kedves nócika,hogy vagytok ma?az első baba fél év után sikerült és utána gondoltuk jöhet is a következő baba amikor szeretne,aztán nagyon hamar sikerült is,szülés után letelt a hat hét és már sikerült is a baba,sajnos a kislány hamar tápszeres lett,elég nehéz volt az elején,de ha mégegyszer csinálhatnám ugyanígy csinálnám:-)szeretem a munkám és vissza szerettem volna menni hamar dolgozni és nem akartam 3év korkülönbséget,most meg nagyon szeretnénk még egyet,eredetileg 2akartam,de most végülis mégis szeretnék én is még egyet:-)találtunk egy szép kislány nevet:Zulejka,nagyon tetszik nekünk,ezért szeretnénk még egy kis rózsaszín ruhásat:-)de persze ha kisfiú lesz akkor is nagyon boldogok leszünk:-)jövő hétvégén kellene megjönnie,akkor fogok tesztelni,már nagyon kiváncsi vagyok:-)8 hónapja próbálkozunk,még van idő,de azt hittem a harmadik pici is hamar összejön:-)tegnap próbáltam csinálni,klasszak ezek a vonalzók,de valahogy a beillesztést nem tudom hogy kell csinálni,tudsz segíteni?
Mi jót szoktatok csinálni?Tényleg nem tudsz valami jó ingyenes hirdetési oldalt a neten?Szeretném eladni a babakocsit,lecseréljük egy könnyebbre,már ki is néztem az újat,olyan klassz kis könnyü és újszülött kortól lehet használni,a harmadikon lakunk,lift nincs és nehéz lenne cipelni a mostanit:-)lassan befejezem,már regény lesz lassan,nálunk nagyon fúj a szél,most jöttünk a játszótérről,egészen átfagytunk,megyek csinálok is egy meleg teát,szép vidám napot:-)