Új privát üzeneted érkezett!

Közben profilt alkottam:-)) A Tápai utcán lakunk, az új híd lábánál, tehát, ahogy a ti lakhelyeteket ismerem eléggé messze tőletek. Egy számtek cégnél dolgoztam a könyvelésnél. A kisasszonykámat Viktóriának hívják, mint minden 10. gyereket:-)) De nekünk ez a név tetszik és nem is gondolkoztunk azon, hogy még mennyi gyereket fognak és hívnak így. Különben a klinikán szültem és a szülő szobát is mindig nézem. Tegnapi ikres anyuka előtt le a kalappal, mint akinek nem is fájt....

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Tyúkanyó!

Üdv.köztünk!

Angi!

Jó lehet az a bölcsi.De mi még kicsik vagyunk.

Ildi
tfildiko

Viki szép névKép. (én jobban aggódnék, ha cifra neve lenne hmKép )
Kinél szültél?
Szép a kislányod a profilodbanKép

.:Angi:.
angiszeged

Nyulanyo, udv itt a forumon. Kép

Ildi, nalunk is van siras, most kb 20 percig tartott. O felult, en lefektettem. Felult, lefektettm. (Kozben sirt.) Ez ment egy darabig, aztan megunta, befordult a sarokba, es elaludt. Regen cicin aludt el, de ezt mar nem hagyom. Altalaban 10 perc eleg, es alszik.

Angi, de melyik nap tudnank berelni? Szerinted van olyan nap, amikor nincsenek bolcsisek?

Agi
agi77

A képen még fogatlan a csirkénk, kb 9 hónapos.

nyúlanyó

Sziasztok!
Nyúlanyó: Naná, hogy ismerös vagy Kép Írtam neked privit amottan...Kép

Angi:Virágnak is bejön a bölcsi? Bogi is imádja. Nekem is tetszik! Mi kétszer megyünk hetente. Elöször úgy volt, hogy csak egyszer, de sztem látták, hogy Bogi nehéz eset és gondolták megkegyelmeznek nekem, hogy ne otthon bajlódjak vele...Kép Szalvéta maradt ki a felsorolásból...azt én is elfelejtettem vinni, azért jegyeztem mostmár meg Kép Ja és én 4 tekercs vécépapírt vittem és senki sem szólt, hogy csak egyet kellett volna.... Na legközelebb csak egyet viszek Kép

TFIldikó: Hát általában egész napra szokott jönni, ha ö jön hozzánk, de most délutánra más programja volt. Reggel kimentünk hozzá, DVDéztünk, készített ebédet Kép Húslevest, meg krumplipürét, meg rántott pulykamellett, palacsinta volt a desszertKép Nagyon finom volt. Bogi hozta a formáját és egy felnött adagot bevágottKép Aztán hazahozott bennünket elköszönt és elment. Bogi meg kidölt és azóta alszik!
Hogy van Noémi fülecskéje? Apa már nem neheztel, ugye?Kép

Gerika: Én nem értek hozzá, nem tudom, hogy ez a vérszegénység milyen mértékü. Remélem, hogy helyrejön Beni vérképe. Milyen formában kell adnod neki a vasat? Tablettáben, vagy hogy? Nem lesz töle székrekedése? Nekem mikor a terhesség alatt sszednem kellett állandóan ilyen problémáim voltakKép És ha sok vas tartalmú kaját készítenél neki?? PL mákos sütik, máj...stb?

Reggel adtam Boginak egy Neocitrant. Azaz felet. Fél tasakkal. Igaz, hogy 6 éves kortól adható, de ezért kapott csak felet. Már máskor is adtam és 2 tasak (1 tasak/nap) helyretette, amikor csak kisebb problémáink voltak. Nincs semmi baja, csak az orra folyik, de ha kifújja, utána 1-2 órát "átjárható" az orra!Szóval nem dugul be, folyamatosan. Csak éjszaka nem akart orrot fújni, mert kómás volt Kép Orrszívónk meg nincsen!

