Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Jöttem újságolni, hogy a csajom 10 fogú, kibújófélben van két rágófoga is, tök véletlenül vettem észre. Nem hiába piszkálja folyton és nyálas az egész gyermekKép

Dorka ma kapott egy babytaxit, olyan édes nem akar ráülni csak tologatja lelkesen.

Ildikó,
miket vettetek? Tegyél fel képeket! én is úgy mennék vásárolni de sztem nem jutunk ki mostanában. Az elkövetkező 3 hétvége már tutira foglalt.

Era,
Enciékről van valami hír?

Kismamákok hogy vagytok?Kép

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok,

én nem tudom, mi van velem, de mostanság még olvasgatni sincs erőm, nem hogy írniKép

Era,
a lötyi, mikor tudom átadni? Ja, és a csúszda nagyon klassz, kell is ez így télre, valamivel le kell fárasztani a csajt.
Én már néha kétségbe vagyok esve, hogy mi lesz, le sem tududnk menni ebben az időben. Pedig, a fiún lászik, hogy vágyódna, és kell is neki.

Ildikó,
igen, muti, hogy mit vettetekKép

Krisz,
Dorkának gratulaKép A bébitaxival Imike is még csak ismerkedik, de sztem nagyon rövid idő alatt széttaxizzák magukat a lakásban. Vagyis, a bútorokat jobb lenne kirakni a folyosóraKép

A fiú köhögős lett, így ma elmentünk a dokihoz, azt mondta, hurutos a kis torka. De, láta, hőemelkedés nincs. Azért írt fel antibiotikumot, de azt meg nem akaropm adni, hátha nem lesz a dolog rosszabb. Csütörtök éjszaka kezdte a köhögést, abban reménykedek, ha azóta nem lázasodott, akkor már csak nem fog.
Sztem a levegő miatt lehet, bár, lehet, hogy csak én találom ki, de a kocsiban, és hajnalban köhög inkább.

Nem tom, írtam-e, hogy csütörtökön ki kellett vele mennem a suliba, míg én a könytárban tevékenykedtem, addig ő kipakolta a táskámat, és ottmaradt a telefonom. Gondolhatjátok, milyen boldog voltam. De, szerencsére a tanárnő megtalálta, és eltette, szombaton mentem érte.

Na, mást már nem bírok, sziasztok

manóka

Florentína ma 1 éves, mert akkor Bolodg Szülinapot nekiKép

manóka
manóka

Sziasztok lányok ezt most találtam gondoltam felrakomKép
"GYÖNYÖRŰ NŐ

3 évesen: Amikor tükörbe néz egy királynőt lát.

8 évesen: Amikor tükörbe néz Hamupipőkét látja.

15 évesen: Amikor tükörbe néz egy rémséget lát (Anya, ilyen
fejjel nem mehetek iskolába!).

20 évesen: Amikor tükörbe néz, azt látja, hogy "túl kövér/túl
sovány, túl alacsony/túl magas, túl egyenes/túl göndör"
- de mégis úgy dönt, hogy attól még kimegy az utcára.

30 évesen: Amikor tükörbe néz, azt látja, hogy "túl kövér/túl
de úgy érzi nincs már ideje változtatni rajta,
szóval így megy ki az utcára.

40 évesen: Amikor tükörbe néz, azt látja, hogy "túl kövér/túl
- ám azt mondja, "de legalább tiszta vagyok" és kimegy az utcára.

50 évesen: Amikor tükörbe néz 'saját magát' látja és oda megy ahova
akar.

60 évesen: Tükörbe néz és azokra az emberekre emlékezik, akik nem
láthatják magukat a tükörben soha többé. Kilép az ajtón és
meghódítja a világot.

70 évesen: Amikor tükörbe néz bölcsességet, tudást és vidámságot
lát és élvezi az életet.

80 évesen: Nem nyüglődik a tükörrel. Csak felteszi a bíbor
kalapját és megy, hogy nevessen a világgal együtt.

