Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok lányok!!!

Mindenkinek nagyon köszönöm a bátorítást,nagyon jól esett és kicsit helyre is hozott lelkileg,mostmár mosolyogni és nevetni is tudok.:-)

Jennko:Nekem semmi ilyesmi nem volt,de az is lehet,hogy a hajnali hírtelen kelni kell és beadni dolog okozta ezt nálad.
Nem kell visszamennem uhura,legalábbis most még nem tudok róla,pontosan egy hét múlva kell tesztelnem itthon.Próbálok úgy hozzáállni,hogy felkészülök a legrosszabbra,de reménykedek a legjobban.:-)

Neked holnapra sok kitartást,türelmet,és sok sok petit kívánok!:-)

Virág:Fel a fejjel ,ne aggódj,gondolj arra ,hogy kevés esély van arra,hogy valami egymás után újra megismétlődjön.:-(
tusi81
Budapest XXII. kerület

Sziasztok!

Aki ezen a héten kommentel a Babanet valamelyik cikkéhez, az egy cuki Figurka álommanót nyerhet!

Kép

Úgyhogy mondjatok véleményt bátran: mi az, amit feleslegesnek tartotok megvenni a babának? Mit szóltok az új, otthonszülést szabályozó rendelethez? Vagy pl. szerintetek milyen praktikákkal lehet ránevelni egy gyereket az olvasásra?

Kedden sorsolunk!

Üdv:

Dia
dia
Budapest

Virág,
Tusinak igaza van, fel a fejjel kétszer ugyanaz nem történhet meg, de legalábbis nagyon-nagyon kicsi az esélye! Szóval csak pozitívan tovább!
Most épp hol tartotok? Mikor lesz a következő vagy kell mennetek vizsgálatokra???

Jennko,
nagyon drukkolok a holnapi punkcióhoz! A 9 nagyon jó szám!!! :D
Csicsizol egy fél órát és már meg is van az egész! :D
Szerintem is az éjjeli kelés okozhatta a rosszullétet!
Gyere majd a jó hírekkel!

Tusi,
na ez az! Így kell hozzáállni a dolgokhoz!!!! Tudod, nem félig üres a pohár, hanem félig tele van!!! :lol: :lol: :lol:
Egy hét múlva tesztelsz!
Küldöm a pozitív drukkokat! +++++++++++++++++++++++

gigibp

Gigi,
A kislanyunkat Olivianak fogjak hivni :)

Virag....az egyik baratnom pont ugy jart mint te es a mehen kivuli terhesseg utani ciklusba ikrei lettek!!!! :lol:
O is nagyon felt, de amint tusi is irta, nagyon keves az eselye hogy 2x elofordul a mehen kivuli terhesse.....fel a fejjel, lesznek itt meg szep napok!!! Foleg most hogy lassan jon a tavasz! :P

Tusi,
Meg egy het! Azt mar fellabon is kibirod :wink:
Nekunk a 6. heten volt az elso ultrahang.....utana a kov. a 8. heten amikor mar mosolyogva el is bocsatottak a Kaalibol :D
Nagyon jo hely a Kaali, szuper a szemelyzet es az orvosok nagyon jok!!!
Jo kezekbe vagytok, biztos vagyok benne hogy elobb-utobb mindenkinek sikerulni fog.

Kép

Kép
ica79

Sziasztok!

Most értem haza Pestről. Túl vagyok a punkción. 11 petesejt lett. :lol: Holnap kell telefonálnom hány termékenyült meg. Hétfőn már lehet beültetés lesz.
jennko

Jennko,
szuper hír, nagyon ügyi vagy!!!!

Én is szeretem a Kaálit, tényleg kedves a személyzet és profik a dokik! JA és a várakozás se olyan borzasztó, mint máshol! Szerencsére nem kell órákat ott tölteni! :D

gigibp

Sziasztok Csajok!

Ma telefonáltam a Kaáliba, hogy hány termékenyült meg és azt mondták eddig kilenc. :lol: Gondolom nem lesz már több.
Legközelebb hétfő délután kell hívnom őket. De sokára lesz még.

Gigi,
Neked is már csak pár nap a szuriig. Pár hét és Te is itt tartasz. :D
jennko

Huhhh, Jenko ez szuper eredmény!!! Majdnem egy foci csapatnyi! :) Kosarasbanda már kijön! :lol: :lol: :lol: :lol:
Hányat kapsz vissza?

gigibp

Gigi,
Még nem tudom, mert majd hétfő délután kell telefonálni, mert akkor nézik meg genetikailag hány jó. Remélem lesz minimum kettő. Többet nem is javasolnak nekem kettőnél mert elvileg a tapadással nem lesz problémám. De ugye ez majd csak 2 hét múlva derül ki.
jennko

Sziasztok!

