Na, micsoda izgalmat keltettem.
Korenka: Elvileg szombaton kéne megjönnie. Vagy vasárnap esetleg. És mint mondtam, nem volt mosógép.
Sajnos. Azon a hétvégén a legintimebb akciónk az volt, mikor egy fal két oldalán egyszerre vécéztettünk egy fiú és egy lány mozgássérültet. Nagyon romantikus volt.
De talán az indulás előtti akció hatékony lehetett.
Mirci: Ugyan, a járművek nem jogosítvánnyal működnek.
Mondjuk a bukósisak hiánya már szembetűnőbb.
Mást is vett magához? Hogy jutott be?
Balga módon elfelejtettük bezárni a lakás bejárati ajtaját. (Mondjuk mellesleg ablak is volt nyitva, mert meg lehetett sülni éppen.) A kertkapu zárva volt, de nem túl magas a kerítés. Mi békésen aludtunk az egyik szobában, addig ő kipakolta a másikat. Lenyúlta a táskámat benne az összes iratommal, egy teljes havi fizetésemmel, a laptopomat és két fényképezőt. Állítólag jó pár másik házat is kipakoltak hasonlóan azon az éjszakán.
Egyébként tényleg nem számítottunk rá, hogy előkerül bármi is. Most meg nem tudunk még semmit, motorozás közben telefonált ránk a srác, hogy rendőrök keresik az uramat.
De hát ugye nem találták meg.
A héten meg állítólag szabadságon van az illetékes nyomozó, így nem tudunk intézni semmit.
Azért barchobázni csak lehet...Magyarországon van?
Persze, nem is túl messze. Elég macerásan, de a mostani munkahelyemre is be tudnék járni onnan. Inkább attól extrém, hogy még a mi fogalmaink szerint is elég nomád jelenleg, de van benne fantázia.
én mindig bukdácsoltam tesiből.
Én is!
Főleg a kötélmászás volt a mumus nálam.
De én olyan lecsúszós kötélpályára gondoltam, mikor csak felkapaszkodsz egy ilyen síliftszerű ülőkére, és az legördül a megfelelő helyre. Na de ha van unalmas járda is...
Málna:
tenyleg, ha jon a baba, akkor mar csak setalni lehet az erdoben, max felorat? Mi lesz veled?
Hát, majd meglátjuk, hogy bírom. Sógornőm pl. 5 hónapos terhesen még simán teljesítménytúrázott. De persze nem akarom túlerőltetni magam. Majd megkérem a páromat, hogy jöjjön ki velem, és kapjon a hátára.
es mi lesz a tarsberlo sraccal? Megy veletek?
Nagyon remélem, hogy nem.
De erről még nem beszéltünk.
Hatul ultem. Az elso kanyarig.
Jajjj, csak nem?
Nekem is az volt az első motoros élményem gyerekkoromban, hogy egy rokon srác megnyugtatott, hogy motorozni nem veszélyes, és amúgy is vigyáz rám, majd az első sarkon borultunk egy hatalmasat.
Veronika:
Ennyit az imidzs-ről
Hát igen, érdekes...
ráejtettem a nagylábujjamra a hajszárítót
Mi van veled, te lány? Itt a tavasz?
Jaj tényleg, én meg a kedvenc terepi gatyámat szakítottam ki valamelyik nap. Ami nálam nem is lenne olyan meglepő. Na de otthon, a szobában, reggelizés közben
Na, megint kisregényt írtam.
És jelentem, még mindig hányingerem van. Nem is tudom, ebédeljek-e valamit, vagy jobb ha nem.