Talán mindannyiunknak korábban kellene megragadnia azt a bíbor
kalapot. . "

Sziasztok Ildikó
ildikó_4

Sziasztok lányok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni tőletek.Kép
Nyíregyházi vagyok és december vagy január környékén lesz esedékes a 4D ultrahang, de nem szeretnék Bp.-re menni.
Tudna segíteni valaki, hogy Debrecenben van-e 4D ultrahang és hol?
Van valakinek személyes tapasztalata?
Előre is köszike.Kép

Judyt

Judyt
KépKép
judyt

Szia Judit,
van 4Ds uh 2 is a városban, az egyik a Szülészeti Klinikán, a másik a Belvárosi Ultrahangrendelő a Batthány utcában.
Sztem mindkettőhöz telefonos bejelentkezés kell.
Én nem voltam, személyes tapasztalatom nincs.
De mindkét helyen dolgozó szonográfusokat ismerem, nagyon jók.

manóka

manóka
manóka

Manóka!
Köszönöm szépen az infot.Kép
Már meg is találtam a telefonszámukat.Kép
Majd rákérdezek, hogy mennyivel előtte kell bejelentkezni.

Judyt

Judyt
KépKép
judyt

Sziasztok csajok!

Hű de eltűnés van megint.

Nincs valakinek DM-es kupona? Beszállnék egy vásárlásbaKép már megint jól kifogytunk.

manóka,
Imike jobban van?

Enciékről van valami hír?

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Krisz!
Enciék jól vannak nagyon. Zsoltnak volt most 4 szabadnapja, mert valami ünnep volt odakint, és csavarogtak jó nagyokatKép
Szerintem lesz mit mesélniük.
Sajna még csak 3 almám van a kuponban, az meg kevésKép

Manóka!
Imike jobban van?
Lötyi ráér, majd megbeszéljük.

Ildikó!
Miket vettetek?

Ma vettem a csajnak jó kis meleg ruhákat:
Annyira jó árban voltak, nem tudtam ott hagyni (ja kínaisKép )

Kép

Kép

Era

Era
Kép
era75

Szia Era!

Tündéri Anna ezekben a rucikbanKép tud bennük mozogni? az a mályvaszínű cucc szuper, melyik kinaiban vetted? Én ilyeneket nem látok soha, Voltak bélelt nacik is?

Fú a 4 nap csavargásért Párizsban nagyon irígy vagyokKép, remélem ott jobb idő vanKép

Nekem 2 almám van, akkor muszáj lesz mennem holnap akkor lesz benne még 3 Kép

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Krisz!
A Domus alatti Kínaiban vettem ezeket a rucikat.( 2500 Ft volt az egyik, a másik 2300.-)
Nem néztem a nadrágokat.
Azt viszont nem nehéz észrevenni, hogy egyre több a kínai bolt már itt Debrecenben is.
Háát nem nagyon rajong Anna ezekért a téli cuccokért, de azért hősiesen lépked bennükKépKép

A fényképeken úgy láttam, hogy szép idő volt Párizsban, bár Enci azt írta korábban, hogy nagyon hideg van. Flóra be is volt csomagolvaKép

Ti szoktatok már gyerekdalokat hallgatni?
Én most töltöttem le Gryllus dalokat, és nagyon aranyosakKépKép

Anna rászokott a zuhanyozásra....hogy mennyi lesz a vízszámlánk????

Mikor csinálunk babatalit? Már jó lenne beszélgetni, nekem hiányzik!!!

Era

Era
Kép
era75

sZIASZTOK,

Kicsit bekukk, mert a fejecském sajna nagyon fájKép A fiú meg elment délutánra nagyihoz, hogy tudjak pihenni, de ilyenkor meg már olyan lelkiismeret furdalásom van, hogy lepasszolom, meg azért hiányzik is.

Era,
sztem a cuccok nagyon jók, megérte az árárt, úgyis kell több, úgyis kinövi, így sztem nem is nagyon érdemes többet belefekteteni.

Krisz,
sajna, kupon nincs, meg mostanság a pelust Imi szokta hozni Nagyváradról, 2300 a 62dbos Libero.

Tegnap voltak itt Nadinék,ighen nagy már a pocija, és Zsani is olyan nagylány lettKép

Majd mehetnénk kicsit újra együtt sétálni,nekem már hiányzik.

Imike jól van, köhécsel, de más semmi nincs szerencsére.

