Új privát üzeneted érkezett!

Thimmy: ne izgulj,gyorsan bele fogsz jönni! :)
az első 1-2 szúrás még mehet nehézkesebben,utána már nagyon gyakorlott lesz,aki beadja.

Magadnak szúrsz,vagy párod segít?

Kívánom Neked,hogy Sz gyorsan megoldja a problémátokat! :) :)
Vendég

A szúrás szokott menni a lányok nagyrészének... :wink: :wink: :wink:
Nálam mondjuk a tű túl szűk keresztmetszet lenne, de majdmindenki megbírkózott már vele.... :wink:
Igen, jól emlékszel, köszi! :).......hosszas előélet után matisz-babánk lesz :)
Jó, hogy egyből kezdhettek is, belecsapni a lecsóba, nincs sok agyalás, hanem sodródtok az eseményekkel :wink: :wink: :wink: :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

thimmy: Üdv itt közöttünk. A laptető szerencsét hoz, a szurizáshoz tedd el holnapra. Az első nagyon nehezen megy, de egyre könnyebb lesz. Arra vigyázzatok, hogy mikor letöritek a folyadék tetejét ne a festett csíkot nézd, hanem keresd meg a bevágást. És valami ronggyal törd le. Én az elsővel rögtön elvágtam az ujjam, a szuri már nem is volt para. Ezek után nálunk apa mixelt, én szúrtam. De régen volt már.
vicky79
Budapest III. kerület

Nahát, egy laptetűt is egyből sikerült beszereznem, hát jó szokás szerint bedobom én is a közösbe (és égi jelnek veszem a további sikerek érdekében :D )

Ó igen, összamatiszoltátok - ez is rémlik a korábbi oldalakról :lol:

Szia Breki!

Neked is gratula a kis Majához!
Még nem tudom, hogy oldjuk meg a szurit, szerintem mint minden mást, együtt összehozzuk. De a párom nem zárkózik el az elől, hogy ő csinálja. Bezzeg, ha őt kéne szúrni, na azt már nem bírná... Fiatalabb korában a vérvétleknél mindig pátyolgatni kellett, mondjuk ezt még mindig bírná, csak már kicsit cikinek tartja :D :lol:
thimmy
Gárdony

Hahó!

Kicsit most gyors leszek!

Woody: nagyon jó utat, remélem minden ok-s lesz, mikor jöttök vissza??? Hiányozni fogsz.

Breki: annyira helyes vagy a pocakkal és a kocsival, énisénis! (Álmodom)

Látom Vicky te is kedvet szereztél egy ilyenhez? Hajrá, de előbb szerintem egy saját autód lesz? Talán Focus, na abban lehet pakolni.

Inj. hát én is alig merem kibontani, ha kell valamiért. Tényleg csak ronggyal és óvatosan, mert az üveg nagyon csunya dolgot tud müvelni.

KPN hát ez a mindenórás pocak? Csak nem várod meg a csütörtököt. Báránykám is akkor született.

Olyan jó itt a virágaim között a kerti lakban már. Kicsit megnyugszom. Ha tegnap nem is sírtam, azért azóta jutott már belőle. Az orchik is vígasztalnak. Amelyik uj virágszárat hoz, kiderült, hogy oldalágat is növeszt, a kiránynőm és hercegnője itt illatoznak, belengi az egész szobát. Mellette lévő 5 hónapja nyilik.

Kár, hogy az idő estére lett pocsék, még a kertet se tudtam megnézni.

A talihoz (amire azt hiszem nem tudok elmenni, ahogy látom): hm szóval Náncsi néni? Jó közel lenne nekem, de azt mondom inkább ne (bár a Nagyrét vele szemben), de a kaja nem tul jó, és ahogy látom irtó drága. A kerthelyisége óriási a benti nagyon pici. Évekkel ezelőtt voltam ott külföldiekkel, irtó égés volt a kaja miatt, amit nem csináltak meg rendesen.

üdv kispatak
Vendég

kispatak: Hát persze, először a verda, majd később a jöhet a tesó és ha lesz affinitásom akkor, jöhet az espiro. :D Focus álom marad szerintem.
vicky79
Budapest III. kerület

Csajok,
a Woody által ajánlott Vakvarjúhoz mit szóltok?
Nekem szimpi, és a város közepén van, elvileg mindenkinek elérhető akár bkv-val is.

