Mi szerencsére nem járunk közlekedési eszközzel. Mondjuk innen nincs is semmi járat. A legözelebbi megálló az anatómiai intézetnél, vagy a Csongrádi-Rózsa u. sarkán van. Annyi idő alatt meg beérünk gyalog.
Azért 1-2 dolog van, amit én is észrevettem:
tolom a kocsit és nem állnak félre, hanem inkább megállnak és megvárják, hogy én kerüljem ki őket.
Vagy egy tata rámszólt egyszer a járdán, hogy mégis hogy képzelem, h a járda bal oldalán tolom a kocsit, nem tudok közlekedni?
Akkor nem beszélve az autókról, amikkel annyira felparkolnak a járdára, h nem férek el kocsiva, az úton kell kikerülnöm.
Nem tudom, azt megfigyeltétek-e, hogy az öreg taták teljesen semmibe veszik a babakocsit tolókat. Ma a Mars téren jártunk, kijött egy tata a csarnikból és gondoljátok, megfogta azt a szalagfüggönyt? Akkorát csapódott, hogy ha 10 centivel odébb állunk, lecsapja a gyerek fejét.
Szóval durva dolgok ezek sajnos.
Pesten pár éve egy kerekesszékes férfi feljelentett egy hivatalt, mondván nem biztosították a rámpát, amin ők is bemehetnek. Ez elég nagy port kavart akkoriban, nem tudom, emlékeztek-e.
Aztán azóta semmi. Pedig ha jól tudom, a törvény is előírja, hogy mindenhol le-és feljárót kell biztosítani.
Nem beszélve az útpadkákról.
És akkor még a járdák minőségéről nem is beszéltem...
Enikő,
biztos mi is másképp fogjuk gondolni pár év múltán ezeket a mama-dolgokat, de egyenlőre én is szeretem a közelben tudni a Lyányt
.
Igazad van, szoknia kell az idegeneket is, de sztem ők majd úgyis a tudtunkra adják. Ahogy Bogi is, csak lehet, hogy ő hamarabb tette.
Tünde,
eszméletlen, mennyire nyomja Tomika a fejlődést
. Nagyon beindult az elmúlt hetekben.
Hajni,
melyik végén laktok?
Egyébként nekem fizetett a biztosítóm a császárra. Azt mondta, a sima szülésre nem, a császárra igen, mert az műtét.
Neked is császár volt?
Dancsi,
örülök, h jobban vagy, annyira sajnálom ami Veletek történik. Lelkileg hogy birod? Jozsó is le fog szokni, ha nem jön semmi a ciciből, de Anginak igaza van, nem kellene egyedül hagynod.
Te vagy neki MINDEN. És akkor, amikor ilyen nagy baj van, csak Te tudod Őt megvigsztalni, TE VAGY AZ ANYUKÁJA!
Ez csak az én véleményem, tényleg dönts a saját belátásod szerint.
Üdv,
Kriszti