Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok lányok!
Ezennel benevezek a Serophene szedök táborába, ezt irta fel a doki hétfön. Nekem ez lesz az elsö gyogyi, amit kapok, öszintén remélem beválik.Mindjárt utána is nézek, mit találok itt a neten rola.Nagyon rendes volt a doki, kész menetrendet irt nekünk le, melyik napon mit kell csinálni, és mikor menjek majd vissza.Aztán azt igérte, hogy bejelent egy meddöségi-klinikára,mert nagyon hosszu a várakozási idö (6-9 honap!), de szerinte nem lesz rá szükség, csak biztonságbol.Végre valami irány, amibe elindultunk!
Kandi, mi van veled? Itt kiirhatod bu-bánatodat, látod,hogy sokan várják az irásodat!!
Én is láttam már kb egy éve azt az ER részt, és ugyanigy el voltam kenödve,mint Ti. Aztán a sorozatban intéztek jo szülést is, gondolok az Elisabeth dokinöre. Tényleg, a Carol növér megszült már azokban a részekben, amik most mennek?
Na sziasztok
Barbi
Barbi

Moni!
A hoemelkedes nagyon jo jel. Drukkolok! Kulonben a terhesseg alatt vegig 37 felett kell maradnia (Nekem 37.1 es 37.2 kozott mozgott szajban merve)

Kandi!
Mi a baj? Ne keseredj el! Minden bajra, problemara van megoldas, megha kilatastalannak tunik is.

Breki!
A kornyezetemben sokan nem akarnak gyereket. Elsosorban kenyelemszeretetbol. (Nalam is ez volt a helyzet 32 eves koromig!)

Gabo!
Ha a duphaston progesteron gyogyi, akkor a menstruacio megjovetelekor egyszeruen abbahagyod a szedeset, s a kovetkezo ovulacio utan ismet elkezded.

Cipomama
Névtelen

Sziasztok!

Hosszúúúúúúúúúúúúúú leszek!
Rég jártam itt, de már ideje beköszönni azt hiszem. Persze azért olvaslak benneteket szüntelenül, és NAGYON-NAGYON SZORÍTOK MINDENKINEK, HOGY FELVEHESSEM A KISMAMÁS TÁBLÁZATBA !
Sajnos egy kicsit el voltam foglalva az utóbbi idöben. Hát persze, hogy a baba miatt. A korom miatt szükség volt genetikai tanácsadásra. Ami végülis csak annyi, hogy a genetikus felhívja a figyelmet arra, hogy ebben a korban gyakori a Down kóros gyerekszülés. Hát ezt nekem is elmondta, és ök ilyenkor azt tudják csak javasolni, hogy ennek kiszürése érdekében
magzatvíz vizsgálatot kell végezni. Nem részletezem mi ez, biztosan tudja mindenki, mint ahogy azt is, hogy egy ilyen vizsgálat után a kismamák 1 %-a elvetél. Hát megijedtem.
Döntenünk kellett, hogy vállaljuk-e a vizsgálatot akkor is ha netalán pont beleesek abba az 1 %-ba, vagy ami rosszabb, hogy szülök egy Dawn kóros gyereket.

Úgy döntöttünk, hogy vállaljuk a vizsgálatot. Kezdtem kutatni a neten és kiderült, hogy itt Miskolcon egy kissé le vannak maradva az orvosok. Még a genetikus is, akinél a genetikai tanácsadáson voltam. Nem esnek ám neki rögtön az embernek egy tüvel. Elöször célzott UH a 12. héten a nyaki börredöt mérik, aztán vérvétel a 16. héten, amiben 3 dolgot néznek. Itt nálunk Miskolcon csak az AFP-t nézik benne, míg máshol a HCG-t és még egy, a magzat által termelt hormont is. Ha ezen eredmények indokolják, csak akkor vesznek mintát a magzatvízböl.

Hát én bejelentkeztem a DOTE Nöi Klinikájára Debrecenbe. Tegnap reggel 9-re kaptunk idöpontot. És bizony pontosan azt mondták amit az elöbb részleteztem, vagyis amit a neten olvastam. Az UH után azt mondták, hogy szinte biztos, hogy nem lesz szükség a magzatvíz vizsgálatra, de két hét múlva menjünk újra a célzott 12 hetes UH-ra, majd 16 hetesen a vérvételre. Hát rendesen megnyugodtunk.

Viszont láttam a picúrt.
Láttam a kis kezeit, lábait. A kezével úgy tett mint aki integet. A doki meg is jegyezte, hogy integet a mamának. Olyan jó érzés volt. Szívböl kívánom, hogy mielöbb lássatok Ti is ilyet

Lassan eljön az idö, amikor tényleg el kell búcsúznom töletek, de olvasni mindig fogom ezt a topicot is, hiszen itt kezdtem. És nagyon boldog leszek, ha valakit berakhatok a táblázatba a másik topicban.

Moni
Én már nem mérem a hömet. Miután a dokim megvizsgált, abbahagytam.

