Új privát üzeneted érkezett!

Ez a 9900-ik hozzaszolas Kép

Nem is tudom, hogy mondjam el NEKTEK, kiknek koszonhetek mindent, fokent az amit mondani szeretnek!!!! Kép

Ma iszonyu hanyingerem volt es szedultem, gondoltam veszek egy tesztet Kép

POZITIV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Annyira orulok. Ha Ti nem lettetek volna, az allando depi miatt biztos nem sikerult volna.

Azert nehogy azt higyjetek, hogy tobbet engem nem lattok, le sem fogtok tudni vakarni magatokrol Kép Kép Kép

iszonyuan szeretek MINDENKIT!!!!

kamilla
kamilla

Kamilla!

Nagyon gratulálok!KépKépKépKépKépKép

Látod, felesleges volt aggódnod.

Jó babavárást, és nehogy most meg amiatt depizz!!!! Kép (Jaj, anya leszek, mit hogyan kell csinálni...) Csak nyugalom. Ott a másik topic, amiben minden kérdésedre megfelelnek! (Én is!) KépKépKép

Beszti
Beszti

Sziasztok!

Tegnap írtam egy egész hosszú levelet. Ma alig vártam, hogy hazaérjek és olvassalak Titeket.

Hát kiesett a könny a szememböl. Kép Gabón kívül senki nem reagált az írásomra. Tudom ma mással voltatok elfoglalva, de jól esett volna mástól is valami. Ha más nem, akkor annyi, hogy igenis semmi keresnivalóm már itt babásan, mi a francnak írok bármit is. Én szívesen olvastalak mindnyájatokat, jó volt veletek megosztani a bánatom éppúgy mint az örömömet. Jó érzés volt, ha egy problémámra tanácsot kaptam Töletek, de még jobb volt ha én is adhattam valakinek. Azt hittem, attól, hogy még egy talcsin sem voltam, még ide tartozom, hisz mégiscsak itt voltam egy darabig.

Mindegy, vettem a lapot, eltünök, nem írok ide többet, hisz észre sem veszi senki, akkor meg minek...

Azért még utóljára SZÍVBÖL KÍVÁNOM MINDENKINEK, HOGY A TESZTJE MINÉL HAMARABB ZEBRÁS LEGYEN

Vigyázzatok magatokra!

Kata
Kata

Azt ígértem nem írok többet, de ezt még muszáj leírnom:

kamilla!

Hatalmas GRATULA!!! KépKépKépKépKépKépKépKép

Kata
Kata

Én is megígétrtem, hogy csendben maradok, de muszáj megszólalnom, ha új ember követ minket.
Szívbõl kívánom mindenkinek, hogy mielõbb követhessen.
Kamillának pedig hatalmas gratula!!!!!!! És sokkal kevésbé hányós terhességet kívánok, mint az enyém!
(Nálunk mintha már javulna a helyzet.)

Norci
Norci

Sziasztok Mindenki!
Szeretnék én is fölkerülni a listára. Mi kb. 13 ciklus óta próbálkozunk és a 34.cn tartok. Ez a hónap nemigen sikeres, a höm bár a ciklus második felében magasabb, nem megy 36,8 fölé. (popsiban mérem) Ebben a hónapban lesznek hormonszint adatok is, talán világosabban fogunk látni.

Az új és régebbi kismamáknak GRATULA, és ne hagyjatok itt bennünket! (Kata te sem!)Olyan jó hallani, hogy megfogan egy baba, és meg is marad egészségesen! (Egy babát elvesztettem egy éve 4 hét után.)

Mj milyen a höd? Az enyém hasonlóan imbolyog...

