Sziasztok!
Csillag! Köszi a cikket a zöld kakiról. Megnyugodtam. Azt gondolom, ha Bálint kiszív 200ml körüli mennyiségeket, akkor abban nem csak cukros rész van, így tuti, hogy inkább az van, hogy gyorsan átmegy rajta. Én annyira nem örülök, ha csak 5ször szopik, mert akkor aligha van meg a napi adagja. Bár azt is mondta a védőnő, hogy mivel Bálint sokat alszik, így lehet többet hízik, mint mondjuk egy olyan baba, aki 8szor szopizik, de egész nap bömböl. Igazából én úgy vagyok vele, ha már meghízza, amit kell, elégedett vagyok.
Ne foglalkozz a mérleggel, én azt mondom. Abszolút megértem, hogy nincs időd és energiád tornázni, illetve egyet értek Katival, rohansz Te eleget egész nap. Elárulom, én is napok óta készülök tornázni, de valahogy a főzés, házimunka, bevásárlás, Bálint mellett még nem jutott rá időm, pedig Ő szinte egész nap alszik.
Kati! Gratula az elalváshoz, nagyon örülök Neki! Nálunk az éjszakai kelés minimum 30perces. Bálint olyan 15percig cicizik, aztán büfiztetés, pelus csere. Most este 9kor szopizott utoljára, majd 2kor ébredt, utána pedig 7kor. Viszont majdnem 1órát voltam nála. Büfizés után tisztába tettem, majd feltettem még a vállamra, hátha jön még egy büfi. Erre érzem ám, hogy büdi a gyerkőcöm. Hát, nem betojt?! Felteszem a pelenkázóra, kibontom, jött még egy adag, majd még egy. Még szerencse, hogy én nem kaptam belőle. Viszont neki a ruhája is olyan lett, meg az alátét is.(Én teszem a pelenkázóbetétre még egy DM-es alátét is mindig)Na, így aztán átöltözés is volt, amit Ő persze végig vigyorgott.
Amúgy a robbanós kaki nálunk is játszik.