Kép
judit0713

Judit, nem tudom ki mennyit szeretne, illetve tudna áldozni erre a talira. Nem túl drága itt a kaja? Gondolom mondjuk bérleti díjat nem kéne fizetni, ha fogyasztanánk, de biztos van vmi minimális fogyasztás ami alatt nem állnak szóba velünk. Kérjek ajánlatot tőlük? Hány fő lenne? És végülis mi az utsó dátum? Gondolom valami olyan megoldás kéne, hogy esetleg vmi kis menü legyen? Vagy svédasztalos jellegű? Vagy ti hogyan gondolnátok?
ann74

ann: Én most nézem az étlapot. Nem is túl drága, de nem is a legolcsóbb. Olyan Don pepe árban vannak a dolgok. A kenyérlángosok nagyon jól hangzanak.
vicky79
Budapest III. kerület

A kenyérlángos tényleg állati jól néz ki. Csak az a nagy kár hogy ilyet nem ehetek :-(
Sztem egy ajánlatot simán kérhetnénk, az nem kerül semmibe, és nyilván olcsóbb lenne, mintha ott rendelgetnénk. Csak nem tudom kaja szempontjából milyen elképzelések lennének.
ann74

ann: Én sem olyanokat nézegetek, amiket meg is ehetnék. :oops:
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky, asszem én aznap délutánra felfüggeszteném ir-es diétámat :roll:
ann74

ann: Hátha ide megyünk akkor én is. Bár én most sem tartom be igazán. :oops: Pedig kéne, mert a metet is elkezdtem szedni.
vicky79
Budapest III. kerület

Thimmy: üdv itt! Ne izgulj, menni fog a szuri beadása! A lényeg, hogy úgy "laposan" szúrd, bőr alá. Gyengéden, de határozottan szúrjatok... és nem baj, ha picit vérzik.
Mennyit szúrsz naponta? És azt, hogy mi a problémátok (bocs, elfelejtettem a pontos megnevezését), hol állapították meg?

Vikus: mi újság?

Én jól vagyok...semmi különös. Még több, mint egy hét van a tesztig, addig nem is igen törődök a jelekkel.
A hétvégén motor túrán és az erdőben túrázni voltunk a férjemmel, tök jó volt! Szép volt az idő, kellett a friss levegő.
A fórumtali idején sajnos éppen Ausztriában leszünk, de majd gondolok rátok. :-)

Kép
lujzici

Thimmy: még valami - az ampulla tetejéből letörés előtt mindig pöckölgessétek le a folyadékot. Nekem állandóan tele volt...le kellett ütögetni az ampulla "testébe". Eltartott egy darabig, mire rájöttem.

Kép
lujzici

Andi
Na nekem is ez jutott eszembe, hogy bárhol elővarázsolod a táskádból Iza-képet??? :)
Jöttök holnap „újraéleszteni”?

Béku
Solymáron akkor tettek ki újabb adagot a Steviából, biztos van máshol is, szerintem fel sem tűnik sok embernek…

Vikus
A Gabi-Mike páros nekem is kicsit verte a biztosítékot, de lehet csak kompenzálni akar ezzel a nagy lazasággal.
Bár az nagyon ellenszenves volt, hogy mennek Kanadába, mert ott mennyivel jobb a technika, aztán visszasomfordáltak Magyarországra, mert kint is ugyanazok a módszerek meg gyógyszerek, csak másfél milláért…

Kpn
De szép a pocakod!!!!
Meg a babasarok is tetszik nagyon..

Ann
Jaaaaj, nagyon drukkolok, hogy péntekre most már csökkenjen a HCG!!!
Durva, hogy még mindig nő.
Sajnálom, hogy a hétvégétek is ugrott!
A tejberizstől meg ne legyen lelkiismeretfurdalásod, most kis vígaszdíj.

Én voltam ma a Margitban szülésfelkészítőn, hát erősen gondolkozom, hogy a másikra elmenjek-e egyáltalán. Nagyon szar volt, még jó, hogy tudok járni a Jánosba.
Az egy órás előadásból 25 percet a Sejtbankos csajszi dumált. Az egyik alcím a férjek szerepe a szülésnél volt. Azt hiszem, annyi elhangzott, hogy bejöhetnek és a császárt nézhetik egy ablakon át.
Egy haszna volt, megnéztük a szülőszobát. Az összeset. Senki nem szült és nem vajúdott éppen, tök üres volt.
Hát most azért besz@artam picit…

Kép Kép
estrella22

Ann, nagyon drukkolok, hogy péntekre rendeződjön a hcg és végre jó híreket hozzál, mégpedig, hogy magától csökken és nem kell beavatkozni. Rengeteg pozitív gondolatot küldök, M-el feltétlenül beszéljétek ezt át, mert tuti van erre magyarázat, hogy miért történik és jól fog esni ha átbeszélitek szerintem. Nagyon- nagyon drukkolok.

