Én most teljesen zűrzavaros hangulatban vagyok. Olyan 3 mínusz, 1 plusszosban, miközben próbálom utóbbival elnyomni az előbbieket.
1. - : Srác most már biztos nem utazik. Most kezdi előröl a munkakeresést. Párom közölte vele, hogy júliusnál tovább nem maradhat nálunk. Na de JÚLIUS??? Hát én addig nem bírom már ezt a helyzetet, az tuti. Csaptam is egy nagy kiakadást. Megoldást egyelőre nem tudunk, majd meglátjuk...
2. - : Elkeserítő az anyagi helyzetünk. Gyakorlatilag már a jövő havi fizetésünket is "elköltöttük" (nyilván még nem, de hétvégén pl. már kölcsönből utazunk, számlák gyűlnek, stb.), miközben már a krumpli is fogytán van...
Sehogy sem lesz ebből áprilisban még pénzes vizsgálódás.
3. - : Megszűnt otthon a netünk, és most látom csak, mennyire rászoktam. Nagyon hiányzik mindenféle praktikus és szórakozási szempontból. Ráadásul mióta nincs, a srác is unatkozik esténként, és folyton nálunk tévézik. Nem utálhatom ki mindig...
+: Írtam, hogy külön töltjük a mostani hétvégénket, pedig most lennének az akciós napok. Hát képzeljétek, párocskám kiharcolt egy szabad hétvégét, és jön ő is velem. Csak hát ez olyan jellegű találkozó, hogy leszünk kb. 20-an, mozgássérültek meg segítők vegyesen, és közös nagy hálótermekben alszunk - külön a fiúk és külön a lányok. Gondolhatjátok...
Tiszta tinédzser romantika lesz kiötleni, hogy hová tudjunk feltűnésmentesen visszavonulni.
Drukkoljatok, hogy ne nyissanak ránk a mosókonyhában!