Na, megyek, lepihenek.

manóka

manóka
manóka

Sziasztok Kép
Hát most nincs valami jókedvem az este elopták a kocsinkat jó kis hétvégeKépKépKép
Sajna most képet nemtudok felrakni miket vettünk
megyek is sziasztokKép
Mindenkinek jobb hétvégét mint nekünk KépKépKépKépKép
Ildikó
ildikó_4

Sziasztok,

Ildikó,
nem mondod, és, innen a ház mögül? Van vmi esély, vagy legalább casco?

manóka

manóka
manóka

Ildikó!

Ez szörnyűKép
És a ház mögül?

Era

Era
Kép
era75

Ildikó
borzasztóKép
most frászt kaptam, mert nekünk is kint áll...

Télleg kéne már egy tali, de legyen már jobb idő végre!

Krisz

Krisz
krisszie

SziasztokKép
Nema ház mögül hannem a 14emeletes nagy parkolóljábol és a lámpa alólKép
De tegnap szoltak a zsaruk hogy meglett de hogy holtalálták meg Újfehértón volt egy zsák utcában othagyták csak a szomszéd figyelt fel rá hogy idegen autó bejelentete és igy lett me szerencse hogy csak a hátsó jobb pilangó üveget törték be be meg a gyújtás kapcsolot szedték szét és a kormány zárat vágtta.De most kint van apukáméknál és már megcsinálta csak annyi hogy üveget kell bele rakatniKép
Na szóval meglett és ez a lényegKép)
Sziasztok Ildikó
ildikó_4

Ildikó!

De jóóóóKép azért ez nagy mák hogy meglettKép

Tegnap bulizni voltunk és most olyan álmos vagyok. Dorka megfelébredt, mehetek ebédeltetni.

Krisz
krisszie

Sziasztok!!!

Na jelentkezem hogy élünk mi is. Rohangászunk ide oda. Általában este csak olvasó üzemmódban vagyok már írni nincs erőm se. Tegnap is sűrű napunk volt, dupla szülinap + névnap egyszerre nálunk igaz csak a férjem tesói meg anyósom jött, meg a szüleim, de elég volt. Éjszaka 11 órát aludtam egyhuzamba, szerencsére a lány is így ma kipihent vagyok...

Ildikó és a többiek akiknek autójuk van
Tudjátok mi is ott laktunk a Borbíró téren, de a sógornőm kocsija egyszer se volt éjszaka a parkolóba. Ott volt olyan hogy aaz autót nem, de a motorblokkot kompletten elvitték az autóból. Ezért ő az agráron ott az új épületnél parkolt le, ott abban a kis bódéban úgy is egy biztosnági őr éjszakázik, aki pont rálát. A mi házunkból sokan ott parkolnak. És ami a legjobb csak 3000Ft/év a kártya ami korlátlan bahajtást tesz lehetővé. Igaz annyi kényelmetlenség van belőle, hogy az autóért érte kell menni, de ennyit megér az hogy az autó reggel is ott álljon ahol este hagytátok.

Mi is most készülünk autót venni, csak azt nem tudjuk, hogy újat vagy használtat... Nagyon tetszik a Ford fiesta, csak az ára nem.... Így vagy Skoda fábia, vagy Fiat Panda. Ki mit hallott ezekről? melykiet érdemesebb? Most ezen vacillálunk, mert az tuti mire meglesz a második baba akkorára meglesz.

Zsani nagy kópé lett, de olyan kis szégyenlős. Ha megbarátkozik, utána meg leshetek, hogy épp merre jár. Vigyázni kell vele, mert mindenre felmászik, valószínű hegymászó lesz.

Taliban mi is benne lennénk, persze ha nem pont akkor lesz mikor mennem kell a Vérközpontba, vagy a terhesgondozóba. De egyébként mi is jelentkezünk rá.

Na megyek ebédelni a csaj már alszik.

Nadine 26 hetes + 6 napos Grétike, és Zsani

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok,

látom, nem nagy itt a forgalomKép.

Ildi,
ezek szerint valakinek sürgősen el kellett jutnia Újfehértóra? ezek a kiadások sem kellemesek, de lényeg, hogy megvan a kocsi.

Krisz,
olyan jó mindig Dorka képeivel kezdeni, gyakran megkívánom a tortátKép

Era,Jázmin,
veletek mi van mostanság?

Mi jól vagyunk, bár nekem hétvégén nagyon féjt a fejem. De ez már a múlt, szerencsére.
A fiú azóta sem lett csandesebb, már a ruhás, és könyvszekrény kipakolására specializálta át magát, én legnagyobb örömömreKép

A taliban én is benne vagyok, jöhettek hozzánk is, mikor legyen a dolog?