Thimmy, üdv itt. Szurikhoz sok sikert, hamar belejön a férjed nyugodtan bízd rá, ha nem zárkózik el, akkor jó érzés lesz Neki, hogy kiveheti a részét és segíthet. Gyere bátran máskor is hozzad a híreket, hogy mi történik Veletek.

Kispatak, örülök, hogy a látogatás megvolt és nem esett kútba, remélem Ő is meglátogat titeket a névnapozás alkalmából, és is azt mondom higgyél benne.

Lujzi, inszem után motoros túra???? nem kell inszem után egyáltalán kímélő életmódot folytatni??? drukkolok nagyon, lehet pont ez hozza meg Nektek a szerencsét, a motoros út jól berázta a babókat a méhnyálkahártya legmélyére aztán onnan már nincs kiút :D Hajrá.
pannik
Budapest

Ez tényleg egy másik verziója akkor a Sejtjeinknek, mert olyan párokról írtok, akiket én nem láttam. Voltak az elsőre iker lányosok, a macipapa és a nő, ahol a szüléskor valamilyen komplikáció volt és meghalt az egyik baba, aztán meg a tanárnő és a folyton sopánkodó férje. Kanadaiakra nem is emlékszem...

Köszönöm mindenkinek a hasazat és babasarok dícséreteket! A pelenkázó két oldalán lévő nagy fekete-fehér képek mi vagyunk az urammal miniben :)

Szolgálati közlemény: a mai vizsgálat hatására nyákdugó balra el :!:

Estrella, Margitban van a dokid? Lemaradtam, nem tudom hogy kerültél oda...

Kubu merre?

Vicky, asszem arról is lemaradtam, hogy milyen lett a terheléses vizsgálatod Barbus után? Eredmény jobb/rosszabb? Ugyanannyit metet szedsz?
kpn

Sziasztok Csajok,

Kpn,
köszi a hiányolást, itt vagyok, de csak zugban, olvasok drukkolok és várom Kpn híreket :-)
nem tudsz valamit ? :-))))))))
pocid gyönyörű, a szoba dettó ! a sarokban képeket nem tudtam hogy Ti vagytok, de így meg extrán zupper ötlet és remek kivitelezés ! hogy készült ?
jeeeee nyákdugó :-)))))

Andi,
isteni jó képek.

Ann,
háááát csuriban mindenem hogy hcg döntsön már a csökkenésről, ne kavarjon itt !

Thimmy,
üdv itt.

Lujzici,
Ti kis világutazók, ejj de kár hogy nem talizunk.

Kispatak,
örülök Nektek.

csajok,
talit illetően döntsetek és mondjátok a végeredményt.

mi jól, szombaton játszótéri babataliztunk, Marcit mint egy rongybabát hoztuk haza, rommá motorozta, homokozta magát a másik 15 gyerkőccel, vasárnap minitali Őrbottyánban, detto motorozás, itt du 3-kor emeltük be vendéglátó gyermekének ágyába, szintén rongybaba stádiumban :-) tegnap énapa szintén babatalizott állatkertben volt a progi, folytassam ? motorozás 4 órán keresztül...... fiam hazajött és nem ismert meg, csórikám nézett de nem látott :-) Liza az elmúlt x napot alvás töltötte, na ja, napközben alszik hogy éjszaka nyugodtan szívathasson.....
immáron hivatalosan is 1 fogú, illetve látom a 2. fogat is, persze egy közzel az 1. mellett, szép látvány :-) túlképp a szívószálat napokon belül be tudjuk szorítani a két fog közé, tartani se kell....
még mindig 0 hozzátápi, fejére borítom lassan az összes bébiételt, mindent kipróbáltunk 0 siker :-)
na kezdek neki fordítani :-(

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Kispatak,
közös isminknél úgy látom + teszt hírek vannak :-) 13 hetes :-)))

kubuspace

sziasztok!
Ne haragudjatok, hogy mellőztelek Titeket, az utóbbi két hétben alig voltam gépnél, utaztunk is haza a szülőkhöz...