Gyors beugrás:GRATULA JENNKO:-)
tusi81
Budapest XXII. kerület

Sziasztok,

rég jártam itt, akkor is csak rövid ideig, de vissza szoktam olvasni.
Most Virághoz szólnék: Én is így jártam az első lombiknál, és természetesen a következő lombiknál gondoltam rá, hogy még egyszer...DE ugyanakkor arra is gondoltam, hogy (bár morbid lesz, de minden hozzáértő ezzel nyugtatott), ha rossz helyen is történt a beágyazódás, azért ez biztató is, h sikerrel járok majd. És én minden ellenére (én is 7 évig próbálkoztam, ha visszaolvasol, leírtam egyszer ezt a hosszú, rögös utat) nagyon pozitívan álltam a következőhöz. A legjobb orvosnál voltam Győrben, és ő UH mellett ültette be a következő embriókat, a méhem legalsó részébe, hogy nehogy megint feldobja a petevezetőig. És most már a 24. hetet taposom. Nagyon drukkolok neked a következőhöz, tudom mit érzel, de kérlek gondolj arra, hogy a mostani aztán csak jó helyre kerülhet (egyébként minimális az esély, h még egyszer megtörténik). Természetes, h izgulni fogsz, de majd hesegesd el a gondolatot, és meglátod, minden rendben lesz!

A többieknek is nagyon drukkolok, és bízom benne, h előbb-utóbb (inkább előbb) mindenki részese lesz a csodának!
csutiko
Budapest

Hello Lányok!
Már rég jártam erre, mert várakoztunk... végre ma elkezdtem szedni a fogigátlót. Nézegettem a neten, hogy nekem milyen protokollom is lesz (doki antagonistát említett), de mindenhol másképp írták le. Nekem a mensi 2. napjától kell kb. 14 nap fogigátló, majd 3-4 nap szünet, várjuk hogy megjöjjön és csak utána kezdjük a stimut. HALLOTT MÁR VALAKI ILYEN PROTOKOLLRÓL???? Az antagonistáról mindenhol azt olvastam, hogy rögtön mensi 1-2. napján kezdődik a stimu. :shock:
Amúgy Kovács Péter a dokim,bízom benne, de azért furcsállom... :roll:

Jennko, húúú de szép eredmény!!!!!! Gratulálok!!!!!!

Barti
bartika31

Kicsit visszaolvastam!
Farkasok!!! Szoktál még errefelé olvasni? HOgy vagytok? :)
Roni, nagyon örülök, hogy márciusban már indulhattok is. Mennyi babó van fagyiban?
Ica! Gratulálok a kislányotokhoz!!! Gyönyörű nevet választottatok!!! :)
Most csak ennyire futotta, megyek beájulok az ágyba.
Jó éjt!
Barti
bartika31

Szia Bartika!
Nekem is antagonista van! Igen a mensi első v második napján kezdődik fogigátló szedésével. Majd, amikor abbahagyod megint lesz egy vérzés, de a szurikat az uccsó fogigátló után kell kezdeni az 5. napon! Nekem sajna most 34 napig kellett szedni a bogyót, ma veszem be az utolsót! Kicsit bekevert a márc. 15, meg a dokim konferenciája!

Tusi,
hogy vagy?????

Jennko,
az jó, ha a megtapadás tuti! Amúgy ezt honnan tudják nálad????

gigibp

Gigi,

Csak én gondolom, hogy nem lesz probléma, mert már kétszer voltam terhes és elsőre összejött csak mindig elvetéltem a 10.héten. Remélem nem lesz. Már nagyon izgulok a holnapi nap miatt.
jennko

Jenko: drukk holnapra! (én is pont így elájultam anno az uccsó szurinál, de ez tuti csupán lelki okok miatt volt, semmi egyébb, ne törődj vele.)
mi okozta a vetéléseket azt kivizsgálták Nálatok?

Bartika: 2*2 csomagban vannak az 5 napos eszkimóink. Elsőre csak 2 olvasztunk, aztán meglátjuk.

Gigi: Te kihez jársz? Oksa, szívesen társalognék ott fent maj az ikrekről :wink: (holnap derül ki, hogy kb mikor lesz a beültink)

Virág: csak pozitívan! Mégegyszer nem történhet ez meg! Máskor is gyere és öntsd ki a lelked nálunk!

