Szép napot nektek!
Na ma úgy ébregtünk, hogy tők jó kedvüen és még sokat hemperegtünk! Erre jól felbuzdulva kigondoltam elsétálunk a Spar-ba mert ott lehet venni 99Ft-ért ezt a spáros 1 literes almalét marha olcsó, de ha már ittatok finomat na akkor az az! Nos most reggelizett a drágám én nem szoktam enni sajna pedig kéne a cukrom miatt, de szerintem majd csak ha haza jöttünk! Nincs túl messze tőlünk, de ebben a szép napos időben tuti elsétálunk! Aztán lehet még el is kezdem az ablak pucolást! Bár nekünk kandallonk van fent az emeleten és már azt se ártana a füst csövét kikormotlanítani, de én ehez nem értek és ha most ablakot pucolok akkor mikor megpakoljuk jön ki a füst és tök fölösleges az ablak pucolás, no meg a fehér függönyömnek is kár a mosás míg nincs kitakaritva! Szal lehet ma elmarad majd apa a 7végén kitakaritja és akkor majd megcsinálom! Húsvétra muszáj nekilátnom, hogy a nyuszi idetaláljon!!!!
Bár én a 7végén nem hiszem, hogy nagyon takarítgatok, mert este megyek dodozni! Gyömrön nyitott kersztanyum a művházban egy kisbüfét lesz rck koncert vagy buli és megyek neki segíteni! Szal az éjszakázás se elött se után nem hiszem, hogy ablakot pucolok, BÁÁÁRR kit tudja!
Susy! Akkor mi elég hasolnoak vagyunk! Bár én meg nézem mint pölö a tegnap esti fokuszban is volt, de rád való tekintettel nem ragozom, de már ne is haragudjon rám senki a száj járásomért, de baszni tudnak, de gyereket nevelni nem csak bántani megronta kukába dobni és még sorolhatnám! Ez a legjobban akkor fáj mikor már a sokadik hónapja probálkoztunk, hogy legyen végre pocaklakom! Akkor mindig elkapcsoltam a tévét vagy akkor kiborultam és bögtem! Ma már megnézem, ha úgy adodik, de nagyon ki vagyok tőlük!
Én orvosnak sose készültem, de óvó néni vagy bölcsis néni szívesen lennék a mai napig!
És tudod én is segétkezem mindenkinek ahol csak tudok ott karolok fel akit csak tudok, de tudod már annyit megütöttem a bokám és még mindig nem tanultam belöle! Addig vagyok barát míg tudok segiteni! Ha már nem akkor nincs barátság! Én már ezt olyan jól megszívtam, hogy egy millicsivel is le lettem húzva! Most nyögjük! Már inditanám a pert, de kaptam a közjegyzőtöl egy papirt amit ki kell tölteni, de nem tudom, mert nem vagyok benne jártas kértem a segítségét közölte Ő sajna nem sgíthet! Szal most épp azon gondolkodom ki tud nekem segíteni! de eddig hiába kerestem! De ha begurulok lmegyek egy ügyvédhez, hogy segítsen kitölteni! Nem egyszewrű! És akkor befizetek a közjegyzőnek 30ezret és akkor indulhat a perpatvar! Ja és akkor gyüjtjük itt monorra a delikátos vonalkodokat, hogy legyen egy normális játszóterünk azt is én szervezem persze barinőm cseszik segíteni, mert Ő mindig milyen marha fáradt pedig neki egészséges a csemetéje nem kell cipelje na mindegy nem ragozom, de rosszul esik, hogy melettem sincs senki csak én megyek minden után! Bár nagyon aranyos a védőnönk és Ő melettem áll!
A kertészkedésért irigyellek! Már én is úgy mennék ki kicsit turni furni! Mekkora a kertetek?? 20kg fűmag meg hagyma! És még mi lesz a kis konyhakertetekben??
Nekünk is volt konyhakertünk retek, paradicsom, paprika ubi termett is benne, de a tavalyi esős trutyis idő elvette a kedvünket! Tehát idén nem lesz! Pedig roskadásig volt minndenünk! Már a 6. szomszéd is tőlünk kapta a paprikát paradicsomot!
Hmmmm palacsinta!!! ÉNISÉNISÉNISSSSSSSSSS! Imádom!! Küldhetsz nekem is belöle!
Istenke éltesse apácskát már így elötte! Hol lewsz a meglepi buli?? Othhon vagy máshol?