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

Tök jó idő lett menni kéne sétálniKép

Nadine,
köszi az agráros felajánlást mondtam a kedvesemnek de oooolllyan lusta, nem akar addig elgyalogolniKép

Gondolom jó nagy már a pocid, olyan klasszKép
Autókat amikor néztünk gondoltunk a Skoda Fábiára de sztem nem érdemes mert csak a fapados változat olyan ócsó, mindent külön kell bele venni és azt néztük, hogy egy séria seat olcsóbb lenne mint egy olyan fabia ami nekünk kellKép

nah, csengettek... még jövökKép

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Itt vagyok én is.

Ildikó!
Örülök, hogy meglett az autótokKép

Manóka!
Nekem is fájt a fejem a múlt héten, nem nagyon , de elég sokáigKép Pedig nem is nagyon szokott.
Nekünk a tali inkább a jövő héten lenne jó, vagy holnap. Csütörtökön Mazsolára megyünk. Csütörtök délután pedig megyünk haza Tokajba.

Nadine!
Kocsiban nem tudok segíteni, sajna.
Nektek sikerült már leadni a pisimintát? Bevallom én lusta vagyok csinálni a diétát. A csaj pont azokat a dolgokat imádja, amiket nem kellene.
Gréti már 27 hetes!!Úgy rohan az idő!!!

Képzeljétek! Hétvégén rakják a parkettát, aztán már csak a lépcső, a beépített szekrény és belülről kész a ház!!!!!
Megyek rendet rakok, amíg alszik a csaj. Bár teljesen felesleges, mert fél perc alatt szétpakol. Utálja a rendetKépKép

Era

Era
Kép
era75

Sziaszok!
Bocsánat a "zavarásért"!
Szeretném az alábbi programot ajánalani Nektek!
Talán nincs olyan messze Miskolc!http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/show.cgi?tpc=118983&post=402432#POST4024 32

Várunk Titeket szeretettel!
kriszta13

Sziasztok!

Zsanci alszik, vane egy kis időm netezni.

Era
Egész jól álltok a házzal. Költözni mikor fogtok? Nekünk most a konyhabútor készítés az esedékes. De úgy néz ki idén csak a váz lesz meg az ajtókat jövőre vesszük meg rá, de így már legalább pakolni tudok bele, Zsanit meg egy ajtó nem tartja vissza hogy mindent kirámoljon. Így is ha főzök a konyha szalad. Most is csak azért van viszonylagos rend nálunk, mert tegnap este összepakoltam és ma még nem játszott bent csak kint. De én is csak este szoktam összedobálni a cuccait, mert napközben felesleges, pár perc és minden ugyanúgy néz ki mint előtte.

Krisz
Hát akkor marad a parkoló, talán nemszúrják ki a kocsit és nem kell senkinek. A sógornőmnek azért nem volt ennyire fontos ez a kis séta, de ő regel levitte a kutyát és elhozták az autót, este meg mikor visszavitte akkro sétáltatta meg megint a kutyát így 2 legyet ütöt egycsapásra. Dee ez akkor kellemetlen ha szakad az eső. Viszont télen az agráron elkotorják a havat így könnyű be ki állni nem kell ásni az autót, azért itt a parkolóban csak a szervízutat takarították el..

Tali
Mi is mennénk (kivétel a jövő hét hétfő,mert a véradóba kell mennem, és a csütörtök mert akkor meg terhesgondozás van) De egyébként tudunk menni, ha csak nem lesz annyira hideg, meg szakad annyira a hó hogy a busz ne tudjon bemenni.

Autó
Hát úgy néz ki Fiat Pandát nem veszünk, azon egyserű okból, hogy a férjem nem fér el benne. Nekem még pont jó Kép Meg az ára már nem annyi mint amennyire hírdeti a TV. Mondjuk szerintem ez átb*szás, hogy a szalonban nincs belőle és nem is lesz a hírdetésben szereplő autóból. ÍGy valószínű Fábia lesz. kriszti mi is néztük, hogy elég gyér a felszereltsége az új olcsó fábiának, de a szalonban vannak 1-2 éves finanszírozásból visszavett autók is, amiknek nem tudták fizetni a részletét. És azok nem alapmodellek általában. Most is lenne 1, de még nincs meg rá a pénz és mi készpénzre vennénk.