Tücsi
Tücsi

KépSziasztok lányokKép
Orsoly-igazad van a PCO-nem zárja ki a terhességet,de nállam nem csak ez van...párszor leírtam már(most megpróbálom röviden)!
4 terhességem volt ebbõl 3 mûszeres befejezés,Laparoscopia-fenestracio o.cromopertubatio(3 vágáska) és egy hysteroscopia!5 mûtét közül 2-ször tulaltattak(hivatalos nevét nem tudom,de nem egy jó élmény-többek között eezért sem vállalom!)Minden papiromon rajta van,hogy Habituális vetélõ-PCO-hormonzavar!Tehát nekem mégegy mûtét nem sokat segítene,mert mûtétek után visszatér minden a régi kerékvágásba ,(sajnos nállam)!Gyógyszerek nélkül 3-4-5 hónaponta menstruálok-peteérés nélkül!Hidd el nem vagyok egy egyszerû eset!Amíg a fiam megszületett és nem láttam még-el sem hittem,hogy nekem valaha egészséges babám fog egyszer az életben születni!-és sajnos csoda az ember életében ,csak egyszer szokott megtörténni vagyis nagyon ugy néz ki !
Moni-Fábián doktort jól ismerem,és Õ volt az aki az elsõ vetélésemet nem fejezte be mûszeresen,mert szerinte 7 hetesen ezt nem kell...ekkor orvost váltottam,de kórházat nem és ebben a kórházban csináltak meg lézeresen elöszõr!
Gabó-köszi ,amit írtál,nagyon jól estek,de a listára nem szeretnék újra felkerülni,mert ha ciklusban nem,de ciklusnapban biztos gigantikus csúcsokat dönthetnék közöttetek!
Caldea-várlak nagyon már!
Na mindegy a férjemmel már eldöntöttük,hogy bármikor jöhet a gólya,de csak önként !!!
Nagyon kiváncsi lennék a Krisztinkára!Léci mondjátok meg neki,hogy én is nagyon kiváncsi lennék rá és a címem-ha megtisztelne vele és leírná: net98freestart.hu

Mindenkit nagyon szeretek ÉN is itt köztetek!
PusziKépKandi72Kép

-nyári tali nállunk a kertben?????
Kandi72

bocsika a címem:net98@freestart.hu
PUCUR nem felejtettelek el,csak láttam,hogy már valaki írta neked,mielött üzentem volna,hogy fiú névben gondolkozzatok leginkább!
Kandi72

-jaj és szeretném elkérni azt a bizonyos listát amin a telcsi számok is szerepelnek,mert jópárotoknak is szívesen írnák magánban-ha lehet!
köszönöm!!!és a matávos számokat is,mert nekem ha nem távolsági szám akkor ingyen van 6-után és hétvégén 3-tól--szóval szívesen visszahívok mindenkit aki felhív!

na ma már nem írok nektek...nem is tudnálak titeket olyan könnyen itthagyni...látszik?
ill.most nézem ma már péntek van,este azért ha kérdeztek írok...oké?
Kandi72

Egyebkent a hom. is 37 C, remelem az is marad.
Beszti, en csak legfeljebb amiatt aggodom de nagyon,hogy nehogy elveszitsem Kép
beleelni sem nagyon merem magam, ez biztos vmi envedo mechanizmus
udv
kamilla
kamilla25

Kamilla!

Gratulálok.

Caldea
caldea

Kamilla!
Nagyon nagy gratula! A szívem pedig sajog, hogy veled tarthassak én is.

Kata!
Hidd el nem azért nem írt neked senki mert nem vettek észre. Én sem kapok választ mindenre, az, hogy hozzám, vagy máshoz többet szólnak az azért van, mert mi napközben itt vagyunk és rögtön tudunk reagálni dolgokra.
Mostanában amúgy is nagy itt a pangás és egyre kevesebben vagyunk. Ami egyrészrõl nagyon nagy öröm, de vannak akik távozása szomorúság (Krisztinka).
Úgyhogy ne harizz itt senkire, mert itt mindenki mindenkinek nagyon fontos, hiszen ez csak így mûködik. Mi így vagyunk a Zebri-Team.

Kandi!
A nyári tali nálatok OK!
HÁt a te kicsi gyermeked tényelg egy csoda. De ha a csoda egyszer megtörtént akkor miért ne történne meg újra.

Tücsi!
Örülök, hogy csatlakoztál hozzánk, majd felteszlek a listára.

Puszka: Gabó Kép
Gabómanó

Kamilla!

Miért kéne elveszítened?
Ez biztos csak az itt olvasottak miatt van (ma éjjel én is vetéléssel álmodtam Kép, pedig semmi alapja, tök jól vagyunk).
Ne gondolkozz ilyesmin KépKépKép, akkor sokkal nyugodtabb leszel (nekem pl. az elsö terhességgemnél eszembe sem jutott, igaz az sem, hogy a második ilyen nehezen fog megfoganni...)