Csutiko: Grat a 24. héthez! Ilyenről még nem is hallottam, hogy a beültetéskor ilyen trükkel lehet a megtapadás helyét befolyásolni. De jó hogy Nálatok ez bevált :D !
roni34

Jennko,
már biztos a pocidban csücsülnek a babókák!!!! Majd gyere és mesélj!!! :lol:

Roni,
Krizsához járok. Már alig várom a pénteket, hogy végre szúrhassunk! Bár még nem dőlt el, hogy ki fog, mert a párom nem meri, nagyjából én sem, de muszály lenne rávenni magam, mert nincs kedvem minden este az ügyeletre mászkálni, még akkor sem, ha itt van egy köpésre!

Tusi,
drukkolok ám nagyon! Mikor tesztelsz????

gigibp

Sziasztok Topiklakó!

Ha még ma kommentelsz, holnap a Tiéd lehet a Figurka Design álommanója a Babanet kommentelős játékán!

Kép

Például bakiparádét tartunk szülőségből itt! Ha Neked is van mókás bénázás a tarsolyodban, oszd meg velünk!

Folytatódik a Születésnapló is! K. immár a 30. héten jár, és cseppet sem unatkozik.

Talán végre tényleg szabályozva lesz az otthonszülés! Te kipróbálnád? Szerinted milyen alapvetéseket kellene belevenni a törvénybe?

Egyre több az olyan gyerek, aki nem szeret olvasni. Íme, néhány tipp, hogyan neveld olvasóvá a kicsit! Ha vannak további ötleteitek, mi kíváncsiak lennénk rá!

És továbbra is várunk Facebook csoportunkban mindenkit, aki még nem csatlakozott!

Üdv:

Dia
dia
Budapest

Gigi,

Még sajnos nincs semmi. :( Ma kellett felhívnom a Kaálit és rákérdezni hogy sikerült-e megcsinálni a pgd-t, de majd holnap délután kell érdeklődnöm újra, mert még csak ma vitték el mintavételre. De az szerintem pozitívum, hogy azt mondták hogy kilencből tudtak venni mintát. Ezek szerint mind jól fejlődött eddig. Ma van a 3. vagy igazából a 4.nap. Nem is tudom hogy a punkció napjától számolják? Nem kívánom senkinek ezt az idegállapotot. Már teljesen kivagyok. Ha minden jól megy szerdán lesz a beültetés.
jennko

Sziasztok!

Gigi:Köszönöm a kérdésed,csütörtök reggel tesztelek,de sajnos elég beteg lettem az elmúlt 1 hétben,a torokkaparás elfajult,úgyhogy kisebbfajta csodára számítok csak,de még bizakodok.
A szurkálás dolog nálam is érdekesen alakult az elején,egy csomó embert beszerveztem,hogy segítsen,gondoltam valaki csak elvállalja,de aztán a végén úgy alakult,hogy magamnak kellett beadnom!Magad uram,ha nincs szolgád,ugye!:-)
Egyébként én is sokat paráztam az elején,hogy jól szúrom-e,de mindig azzal sikerült lenyugtatnom magam,hogy ugye a cukorbetegek is ezt csinálják,és még olyat nem hallottam,hogy valakivel valami baj történt volna,úgyhogy bátorság,az erő veled van!:-)

Jennko:Én is azt hittem,hogy már babák a pociban,és mit jelent az,hogy pgd????
tusi81
Budapest XXII. kerület

Tusi,

A pgd az mikor megvizsgálják az embrio kromoszómáját. Ami jó csak azt adják vissza. 6.nap ültetik be.
Nagyon szorítok neked csütörtökön.

Én is paráztam a szuritól, de kitaláltam egy jó technikát. Nem összefogtam hanem megemeltem a bőröm, így biztosan bőr alá megy és a poén, hogy nem is éreztem a tűt ahogy beszúrom. Csak már mikor ment a folyadék.
jennko

Csajok,
nekem mondjuk van mibe szúrni a tűt! Ha megemelem a bőrt, azzal hájacska is jön! :lol: :lol: :lol: Én is megakarom próbálni. Ma elmentem, hogy veszek fecskendőt, mert az előzőből csak egy maradt és persze a Kaáliban elfelejtettünk venni, pedig mennyivel egyszerűbb lett volna! Hát ne tudjátok meg, egyik patikában sincs olyan méretű, amilyet én szerettem volna. Az utolsóban már alakult a dolog, de csak 10 darabot lehetett volna venni, de én nem akarok csak hármat! Nem szeretném, ha itthon állna a többi, mert szerintem nem jó Ómen!

Szorítok mindenkinek! Tusi, jó lessssz minden! + teszt lesz!!!!! :)
Jennko, igen ismerjük ezt az idegölő állapotot! Hamarosan szerda!!!! Yuppppiiiiéééé! :D

gigibp

Sziasztok Csajok!

Megjött az eredmény! Találtak három egészséges petesejtet a kilencből így holnap kell mennem beültire. :lol: :lol: :lol:
Olyan boldog vagyok, hogy van reményem még ha nem is jön össze elsőre. :lol: :lol:
jennko

Sziasztok!