és MINDENKI
Igaza van Gabónak, tényleg én írtam, hogy az utóbbi (már szemmel láthatóan sikeres Kép ) hónapban én tényleg nem tudattam a férjemmel, hogy mikor KELL akciózni. Söt az akció idején még kérettem is magam, hogy most inkább ne mert akkor pár nap mulva nem lesz kedvünk vagy energiánk, hiszen akkor muszáj lesz. Erre igazán nagyon beindult. A tiltott gyümölcs a legfinomabb alapon. Bevált a taktika... KépKépKép

Tényleg bocs, hogy hosszú voltam!!!

Kata
Kata

Barbi!

Igen, már régen megszült, söt ki is lépett azóta a sorozatból. Viszont Elizabeth dokotrö itt még csak nem is terhes (most kérte meg a Green doki a kezét).

A Serophene nálam bevált!
Nem volt jelentösebb mellékhatása (másodszorra, amikor 3x1-ben szedtem, akkor igen, meglehetösen rossz is volt, mert depressziót és idegfeszültséget okozott).

Kandi!
Nem akarsz mesélni? Hátha ugy jobb lenne. Mindannyian nagyon szeretnénk már megvigasztalni!

Beszti
Beszti

Sziasztok Lányok!

Tegnap szörnyû nappom volt, ma viszonyt annyi kollegam és a kozvetlen fonokom mondta, hogy nem tudtak aludni, mert annyira bantotta oket hogy a nagyfonok olyan megalazoan bant velem. aztan volt egy kis idom es beneztem ide. nem tudtam hogy ennyire jol fognak esni a ti vigasztalo szavaitok. valoban ha irok errol a temarol potyognak a konnyeim, es tudtam hogy nalatok jobban senki nem erthet meg. és tudom a pasik a maguk ferfias modjan allnak a dolgokhoz, hisz ok sem a veteles szornyüségét sem a gyermekaldas oromet nem fogjak ugy aterezni mint mi nok. en ha olyan szomoru filmet nezek mint a tegnapi veszhelyzet akkor mindig nyujtom a ferjemnek is a zsepit, de neki sose kell. ebben a veszhelyzetben mindig ilyen szomoru dolgok tortennek, én mar nem is szeretem nézni.

Barbi!
Én is szedek serophent. sajnos egy ideig hõhullámaim vannak tõle, de olyankor összhangban vagyok a klimaxos kolleganõmmel, és együtt szellõztetünk. azóta jobban értem mennyire kellemetlen is. peteéréskor meg úgy érzem kavicsok gördülnek a mehemben. aztán az is elmúlik.

Most úgy feszül a mehem mint amikor terhes voltam. annyira drukkolok hogy baba legyen (bar ez az elso próbálkozásunk, túl szép lenne). bár tudom a stressz feszültség nem jó nekünk mert a fizikai is és a lelki leterheltség is meddõséget okozhat.

Sajnos a ferjemnel azert nehez a meglepetés akciót alkalmazni ésd a csödõrséget elkerülni, mert annyit dolgozik, hogy este 8 körül vagy meg kesõbb olyn faradtan jön haza, hogy örül hogy kinéz a fejébõl. csak hétvégén lehet tervezni vele, az meg kevés. azért a jó szándék meg van benne, megértette a problémát. Jövõ hónapra felirja mikor életbevágó hogy vágtázzon haza. Persze még az utolsó pillanatban is közbe jöhet valami életbe vágó munkahelyi kötelesség.

A nõk lapjára utalva: nem olvastam a cikket, de én mindig vágytam családra, több gyerekre, és szerintem az utazás, költekezés, ruhák, buli már nem köt le az embert egy idõ után, üressé válik. Még 20 évesen igen, de most 27évesen... Viszont ismerek karrierista nõt 3 gyerekkel. a gyerek késõ este (9?) hivta az anyját a munkahelyén mikor megy haza hozzájuk. Neki jobb lett volna max 1 gyerek, vagy csak egy nem túl sok kötöttséggel járó kapcsolat.

Engem is felvesztek arra a listára? Bár nem igazán értem a lényegét, de olyan jó itt veletek.
27 éves vagyok, bp-i, elsõ hónap hogy élesbe ment és ma volt a ciklusom 24-ik napja. Így kell?

Köszi, puszi, kellemes estét mindenkinek:

Marcsi
Marcsi

Köszi-köszi a nekem intézett hozzászolásokat, most minden mondat nagyon jol esik, amit a Serophen-röl irtok, mert nekem vadi uj dolog. Ahogy olvastam a tájékoztatoját, nekem is rögtön a klimax jutott eszembe, pont olyan tüneteket ir.A férjemet már készitem elöre, hogy még a szokásosnál is nehezebb lesz velemKép
Nekem napi 1 szemmel kell kezdenem, aztán vissza megyek kontrollra, ennek is szokták emelni az adagját ??A "csábitás"-os akcio nálunk nem nagyon fog müködni, mivel fehéren-feketén leirta és el is magyarázta mind a kettönkenek a doki,hogy mikor kell akciozni, söt, még ott biztatgatta a férjemet a rendelöben, hogy dobjon bele apait-anyaitKép (azt mondta, hogy a nöi orgazmus nagyon segiti a teherbeeseést, állitolag "beszipkázza" a méhnyak a spermákat)
Szoval ö is tud mindenröl, max. az lehet a megoldás, ha elfeljetené, amiröl hallottKép
Beszti, bocsánat, ha lelöttem a poént az ER-ral kapcsolatban, nem volt szándékomban, csak azért irtam,hogy történnek jo dolgok is a sorozatban. Egyébként a dokinöt játszo szinésznö igazibol is terhes volt, szerintem ezért irták bele a sorozatba.
Na, mára ennyit, irjatok még a Serophennel kapcsolatban, kinek mi volt a tapaszatalata!
Barbi
Barbi