Moni!

Höértéket szeretnék!!!! Magasat!KépKépKép

Kandi!

Csodák az ember életében számtalanszor vannak KépKépKép (de csak a nagyokat szoktuk jegyezni).Én azt kívánom neked, hogy legyen még csodád!

Kata!

Én csak azért nem válaszoltam, mert a másik topicban már olvastam (amúgy is hasonló helyzetben vagyok, mint te). De engem megnyugtattak, hogy kabala vagyok, és te is!

Beszti
Beszti

Sziasztok Lanyok!

Kandi: akkor probaljatok meg spontan, vegulis el lehet kapni ilyen peteerest is, mint ahogy az nalunk is sikerult. Hmmm, Fabian doki miert nem akarta a muszeres befejezest? Allitolag a spontan veteles nagyon fajdalmas, majdhogynem mint egy szules!

Lanyok! Kuldok Kandinak egy listat, remelem senkinek nincs ellene kifogasa.

Kata! Nyugi, nezd meg hany hozzaszolo volt tegnap delutan! Kisse pangas volt.... Es bocsasd meg nekunk, ha neha inkabb mindenki magaval foglalkozik, hiszen mindenkinek a sajat teste/babaja a legfontosabb!

Gaboka: drukkolas meg mindig megyKép

Krisztinka! Nem tudom vagy-e ma, ha igen, akkor jelentkezz!

Pusssz: orsoly

Ps: Nalunk meg esetleg lehetne tali a telen....van kandallonk, biztos jo kis romantikus tali lenneKép Csak kisse nehezkes kijutni hozzank!
orsoly

Orsoly!

Ha nem gond, én is kaphatnék listát?
beszti@vnet.hu

Beszti
Beszti

Kamilla,
Nagy gratula! Húzz minket magaddal légyszi.

Gabó,
Veled mi a helyzet? Remélem jobb híreid vannak mint nekem.

Lányok,
Olyan egyedül érzem magam Krisztinka nélkül!!! Máris hiányzik.

Kata,
Bocsánat ha Gabón kívül senki sem válaszolt a leveledre. Ne sértödj meg. Én is rengeteg hozzászólásomra nem kapok választ, és ha minden esetben megsértödnék??????

Beszti,
Sajnos tegnap este jelentkezett a barna trutyi. Ma a höm magasabb mint tegnap 37,06, és biztos voltam benne, hogy tegnap, vagy mára megjön mert olyan mensis görcseim voltak amilyenek szoktak lenni. A höm valóban enyhén felfelé ívelö tendenciát mutat, de sajna a barnás izéke miatt minden reményem elszállt. Holnap már tuti a mikulás.
Tegnap kiszomorkodtam magam, mára már jobban vagyok, vagy legalábbis szeretném azt hinni, hogy jobban vagyok.
Puszi,
Moni
mj

Sziasztok Lányok!
Sajnos teljesen elvagyok havazva munkailag, úgyhogy még csak most pótoltam be a heti elmaradásomat. Csak kapkodom a fejem, hogy mik történnek itt, néha el is vesztem a fonalat!
Szerintem ez egy olyan topic, ahová az ember bármikor leírhatja búját-bánatát és persze az örömét is, ha õ tényleg így akarja. Az is biztos, hogy nagyon jól esik, ha a többiek reagálnak, tanácsokat adnak vagy legalább bíztatnak, mert egy kicsit ilyenkor úgy érezzük, hogy nem vagyunk egyedül a gondjainkkal, de nem hiszem, hogy ha nem kapunk választ az írásunkra az azt jelenti, hogy nem érdekeljük a többieket. Én pl. mostanság mindent csak utólag tudok elolvasni és a legtöbbször ilyenkor is csak magamban tudom lereagálni a dolgokat, de ez nem jelenti azt, hogy nem érdekeltek és ezért nem írok. Szóval szerintem ne sértõdjünk meg ilyen dolgokon, hisz olyan jó, hogy legalább az ember elmondhatja valakinak a bánatát, legalább van ez a fórum, ahová kiírhatjuk magunkból, ami rossz, és nem belülröl rág már minket.
Kandi, nagyon szomorú, ami Veled történt, de én is csak azt mondom, hogy a reményt nem szabad feladni!
Kriszti, bár nem tudom mi az, ami történt, de remélem mihamarabb visszajössz közénk, hisz nagyon hiányzolKép!
Kamilláéknak nagy-nagy gratula, vigyázzatok Magatokra!!
Most húzok vissza melózni!
Pusz mindenkinek, Sien.
Sien

Moni!