Pannik drága, visszaolvastam, nagyon megijedtem, de látom, azóta minden rendben van Veletek!

Ann, de sajnálom....annyira nehéz lehet Neked...együttérzek nagyon.

KPN, jól néztek ki:-) Ötletes a babaszoba is!

Eszter, most olvasom az ezt IRt....a fene egye meg. Kívánom,hogy végre minden vágyatok ott legyen Veletek!

Én annyit csináltam az elmúlt két hétben, hogy itt Csepelen bejelentkeztem egy diabetológushoz. Nála elvileg lehet tb alapon IR vérvételt csinálni, ha ő is indokoltnak tartja. Ezen felül tanácsadás is van, csoportos és egyéni is....
Lassan egy éve szedem a merck xrt, és nem tudom, mennyi hatása van, K ügynök még nem akart elküldeni egy ilyenre, úgyhogy ha itt sikerül, örülni fogok.

Főleg hogy kb 2 hete tudtam elkezdeni ezt a ch számolgatós dolgot. K ügynök ezt sem mondta soha nekem...

Lelkileg is megpróbáltatások érnek, a legjobb barátnőm babát vár. Iszonyú nehéz ez a kettős érzés, és hogy ő semmit ne vegyen észre belőle, mert ahogy látom, szüksége van rám....
Vendég

kpn: Visszaállt a 7,4-re a terhelt cukrom. Inzulint nem sikerült nézetnem. A 3*850-re szeretnék vissza térni, de most egy kicsit a reggeli is meggyötör és a déli egyébként is nehezen ment. Majd meglátjuk.

estrella: Na látod, én nem voltam bent a szülőszobán, úgyhogy szülésig nem is paráztam azon, hogy mi is fog ott történni. Meg az első órákban szétnéztem, bár nekem akkor még fájásaim nem voltak. Nem lesz gond, ne félj.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vicky79 2011.04.05 06:55-kor.
vicky79
Budapest III. kerület

Jó reggelt!

Lujzici!
Köszi a tanácsokat – és mindenki másnak is. Ma este főpróba! 8) 2/3 merionalt kell szúrnom, és jövő hét hétfőn van megint jelenésem Sz-nél.
Az ellenanyagtermelést Sz. mondta a leletek alapján. Kicsit csodálkoztam is, mert azt hittem, hogy ehhez valami speckó vizsgálat kell… A férjemmel minden rendben, nekem csináltak HSG-t is, az is ok. volt. A leletek alapján Sz csak ennyit mondott, és inszemet javasolt. Én időközben még bejelentkeztem endokrinológiára, és ott a dokinő autoimmun pajzsmirigy alúlműködést diagnosztizált, írt fel letroxot, és csináltunk egy három hónapos closti-s kúrát, de az sem hozott eredményt, úgyhogy irány vissza a BMC. És itt tartunk most. :D

Jól olvasom, hogy neked is inszem volt? Akkor, ha nem bánod, téged is bombázlak majd kérdésekkel. :) :lol:

Pannik!
Igen, erre én is gondoltam. Úgy is igyekszem majd mindenbe belevonni, hogy amennyire csak lehet, részese lehessen a csodának!
thimmy
Gárdony

Sziasztok!

Tali:
mivel gondolom kora délutáni eksön lenne, asszem nem nagyon kell kajákban gondolkodni, max nasi, innivalók.
A legutóbbi ilyen nyilvános helyen történt találkozókor ha jól emlékszem, Eszter csak az asztalt foglalta le, aztán mindenki evett-ivott kedve, kapacitása szerint.
Asszem ez így kivetelezhető lenne bármelyik helyen ami a linkekben szerepel, már csak azt kellene eldöntenünk, hogy melyik hely legyen???
A dátum a tábli szerint ápr. 16, jövő szombat.
fórumtali

Kép
judit0713

Thimmy,
hajrá, fog ez menni!!! Nekem anno az elején mindig a párom szúrta, csak aztán jöttek olyan anpok mikor szolgálatban volt...hááát az első adagra negyed óráig gyűjtöttem a bátorságot mire beböktem :roll: De hamar megszokod, főleg hogy ott a cél a végén, nem is olyan messze! Én mindig számolgattam hogy már csak ennyi-annyi nap :wink:

Estrella,
ez a Margitos felkészítés nem hangzott biztatóan :roll:
Én csak 19-én tudok kezdeni járni a Jánosba, remélem nem lesz későn, és meg tudom hallgatni mind a hat előadást!