KépSziasztok lányokKép
Mindenkitõl elnézést kérek,hogy csak most kezdem leírni a gondomat...de én csak este tudok net-ezni és fõleg litániát írni!Mindenkinek köszönöm az érdeklõdést-Caldea köszi mindent!
-Na szóval,ahogy gondoltam,szervezetem abszolut nem reagált az injekciókra(pedig már 2X annyit kaptam a 15.napig,mint a fiamnál és akkor éreztem a petefészkeimet és most semmi-mintha nem is lennének).A dokim egy tündér,de sajnos nem tud ill.jó,hogy még a szemei is elárulják,hogy gond van!UH nagyon profi ebben a kórházban és nállam az égatta világon semmit nem tudott kimutatni,csak azt,hogy mutogatni kéne a petefészkeimet,mert ez már multipolicisztás csúcs!
3 lehetõséget ajánlott az orvosom(mert hát látszott rajta,hogy nagyon sajnálja),hogy még egy hétig inj.amit 23.napi UH követne,de hát nem sok esélyem lenne.Második az üres járat és majd a természet eldönti és heti UH!Harmadik pedig egy harmadik laparos mûtét-ami csak a petefészkemre hatna és a hormonzavarra nem!Nekem meg abnormális hormonmûkõdésem van!!!
Szóval mi a 4.-et választottuk,mûtét-mellékhatások-fölösleges UH nélkül,felneveljük az egészséges kisfiúnkat !!!Sajnos nekem ami létezik mellékhatás az mind kijött a mesterséges hormonpotlástól !Védekeznünk nem kell-fölösleges,adtunk magunknak 5 évet és ha addig beköltözne hozzám valaki-irány a doki az elsõ tünettel,mert csak hormontámogatással maradna meg!Ha minden jól megy 5 év alatt megjön nekem majd 15-ször...hátha egyik esetben pont jókor voltunk együtt!
Tehát lányok átadom az esélyt nektek,mert hát az élet hozzám már kegyes volt,hisz megadta nekem azt amit még sajnos sokatoknak még nem!!!
-Azért sem tegnap írtam nektek,mert gondolkoztam azon,hogy is írjam le ,mert tudom akinek nincs még babája...az én kesergésemre joggal mondhatná""nem hogy örülne annak az egynek"",de higgyétek el aki belekostol az anyaságba,az legszivesebben soha sem hagyná abba,mert a szeretet osztható ...és minél többmindenkinek adhatsz belõle:annál több lesz---ugyan úgy mint az anyatej(ha kifejsz egy cseppet kettõ termelõdik helyette)!
Mindenkinek köszönök mindent-olvasni mindig foglak TITEKET-és kivánom mindegyikötök rövidessen ugyan igy mint ÉN egy második baba után vágyakozzon!(remélem értitek!)
- nállam volt a két kicsi zebra-Ancsi boritékja-ruha katalogús...de sajnos nekem kevés volt!
--Gabóka nekem a Duphaston abbahagyása után mindig a 3.napon jött meg(de ekkor nem voltam terhes-szóval ha neked mégse jönne meg,az csak is azért van,mert TE vagy a következõ aki nincs egyedül a székedben-ahonnan mKépSziasztok lányokKép
Mindenkitõl elnézést kérek,hogy csak most kezdem leírni a gondomat...de én csak este tudok net-ezni és fõleg litániát írni!Mindenkinek köszönöm az érdeklõdést-Caldea köszi mindent!
-Na szóval,ahogy gondoltam,szervezetem abszolut nem reagált az injekciókra(pedig már 2X annyit kaptam a 15.napig,mint a fiamnál és akkor éreztem a petefészkeimet és most semmi-mintha nem is lennének).A dokim egy tündér,de sajnos nem tud ill.jó,hogy még a szemei is elárulják,hogy gond van!UH nagyon profi ebben a kórházban és nállam az égatta világon semmit nem tudott kimutatni,csak azt,hogy mutogatni kéne a petefészkeimet,mert ez már multipolicisztás csúcs!
3 lehetõséget ajánlott az orvosom(mert hát látszott rajta,hogy nagyon sajnálja),hogy még egy hétig inj.amit 23.napi UH követne,de hát nem sok esélyem lenne.Második az üres járat és majd a természet eldönti és heti UH!Harmadik pedig egy harmadik laparos mûtét-ami csak a petefészkemre hatna és a hormonzavarra nem!Nekem meg abnormális hormonmûkõdésem van!!!
Szóval mi a 4.-et választottuk,mûtét-mellékhatások-fölösleges UH nélkül,felneveljük az egészséges kisfiúnkat !!!Sajnos nekem ami létezik mellékhatás az mind kijött a mesterséges hormonpotlástól !Védekeznünk nem kell-fölösleges,adtunk magunknak 5 évet és ha addig beköltözne hozzám valaki-irány a doki az elsõ tünettel,mert csak hormontámogatással maradna meg!Ha minden jól megy 5 év alatt megjön nekem majd 15-ször...hátha egyik esetben pont jókor voltunk együtt!
Tehát lányok átadom az esélyt nektek,mert hát az élet hozzám már kegyes volt,hisz megadta nekem azt amit még sajnos sokatoknak még nem!!!
-Azért sem tegnap írtam nektek,mert gondolkoztam azon,hogy is írjam le ,mert tudom akinek nincs még babája...az én kesergésemre joggal mondhatná""nem hogy örülne annak az egynek"",de higgyétek el aki belekostol az anyaságba,az legszivesebben soha sem hagyná abba,mert a szeretet osztható ...és minél többmindenkinek adhatsz belõle:annál több lesz---ugyan úgy mint az anyatej(ha kifejsz egy cseppet kettõ termelõdik helyette)!
Mindenkinek köszönök mindent-olvasni mindig foglak TITEKET-és kivánom mindegyikötök rövidessen ugyan igy mint ÉN egy második baba után vágyakozzon!(remélem értitek!)
- nállam volt a két kicsi zebra-Ancsi boritékja-ruha katalogús...de sajnos nekem kevés volt!
--Gabóka nekem a Duphaston abbahagyása után mindig a 3.napon jött meg(de ekkor nem voltam terhes-szóval ha neked mégse jönne meg,az csak is azért van,mert TE vagy a következõ aki nincs egyedül a székedben-ahonnan most olvasol!)
Puszi mindenkinek és köszönöm,hogy elolvastátok engem!
KépKandi72Kép
ost olvasol!)
Puszi mindenkinek és köszönöm,hogy elolvastátok engem!
KépKandi72Kép
Kandi72