Grétike meg egyre nagyobb alig férünk el egymástól egyre erősebb. Most tartunk ott hogy néha fáj mikor fészkelődik. De tudom lesz ez még rosszabb is főleg az utolsó heteben.

Na megyek ebédelni, ha felkel a lány jön és segít porszívózni, igaz így dupla idő de legalább lefoglalom valamivel.

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok,

látom, van egy kis életke, és örülök nekiKép

Era,
nektek jó hétvégét Tokajba, gondolom, örülszKép
Kész lesz a ház, már nem sokára, örülök neki, lényeg,hogy minden jól legyen.

Krisz,
Dettó az én uram, ő sem gyalogolna el odáigKép Ja, ezért van a garázsbérlet, csak, sajnos ez kicsit többe kerülKép
Mesélj már a nagy Drka lányról egy kicsit, meg fotót is tegyél, olyan rég nem láttuk már!
Esztek már teljesen mindent, és megy a szaladgálás? Hogy bírja a rossz időt, nem hiányzik neki a séta?

Akkor, én azt mondom, legyen a tali jövő héten, kedd, szerda, péntek.

Enciék mikor jönnek haza?

Az én fiam egész nap pakol a végtelenségig, nagyon sokat segyt, tegnap este mindent kipakolt a ruhásszekrényből, így nem unatkoztam miután elaludt.
Ja, és a szendvicssütőt is sikerült olyan ügyesen kivennie, hogy eltörött a tetejeKép
Lehet, hogy neki nem volt szimpi a francia pirítós?

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

Manóka,
hát mi is milyen régen láttuk ImócitKép, jó lesz a jövő héten a tali, lehetne első nekifutásra keddenKép aztán meglátjukKép

Dorkacsaj hiperügyes már megtanult formaberakni, vagyis néha eltaláljaKép ez amúgy nagy szó mert 2 hete tanítgatjuk neki és mégcsak nem is érdekelte, aztán tegnap meg fogta és berakta a kört, aztán a négyzetet isKép csak néztünkKép

A másik nagy előrelépés hogy hajlandó magától megenni a falatkákatKép, eddig csak játszott velük, leszórta a földre, összemancsolta, bármiKép
szóval olyan kis ügyiKép
Na jó eleget zengedeztem a lánykámról, írjatok Ti isKép

Ja és igen járunk sétálni, már gyalogKép de csak itt a ház körülKép

Nadine,
az így már más, akkor ki lehet fogni jó kis autótKép
Ja és tudom már mit akartam mégKép

BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!!!Kép

Krisz és Dorka

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Kata, Nadine!
Boldog Névnapot!
Kép

Nekünk is jó a kedd, előreláthatólag.

Ha felkelt a csaj megyünk is Tokajba. Jó hétvégét!

Era

Era
Kép
era75

SziasztokKép
Boldog névnapot minden Katalinak bocsi hogy igy egynapal késöbb:-))
Nálunk minden rendben van emélem ez igy is maradKép
EraKép
Jó utat és vigyázatok magatokraKép
Sziasztok IldikóKép
ildikó_4

Sziasztok!

Na itthon is vagyunk. Azt hittem, hogy majd nem győzöm olvasni a topikot, erre.....Kép

Nagyon jó volt Tokajban, Anna szokásához híven kergette a macskákat, sétáltunk jó nagyokat, építettünk egy pici hóembert (ott esett a hó). Én reggel tudtam egy kicsit tovább aludni, mert Nagyival szórakozott a csajKép
Viszont Annának folyik egy kicsit az orra, így ha holnap lesz a tali, nem hiszem, hogy megyünk.
Nem szeretnék mindenkit megfertőzni. Bár szerintem ez a szokásos fogzási orrfolyása. Most jön a 3. rágója.

Megyek rendet rakok, amíg alszik.

Era

Era
Kép
era75

Csak úgy:

Kép

Era
Kép
era75

Sziasztok!

A holnapi tali nekünk is kérdéses mivel úgy tűnik mellgyulám van, lázas vagyokKép

Dorkacsaj már csak hébe-hóba akar szopcsizni, pedig lenne neki mitKép
Igazából már inkább a felnőttes kaják érdeklik. Szóval hogy lehet ilyenkor a tejtermelést leállítani, mivel ma többször is mellre tettem hogy jöjjön ki a tejci, de csak immel-ámmal szopcsizikKép

Krisz
krisszie

Krisz!