Na megyek apuci csomagolt nekünk palacsintát, azt hiszem nekiveselkedem KépKép Rá vagyok izgulva a palacsintára Kép
Pusszanat!
Enikö

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Igen a tyúkanyó lehet, hogy találóbb, mert Pipinek hívjuk a lányt, meg Csirkének:-) Olvastam, hogy több gyerköc is cici függő, Pipi is még cicizik, sőt mostanság megint rászokott, hogy azon alszik el, de csak délután. Én hagyom neki, mert így a hiszti korszak kezdetén sokkal megnyugtatóbb, ha csöndben, gyorsan elalszik. Neki és nekem is jobb. Különben a Molnár G. Bélánál szültem és ha majd aktuális lesz, megint nála szeretnék.

nyúlanyó

Enikő tetszik a kérdésed amott:-))

nyúlanyó

Angi! köszi a bölcsis infot, nekünk de. valszeg nem jo mert fél 9kor kelünk, szopi, böfi, fejés már 10 óra van. fél 11-11 fele meg elalszik.
De ha változik a napirend mi is menni akarunk!!

Ildi! elsö nap 1 óra, majd 40perc, aztán 20 perc sirás volt. Utána napokon átszokott 5 perc sirásra most meg ált. nem is sir. Nehéz hallgatni amikor a kezét is emelte hogy anyu vegyél már ki, de következetes voltam, megérte.
kb. 2 hét kellett.
Életbizt. volt a férjemnek is (szerencsére most járt le) annál nem volt mütéti biztosítás rész.

Nyúlanyó! Üdv itt, nagyon aranyos a kislányod.

Kismamák. A táblázathoz aki szerepelni akar küldjétek az adatokat, Enikö van még csak benne. Kell. nick, utolsó menszi,szülés várható ideje, doki/szülésznö, választott nevek

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziaaztok!

Bátor megint itt kavar a lábam alatt, nem érti meg, hogy a takarón kéne játszania.
Fló meg harmadik délután alszik el a cicin, remélem nem lesz függő. Kép
A böli érdekelne, csak nem százszázalékos az odajutásunk. Majd még megkonzultájuk apucival.

Angi: Egy ismerősünknek volt velük afférja, de az használt kocsi volt. Pedig az ottani autószerelő srác ismerősünk, majd lehet, hogy oda hordjuk szervízbe. Még nem tudjuk, egyébként a metál acélkéket néztük ki, de az limitált széria volt és GLX-es.
Még nem jött a mél!

Ildi: A Sinlacról nem írtam, hogy receptre olcsóbb, nem tudom, hogy nélküle lehet-e kapni. De vigyázni kell vele, mert nagyon széklet fogó. Most azzal szenvedünk...
A kézben való ringatásról nekem sincs túl jó véleményem, meg kell tanulnia a kisbabának egyedül elaludnia, lehet hogy egy sírós hétbe fog kerülni, de lehet hogy csak 3 nap lesz belőle. Az a lényeg, hogy határozottnak és elszántnak kell lenned. Ha látja és érzi, hogy te sem szívesen hagyod sírni, akkor nem ér semmit az egész. Viszont később sok hasznát fogod venni, hogy nem kell altatni. Rosszul fogalmaztam, nem sírni hagyni a lényeg!

Üdv: Nyúlanyó!

Szüliszoba: Azért tényleg ügyi volt az anyuka. Szinte meg sem nyikkant. Jó nagy súlykülönbség volt a két gyerek között. Egyébként én is elaludtam, de előre látó voltam és hamarabb elindítottam a kazit. Egyedül voltam a gyerekekkel, jó volt...

Erika: Jobbulást Benci vérszegénységéhez!

Gabi3
inecsg

Angéla,
nagyon jó az ötlet, lehetne ott egy tali. Kérdezd meg a bölcsisnéniket, mik a feltételei (píz, stb), okés?
Azért írhatna paramétereket Bogiról, Anyuka Kép! Meg fotót a Lányokról.
Kérünk szépen!

Ildi,
biztos jó lehetett a munkahelyeden, de nem azt írtad, h Kisteleken tanítottál? Vagy ott voltatok?