BOCSÁNAT ÉJJEL VAN ÉS MEGZAVARODOTT A GÉPEM!
Kandi72

Sziasztok!

Caldea! Köszi a tájékoztatást. Azt tudtam, hogy a magáért az inszem-ért nem kell fizetni, csak azt nem tudtam, hogy az injekciók és gyógyszerek mennyibe kerülnek. Köszi.
Én most dupla adag Metrodin inj.-t kapok. Nálad volt ilyen?

Kriszi!
Hát igen. Tényleg szemétség, hogy télen és nyáron nem foglalkoznak az emberrel. Nem tudom mi lesz.
Nálad mi újság?

Beszti! Jó, hogy írtál a Macáról. Köszönöm. És most már inkább tényleg 3x1-et szedünk a párommal. Nagyon kíváncsi leszek, hogy lesz-e valami változás, esetleg eredménye is ennek a Macának. Egyelõre még nem érzek semmi változást "odabenn".

Minden mensi nem várónak nagyon szorítok!

Fog valaki tesztet csinálni mostanában? Úgy örülnék egy újabb, sõt nem is egy inkább több új zebrának! Ugye ti is?

Puszi

Éva
Éva

Kandi!

Megkönnyeztelek..........

Barbi!

Én 5 napig 2 db Serophont szedtem, semmiféle mellékhatás nem volt, szép tüszõim lettek.

Éva!

Kétnaponként (össz: 5 db)kaptam Metrodint.
Mellékhatás nem volt.

Caldea
caldea

Jó reggelet!Kép)
Húúh, tegnap a hosszú levelek éjszakája voltKépKép
Jó volt olvasni!

Én miért szeretnék gyereket?
Ez nagyon fura kérdés, fõleg itt.
Legalább úgy hangzik, mintha azt kérdezné valaki, hogy miért vágyunk szeretetre?
A szeretetvágy is egy ösztön, és anyává válni is egy ösztön.
Nem hiszem, hogy valaki tudatosan szeretne gyereket. Akkor talán számításból tenné ezt, hogy ne mondják már a szomszédok és a rokonok, hogy nincs gyerek...stb.
Én saját gyermekre ösztönösen vágyom, egyszerûen olyan erõs az érzés, mintha két kézzel húznák ki belõlem ezt a vágyat.
Néhány évvel ezelõtt egyáltalán nem volt meg bennem ez a vágy! Ez érdekes.
Mondtam - de csak úgy szárazon -, hogy ó, igen majd szeretnék gyerekeket, ó, hát legalább kettõt...meg ilyenek.
DE! Nem ÉREZTEM, hogy babát szeretnék.
Azt hiszem, legerõsebben tavaly jelentkezett ez a vágyam, amikor terhes lettem elsõ pici babámmal, akit soha meg sem ismerhetekKép
Már akkor különös kapcsolat alakult ki közöttünk, amikor még alig volt pár milliméter...
Egy baba elvesztését pedig minden anya kudarcként éli meg, ezzel csak felerõsítve a gyerek utáni vágyát.
Amikor pedig végre karomban tarthatom majd az éppenhogy világrajött pici emberkét - végleg megváltozik minden.
ANYA LESZEK!KépKép

AncsiKép
Ancsi

Kandi72 !

