Sziasztok!
Ilona, nem őrültél meg, csuda édes pocakod van, én is büszke lennék rá.
Most jutott eszembe, hogy kérdeztetek a dokimról.
Hát a nevét nem írom le, de a történetet röviden igen.
Annyi történt, hogy a terhességem végén a kh-ba kellett hozzá bemennem vizsgálatra és nagyon furán vizsgált meg, rettenetesen fájt, utánna véreztem egész nap.Felmerült bennem, hogy nem-e ez volt a kézzel tágítás.Ezt később a szülésztnőm is alátámasztotta.Vizsgálat közben hallottam, hogy aznap és szombaton ő lesz ügyeletes.Ezt a két dolgot összeraktam magamban és arra jutottam, hogy egészen véletlenül nem-e a szülést akarta elindítani, mert, hogy ő épp ügyeletes.Azért, ha őszinték vagyunk előfordult már ez a történelemben.
A hibát ott követtem el, hogy ezt így felírtam a kh. topikjába, ahonnan is egy kedves jóakaró a doki fülébe jutatta.A doki meg elővett engem, szülés előtt egy héttel, hogy hitel rontás rágalmazás, stb.Jaaaaaaaaa, meg hogy fel is jelenthetne....
Megbeszéltük,én elnézést kértem(mi mást tehettem volna? )ő mondta, akár választhatok másik orvost, ha vmi nem tetszik.Ismétlem 1 héttel a szülés előtt.
Végül a szülést nem ő vezette, mert elment nyaralni.De egyáltalán nem bántam, sőt örültem neki.
Viszont bármikor találkoztunk nem éreztem, hogy olyan lenne velem, mint előtte volt.Bár megjegyzem ezt lehet, hogy csak én érzem így.
Viszont ez itt a lényeg, ha már nem tudok benne megbízni és nem érzem magam teljes biztonságban, akkor jobb ha lépek.Mindenkinek.
Végül a hat hetes kontrollra hozzá mentem, akkor pénzt is kapott(igaz, nem annyit, mint szántam,) úgy éreztem, hogy a terhességem alatt zaklattam annyit munkaidőn kívül, sőt novemberben mikor befektettek, ő a szabadnapján jött be hozzám, hogy ezekért a dolgokért hálával tartozom neki.
A szóban forgó hsz-t ne keressétek, mert a biztonságom(és Sára biztonságának) érdekében amig khban voltam Zoli töröltette.Mert ugye a feljelentés elkerülésének feltétele az volt, hogy töröltetem vagy helyreigazítom.
Na, mind1.Megtanultam, hogy neveket nem írunk, nem bízunk meg feltétel nélkül senkiben.CSak szarul esett.Főleg mert a "besúgó" egy kismama tártsam volt.
Ennél több szót ez nem érdemel, próbálok túl lenni rajta,és mivel irritál a csaj, inkább nem látogatom a kh topicját.
Jaaaaa, azt még leírom, hogy amig bent voltam azért "ettől volt hangos " a kh.Volt olyan sznő, aki CTG közben megjegyezte:Jaaa, akkor maga az a bizonyos...
LÁnyok, ha elfogadtok 1 tanácsot, ha negatív élmény ér benneteket( ne legyen, de ha mégis), név nélkül írjátok le, vagy inkább ne is írjátok, mert megégethetitek magatokat.
HÁt ez vitt rá arra, hogy bármennyire jó ez a kh, én mégis másik kh-at keresek és persze másik orvost.
Na, dugulok végre és kihalászom csemetémet az asztal alól.
Léna