Kahlan,
nem könnyű helyzet, de gondolj bele, hamarosan nektek is sikerül, és akkor együtt babázhattok majd a barátnőddel :wink:

kubu,
motort hozzátok a talira? :lol: :lol: :lol:

Kép
judit0713

thimmy: Nem tudom neked mit mondott Sz., de nekem Z. azt mondta, hogy a bekevert szuri a hűtőben egy napig eláll. Mi úgy csináltuk, hogy az 1/3 maradékhoz ment 1/3 és utána marad 2/3. Nem olcsó a cucc, így lehetett vele spórolni.
vicky79
Budapest III. kerület

kubu: Grat Liza jegylyukasztójához. A hozzátápi nem egyszerű, Barbus a sütőtököst imádta, meg a dm-es pici üveges almát meg a sárgarépát. Hajrá.
vicky79
Budapest III. kerület

Szisztok!

Estrella!
Hát az a páros....Kanada...mégis jó az öreg Magyarország!

Lujzici!
2napig pihentem,tegnap óta dolgozom,motoros túra!!????az igen!
nekem 18-án kell tesztelnem!!!

Thimmy!
üdv itt,
Nekem az uram még látni sem birta amikor beadom!azt hittem én az életben ilyet nem fogok tudni megcsinálni...és lásd sajnos már a 3.kört futom!
vikus82

Estrella!
még azon kicungtam,h a kanadai párosnak nem sikerült,akkor csaj elment egy zsirleszivásra... :shock: :shock: vki igy vigasztalodik!
vikus82

Kpn???
Semmi sem még mindig??? :roll: :roll: :roll:

Lányok!
DRUKK HEGYEKET SZERETNÉK KÉRNI NAGYON NAGYON!
Kisborsó bent van este óta a kórházban. Elkezdett vérezni - zubogott, ömlött, soha nem látott mennyiségben a vér! Azt hitték - az ügyeletes dokit is bele értve -, hogy nincs már ott a baba, de ma megnézte a saját dokija és OTT PULZÁLT A KICSI SZÍVE :)
Bent tartják. Egy nagy vérömlenyből jött a sok sok vér. Most várjuk, hogy felszívódjon!
Azért még van aggodalom, de alapvetően szuper, hogy ott kapaszkodik a kis parányi :)
(Gondolom, nem baj, hogy megírtam... :roll: :oops: :roll: :oops: )
Drukkkkkkkkkkkkkk innen is!!!!!

Judit, igen! Csak asztalt foglaltam!

most dolgozom kicsit - bár baromi nehéz lesz ilyen álmosan, mert alig aludtam valamicskét éjjel...folyton Borsóékon kattogtam...

puszi

eszter82
Budapest

Kpn!
nagyon szép a pocid,és a szoba..... :D :D
vikus82

Kisborsónak mennek a drukkok!
vicky79
Budapest III. kerület

Óh istenem!!!! ..... Eszter,köszi, hogy szóltál.... Borsó-baba: KAPASZKODJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

andrea-1

jaj istenem, nagyon szorítok Borsóbabának !!!!!!!!!!!

kubuspace

Eszter,
köszi a hírt, ha nem is jó. :-( remélem hamarosan jobb hírekkel is tudsz jönni!!!
addig is...

Borsó,
millió drukk megy innen tőlünk is!!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Juditkám,
én a helyszínben teljesen rugalmas vagyok. igazad van abban, hogy megközelíthetőség szempontjából az Eszter féle hely a legpraktikusabb talán.
ha kajarendelés is lesz, velem ne számoljatok, én majd csak nézegetem a kajákat. :?
a lakás projekt "kicsit" felforgatta az időbeosztásunkat, de remélem azért fogok tudni menni.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Huh!

Kisborsónak millió drukk, a pici borszószemnek meg még nagyobb.

Szívem szakad a fórumtali miatt, én nem tudok menni, és még el sem tudom napolni az utazásom, mert a kupon lejár. Ez az ápr. 30 vagy esetleg május eleje teljesen storno???????????????????????

Kubu: semtem kire gondolsz, én már tudok róla egy ideje. Gondolom most lett nyilvános.