Tudod az én dokim azt mondat, hogy egy nõ mindenre képes, hidd el nincs veszve semmi.

Lányok !
Rég nem írtam már, inkább csak olvasgattalak benneteket, de azt minden nap.
Voltam ultrahangon. Azt mondta, a doki, hogy most már toppon vagyonk. A bal tüszõm 20 mm-es, a jobb 23 mm-es. Mondjuk ez érdekes, hogy mind a két tüszõm megnõtt ekkorára. Nagy érdeklõdéssel tekintek a szerdai napra, mert akkor megyek visszahozzá, hogy ugyan megreped-e már valamelyik. Mi a véleményetek, errõl a két tüszõrõl, szerintetek ?

Edit
edit

Fantasztikusak vagytok!

Kandi!
Teljesen meg tudom érteni a vágyadat a következö gyermekre. Amig nem tudtam, hogy ismét gyermeket várok, nagyon sok fájdalmat okozott, hogy nem akar megfoganni és egyáltalán lehet-e még. Nagyon erös érzés ez a vágy, föleg, hogy tudod, hogy mit kaphatsz (és ezeket nem lehet elöre megmagyarázni, hogy milyen boldogságot nyújt a léte). Én is próbáltam arra gondolni, hogy "örülj, hogy már egy van", de nem sikerült. Mert nem egyet akarok! Remélem, bizom benne, hogy ha kell is valamekkora csoda hozzá, áltélheted hamarosan a babavárás csodálatos érzését.

Barbi!
Az adag emelhetö, nekem 2x1-gyel kellett kezdenem, és (bár a tájékotatóra rá van irva, hogy tilos) 3x1-et is szedtem. Szép tüszöket csinált.
Az ER-ben nem lötted le a dolgokat (legalábbis nekem), mert mindig elöre szoktak az ilyen hirek szállni (még tévépletykahírben is lehet). Meg láttam a terhes képét magazincímlapon.

Éva!
Nem kell feltétlenül hatást érezned a Maca után. A lényeg, hogy hasson. KépKép

Ancsi!
Lehet, hogy fura kérdés, de én ilyen érdeklödös tipus vagyok, és ezeket a gyönyörü mondatokat, amiket irtál, kár lett volna nem olvasni! Kép
A kérdés többek között azért fogalmazodott meg bennem, mert láttam már olyat, aki azt mondta, "nem várjuk, jön". Soha nem értettem, hogy neki MINEK a gyerek.
Köszönöm, hogy helyettem is megfogalmaztad, amit érzek.

Edit!
Szuper! Majd versengenek, ki lesz a gyöztes, vagy esetleg mindkettö! Kép

Moni!
37,1 ma is, valószínü ezen áll, nem változik.

A lista:

Cicó 4c 88 cn Szeged 27 év
Bubi 6c 81 cn Szolnok 28 év
Boglárka 8c 67 cn Györ 24 év
Melinda 3c 61 cn Ulm 26 év
Monchy 3c 43 cn Budakeszi 32 év
Gitta 6c 39 cn Békéscsaba 26 év
Márti 10c 38 cn Debrecen 24 év
Sugár 2c 35 cn Salgótarján 23 év
Cipomama 1c 34 cn Los Angeles 35 ev
Ildi 7c 29 cn Szekszárd 21 év
Klari 6c 28 cn Budapest 31 év
Edina 7c 27 cn Coimbra 23 év
Moni 6c 25 cn Törökbálint 28 év
Ancsi 2c 25 cn Adács 27 év
Marcsi 1c 25 cn Budapest 27 év
Gabó 30c 24 cn Miskolc 27
Kamilla 2c 23 cn Budapest 26 év
Kisvuk 3c 23 cn Svájc 27 év
Lella 11c 18 cn Líbia 32 év
Kriszti 15c 17 cn Galgamácsa 29 év
Edit 9c 14 cn Budapest 30 év
Edelweiss 6c 11 cn Szeged, 31 év
Edi 8c 10 cn Maglód 33 év
Sien 14c 9 cn Budapest 28 év
Lora 13c 8 cn Várpalota 24
Éva 30c 6 cn Nyíregyháza 26 év
Djeszter 4c 4 cn Budapest 29 év

Beszti
Beszti

Sziasztok Lanyok!

Kandi: en itt sok dolgot nem ertek.

1. hmmm, ha polycisztas a petefeszked, az azt jelenti hogy PCO-s vagy nem? Na most a PCO abszolute nem akadalya a terhessegnek! Csak kellenek hozza a gyogyik. Ha egyre nem reagaltal, attol meg reagalhatsz masikra, nem? Szal sok itt nekem a fekete folt.

2. A laparoszkopia arra jo, hogy kicsit konnyitsen a dolgokon. Nekem a dokim ugy magyarazta hogy a sok cisztatol megkemenyedik a petefeszek burka, ezert nem tudnak kiszabadulni a petek. De ha laparoszkopia soran csinalnak valami ekvagast vagy "megsutogetik" a petefeszkeket, akkor a petek konnyebben kiszabadulnak. Vagy nalad ez sem valna be?