Meleg zuhany, aztán próbáld kicsit kinyomkodni, aztán hideg vizes ruha rá.Én ezt hallottam.
Legjobb pedig az lenne, ha Dorka szopizná ki.
Nálunk ilyen gond nincs, Anna ugyanis még 1000-rel szopcsizik. kICSIT VEGYÍTeni kellene a csajokatKépKép (hát látszik, hog Anna az ölemben van)

nem hagy írni..elvitte a rókát szeretne nézni..

era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Névnapi köszöntéseket nagyon szépen köszönöm!

Akkor holnap nem lesz tali. De akkor mikor lesz? Mi most jelenleg egészségesek vagyunk, igaz csütörtökön megyünk egy baráti házaspárhoz, na ha ott nem szedünk össze semmit akkor az tényleg csúcs lesz. Mondjuk vannak gondok a gyerekdokinkkal, pontosabban az új dokibácsi hipierszuper lenne, csak a fő gyerekorvos (itt úgy kezelik mint az istent) nem engedi neki hogy elvállaljon minket. Na erre varrjatok gombot! És azzal indokolja, hogy elvileg az ő körzetébe tartozunk és, mivel én a szülést ambulánysan tervezem, csak a főgyerekorvos kezelheti majd Grétit, így Zsanit is hozzá vigyem. Na én mg hozzá nem viszem... ÍGy mi még mindig Chrametz doktornőhöz tartozunk, remélem míg meg nem vesszük az autót nem tervezi a csaj hogy beteg legyen, mert akkor gáz van. (elvileg szabad orvosválasztás van, vagy mi a szösz?)

Krisz
A betn maradt tejcsit valahogy ki kell masszírozni és fejni, vagy szoptatni, mert míg meg nem szűnik a gyulladt rész lázas maradsz. Az egyik ismerősöm melegvízes kádba feküdt bele, hogy ellepje a cicit és közben masszírozta és fejte. A hideg vizes ruha apasztja a tejcsit. Nekem ilyen problémám nem volt Zsani szépen leépítette a szopit, majd egyik reggel egyáltalán nem kérte már. Igaz tejem azóta is van bár egyre jobban hasonlít az előtejhez, de még fehér.

Era
De jó hogy már tudtatok hóembert építeni, nálunk csak annyi esett hogy Zsani arcát megmossam benne, hogy szép legyen (jaj de nem vagyok babonás, de anyám szerint nálam bevált- kicsit vagyok lefogult Kép)

Nadine aki már az utolsó harmadot tapossa Grétivel

Nadine
KépKépKép
nadine

sziasztok!

csak jöttem életjelet adni magunkrol. nem tudtam igazán végig olvasni a dolgotkat, de látom ment a topik.
mi jol vagyunk Flora még egy kicsit megvan zavarodva nemhiába tegnap 5-kor még f.oban voltunk.

azt látom, hogy nem lesz talika holnap szivesen elmentunk volna mi is. már nagyon kiváncsi vagyok mi történt veletek.
majd rakok fel képeket

manoka!

gratula a pöttyhoz

Krisz!

dorkának utolagosan boldog szülinapot. gondoltam ám rátok aznapKép

Era!

köszi a köszöntést mégegyszer

na megyek mert éhenhalok és fáradt vagyok tegnap negyed 3-kor kerültünk ágyba és a csaj reggel már nagyüzembe nyomatta. most ujra felfedezi a szobáját na meg a nagyik egy kicsit ki is szépitették

jo éjtsziasztok
Enci
renci

Sziasztok,

Enci,
örülök, hogy hazajöttetek, nemrég gondoltam Flórára, hogy már biztosan nagyon nagy lány lettKépKép

Vagyok én is, csak hajnal óta- a változatosság kedvéért megint fáj a fejem, így mostanra lett annyi erőm, hogy idejöjjekKép

Talizhatunk szerdán, ha az jó lenne nektek, mert nekem jó.
Pénteken meg lesz a Plázában mikulás műsor, most azon gondolkozom, hogy el kellene menni.

Krisz,
az urtica CH15 potenciálban tejelapasztó, sztem érdemes lenne beszerezned, a többi ötlet már felsorolva.