Karmen,
jól emlékszel, Angéláék alatt-mellett lakunk, de tényleg sokkal közelebb van a város, ha gyalog megyünk (ahogy Ági írta).
Nekem muszáj volt az eredeti pld, mert postán küldte föl az akkori biztosítósom és azt mondta, nem fogadják el a másolatot. Azóta a tesóm vette át az ügyfélkört és már számtalaszor mondtam Neki, h intézkedjen. Így meg gáz lenne levelet küldeni, hogy időszerű, h visszaküldjék.

Hajni,
nekem az ING-nél van életbiztosításom. Elég korrekt, meg vagyok elégedve velük. A műtét után másfél hónappal már csengettek is. Megvolt a dokinak a zsé Kép, ahogy Karmen írta.
Lucának van tesója? Én azt hittem, ő az egyetlen gyermeked. Lemaradtam valamiről?

Erika,
a férjem ma du. megy az eredményért, remélem jó lesz. Tudod, tegnap tudtuk csak a pisit vinni a cécó miatt Kép.
Azt mondják, ha alacsony a vas-szintünk, akkor álmosabbak vagyunk. Remélem, hamarosan javul a helyzet a Kistökösben Kép.

Nyúlanyó (Anita),
hogy a jobb?, üdv itt, nagyon édes a Kislányod a képen.

Sajna a szülőszobát nem láttam, Fábry-t néztem, aztán a nyávogónál elaludtam.

Esik az eső.
Fúj.

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Nyúlanyó: A 19 hós nem kevés, én Bátort 6 hetesen vittem először klubbozni, Angi Virágja is kb. ennyi, már mint 19 hós, és az ő Bogija sem töltötte még a fél évet. Kép

Gabi3
inecsg

Basszus milyen vihar van! Jó lenne Zoli hazaérne mielőtt elfújja a házat a szél!
Gabi3
inecsg

ideért a rossz idő... szomorú

angiszeged

Kikészítettem a gyertyákat, meg a gyufát, ha elmegy az áram ne kelljen keresgetni a sötétben. Ilyenkor azért gáz a prérin lakni.

Gabi3
inecsg

Uhh lányok micsoda ocsmány idö lett hirtelenKép
Most néztem csak ki az ablakon és szinte tök sötét vanKép és ez a szél.....
Uncsizom! Még takarítani se lehet, mert tegnap voltak a rovarírtók. Most 3 napig nem szabad felmosnom! Pedig én minden nap szoktam!

Tényleg hány hónapos/éves kortól lehet vinni a gyereket ebbe a játszó bölcsibe?????

Enikö

ceniko
Szeged

Ugy latom mindenki kiakadt a vihartol. En is. Kép

Eniko, tenyleg minden nap felmosol? Le kalappal. Kép

Agi
agi77

Köszönöm, a lányomnál már csak én vagyok aranyosabb:-))) A fene ezt a vihart, mint jó háziasszony 3 napja mostam ablakot......Mi játszóterezni járunk, meg szomszédolni, ahol 2,5 éves a kislány, meg barátnőm jön, akinek pont ma 2 éves. Vinném én a lányt de nekünk nagyon messze van ez a bölcsi.

nyúlanyó

Ági: muszáj, apa kömüvesKép Tiszta retek amikor hazajön, hullik belöle a vakolat! Én meg tisztaságmániás vagyok (szerinte betegesenKép) így gyülölöm ha a talpamra ragadnak a porszemcsék és széthordjuk a lakásban... Azért híztam még csak 2 kilót Kép karban vagyok tartva. Egyébként ezt a 49 négyzetmétert nem nagy kunszt felmosni. Ráadásul a szobákban szönyeg van, ott csak porszívózni kell Kép

Mindenki gyereke(i) alszik??????
Nem is csodálom ebben a szuttyos idöben.....
Enikö

ceniko
Szeged

Nyulanyo, lecserelted a kepet? Ezen is aranyos Viki. Kép

Agi
agi77

SZijasztok!

Eszteranyu, igen ha jól emléxem nem volt gond utána, talán pár napig váladékozott, de más semmi.

Ildi, jól tettétek, biztos nem lesz gond, azért szerintem ritka, hogy a füllyukasztás miatt begyulladna.