És nem szokott elötte leesni?
Hát igen, ha a 13. napon volt ov., akkor sajnos tényleg holnapra várható. KépKép

Beszti
Beszti

Jo reggelt BaratneimKép

Eloszor is bocsanatot szeretnek kerni mindenkitol aki kirekesztettnek erzi magat,nem volt szandekos de ezt nem tudnam par mondatban leirni mi is tortent.
A lenyeg az,hogy ide mar nem fogok vissza kerulni sosem mert nem lesz kisbabam.Nem orvosi a problema hanem hazassagi.
Mindenkivel szeretnem tartani a kapcsolatot aki ugy erzi,hogy masrol is tudna velem beszelgetni.
Szivesen leveleznek veletek maganban mert az utobbi 15 honapombol csak ti vagytok ami megmaradt nekem.Azert nehe biztosan elolvaslak titeket mert nagyon nehez egyik naprol a masikra valtoztatni es nagyon fogtok hianyozni.

Kamillanak
Oriasi gratula!Vigyazz nagyon ra,o az egyetlen aki fenntartasok nelkul elfogad es szeretKép

Kerlek benneteket ne haragudjatok ram nagyonKép

Mindenkit olelek

Krisztinka
kriszti

Krisztinka drága!

Ha van kedved örömmel venném ha írnál nekem! Szívesen beszélgetnék Veled magánban is:
bjom@index.hu

Pusz, Sien.
Sien

Sziasztok!

Tücsi üdvözöllek körünkben. Biztos lehetsz benne, hogy a legjobb helyre jöttél, de kívánom, hogy mielõbb kerülj át a friss kismamák-hoz.

Kamilla!

Nagyon-nagyon örülök, hogy sikerült nektek a baba. Gratulálok és gondtalan, örömökben gazdag, egészséges terhességet kívánok. KépKépKép

Kata!

Kérlek ne gondolj rosszra. Mi mindig szívesen látunk itt téged (is). Tessék mosolyogni egy kicsit és továbbra is látogatni minket!!Kép

Kriszti!
Bocsánatot kell kérnem. Igazatok van. Ezt a topicot bárki olvashatja, anélkül, hogy tudnánk róla. Megértem, hogy nem akarod az egész világnak feltárni a gondolataidat és esetleges gondjaidat.
Én minden esetre azt kívánom, hogy mielõbb megoldódjon a problémád és itt légy velünk.
Ugye nincs harag?

Éva
Éva

Kriszti!

Természetesen minden másról is beszélgethetünk.
Címemet már fentebb megadtam, és nagyon várom a leveledet.

Itt a mai lista:

Tücsi!

Beraktalak, de még szükségem lenne a lakheyledre és az életkorodra.

Cicó 4c 89 cn Szeged 27 év
Bubi 6c 82 cn Szolnok 28 év
Boglárka 8c 68 cn Györ 24 év
Melinda 3c 62 cn Ulm 26 év
Monchy 3c 44 cn Budakeszi 32 év
Gitta 6c 40 cn Békéscsaba 26 év
Márti 10c 39 cn Debrecen 24 év
Sugár 2c 36 cn Salgótarján 23 év
Cipomama 1c 35 cn Los Angeles 35 ev
Tücsi 13c 35 cn ? ?
Ildi 7c 30 cn Szekszárd 21 év
Klari 6c 29 cn Budapest 31 év
Edina 7c 28 cn Coimbra 23 év
Moni 6c 26 cn Törökbálint 28 év
Ancsi 2c 26 cn Adács 27 év
Marcsi 1c 26 cn Budapest 27 év
Gabó 30c 25 cn Miskolc 27
Kamilla 2c 24 cn Budapest 26 év
Kisvuk 3c 24 cn Svájc 27 év
Lella 11c 19 cn Líbia 32 év
Kriszti 15c 18 cn Galgamácsa 29 év
Edit 9c 15 cn Budapest 30 év
Edelweiss 6c 12 cn Szeged, 31 év
Edi 8c 11 cn Maglód 33 év
Sien 14c 10 cn Budapest 28 év
Lora 13c 9 cn Várpalota 24
Éva 30c 7 cn Nyíregyháza 26 év
Djeszter 4c 5 cn Budapest 29 év

