Sziasztok!
Akartam már régóta kérdezni, jár valamelyikőtök babaúszásra a babával? Mi most hétvégén akarunk elmenni először, bár a kádúszást kihagytuk, nem mintha kötelező lenne, csak ajánlják az uszodás úszás előtt hozzászokásképpen. Ha tudtok mondjatok véleményt, hogy tetszett a gyerkőcnek?
Szilvi: Tiva gyönyörűséges husibogár. Apa is már be van zsongva, hogy Hannával menjünk túrázni, kirándulni amilyen hamar csak lehet. Mondjuk most hogy jön a jóidő, már lehet menni.
Szonja: Biztos megtudom majd ha eljön az ideje, de mi a szösz az az afta? Olyan szájpenészféleség?
És ha már ilyen trutymókról beszélünk, Hanna fején is kijött a koszmó. Pedig minden nap mossuk a haját. Eddig mondjuk ugye csak a fürdővízzel, de tegnap vettünk már végre babasampit. Valamennyire használt, mert a nagy részét így fürdés után le tudtuk kapirgálni, így annyira nem vészes a helyzet (mondjuk eddig sem volt, időben elkaptuk
) szóval várok még holnapig, mielőtt drasztikusabb módszerhez folyamodok.
Ha pedig haj, Hanna most kezdte nagyon hullatni. Nem győzöm szedegetni mindenhonnan a haját. Meg ahogy dörzsölgeti, mindkét oldalán, meg hátul is van egy egy már majdnem kopasz foltja. Még rá tudom fésülni a többi hajat, de már kezd nagyon hülyén kinézni, kicsit tartok tőle hogy elhullajtja az összes loboncát, pedig olyan szép nagy haja van/volt. Általában mikor indul meg a haj növekedése egyébként? Attól félek, hogy elveszti a vörös babahaját, és a helyére barna nő. Tudom hogy hülyeség, meg kit érdekel a hajszín, de így olyan különleges
Na mindegy nem beszélek butaságokat.
Volt valaki a hétvégén a millenárison? Még jó hogy nekem kiment a fejemből, mert valami barom elrontotta tízezrek szórakozását
Kattkatt: a mackópark milyen? Apa már korábban - még mielőtt Hanna megszületett - is mondta hogy menjünk már el, de sztem lassan mi is ellátogatunk arrafelé.