Most nem is írok többet, sztem lepihenek, remélem, holnap új nap vírrad rám.

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

Úgy néz ki, hogy Anna nem lett beteg. Már nem folyik az orra sem.
Csak nagyon nyűgösKép Túl szeretnék lenni már ezen a fogzáson!
Szerdán jó lenne a taliKép

Még egy:
Ma a Waldorf oviban( Széchenyi u. 65.) művészeti foglalkozás lesz, kifejezetten kicsiknek. 16 órától 18 óráig. Az egy év alattiakat is várják.

Manóka!
FejfájásKép
Mikor lesz a műsor a Plazaban?

Nadine!
DokiKép
Hát igen, úgy látszik ez a szabad orvosválasztás. Elég szomorú.

Enci!
Jó, hogy itthon vagytokKép

Mi hamarosan megyünk le, Andrásnak túrós rétest szeretnék csinálni.
Anna felállt a bili szélére é az akváriumba kapaszkodik.......mi lesz itt ma, ajajaj!

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Enci végre itthonKép majd mesélj!!!!!!
Flóraának utólag is boldog szülinappot!!!!!
Kár hogy nme tudott együtt szülinapozni a két csaj, na majd bepótoljuk.

Még mindig nem akarnak múlni a csomók, pedig egy órát massziroztam a forróvízbenKép mindjárt jön a védőnő és megmondja a tutitKép

Szóval mi sztem ma sem tudunk talira menniKép, talán péntekenKép

Manóka,
OK megnézem azt a homeós bigyót bár azt szerettem volna ha magától apad el...

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok,

szomorú vok, ha nem lesz jó a holnap, de Krisz, hátha.....

Enci,
nincs véletlenül vmi csoport dolgozatod? mert nekem írnom kellene, de olyan béna vok egyedülKép

Era,
akkor, hátha találkozunk, AnnaKép

Krisz,
ha esetleg kell segítség, aki kimasszírozza, vagy hasonlók: Szászné Csilla 06/30/4666-010

manóka

manóka
manóka

Manóka, kösziKép remélem meg tudom oldani.
már jobban vagyok kisséKép

Holnap lesz a tali, tisztára a mai nap rémlett, szóval mikor és hol?

Krisz
krisszie

Sziasztok!

most is csak beugrottam ruhahegyek várnak amit ki kell mosnom vasalnom stb...

holnap megprobálom megoldani hogy elmenjunk nagyon szeretnék találkozni veletek mega csemetékkel.kiváncsi vagyok hogy Flora mit fog szolni a bébikhez. nagyon hiányzott neki a társaság.igy jobbhijján a metron zaklatta az embereket és műsorozott nekik. nem volt semmi a csaj, mindenkit levetta a lábáról jol megtermett néger fickok bolondoztak nekiKép

Manóka!

fejfájásKépKép
nekem Florával nagyon sokat fájt a fejem az első 14-hétben utána meg hipp hopp elmult.
remélem nem fogsz sokáig szenvedni.
ha holnap találkozunk megbeszéljuk a dolgozatot, hogy mi kell pontosan hátha tudok segiteni
láttam Imike fotoját nagyon sokat nőtt, meg kigömbölyödött jo kis fogás van rajtaKép

Krisz!

melgyullaKépKép nekem semmi ötletem nincs ami segíthet, nekunk nem volt ilyen probléma szépen leállt a tejcsicsak egyszer éreztem, hogy megtelt egypicit, de nem lett belőle baj.
én is az urtica-t hallottam hogy apaszto

sziasztok
enci
renci

Enci,

képeket szeretnék!!!

pont kérdezni akartam a fogacskáról, erre olvastam a másik topikban, hogy még mindig semmi. Hihetetlen a csajKép
el tudom képzelni, hogy bolondította a néger fickókat a metrón, olyan édes lehetett.
Nem akarlak elkeseríteni de Dorkának már 10 fogacskája van, 2 rágó már kibújt és készülődik a többi is, egy nyáltenger az egész csajKép

Volt itt a védőnő és lelket öntött belém, amire ideért elég klasszul kimasszíroztam így már egész jól vagyokKép

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Voltunk a Waldorf oviban. Nagyon élveztük mind a ketten. Anna olyan jól eljátszottKép Volt kenyérsütés, meg tea, meg sok-sok gyerek.
Két hét múlva lesz a következő.