Beszti
Beszti

Kriszti,

Ha bármiben tudok segíteni lévén, hogy a szakmám esetleg nekeda tanácsokkal jól jöhet akkor jelentkezz!! Szívesen segítek ismeretlenül is, hiszen olvastam a korábbi leveledet! b_krysz@hotmail.com a b és a k betû között aláhúzás van.

Kamilla,
nagyon gratulálok és jó pocakosodást!

Gabó,
Mi újság nálatok?????

Babás Lányok,

Csak ++++++++++ energia és gondolatok, semmi negatívra még álomban sem (BESZTI) nem gondolni.
" Velünk minden oké" ez legyen a mottótok.

Breki
breki

Breki
Imádom a pozitivitásodat. Csatlakozom a hozzászólásodhoz!
Bocs, ha már a munkádat emlegetted talán nem fogok mellé, ha azt mondom a pszichológia területén vagy jártas, foglalkozol lelki meddöséggel is? Csak azért kérdem, mert lehet, hogy itt sokunkra ráférne egy csevely ilyen téren is!!!
Puszi, Moni
mj

mj,

Nem pszichológiával foglalkozom jogászként tudok esetleg Krisztinek segíteni!
Breki
Breki

MOni, Breki!

A hõm ma 37.1, de a mensis görcsök már jelentkeznek, úgyhogy most sem sikerült. Mindjárt jön a barnás trutymó és utána ahogyan Ancsi írta versében "....két csík helyett, két csepp vér..." KépKépKép Tegnap még boldog voltam de ma már ............. Már unom ezt az egészet és a kérdés megint egyre gyakrabban jön elõ: Miért pont én? Nem mintha másnak ezt kívánnám, de már annyi sikertelen hónap van mögöttem.

Ahogy hullik a fáról a levél,
úgy múlik el a remény..........

Gabó
Gabómanó

Breki,
Ezek szerint mellé fogtam. Ez is azt bizonyítja, hogy feleslegesen lottózom :-))))). Nahát! Ezt nem gondoltam volna! Van egy jogászunk is!!!!! Köszi, Krisztinka nevében is a segítséged felajánlását.
Puszi,
Moni
mj

Gabó,
Mindig legyen az a szemed elött, hogy az inszemmel sikerülni fog. És most csak azért nem volt inszem, mert a doki nem ért rá, ergo, ha lesz inszem lesz babád is! Ha eddig nem sikerült spontán most orvosi segítséggel fog! Nem szabad elkeseredni! (Mondom én aki ugyanigy el vagyok kenödve).

Ancsi,
Közzétennéd a versedet? Kiváncsi vagyok rá, persze csak akkor ha publikus.

Pusszancs,
Moni
mj

Pucúrka! vagy Aki már nincs egyedül!
A zebrivel nagyon jó barátságba kerültem.Kép
Arra szeretnélek kérni, hogy írj már pár szót, hogy mielõtt becsíkozódtál azok a mensi szerû görcsök melyenek voltak, vagy hogy mi volt más mint azelõtt.
Kétségbeesve várom válaszod.

Köszke, puszka: Gabó
Gabómanó

Sziasztok Lányok!

A háttérben itt vagyok.

Kamilla
GratulálokKépKép Áruld el a 24.cn-on, hogy mutatott a teszt bármit is? Vagy rossz a lista.

Gabó
Hogy áll a hõmérõ?

Szia
Györgyi
Györgyi

Breki!