Pusssz: orsoly, aki nem ert nagyon hozza, csak kontarkodikKép
orsoly

Marcsi!
Mit értesssz azalatt, hogy feszül a méhed, tehát milyen érzés ez. Pontosabban is le tudnád írni? Mert én is valami ilyesmit érzek. Bár én a duphaston mellékhatására gyanakszom inkább, de hátha mégis.

Kata!
A miskolci kórház felkészültsége szerintem is igen alacsony színvonalú és ha én is babás leszek követem a példádat és énis debrecenbe megyek kivizsgálásokra. nekem a megyeiben azóta sem néztek progi szintet, inkább szedetik a duphastont. Már nagyon látnálak, de félek tényleg igazad van és fájni fog, hogy én még mindig "egyedül" vagyok.

Drága Krisztinka!
Jelentkez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ancsi!
Ahogyan leírtad az megint fantasztikus. A szeretetvágy is egy ösztön és vágyni egy babuci után sz is. Bennem a szeretet vágy is nagyon nagy és a vágyodásom a babára az pedig leírhatatlan.

Kandi!
Ne hagyj itt bennünket, hiszen ide tartozol és eljön az idõ amikor már nem ide fogsz, de addig maradj velünk.Kép
Puszka: Gabó Kép
Gabómanó

LÁnyok!
A Duphaston kérdésre még mindig nem kaptam kielégítõ választ. A lényeg, hogy nem tudom, hogy most megjön magától és akkor kell abbahagyni, vagy csak akkor jön meg ha abbahagyom? Most már tényleg nem tudom mi van.

Gabó
Gabómanó

Orsoly!
A laparoszkópia egy diagnosztikus vizsgálati módszer, de közben el tudnak végezni kissebb mûtéti beavatkozásokat is. Amirõl pedig beszéltél, hogy ékvágást csinálnak, ezt a beavatkozást akkor végzik, ha endometriózist diagnosztizálnak és mûtéti úton próbálják gyógyítani.

Gabó
Gabómanó

Lanyok!Kép
Jo reggeltKép

irok nektek emilt!

puszi Kriszti
kriszti

Sziassztok lanyok!

Gabó! Feladtam tegnap a postan, amit nalam hagytal. Szerintem addig szedd, amig megjon. Ha nem jon meg, akkor ugyis tesztelsz es ha +, akkor meg feltetlen ne hagyd abba.

Tegnap este potoltam a hianyt es hetvegetol elolvastam mindent. Ma vagyok dolgozni ezen a heten eloszor. Mult kedd ota nem ereztem igazan jol magam ezert hetfon elmentem az orvoshoz. O ki irt mostanaig es elkuldott vervetelre, sebeszetre, hasi UH-ra. A vervetel utan meg terheleses vervetelen is voltam. Szoval most a venam ugy nez ki, mint ha kabitoznek. Vioszont nem talaltak semmi okot. Kicsit felek hogy nogyogyaszati jellegu.Kép Oda meg nem mertem elmenni. Jovo heten.

Klari
Klari

Elfelejtettem!Irni akartam, hogy Ancsi versei is es Eva verse is nagyon tetszett. Eva mintha rolam (is) irt volna.
Klari
Klari

Gabo! Nekem az ekvagast a dokim mondta, plusz olvastam is mashol, szal ez szerintem tuti. Ezzel a vagassal is segitenek a peteknek, hogy ki tudjanak szabadulni. MOndjuk teny, hogy nem biztos hogy laparoszkopiaval csinaljak, lehet ehhez valami komolyabb vagas kell.

orsoly
orsoly

Orsoly!Kép
nem mondtam, hogy nincs igazad csak elmondtam ahogyan én olvastam. Az pedig igaz, hogy laparoszkópiával csinálják.

KÖSZ KLÁRI!

szer-szer: Gabó Kép
Gabómanó

Gabó!
En is szer-szer. Kép
Klari
Klari

Lanyok

Vacakol az emilunk,nalam ugy nez ki,hogy elment de ha nem kapjatok meg akkor dobtok egy emilt!Kapk emilt azzal nincs baj.

cupppppp,Krisztinka
kriszti

KRISZTINKAAAAA!!!!!!
<BLINK>EZT NEM MONDHATOD KOMOLYAN!!!!!!!!</BLINK>

Hihetetlen és felfoghatatlan dolgokról írtál....
Nem tudok magamhoz térni....

Annyira elszomorodtam és feldühödtem, hogy rám sem ismernétek!!!

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

egy aggódó Ancsi
Ancsi

LÁNYOK!!!!!
OLVASTÁTOK KRISZTI LEVELÉT???????????????
Ancsi

Igen olvastam. Nem tudok hozzászólni, csak sírok. Mos megyek és elbujdosom, hogy ne lássák a kollégáim. Nem tudom megtenni, hogy levegyem a listáról.
Moni
mj

lanyok!

nem mukodik az emilem a
lien@mailbox.hu-ra tudtok irni!

SZER-SZER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kriszti

ui:nem tudlak nem olvasni titeket!
kriszti

Sziasztok!

