Sziasztok!
Kinek hogy telt az ünnep?
Csillag! Remélem, hogy már nem vagy annyira elkeseredve. Mikor mentek a másik Dévényeshez?
Nita! Gratula a kalácshoz! A családi program biztosan nagyon jól sikerült, majd benézek a blogodba a képek miatt!
Dike! Én is csak megerősíteni tudom Katit és a többieket. Ne ess kétségbe a méretek miatt. A gép a csontok hossza alapján kalkulál. Bár nekünk nagyon bejött, de vannak, akiknél nagyon elmér. Arról nem beszélve, hogy Csillagnak igaza van, ráér idekint megnőni a picur. Hidd el, olyan gyorsan nőnek, hogy észre sem veszed és már 4kg-os lesz. Én megelégedtem volna egy 3kg-os babával is, és nagyon szeretném, ha a második sem lenne nagyobb, mint amennyi Bálint volt.
Nika! Én is lúdlábat sütöttem, csak nem tortaformában. A párodé biztosan profibb, mint az enyém. Sütöttem kalácsot is, kettőt is, mert az elsőt két nap alatt megettük. Zoli azt mondta, finomabb, mint a bolti.
Nekünk nagyon jól telt a Húsvét. Egyik nap az egyik anyóséknál, tegnap meg anyuéknál voltunk. Tesóm sokat van velünk, Bálint nagyon jól el van vele is. Viszont asszem a tejem az rendesen megcsappant. Alig fejek 5-10-20ml-ket, és egyre többször oda kell adnom Bálintnak mindkét cicit. Ez most eléggé bánt, ezért gondoltam beszerzek megint egy mérleget(a konyhai digitálissal eléggé nehézkes, meg kezdjük kinőni, 5kg-ig mér) csakhogy tisztában legyek vele, hogy mennyi tejci van egyik másik cicimben. Egyik nap tudom, hogy úgy szívott 170 ml-t, hogy az egyik ciciből 100-at és bevágott még a másikból 70-et. Az is tuti, hogy nálunk már a 140ml az a legkevesebb amit eszik, mert ettől kevesebbet ne mértem mostanában. Inkább 150-160-170-200ml-ket! Viszont ezekkel az éjszakai nem kelésekkel meg megint csak 5ször eszik egy nap és szerintem ez is oka a kevesebb tejcinek. Jaj, nem tudom, de ez most eléggé bánt. A másik, hogy még mindig nagyon pöttyös a pofija, és kezdődik a koszmó is.
Annyira elegem van már belőle, hogy van egy gyönyörű kisfiam és mindig vmi "elcsúfítja" szegényt. Alig várom csütörtököt, akkor megyünk tanácsadásra.
Kati! Nálatok elmúltak a pöttyök?
Rita! Jól láttam, hogy Zalánnak nem is voltak? Írtad a múltkor, hogy a fodrásznál átázott a felsőd. Na, én sosem vagyok melltartó betét nélkül, bár mostanság szinte szárazon dobom ki őket, de nem merem megkockáztatni, hogy ne tegyek be.