Elhiheted, hogy nem én rendeltem a rémálmomat. Én is annak a hive vagyok, hogy pozitivan gondolkodjunk és beszéljünk. KépKépKép
Nagy szél ébresztet fel (amiröl persze az Aigner egy szót sem szólt Kép, és ez csak azért érdekes, mert most fejeztünk be a kertünkben egy szerszámos-mindenes házat, aminek szögelve és csavarozva van a teteje, és az épités egy korábbi fázisában már levitte a szél (igaz akkor még csak szögelve volt). És emiatt aggódtam. Aztán meg legalább egy órán keresztül nem birtam visszaaludni, végül sikerült. Kép De azt már máskor is megfigyeltem, hogy ha felébredek hajnalban és utána visszaalszom, akkor valószínüleg sokkal felszinesebben alszom és az életem kellemetlen dolgai rendszeresen megjelennek az álmomban. (A múltkor pl. amikor még nem tudtam, hogy babás vagyok, egy ilyen hajnali felébredés után kétszer is sikeresen megálmodtam, hogy megjött a menzeszem KépKép (a két álom között felriadtam, és konstatáltam, hogy mégsem Kép))
Egyébként én nem magamtól aggódom, csak azért, mert E. azt tanácsolta, hogy szedjek Duphastont (azt irta, hogy a gyogyszeres terhességek minden 3.-ja egyébként vetéléssel vézödik), az én dokim, meg azt, hogy ne szedjek. Én nem szedek, de azért bennem van E. tanácsa.
És még nem voltam orvosnál és Uh-n, (csak jövö hét kedden este, hogy fogom addig kibirni?), és ezért is nyugtalan vagyok.
Bocs, a sok irásért.

Gabóka!

Nem és nem és nem!
Mit mondott Breki????
Csak pozotiv gondolatok, barnás trutyiról szó ne essék, amíg nincs.
Másnak is kezdödött már a terhessége mensis fájdalmakkal. Nekem mensis lábfájással kezdödöt, de nem engedtem, hogy arra gondoljak, hogy megjön. Pedig még álmomban is elöjött, mint fentebb irtam. De mindig azt mondtam, mint most neked: nem, nem, nem!!! A 37.1 meg gyönyörü. KépKépKépKép

Beszti
Beszti

Gbaó,
Már ahogy így olvastam a lányokat nekik is volt hasonló, a hõd még magas ne gondolj már másra egyenlõre. A barátnõm egész terhessége alatt minden hónapban akkor amikor meg kellett volna jönnie görcsölt a hasa, végig azt hitte, hogy ezek vetélési görcsök és a dokiját minden hónapban menetrendsuerûen hívta.
Don't worry feleslegesen!

Breki
breki

Gabó,
Bocs a neved kínaira sikerült!
breki
breki

Gabó!
Boccs, bejöttek közbe az üzijeid(:
Györgyi

Halihó Györgyi!

Nem nagyon irogatsz.
Pedig én már nagyon várom a konkrét dolgokat, amik veled történtek, ha megosztanád valakivel!
Ha valami nem publikus, vagy OFF, akkor e-mailben is!
Remélem azóta már nem vagy annyira elkeseredve, és megbocsájtottál a te kicsit figyelmetlen barátnöidnek! KépKépKép

Beszti
Beszti

Beszti!

Amig nem tudok konkrétat nem akarom leirni. Nem haragszom rátok egyáltalánKép Most már nem vagyok annyira nekikeseredve semKép
Igérem a jövõhét jelentkezemKép

Puszi mindenkinek
Györgyi
Györgyi

Lányok,
Suliba kell mennem, mindenkinek nagyon jó hétvégét kívánok és mensi mentes napokat.
Pusszancs,
Moni
Hétfön találkozunk!!!!!
mj

Gabó,
TE NEM HALLGATSZ RÁM??? A negatív gondolatokat tudatosan töröld!!!!
Breki
breki

Gabó!
Én is csak azt tudom mondani, mint a többiek, hogy nyugi! A hõd szuper!
A lelkiállapotod viszont tökéletesen megértem, én is egyre gyakrabban jutok el oda, hogy már nagyon elegem van az egészbõl.Ebben a hónapban például úgy döntöttem, hogy se gyogyi, se UH semmi nem fog érdekelni, és próbálom nem figyelni állandóan magam.Ezt persze mondani nagyon könnyû. de végrehajtani....Mindegy, most "hál' istennek" elég rohanós napjaink, heteink lesznek, úgyhogy hátha most meg is tudom valósítani a nem odafigyelést!Azért persze apát megpróbálom majd becserkészni a nagy rohanásbanKépKép!
Móni! Nem írtad, hogy hogy áll a hõd?
Beszti! Képzeld én tegnap este azt álmodtam, hogy szültem egy gyönyörû szép babócát!(Ebbõl is látszik, hogy milyen jól sikerül nem foglalkoznom a baba üggyel..hi-hiKép)De ilyen még soha nem volt, még arról sem álmodtam soha, hogy terhes vagyok!
Györgyi: Kép Örülök, hogy már jobb a kedved!