Lehet egy kérdéssel több? Nem tudjátok van-e olyan illóolaj amelyik párologtatása stimulálja a szervezetet, hogy összejöjjön a baba? Mert mindig csak a gyógyszeres kezelésekrõl beszélünk.
Ez most úgy jutott eszembe, hogy valamelyik nap vettem jázminolajat a párologtatóba. Másnap a párom nem bírt velem. Kép Pedig már kezdtem egy kicsit depressziós lenni.

Edelweiss
edelweiss

Lányok!

Nem értem, mi a baj? Kép
Én nem kaptam levelet, miért kéne levenni Krisztit a listáról????
Tudom, tegnap dokinál volt!
Valaki válaszoljon!!!

Beszti
Beszti

Kriszti!

Én innen a túloldalról néha idekontárkodok, a nevemet kicsit már rövidítettem, de talán te még emlékszel rám és rámismersz.
Mivel én sem vagyok a mail-listádon, fogalmam sincs a miértekrõl. De tudom, hogy az egyik olyan törzs-tag vagy itt, aki már sokakban és sokszor tartotta a lelket. Csak azt tudom mondani, hiszem, hogy Istennek mindennel céljai vannak!

Ildi
PIldi (pildi)

Beszti,
Bocs, de nem tudok válaszolni arra, mi van Krisztivel, lehet, hogy itt is közzéteszi, vagy hozzájárul ahhoz, hogy elmondjuk. Bocsika érte, és mástól is bocs, mert ez nem volt túl szép, hogy itt megemlítettük.

Köszi az infót a hödröl. A p-ém a 13. napon volt. Általában +13 napra megjön a mensim. Azt hiszem a holnapi nap a kérdéses nap, de legkésöbb a szombat!

Eselweiss,
Jó ötlet az aromaterápia. Utánanézek a neten.

Kandi,
Én még megpróbálkoznék a Dr. Fábián féle lézeres mûtéttel! Ahol a gyogyi nem elég ott még van ez a lehetõség! E. is melegen ajánlotta! Szomorú lennék, ha feladnád és a világ is kevesebb lenne egy értékes emberrel, babával.
Söt, ez Orsoly, neked is szól. Krisztinek is jót tett.

Edit!
Hogy mi lesz belöle? Hát ikrek :-)))))))))

pusszancs,
Moni
mj

Moni!

Koszi, en is gondoltam mar erre a mutetre, de vegulis nekem gyakorlatilag egy clostylbegytes honap utan osszejott a pocaklako, szal en elobb megprobalom ujra a gyogyokat.Kép

Pussssz: orsoly
orsoly

Moni!

És a höd ma milyen???

Beszti

Ui: Igazad van, nem lett volna szabad kérdezösködni Kép Krisztivel kapcsolatban, csak hát... Igy egy kicsit kivülállónak érzem magam, persze ami az állapotomat illeti, az is vagyok, de mindenkinek szorítok!
Azt hiszem az elsö orvosi vizsgálat után illene elhagynom a topicot (vagy már most is el kellett volna), de két hónapig teljesen idenöttem, és nehéz...
Beszti

mj
Bárcsak úgy lenne ! Én örülnék neki ! De azért kedzésnek egy babussal is megelégednék.
Edit
edit

Beszti!

Ne érezd úgy, hogy kívülálló vagy velünk kapcsolatban és el kellene hagynod a topicot, mert nem vagy az. Örülünk, hogy velünk is vagy. Azt hiszem ezzel a többiek is egyetértenek.

Edelweiss
edelweiss

Beszti,
Ma kereken 37 volt (popóban mindig 0,1-el több. Ha lemegy 36,9-re, akkor még aznap megjön.
És nehogy itt hagyj bennünket! Jó hogy itt vagy!

Orsoly,
Akkor amint lehet újra belehúztok? Nagyon helyes!

Puszi,
Moni
mj

Orsoly!
Nekem is ez az elsõ clostis hónapom.Kép

Gabó
Gabómanó

Lányok!
Moni!
Teljesen igazad van, nem kellett volna megemlítenem Krisztit.
Egyszerûen annyira megdöbbentem, hogy azt hittem, magunk között vagyunk.
Ígérem, odafigyelek erre!
Krisztitõl külön bocsánatot kérek!

Annyi talán publikus, hogy valószínûleg holnap nem jön, de azt ígérte, hogy amint dolgozik, jelentkezik!

Beszti!!
Nem hiszem, hogy illik-nem illik kérdés, hogy fogd a sátorfádat és átcuccolj a másik topicba!
Ha úgy érzed, hogy itt jó - már pedig nagyon jó! - akkor lécci maradj velünk! (óhajtójelKép)
Ti, mi közös kismamáink (mint Pucurkánk is!) kabalamamák lettetek és nagyon jó, ha velünk maradtok!!!KépKép

cupp,
Ancsi
Ancsi

Gabóca!Kép
...valószínûleg az uccsó is, ha figyelembe vesszük azt a tényt, hogy ebben a ciklusban jókor voltatok jó helyen!!KépKép

cuppancs
Ancsi
Ancsi

Edit!