Vicky: sajnálnám a Focust, mert azt tudom, hogy irtó jó nagy autó, persze árat nem. De ha már család, szerintem jó lenne egy ilyen nagyságú. Mert üléstérben és csomagtartóban is jó nagy hely van. A mi Opel autónk tényleg nem családi autó, kettőnknek már megteszi, főleg, hogy már végre sajátunk.

üdv kispatak
Vendég

Borsóanya - Borsóbaba,
millió drukkom és pozitív energym megy felétek
:arrow: :arrow: :arrow:

Kép
judit0713

Kisborsónak nagyon drukkolok. Most kissé megijedtem mert hugim is terhes és neki is azt mondta a doki hogy a petezsák mögött lát egy ugyanakkora vérömlenyt. Szednie kell a duphastont, de ő nem vérzett még eddig. Én abban bízom hogy nem is fog, csak szép ügyesen felszívódik neki. Ámbár nem is tudom van-e ilyen. Mindkettőjüknek nagyon szorítok.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Vasikáé!
nem törvényszerű a vérzés... :)
Itt többeknek volt pici hematoma, és nem lett belőle probléma - Hála Istennek :) Reméljük, így lesz a tesódnál is, hogy felszívódik és minden rendben lesz :)

Átadom a sok pozitív energyt Borsónak, és a drukkokat :)

eszter82
Budapest

épp a spárgát gyakoroljuk, nem bírom :-)

Kispatak,
hát igen, mi most tudtuk meg, totál kihalt a másik fórum, mondjuk nem értem miért.... na mindegy.

nekem Marcival a lepényből vérzett ki többször kisebb darab...... brutál milyen vérzéseim voltak.......

Eszter,
köszönjük hogy közvetítesz ! nagyon drukkolunk !

barátnőm ma tesztelt, szerintem már Sz doki rendelőjében ül, hogy tőle is hallja az örömhírt.

kubuspace

Eszter, köszönöm. Remélem tényleg így lesz. És külön köszönet hogy közvetíted kisborsónak az üzeneteket.

Kubu, már megint könnyezek. Vissza emlékeztem a decemberi tesztemre és hogy utána ott ültünk a váróban.... és mi is végre jó hírt kaptunk. Gratula a barátnődnek.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Vicky!
Köszi az ötletet! Minden forint számít! A nővérke csak nemes egyszerűséggel a szemetesbe (és mellé) nyomta a felesleges cuccot. :oops:

Lujzici
Te mivel szúrsz és mennyit? Mitől függ, hogy kinek milyen szert ajánlanak?

Vikus
Biztos én is belejövök majd, csak az elején van ekkora izgalom. Annakidején még egészségügyis szerettem volna lenni, úgyhogy "elvileg" bírok minden ilyen témát - persze más az, ha engem érint, mintha csak nézni kell :)
Te is inszemes vagy?

Lányok! Csak az elején nézik hetente az eseményeket a pocakomban, aztán már gyakrabban? Tudom, hogy fel kell készülnöm előre, és minden fontosat megkérdezni a dokitól, és ez így is lesz később, de most annyira meglepett az azonnali kezdéssel, hogy köpnyi-nyelni nem bírtam. Úgyhogy pár kérdés belémszorult :? :oops:
thimmy
Gárdony

Huh, megállt bennem az ütő, KISBORSÓ milliónyi drukk Nektek, írtam sms-t is. Az jó hír, hogy ott a baba és kapaszkodik és pulzál a kis szíve, már majdnem 8 hetes remélem semmi gond nem lesz a picivel és borsó is és a manó is épen egészségesen átvészeli ezt a vérömleny dolgot.
pannik
Budapest

Borsó!
szoritok Nektek!!!

Thimmy!
igen inszemes vagyok,a 2. volt pénteken!
vikus82

Thimmy: Inszemnél az első visszarendelés a kezdés után 1 héttel kb., utána már lehet 2 naponta nézni fog Zoli, úgy készülj.... sőt ha jól beindulsz az is előfordulhat hogy egész hamar meglesz az az inszem :wink: .... Nekem általában a 15-17-18. napokon volt ha jól emlékszem, de nálam amúgy is hosszabb egy spontán hónap is... nagyjából inszem dózissal amúgy a normál ciklus peteéréses napjakor szokott az inszem is lenni... Előtte 36 órával kell a tüszőrepesztőt majd beadni... azt megmondja majd pontosan, hogy melyik nap, hány órakor szúrjátok :wink: Az inszem napjára rá 17 napra van a biostrip majd... :wink:

2/3-os ampulláknál én is trükkök százait (MO nagy gondolkodója után szabadon) alkalmaztam... és összeszívogattam a maradékot.. és hűtőben jól elvolt :wink:

andrea-1

Kisborsó: nagyon drukkolok én is!!!! Pici borsó jó erősen kapaszkodj!!!! :)

Nekem a 4D-s csaj mondta,hogy hematómám van,de ezt azóta nem mondta senki (mondjuk a saját dokim nem uhuzott,de a kötelező UH-vizsgálaton szóltak volna,ha para-gondolom...).
Vendég

Vasika,
nálam is volt hematoma, nagyobb volt mint Mócikánk amikor először láttuk :shock: , pici vérezgetés/barnázás volt, de két hét fekvéssel szépen felszívódott!
Úgy emlékszem Miezánál volt még hasonló, és neki is fekvést javasoltak rá.
Szóval hugidat állítsd egy időre takarékra és nem lesz semmi baj :wink:

Thimmy,
úgy van ahog Andi írta, először egy hét múlva, aztán két naponta...nekem mondjuk nem sokszor kellett menni, mert a 12-13. napokon volt általában az inszem (normál ciklusom 27 napos)

Kép
judit0713

És akkor egy jó projekt-managerhez illően igyekszem tartani/tartatni veletek is az időtervet, szóval újabb közérdekű közlemény:
A fórumtali végleges időpontja április 16!!!
A lehetséges helyszínek:

Játszósarokkal:
www.vakvarju.com/pest/vakvarju_pest.html
http://www.pasaretclub.hu/
Játszó nélküliek:
http://www.bastyabisztro.hu/
http://www.sirius-se.hu/teahaz/teahaz.php?con=foto
Légyszi szavazzatok még ma a helyszínre, mert foglalnunk kellene és már csak 11 nap van!
Holnap reggel összeszámolom a szavazatokat és a "többség dönt" elvén a nyertes helyet megkeresem és próbálok foglalni.
Addigra kellene az is, hogy kb. hány férfi tagja lesz a társaságnak!

Kép
judit0713

Judit: a teázóm asszem le lett szavazva tegnap,amúgy ha a belső rész van foglalva,játszós szerintem simán,és tartanak gyerekjátékokat ;)

Párom eljön,hisz utána 10 napig nem lát...

Időpontot megoldom,helyszín nekem mindegy,csak kérdés,hogy a választott étterem nem szab-e meg min.fogyasztást,mert ha annyian gondolják úgy,hogy nem tudnának ott mit enni,akkor nem biztos,hogy jó ötlet. :roll:
Vendég

Borsóka: szorítunk neked nagyon! Pihenj sokat!

Kubu: jaj, tényleg annyira kár, hogy nem leszek ott a találkozón!!!!
Jó lett volna megismerni "élőben" is benneteket.

Pannik: hát, megkérdeztem inszem után, hogy kell-e bármit is másképp csinálnom, de azt mondták, nem... szóval aznap még fekvés volt, másnap könnyű házimunka (főzés), de harmadnap már mentem motorozni. Annyira nem volt megerőltető. :-)
Hasizom gyakorlatokat most nem csinálnék, de minden mást igen! :-)

Vicky: hogy ez mekkora ötlet a szuri maradékok összeadásáról!!!
Miért nem jutott ez hamarabb eszembe??? Csomót lehetne vele spórolni...

Vikus: 3x3 Utro??? Nekem csak 3x1 kell, de azt is utálom...

Thimmy: kérdezz nyugodtan! Készülj fel arra is, hogy jövő hétfőn, amikor visszamész, lehet hogy már elég nagyok lesznek a tüszők, és már nem is kell több Merional, hanem aznap este tüszőrepi, szerdán pedig inszem. Nekem ez volt eddig mindkét inszememnél. Gyorsan nőttek a tüszők. De lehet h kell még 1-2 Merionalos nap.
Nem tudom, mitől függ, hogy kinek mit írnak fel. Sz. szerintem alapból ha nem muszáj, akkor nem a drágább gyogyót írja fel. Inkább mindenből az olcsóbbat, egyszerűbbet...én így vettem észre.
Én is Merinal szúrtam, először 2/3-ad, aztán napi egy egész volt az adagom.

Kép
lujzici

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?