Sien
Sien

Beszti!

Ne aggódj, nem lesz semmi baj. Próbálj meg minél kevesebbet foglalkozni a negatív dolgokkal, és mindennek csak a jó oldalát látni. Azt hiszem azt nem kell megbeszélned magaddal, hogy nagyon boldog vagy. Kép

Gabó!

Ez rád is vonatkozik. A hõd magasan szárnyal. Azt beszéld meg magaddal, hogy minden ok. Arról nem is beszélve, hogy pl. az anyukám még akkor is menstruált, amikor én nagy nehezen megfogantam 8 év után. Szóval csak pozitívan, jó?

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Gabo! En is mensi szeru fajdalmat erzek, az elso teherbeesesemnel is ez volt.Tok fura, pontosan uolyan erzes,mint mikor meg fog jonni, kulonbseg semmi,meg verzes is volt egy picurka, pecsetelo.
Gyorgyi! Egyaltalan nem tudom,hogy a csudaba mutatja ki, csak arra tudok gondolni, hogy nekem iszonyu rendszertelen bir neha lenni a ciklusom (27-45)
kamilla
kamilla

Edelweiss!

Köszi, nem fogok. Meg már csak 4 napot kell aludnom a vizsgálatig is. KépKépKép Fura mi, hogy mindig van mire várni!
Igy van, azt tényleg nem kell, csak mivel nagyon nincs semmilyen tünetem se (ami pici volt, az is elmúlt, bár ennek, hogy nincs semmi, nagyon örülök), ezért nagyon hihetetlen az, hogy tényleg babás vagyok. A fiammal is tünetmentes voltam ugyan, de akkor kezdödött az iskola újra (tanár vagyok), és az éppen elég elfoglaltságot adott.

Sien!
Hát az tényleg sokkal szebb álom! Aztán mindjárt valóság is lesz! KépKépKépKépKépKép
Az az még az álomnál is szebb lesz!

Beszti
Beszti

Beszti!

En nem akarok veszmadarkodni, de en pl megfogadtam hogy a kovetkezo babanal ulni fogok a fenekemen, semmi utazas, es szedni fogok Duphastont vagy Utrogestant. Artani allitolag nem art, csak hasznalhat. Szal inkabb szedjel, es akkor ez a dolog kikuszobolve!

orsoly

Ui: Mindenkinek jo hetveget, en lepek lassan haza.
orsoly

Kamilla, Edelweis, Sien!
Jó jó, igazatok van. Csak pozitívan. Elég majd akkor rinyálnom nektek ha már megjött nem igaz?
Nem tudom mit kezdenék nélkületek.Kép

Beszti!
Nem akarok én sem okoskodni, de énis a duphaston szedése mellett vagyok. ÉN is szedem a doki utasítására.

Kamilla!
Bárcsak igazad lenne.

Az álmok témához: Én tegnap azt álmondtam, hogy belém tört a hõmérõ. HÁt ez sem normális nálam.

Pusz: Gabó Kép
Gabómanó

GaboKép
Ugye nem kezdessz rinyalni!!!???

Krisztinka

Jo hetveget nektek kicsi baratnoimKép
kriszti

Gabó, Orsoly!