Enikö! Nekem is leginkább este viszketett, és ahogy emléxem egyre rosszabb lett ahogy nagyobb lett a hasam. Bogival nem volt ilyen?
A két gyerekkel elmenni elég veszélyes egyedül, de igy, hogy Hanga oviban van, igy könnyebb, de ha nincs oviba nem is indulunk el sehova az biztosKép

Angi! Erröl jut eszembe, hogy ezen a héten Hanga itthon volt, mert beteg, igy nem mentem a belváros felé, jövö héten elhozom a kazit...bár ma lehet, hogy angol után beugrom...

Dancsi! Sajnos pont egybeesett a költözés és a szülés, nem volt mit tenni, de elég szerencsétlen helyzet volt az tény. Ha elsö baba lett volna Bercel, nem is tudom mi lett volna.

Andi! Én is utálom, hogy nem lehet babakocsival felmenni a NagyÁba, a multkor muszáj volt felmennem, igy felcipeltem a hátsólépcsőn a babakocsit az emeletre, azért kitalálhatnának valamit tényleg.

Busz: a kis esernyőre csukható babakocsit össze lehet csukni, de egy nagyobb babakocsit...hát nemtudom, plusz még fogjam is a kezembe a gyereket mellette, mikor az összecsukott babakocsit is alig birom el? És a kapaszkodás? Hát az a trolisofőr h*lye.

Szegény Hanga már 4.napja beteg, tök hirtelen felmegy a láza 39-39.6-ig, aztán 2 óra múlva lemegy és semmi baja, aztán hirtelen megint felmegy...
Szegényre rá van parancsolva, hogy nem mehet a Bercel közelébe. Úgy sajnálom, mert menne hozzá és Bercelen is látom, hogy szeretne Hangával játszani.

Lara
lara

Eniko, ugyi vagy, gondolom addig Bgi nezi a tv-t, vagy elvan egyedul. Mikorra is vagy kiirva? Februar?

Agi
agi77

Le mert azon maszatos volt a homloka:-)) Az ég dörög vagy halózok?

nyúlanyó

Enikő! Én nem adnám a neocitránt. Én magam sem iszom már meg. Nagy dózisú Cvitaminnal uezt a 6ást éred el. (csak ezt nem reklámozzák ugye)

gabi! Ja, akkor Bennünket nem érint a szalon rossz híre. A szervíze állítólag megbízható, a Szentgy. szervízéről hallottunk rosszakatKép

Ok Kriszti! AKkor rékérdezek majd a bölcsireKép

Karmen! Nem tudod elhúzni a délelőtto alvást evéd utánra? Könnyebb lenne egy hosszú délutáni alvással. (bár Én sem piszkáltam bele sosem, ahogy Virág diktálta)

Gabi! Mél nem érdekes. A házról akartam kérdezni,d e asszem már tárgytalan.

angiszeged

Ildi,
a Vimala-féle babamasszás-t nem próbáltad még?
Nekem nagyon sokat segített, amikor Eszter hasfájós volt. És az IH-ban asszem szerdánként van babamasszázs. Próbáld meg, hátha segít és nem annyira visel meg.
A könyv címe:
Babamasszázs, szerzője:
Vimala McClura.

K.

Kép

Kép
eszteranyu

Ági február 19re, de állatira nem bánnám, hogy ha most kivételesen egy kicsit elöbb szülnékKép
Akkor szoktam felmosni,fözni, vasalni ha Bogi alszik (délután), ha ébren van, állandóan a seggemben van és azt utálom! Úgy nem tudok semmit csinálni! Ha ébren van mindig játszok vele. Építünk, kirakózunk, olvasok neki....stb

Angi: Nincs itthon C vitamin! Kép Én is Neocitránt szoktam inni, ha érzem, hogy bujkál bennem valami vagy Aszpirint. És 1 zacsi vagy egy tabletta helyretesz. persze ez évente 1x vanKép Nem belölem él meg a közeli gyógyszertárKép

Lara: Jobbulást hangának!! Mi baja lehet. A láz nem szokott csak úgy magától ennyire ingadozni! Voltatok dokinál?? Ti kertes házban laktok??

Anita: Én is azon gondolkoztam, hogy az ég zörög vagy csak beképzelemKép De ezek szerint nem képzelödöm Kép

E

ceniko
Szeged

Nyúlanyó!

