Sziasztok!
Nyúlanyó: Naná, hogy ismerös vagy
Írtam neked privit amottan...
Angi:Virágnak is bejön a bölcsi? Bogi is imádja. Nekem is tetszik! Mi kétszer megyünk hetente. Elöször úgy volt, hogy csak egyszer, de sztem látták, hogy Bogi nehéz eset és gondolták megkegyelmeznek nekem, hogy ne otthon bajlódjak vele...
Szalvéta maradt ki a felsorolásból...azt én is elfelejtettem vinni, azért jegyeztem mostmár meg
Ja és én 4 tekercs vécépapírt vittem és senki sem szólt, hogy csak egyet kellett volna.... Na legközelebb csak egyet viszek
TFIldikó: Hát általában egész napra szokott jönni, ha ö jön hozzánk, de most délutánra más programja volt. Reggel kimentünk hozzá, DVDéztünk, készített ebédet
Húslevest, meg krumplipürét, meg rántott pulykamellett, palacsinta volt a desszert
Nagyon finom volt. Bogi hozta a formáját és egy felnött adagot bevágott
Aztán hazahozott bennünket elköszönt és elment. Bogi meg kidölt és azóta alszik!
Hogy van Noémi fülecskéje? Apa már nem neheztel, ugye?
Gerika: Én nem értek hozzá, nem tudom, hogy ez a vérszegénység milyen mértékü. Remélem, hogy helyrejön Beni vérképe. Milyen formában kell adnod neki a vasat? Tablettáben, vagy hogy? Nem lesz töle székrekedése? Nekem mikor a terhesség alatt sszednem kellett állandóan ilyen problémáim voltak
És ha sok vas tartalmú kaját készítenél neki?? PL mákos sütik, máj...stb?
Reggel adtam Boginak egy Neocitrant. Azaz felet. Fél tasakkal. Igaz, hogy 6 éves kortól adható, de ezért kapott csak felet. Már máskor is adtam és 2 tasak (1 tasak/nap) helyretette, amikor csak kisebb problémáink voltak. Nincs semmi baja, csak az orra folyik, de ha kifújja, utána 1-2 órát "átjárható" az orra!Szóval nem dugul be, folyamatosan. Csak éjszaka nem akart orrot fújni, mert kómás volt
Orrszívónk meg nincsen!
Na megyek apuci csomagolt nekünk palacsintát, azt hiszem nekiveselkedem
Rá vagyok izgulva a palacsintára
Pusszanat!
Enikö