Én is mérlegeltem, hogy mi legyen.
Ilyenkor tud az ember esze megállni. Kép
E. tanácsa nagyon megijesztett, egy fél napon át hivogattam az orvosom, mire sikerült elérni. Ö viszont azt mondta, hogy az én kórelözményemmel nem látja indokoltnak a szedését (persze, ha szeretném, akkor felírja), arról meg, hogy lenne a babára mellékhatása, az mondta, hogy nem tudhatjuk. És persze szintén nagyon meggyözö volt!
De mivel akkor nem is tudtam volna feliratni, késöbb meg már indokolatlannak tartják elkezdeni, végül nem kezdtem el.
Biznom kell az orvosomban!
Egyébként az orvosok véleménye a szedés idejét illetöen is nagyon változó: a dokim azt mondta, hogy a meddöségi központokban a 27. hétig szedetik (ha jól emlékszem), E. a 36. hétig szokta adni, de egy megint más orvos véleménye az, hogy a 12. hét után már nem lehet sárgatestellégtelenség miatti vetélés (merthogy a méhlepény veszi át a termelését, és a sárgatest elsorvad), ezért utána teljesen felesleges szedni.
Szóval azt senki nem mondhatja, hogy nem próbáltam helyes infót beszerezni, de sajnos eligazodni nem tudok. Feleslegesen szedni nem szeretném. De mi számít feleslegesnek? Szóval marad az ima! KépKépKép
Perzse titeket lebeszélni nem szeretnélek, nem is tudnálak, fö a biztonság!

Beszti
Beszti

Beszti!
Szerintem is az a legfontosabb, hogy bízz az orvosodban! Ha meg már úgyis késõ lenne elkezdeni szedni, akkor most már ne idegeskedj e miatt, hidd el, minden rendben lesz!KépKép
Pusz, Sien.
Sien

Beszti!
Nem akartam, hogy bepánikolj emiatt. Ne aggódj. Én szedem mert nekem kell és az orvosom is ezt mondta. Ha neked azt mondta, hogy nem kell akkor biztosan úgy is van. Ne is gondolj többet rá. Én speciel még mindig nem tudom, hogy abba kell hagyni a 28. npaon és után ha akar megjön, vagy addig kell szedni amíg meg nem jön. Úgyhogy összekavarodásban én is helyezést érhetnék el.

Na puszka, jó hétvégét.: Gabó Kép
Gabómanó

Kriszti!
Pucúrral megbeszéltük, hogy ide tartozol és kész.

Gabó
Gabómanó

Cicó 4c 89 cn Szeged 27 év
Bubi 6c 82 cn Szolnok 28 év
Boglárka 8c 68 cn Györ 24 év
Melinda 3c 62 cn Ulm 26 év
Monchy 3c 44 cn Budakeszi 32 év
Gitta 6c 40 cn Békéscsaba 26 év
Márti 10c 39 cn Debrecen 24 év
Sugár 2c 36 cn Salgótarján 23 év
Tücsi 13c 35 cn ? ?
Ildi 7c 30 cn Szekszárd 21 év
Klari 6c 29 cn Budapest 31 év
Edina 7c 28 cn Coimbra 23 év
Moni 6c 26 cn Törökbálint 28 év
Ancsi 2c 26 cn Adács 27 év
Marcsi 1c 26 cn Budapest 27 év
Gabó 30c 25 cn Miskolc 27
Kamilla 2c 24 cn Budapest 26 év
Kisvuk 3c 24 cn Svájc 27 év
Lella 11c 19 cn Líbia 32 év
Kriszti 15c 18 cn Galgamácsa 29 év
Edit 9c 15 cn Budapest 30 év
Edelweiss 6c 12 cn Szeged, 31 év
Edi 8c 11 cn Maglód 33 év
Sien 14c 10 cn Budapest 28 év
Lora 13c 9 cn Várpalota 24
Éva 30c 7 cn Nyíregyháza 26 év
Djeszter 4c 5 cn Budapest 29 év
Cipomama 1c 2 cn Los Angeles 35 ev

Sajnos a lista aljara kerultem...... (Mar kisirtam magam. Azt hittem talan masodszorra konnyebb lesz a teherbe eses. Most visszajott a hosszu evek hiabavalo probalkozasanak emleke, es kicsit letaglozott)

Moni,
A barna "trutyi" nem feltetlenul jelent menstruaciot. Egyik baratnomnek harom honapon keresztul megjott - a 4. honapban derult ki, hogy terhes. Ha a hod fennmarad, akkor ++++++++++++

Kriszti,
Nem ismerlek, de fel a fejjel. Nekem mar 2 hazassagom ert veget, s visszagondolva, szerencsesebb nem is lehettem volna. Az ido begyogyitja a sebeket, s uj boldogsag var valahol...... (Bocs a bolcselkedesert, de tenyleg igy van)

Cipomama
Névtelen

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?