolni, oylan szép idő van, menjünk ki a dunapartra.
Nem tudtam, hogy sirjak vagy nevessek
Aztán megmagyaráztam neki finoman, hogy ne is próbálkozzon, mert meg kell venni a dolgokat mivel már csak egy hét van az esküvőig. Utál vásárolni, főleg próbálni, és hát most ez azzal járt. Az a lényeg, hogy most minden megvan, kivéve a kék harisnyakötőt. Már a sex boltban is voltunk, de nem lehet kapni.
Veronika Köszi az emlékeztetést!
Már néha úgy összevagyok keveredve, hogy el sem hiszitek.
Malna Nálunk mindig csak csoki volt, illetve 2X nyuszi. Pénteken láttam egy kisfiút kezében egy ici pici nyuszival, hát majdnem elcsábúltam, hogy legyen nekünk is.
Majd külgyél priviben képekez a házról, kiváncsi vagyok, hogy milyen belül. Látod a baba csak azt várta meg, hogy legyen új házatok és ne kelljen választanod a konyha vagy a fürdő között.
Rilka De még dolgozom, majdnem végig a héten. Muszáj, mert véges a szabikészletem.
Jövő héten nem dolgozom, majd jön Görögország is, szóval nem maradt más, munka után rohanok majd a héten próbára, pedikürre, manikürre stb.