Ha két tüszõd is van, ami 20, illetve 23 mm-es, akkor abból könnyen lehetnek ikrek is. De a jövõ hét szerdáig szerintem meg fognak repedni, mert ez a nagyság már megfelel az érett tüszõ méretének. És ha a tüszõ megérett, akkor megreped és kiszabadulnak a petesejtek. Nekem is volt már ilyen, de hiába volt két petesejt is egyszerre, csak egy baba sikeredett... (akit sajnos elvesztettem). Úgy hogy hajráááááááá!

Ancsi!

Én sem értem, hogy mi van Krisztivel, hogy miért kell levenni a listáról, stb. Azt írod, hogy azt hitted magunk között vagyunk. Hát ez nem így van? Vannak akik titkolódznak elõttünk? Hát nem közösen beszélünk meg mindent? Én nem értem.

Éva
Éva

Edelweiss, Moni, Ancsi!

Köszi!
Meg szer-szer! KépKépKépKép

Itt egyébként jó!
Még ha nem is irnék, akkor is állandóan titeket olvasnálak! KépKépKép

Akkor még maradok!

Beszti
Beszti

Lanyok

Ami velem tortent nem igazan tartozik a fel orszagra.Amint tudom a maganemileteket akkor megirom.
Ezt a topicot az olvassa aki akrja.Egyebkent is OFF topic.De igerem ha ossze szedtem magam mindenkinek megirom mi tortent.
Meg mindig szeretlek titeketKépKép

Kriszti

ui:ha holnap nem jonnek akkor a beteg nagyon beteg es nem tudok jonni,most mennem kell erte a suliba.
kriszti

Éva!
Az igazság az, hogy én tudom, mi van Krisztivel, Moni csak azt kifogásolta, hogy ezt itt megemlítettem.
Azt, hogy magunk között vagyunk, arra értettem, hogy elfelejtettem, hogy ez egy internetes oldal, tehát bárki olvashatja írásainkat!
Ezt nagyon sajnálom, hogy figyelmen kívül hagytam, de úgy tûnik, mintha itt csak mi lennénk.
Persze ez nem igaz. Sajnos.

Beszti!
Ollé!Kép Örülök, hogy maradsz!!!!
Remélem meghívsz bennünket a keresztelõre!!!
(csak vicc voltKép)

cupp, cupp
Ancsi
Ancsi

Ancsi!

Meghívnálak, csak nem lesz...

Kriszti!

Nem a kiváncsiság miatt, nem is várom, hogy leírd, hogy mi van, csak azért, hogy késöbb meglegyen:
beszti@vnet.hu

Beszti
Beszti

Kriszti!
Emilt küldtem.

Éva!
De abban igazad van, hogy itt mindent megosztunk egymással, de ezt a topicot nem csak mi olvassuk, hanem vannak háttérolvasók is, tehát bárki bekukkanthat. Ami Krisztivel történt megosztotta velünk is de tényleg csak velünk és csak magánban. Biztos vagyok benne, hogy ha a te emiledet is tudná neked is üzent volna mi is történt.Kép

Ancsipancsi!
HÁt én teljesen be vagyok zsongva. Olyan mintha valami történne velem. Valami más, amit még nem éreztem soha. Boldogság és depi hangulat között szélsõségesen ugrálok. Néha majd el olvadok a gyönyörûségtõl, néha pedig ha hozzám szól vlaki máris robbanok. Félek megint nagyot csalódok. Pedig már az utóbbi hónapokban nem csináltam ilyen ügyet ebbõl, de most az esélyeint az orvosi segytséggel lényegesen megnõttek tiszta idegbaj vagyok. Boldog és depressziós. Ez vagyok én most. A hasam bizsereg vagy mit csinál nem tudom. Néha mensis görcsök, de nem olyanok mint szoktak. A mellem majd szét durran. Lehet a duphastontól én meg megint beleélem magam.Ha megjön elmehetek hozzád és kisírhatom magam????????? De ha nem akkor elmehetek hozzád és örömködünk egy nagyot????????????? Dorkával akarok hempergõzni a fûben.Kép

Olyan kevesen veszünk most részt aktívan a topicban. Vagy csak én látom így?

Puszka: Gabó
Gabómanó

Ja és a hõm világcsúcsot ír le folyamatosan 37.2. KépImádom a hõmérõmet!!! remélem nem mutat kevesebbet most néhány hónapig.Kép

Gabó
Gabómanó

Úgy látom ma már nem lesz forgalom. Tûzök haza.

Puszka: Gabó Kép
Gabómanó

Gabómanó,

Nagyon drukkolok, és kívánom, hogy " pocak kopogtatód" legyen!

Breki
breki

Gabómanó,

Sajnos ha valaki végigolvassa az össze hozzászólást akkor ki tudja következtetni - magán emil nélkül is - mi történt Krisztivel.

Hidd el ha tudnék rajta és ha bármiben tudok neki segíteni írd meg neki, vagy ha olvasod Kriszti az üzenetet ismeretlenül is segítek Neked (persze ha tudok és az az amire gondolok a baj).
Gabómanó tudja, hogy mi a szakmám és azt is, hogy ezt miért írom!

Breki
Breki

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?