Te jó ég Szonja, és Balázs kire akart éppen lecsapni?
Mert elég zsiványul álldogál ám ott
Na persze ahogy elnézem Ádám se egy matyóhímzés
Dorka: az ellátásra valóban egy szavam nem lehet, mindenki kivétel nélkül nagyon kedves, és szemtelenül fiatal, szerintem az orvosok kb 80%-a még nálam is fiatalabb pedig én sem vagyok vén. Úgy saccolom mostanában jöhettek ki az egyetemről
Persze nyilván egy gyerekosztályra inkább fiatalok kellenek akik ,még nem égtek ki, és bírják ezt az egészet. A főorvosnő is anyám korabeli lehet, aki szintén nagyon fiatal
Szóval le a kalappal, csak maga ez az egész helyzet nagyon frusztráló. Az épület kb szocikori lehet, az ablakokon süvít be a szél, bár néha még jó is mert elnyomja éjszaka a gyereküvöltés zaját. Hanna se nagyon tud ám aludni, éjszaka 3X kel megitatom vízzel amit el is fogad, de a cici is kell neki, nyilván megnyugvásra is vágyik. Mondjuk így is többet aludtam ma mint tegnap, most hogy már egyedül vagyunk, bár nyilván itt sosincs csönd, egy gyerek mindig sír. A szomszédban meg nem tudom mi a gyerek baja, amelyik egyfolytában mantrázik de éjjel fél kettőkor arra keltünk fel hogy nyomatja, az anyja meg nyugodtan beszélgetett a szobatársa anyjával, meg sem próbálta visszaaltatni a gyereket, ez nem normális. És akkor csodálkozok hogy szegény Hanna se tud aludni.
Remélem minél hamarabb kikerülünk innen, mert lassan kiborulok az alváshiánytól, és az állandó gyereksírástól. Nem is értem, az enyémnek gyakorlatilag hangja sincs, pedig állítólag a középfülgyuszinak fájnia kéne, ehhez képest vidám, jókedvű, jóétvágyú.
Bocs hogy megint panaszkodok, de a hangulatom már most a béka popója alatt van és ez még csak a harmadik nap. Remélem az állapotának köszönhetően minél hamarabb, és jó fog reagálni a kezelésre Hanna, és talán akkor hétvégére hazamehetünk.
Ja még annyi Dorka, hogy mivel nem is tudtunk róla hogy bármi baja lenne, mert nem jelezte, nem is kapott gyógyszert, de ha most nem lázasodik be, még hetekig is ellehetett volna vele. Arra tudok gondolni, hogy mivel anyatejes, azért nem döntötte le egyből a fertőzés a lábáról, és így csak most jelentkezett. Persze láza azóta nincsen, tehát nem is értem az egészet. Most egyébként infúzión keresztül kap mindennap egy adag antibigyót.
Na mindegy nem rontom itt tovább a közhangulatot, holnap beszámolok a kontrolleredményről, mert holnap vesznek megint vért tőle.