Krisz!
Manókáéknál lesz a tali, 10 körülKép

A Spektrumon nagyon jó kis műsor megy.....a nő almából, gombából, paprikából csinált nyomdát. Gyerekekkel együtt lehet csinálni.
Mi is csináltunk Annával só-liszt gyurmát, megörökítettük a kézlenyomatátKép

Jó éjt!

Era

Era
Kép
era75

Era, kösziKép
Akkor még megkérdezem Manókát, hogy mehetünk-e mi isKép

én a Miből lesz a cserebogár címűt szoktam nézni olyan érdekesKép, viszont a kéz és láblenyomatot meg kéne csinálni így kb 1 évesenKép

Krisz
krisszie

Manóka,
akkor mennénk mi is a talira OK?
Dorka még szunyál, így lesz 1/211-is sztem mire odaérünkKép

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Jó volt tegnap találkozniKép

Manóka!
Köszi mindent!
A lötyi ott maradt.

Tegnap voltunk a bábelőadáson. Anna olyan édes volt, mindenhez volt hozzáfűznivalója. Persze jó hangosanKép
Meglepően lekötötte a dolog, de sajnos volt benne sötét rész is, amitől megijedt, sírni kezdett, és ki kellett vinnem. De ez már a végén volt.
A Holle anyót adták elő, profi díszlettel.

Ildikó, Kata, Nadine!
Veletek mi van mostanában??

Era
Kép

Era
Kép
era75

Sziasztok Kép
Nincs semmi különös holnap megyünk a Fönixbe mert télepo müsor lesz és kaptunk rá jegyeket hétfön meg az ovonénik csinálnak müsort elöadjáj a Furulyás PalkótKépKép
Ha ma valaki olvasa nemtudjátok mi van a nagydombon após mondta hogy havat vittek meg zene van meg kutyák légyszi valaki mert ha lesz valami müsor akor ovi után elnéznénk de lehet igy is elmegyünkKépKép
Mindenkinek kelemes hétvégét és pihizetek sokatKép
ja meg puculjátok kia cipöt mert jönn a MIKULÁSKép

Kép
Mindenki gyújtsa megKépKép
Sziasztok Ildikó
Kép
ildikó_4

Ez lesz a Nagydombál:

http://www.hoviragkarneval.hu/

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Hallottam róla én is, és havat visznek odaKépKép vicces, mondjuk megrendezhették volna januárban akkor nagyobb az esély hóraKép

Kismamik hogy vagytok??

Era,
olyan édes lehettett Anna a bábelőadáson, mondtam én is a kedvesemnek hogy vigyük el Dorkát de szte még kicsi hozzá...hát lehetKép

Nálunk már járt a mikulásKép Dorkát lenyűgözte a piros mikulászacsiKép, egy csokimikinek meg csúnya vége lettKép

Krisz

Krisz
krisszie

<!--attachment: kutyuli-133675.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*208.4**kutyuli%2ebmp --><center><pre>
Kép
kutyuli.bmp (208.4 k)</pre></center><!--/attachment-->
bánatoska

Sziasztok,

mi tegnap mentünk télapót nézni a Plázába, de a fiú aludt, meg aztán láthatóan nem érdekelte a músor, így elmaradt a nagy találkozásKép
De, a parkolóKép kb 15 percet vártunk csak arra, hogy ki tudjunk állni, annyian voltak, a fiú meg üvöltött, sétálni kellett vele a büdösben. Aztán, szerencsére egy férfi a Darabos utcai bejárat sorompóját kifeszítette, és úgy tudtunk kislisszanni. Tudtam én, hogy nekem oda siha nem kell lemennem, nem is fogok. Kicsit olyan rossz érzés volt, ott bezárva.

Ma délután gondoltam, hogy meg kellen nézni ezt a nagydombi mókát, este meg készülünk a fényekhez a belvárosba.
Majd beszámolok, legyetek jók,

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

Voltunk ma a Nagydombnál. Hááát......a szervezés nem volt tökéletes. Meg a közönség sem, alig voltunk egy páran.
De olyan jóóóóó idő van!!!!
Este mi is megyünk fényeket nézniKép

Nemsokára jön a Mikulás!
Kép

Sziasztok!
Era
Kép

Era
Kép
era75

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: