Sziasztok,
úgy örülök, hogy annyira írtok magatokról
Olvasni próbálok, de írni nem megy.
Hihetetlen mennyire lekötnek a gyerekek, a háztartás és a könyvelés...
Ma pl egész nap nem aludtak, csak rosszalkodtak, de nagyon durván, Dávidka a 10 hónapjával már nagy partner tud lenni a csínytevésekben
Én meg néha azt érzem, hogy menten megőszülök vagy megbolondulok
Imádom őket, de nekem nincs segítségem, a férjem sem tud segíteni a vállalkozás miatt és a tudat nehéz, hogy csak én vagyok nekik aki megoldja minden gondjukat-bajukat.
Dancinak nem jött össze a szeptemberi ovi mert mégsem indul minicsoport, helyette sikerült mindkét gyereket beíratnom magánbölcsibe, csak délelőttre mennek, de kénytelen vagyok mindkettőt beadni, mivel itthon a vállalkozással rengeteg a munka, néha abba is beleszakadok, de felvenni nem akar a férjem senkit, mert mégiscsak egy családi vállalkozás és idegenekre nem akar bízni semmit.
A gyerekek igazi rosszcsontok, Dávidka 9,26 kg, vasárnap ment egyedül 1 métert, állni is szépen áll egyedül ha úgy tartja kedve, de szívesebben keresi a kapaszkodót. A beszéde is nagyon jól halad, sokszor egy-egy szót tisztán elismétel amit tőlem hall, nézek is nagyokat, mert Danci 10,5 hónaposan egy kukkot sem szólt. Apa, anya már régóta megy nála, jó hallani.
Nagyon zsivány, mindig mosolyog. Viszont nagy fájdalmam, hogy a mai napig nem alszik éjjel, 30 percenként vagy óránként felsír, ha nem szoptatom meg akkor átvált keserves zokogásba amivel felébreszti Danikát aki szintén zokogásba kezd és zeng az egész ház...
Egyszerűen nem tudom mit tegyek, hogy aludjon éjjel Dávidka.
Danci pedig 22-23-24 órakor hajlandó csak elaludni, akkor sem alszik el hamarabb ha tök sötét és csend van a házban, tegnap is 23 30-ig beszélgetett velem a sötétben.
Úgyhogy meggyűlik a bajom a neveléssen rendesen...
Amúgy aranyosak, okosak, Dancinak nagyon megy az angol, mielőtt hányás-hasmenős beteg lett (mert családilag mi azok is voltunk) mondta nekem, hogy fáj a hasa, én néztem bambán ezért elmondta angolul is
Sokszor a tv-ben látottakat is angolul mondja. Udvarias, igazi kis nőcsábász, szinte szerelmes az összes ismerős kisgyerek anyukájába
Úgy látom egyenlőre az idősebb korosztályt kedveli
Be is kell fejeznem, mert szükség van rám, sírás van...