Bocs a tyúkanyóért,siettem,és kicsit rosszul olvastam.Én is a Molnár G.Bélánál szültem,és nagyon meg vagyok vele elégedve.

Ági!

Hagynom kell sírni.Rá fogom venni magam,hogy ne vegyem fel.

Enikő!

Jó,hogy nincs a Bogi étvágyával semmi gond.
Már nem neheztel az apa.Megbékélt.Most szép a füle,nem piros.

Kriszti!

Kistelekre mentünk ki.Az apa itthon van szabin egész héten.Kb.fél órát voltunk kint.

Gabi!

Hol laksz?

Lara!

Jobbulást kívánok a Hangának!

Lányok!

Az én lányom az nem alszik,5 perce sír.Még egy kicsit hagyom.

Ildi
tfildiko

Ildi: a te kislányod mennyi idős? az enyém már több mint 2 órája alszik.

nyúlanyó

Ildi, azert ne hagyd magara ha sir, probald meg megnyugtatni. Nem muszaj setalni vele, eleg, ha megsimogatod, es ott vagy vele.

Eniko, en is csak akkor tudok felmosni, ha alszik Kristof, viszont a porszivozast imadja, nem akarom kihagyni belole. Kép Nem is mondtad, hogy van albumotok. Kép Nagyon szep Bogi.Kép Jo latni kiskori kepeit is. Akkor mar csak 3 honap van hatra. Megaltod hipp-hopp eltelik.

Kristof mar fent van, itt ul az olemben es magyaraz. Megyunk is uzsonnazni.

Lara, Hanganak jobbulast!

Es persze az osszes beteg babanak.

Agi
agi77

Ildi! néha felveheted csak aztán tedd vissza le.

Angi! Könnyebb lenne, de örülök hogy végre legalább lett napirendje. Du. is alszik, jobb lenne a 2 helyett egy hosszabb valoban, de nem tudom elhuzni mert nem én altatom szopizni akar és közben alszik el. Nappal mindig ez van, este ill. éjjel teszem be ágyba aludni akkor kibirja szopi utánig.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Enikö! Én 1-2 naponta porszivozok, felmosni nem szoktam csak heti 2x. Nálunk meg a kutya miatt kell. Igaz a szobába nem jöhet be, de akaratlanul is behozunk valamennyi szört.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Hello lányok!
Tényleg kicsit lemaradtam, hiába ez a dolgozó nő élete..
Lottinak a héten megint légcsőhurutja volt, de már tegnap gyógyultnak nyilvánították, hétfőn megint mehetünk bölcsibe, amit egyébként már nagyon hiányol.
Apával voltak itthon,ezt már régebben megbeszéltük, mivel ugye én minimálbér utáni táppénzt kapnék (utálom ezt az anyagias világot).
Rengeteg verset tud már,olyan kis "okostojás", holnap lesz 27 hónapos.
A munkahelyem jó, dícséreteket is kaptam már.Kép

Núlanyó! Üdv. Szép a kislányod, és a neve is az.Kép

Gyűlölöm ezt az időt!!!!!KépKép

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Nyúlanyó!

Noémi 4 hónapos múlt,július 9-én született.Már ő is alszik.De szerintem hamarosan ébred,mert nemsokára éhes lesz.
Nagyon szép a kislányod.

Ági!

Nem hagytam egyedül,a férjem ott volt vele.

Kármen!

Köszi a tanácsot.Most még nem bírtam sokáig hallgatni a sírását,de erőt fogok venni magamon.

Melinda!

Örülök,hogy a Lotti meggyógyult.Na és annak is,hogy már dicséretet is kaptál.Pinenj sokat a hétvégén!

Ildi
tfildiko

Ildi! hidd el én is majdnem sirtam vele, annyira bántott hogy nem vehetem fel, megértem mit érzel. A legrosszabb az volt amikor föléhajoltam hogy visszafektessem, mert mindig fel akart kelni és fekve zokogva nyujtotta felém a karjai öleljem már magamhoz.

Melinda! Szegény Lotti, jo hogy már meggyógyult! Én ezt nem értem, ha te ugyis kevesebbet keresel akkor nem az lenne a jobb ha te maradsz tp-en és az apuka aki többet kap keresne?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok

Holnap családi nap lesz a Százszorszép Gyerekházban. Játszóház, készségfejlesztő játékok lesznek, 10-től a Három szabólegény mesejáték. 400 Ft / gyerkőc és lesz babaruha börze is.

