Sziasztok
Kitty, az Annát vagy a Samut, majd meglátjuk, mi lesz
Meli, én fiút érzek, de ettől még bármi lehet, a szívem sehová nem húz
ha tökös, ha nunis, imádni fogom
Örülök, hogy anyud rendben van!!!
Nehogy azt hidd, a fiatalok sem kérnek szilikont... mondta a férjem, hogy még a 15-16 évesek sem...
Nóci, az agyam elszáll, ez nem semmi!!!! Lehet azért nem mert megvárni, mert félt, hogy elkapod a torkát... mert lehet én azt is megtettem volna... uhhhhhhhhhhhh
És akkor most az én story-m, ez se semmi:
Ugye itthon vagyok táppénzen, és bár van egy csaj, akit úgy vettek vissza, hogy a helyettesem, de azért megkért a főnök, hogy néha menjek már be táppénz mellett, csak úgy segíteni... na jó, hát nem fáj az semmiből, persze, ma be is mentem 8ra, mondom megnézem mi van, aztán 11 felé eljövök... beérek, kérdezem a kolléganőt, hogy van-e valami extra, elmondja, mi van (SEMMIT!!!!! nem csinált, amíg nem voltam, és amit igen, azt is rosszul, pedig mindent elmagyaráztam neki 50x...), majd hányinger bájvigyorral megkérdezte, hogy "...és hogy vagy?" mondom, nem kell izgulni, jövő utáni héten jövök, erre ő: "Helyes!" na, ekkor már felfortyant az agyvizem, utána látom, hogy visszafordul netezni, akkor pláne, de nem baj... nagy levegő, szúúúúúúúúúúúszáááááááááá... megcsináltam, amit ő nem volt hajlandó, közben ő lement, mert ugye a sok dolgától nem ér rá az enyémmel foglalkozni, így inkább pofázott a soron 9től 1/2 11ig, aztán feljött, megkérdezte, hogy meddig vagyok, mondtam, hogy 11-ig vágott egy pofát, "mert jó lenne, ha ezeket a dolgokat megcsinálnád!" mondom, 11-ig és pont! aztán amikor mondtam neki, hogy mit kéne csinálnia, amíg nem vagyok, akkor bevágta a durcit, mert ezt ő nem is tudja, meg mittudomén, és a legszebb, a főnök utána még nekem vágott pofákat!!!! Basszus, ha nem kéne ez a kibaszott pénz ennyire, esküszöm hogy végleg kiíratnám magam és oldják meg!!!! csak ugye pénz beszél, a táppénz meg nagyon kicsi... de jövő csütörtökön komolyan bemegyek 11re, 1kor elbúcsúzok a kismama kolléganőtől és hazajövök... dögöljenek meg értitek, jó fej vagyok, bemegyek veszélyeztetett terhesen, utazok nekik 4 órát oda vissza és ennyi... hát faszomat már!!!! (bocsánat mindenkitől az alpáriságért, de nagyon felbosszantottam magam...)