bbercsi:
Azért remélem, hogy búcsúd nem örök.
Megértem, az elkeseredést egyébként, mindannyian így lennénk ezzel...de bízom az optimizmusodban. Várunk vissza.
nikiee!:
Vééégre már látjuk a betűidet!
Elhiszem, hogy stresszel ez a kivizsgálás, de nagyon is jól teszitek, hogy utánajártok. Hátha elkerülhettek egy még nagyobb stresszt.
Mindenről részletes beszámolót várunk ám!
korenka:
Én is ismerem ezt a receptet, de bevallom még nem próbáltam ki. Ezek szerint érdemes megcsinálnom.
Én is amondó vagyok, hogy ezt a méhszájat meg kellene kukkoltatni...nem szabad ezzel szórakozni.
várakozó állás: annyira, hogy már a vonalzókról is leszoktunk.
sz.veronika:
Alakul a topic...te már gyereket sem akarsz...Tényleg nevet kellene változtatni.
mirci:
Ismét isteni éjszaán vagyok túl, kemény 4 órát aludtam.
Neeem korenka, nem volt póker.
Orszívás volt, hisztivel megspékelve, aztán meg már le sem feküdtem. Reggel 6 órára készen volt az ebéd. Karfiol leves, kukorisali. A hekkel volt a legtöbb gond, megbíztam a fiúkat, hogy dél magasságában nyissák ki a fagyasztó ajtaját és helyezzék bele a serpenyőbe.
Jól megoldották a feladatot egyébként, csak a gyerekem arccal esett a metlachira, be van dagadva a feje, akonyhában meg mintha bombát robbantottak volna....
Ma nagyvilági asszony voltam, elmentem fodrászhoz. Kopasz-Tom-ot játszottunk...minden volt. Festés, vágás, ritkítás, szárítás...ja és mosás.Aztán elintéztem még egy-két dolgot.A fodrászom igen megörült, hogy újra terhes vagyok...mondtam, hogy ez egy gyereknek látszó has, de Háj a neve.
Reggel szembesülnöm kellett azzal, hogy ugyan egy gombostű sem férne el a szekrényemben, de nincs ruhám.
Vagy agyonmosott, vagy nem szalonképes...a legtöbb meg összement az állásban.
Ez az átka annak, ha valaki nem jár dolgozni...leamortizálódik. Én eddig nem is hittem el, hogy ilyen könnyen megy.
Mindezt leszámítva...nagyon jó volt egy kicsit csavarogni ma.