Gigi
gigi1

Kármen!

4 hónaposan,hogy aludt el az Orsika?Amikor 2 hónapos volt a Noémi,akkor olyan szépen elaludt magától.Csak a cumijára volt szüksége és a pelenkára,ami a feje alatt volt.Miért változott ez meg?Na mindegy,egyszer csak jobb lesz.

Lányok!

Nálatok nem megy a harc az apukákkal a számítógépért?Most is itt ül,és siettet,hogy haladjak már.Mindig szólnom kell,hogy interneteznék már egy kicsit.

Ildi
tfildiko

Ildi! Régebben vagy magától a kiságyban, otthagytam és nézelödött majd elaludt v. szopi közben. De akkor sosem sirt ha az ágyban letettem, azóta van gond, hogy fel tud kelni.
Nálunk is gond volt ezzel, most apának lett egy másik gépe.Kép

Az idén korábban öltöztünk MikulásnakKép
Kép

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kármen!

Csudaszép a lányod ebben a sapkában.
Ma én is Mikulásoztam egy kicsit a Tescóban.Vettem a Noéminek egy plüss mikulást.30cm és bőrből van a cipője.Nagyon megtetszett,és olcsó is volt.(999Ft)
A férjemnek megmutattam a lányodat,és azt mondta,hogy nagyon szép a szeme.(Szerintem is.)

Ildi
tfildiko

Karmen,
Orsinak tényleg gyönyörűek a szemei Kép.
Nagyon jól mutat a Miki-sapiban.

K.

Kép

Kép
eszteranyu

Karmen! A helyzet az, hogy én keresek többet. De ugye a tápénzt az előző évi kereseted alapján számolják. Nekem keresetem nem volt, mivel gyeden voltam, így minimálbér alapján kapnám a táppénzt. Apa meg a fizetése után. Remélem érthetően írtam.
Nagyon édi a lányod!Kép

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Megvan az labor-eredmény, a vérképben van 4 db 1 csillagos.
Azt beszéltük Gergővel, h nem vészes.
Persze, valszeg a vas lesz, de tényleg csak 1-2 értékkel tér el a normáltól.
Majd hétfőn beszélek a dokinénivel.
Gergő volt zöldségesnél és mondta, h be vannak fegyva a pocsolyák. Nem semmi. Akkor ezért fáj a fejem.

Szép napot Mindenkinek!

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Sziasztok!
Olyan szép idö van pedig! legalább is bentröl bámulva kifele Kép
Kint nem biztos, hogy ezen a véleményen lennék Kép

Én sem tudtam aludni. Kb 2 órát sikerült szundiznom egész éjszaka! Kép Nagyon fájt a pocim, szabályosan méhösszehúzódásaim voltak, csak nem voltak annyira fájdalmasak Kép. Vettem be magnéziumot meg Pipolfent, attól jobb lett valamivel. De ez az állandó éjszakai pisilés....Kép

Na majd csak közeledik mostmár a vége. Alig várom, hogy ne legyek már terhes! Kép Nem vagyok oda ezért az állapotért! Illetve ilyenkor nem vagyok oda, amikor ilyen sz*rul vagyok!

Mama jött Bogiért, hazavitték Palicsra. Holnap hozzák vissza. Azt hiszem a mai napomat pihenéssel és alvással fogom tölteni. Legalább is megpróbálom! Bár nappal nagyon ritkán tudok csak elalduni! Remélem sikerül Kép
Puszóka
Enikö

ceniko
Szeged

Kriszti!

Biztos,hogy nem rossz az a vérkép.
A férjem most jött haza,és mondta,hogy nagyon hideg van.Én úgy utálom a hideget.

Enikő!

Pihenj nagyon sokat a hétvégén!Vigyázz magadra,ne csinálj semmit!
Én az egész terhesség ideje alatt sokat pisiltem.Minden éjszaka kb.7-szer voltam wc-n.

Ildi
tfildiko

Íme két kép a Noémiről:
KépKép
tfildiko

Melinda! ja igy már értem, csak hiába gondolkoztam sehogy nem fogtam fel elötte.

Ildi! Nagyon aranyos ez a maszatka! gyönyörü nagy szemei vannak, szokták neki is mondani?

Köszönjük, mi a télapós sapit kaptuk, felnött méret, csak csengö van a sapiján, az meg tetszik Orsinak.Kép

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

havazikKépKépKép hurrrrrá KépKépKép

ceniko
Szeged

Ildi,
nagyon édes ez a maszatos kép!

képzeljétek, megvan, hogy miért voltam lázas napok óta, pedig a mellem már ok. Mert kibújt az utolsó bölcsessgéfogam. Fájdolgált, de nem volt vészes. Azért ez jó hír. Még ma reggel is lázam volt, 38 körül.

És úgy tunik Jozsó megoldja a problámánkat, nem nagyon kell neki a cici. Pontosabban este, meg éjjel elfogadja, de máskor nem, köpi kifelé. Persze, mert tudja, hogy böjtölés vár rá, ha ragaszkodik a cicihez, ugyanis a gyulladás miatt nagyon kevés tejem van megint. És nem is akarom már visszahozni.
Reggel meg akartam szoptatni 7-kor, amikor felkelt, de pár szívás után sírt,nem kellett neki. Adtam neki gyümit, és benyomott 2 dl-t. hiszti, sírás, fujjogás nélkül. Teszek bele tápszert, és fel sem tunik neki. SZóval most maradunk annál a felállásnál, hogy este, meg éjjel szopik, a nap többi részében kapja a kanalas kaját, tápszerrel. Így megkapja majd a szükséges fejérjét is. Azért az esti szopit szeretném megtartani még egy darabig, meg jó volna a reggelit is. Remélem így muködik majd a dolog.

Lányok,
Hullik a hó, most néztek ki az ablakon!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!
Mar el is allt a havazas, itt sut a nap.

Karmen, Ildi, gyonyoruek a lanyok, egyik szebb, mint a masik. Kép

Karmen, tudod, hogy maradhat akar kek is Orsika szeme? Kristof az en szemformamat orokolte, de mas szinnel. Szoval nem biztos, hogy bebarnul, mint Neked.

Kriszta, kivancsi vagyok mit mond a doki neni. Remelem semmi komoly, de ha csak kicsit ter el a normal tartomanytol, akkor nem lehet nagy baj. Talan nekunk is el kellene menni vervetelre, egyre inkabb hajlok ra.

Dancsi, orulok, hogy megoldodni latszik a problema.

Mindekinek tovabbi szep hetveget!

Es 2 kep Kristofrol, tegnapi es mai.

KépKép

Agi
agi77

Remélem,hogy megtaláltátok a fülbevalós képet is.Véletlenül egymás mellé tettük fel.Szerintem nagyon jól áll neki,így sokkal kislányosabb.

Kármen!

Igen,mondták már.Sajnos,a fülbevaló csak ennyire látszik.

Dancsi!

Köszi.Örülök,hogy könnyebben megy a leszokás,mint gondoltad volna.

Ági!

Köszi.A te fiad is nagyon szép.

Ildi
tfildiko

Sziasztok!
Lányok, annyira édesek ezek a kismanók!
Ildi, Noémi nagyon elégedett képet vág, vagy csak meglepődött? Esetleg némi repetáért ácsingózik??:-)))

Karmen, én is gondolkodtam a sityakon, a sparban villogósat is lehet kapni:-))) Ezek szerint Orsi lesz idén a Mikulás nálatok? Én biztosan eljátszom Lucival a cipős bulit, annak idején én is nagyon élveztem:-)))

Ági, írtam mailt. Nekem valahogy úgy tűnik, mintha Kristóf napról napra gyorsabban nőne. Ezeken a képeken kész kisfiú, semmi babás nincs benne. Nagyon jóképű, pont a lányom esete lesz néhány év múlva:-))))

Melinda, üdv újra itt:-)))) Megy a munka? Nem vágysz haza?

Tök jó volt a hóesés, nem?
Én már várom, hogy mikor szánkózhatunk:-))
H
babamama

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?