Jennko:Örülök nagyon az eredménynek,holnap kalandra fel!:-))

Gigi:Én ugyanígy jártam tű ügyben,mindengyógyszertárban,én is mindig elfelejtettem kérni a Kaáliban,egyébként ott ingyen adják ráadásul!:-(
Köszi a drukkokat,neked is már csak 3 nap a kezdés.:-)
tusi81
Budapest XXII. kerület

Jenko: drukk holnapra, csak így tovább, a 3 embrike, az nagyon jó kis szám :D
pgd-t miért csinálják Nálatok? Milyen probléma miatt? És ez milyen vizsgálattal derült ki?

Tusi: hajrá pozitív teszt! Csütörtökön tesztelsz?

Nekem újabb UH-ra kell mennem, mert sajnos egyelőre nem látni elindult tüsző érést... Egy kicsit elszomorodtam, de remélem 7végére beindul a pfészkem.
roni34

Roni,

Nálam kromoszóma (13-14-es patau szindróma) probléma van és azért kell a pgd. Ezzel kezdtem az egész utánajárást, hogy genetikai és kromoszóma vizsgálat és rögtön ki is derült mi a probléma.
Neked is sok sikert, hogy legyen sok petesejted. Nagyon szorítok.

Tusi,

Drukkolok neked is csütörtökre. Remélem pozitív lesz.
jennko

Jennko,
szuper!!! Mindhármukat visszakapod???

Tusi,
mindjárt csütörtök! +++++++++++++++++++++++++++++

Roni,
neked most nem kell szúrni semmit, ugye???

gigibp

Szia Bartika,
Nagy ritkán olvasom a topikot, Mnikiről várom a híreket.
Harmadik babát szeretnétek?
Mi jól vagyunk kisfiunk 20 hónapos, itthon vagyok vele ameddig lehet. Most épp a kenguruk földjén vagyunk, férjemnek itt van egy pár hetes projektje és elkísértük, így nincs honvágya mi pedig élvezzük a jó időt, az embereket és a lehetőséget hogy eljuthattunk ide.
FArkasok

Kép
farkasok

Roni, küldöm a ++++++++ energiáimat ám feléd!!!!!!!!!
Minden rendben lesz, beindulnak!

Gigi, hajrá, mindjárt kezdesz :wink:

Pusszantás és drukk

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Sziasztok Lányok!

Bevallom őszintén azt hittem ki fogom bírni,hogy csak holnap tesztelek,de valamiért amikor felébredtem iszonyatos késztetést éreztem,hogy most kell megtennem.Egy elég gyengécske pozitívat teszteltem,DE beleélni magam nem akartam,mert az elsőnél is ez volt,de már aznap vérezni kezdtem,így ezzel véget is ért az álom.
Ma sajnos ugyanezzel kellett szembesülnöm,csak azzal a különbséggel,hogy most barnázgatok,és ezt nem tudom mire véljem,mert olvastam,hogy beágyazódási pecsételés is lehet,meg ugye vetélésnél is ilyen barna,úgyhogy szörnyű most ez a bizonytalanság,csak holnap akarom hívni a dokinőt,hogy mit szól ehhez!:-(

Ti mit tudtok erről a dologról?
tusi81
Budapest XXII. kerület

JENNKO,GIGI,Hogy vagytok?????
tusi81
Budapest XXII. kerület

Tusi: hívd fel mindenképpen a doktornőt, lehet, hogy kevés a progeszteron! Én egyébként barnáztam az ikrekkel. :wink: Drukkolok!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Tusi,
menj be mindenképp hcg kontrollra!
Én nem mentem be, mert azt mondta a doki, hogy ha nega a teszt nem kell. Aztán egy hónap múlva kiderült, hogy mégis sikerült valami, de mivel akkor nem vizsgáltak nem tudták, hogy mi történt!!! Ja ezt azért írtam le, mert én is barnáztam!!!
Szóval szerintem simán meglesz az a baba!!!!!! :D
Mikor mész fel???
Nagyon drukkolok!!!!

Roni,
Mizujs??? Mikor kell menned???

Kata,
szorítok, hogy hamar kezdhessetek és mindenki jól egyen! Apud is!!!!

gigibp

sziasztok

Megtörtént tegnap a beültetés, két embriot kaptam vissza. Remélem 2 hét múlva kettő csíkot látok majd.
Most sokat pihizek. Folyton olyan érzésem van, hogy meg akar jönni a mensim.

Tusi,

Biztos rendben lesz minden. Mikor terhes voltam spontán én is barnáztam és volt egy kis halvány vér is és kaptam rá duphastont. Utána el is múlt. Szorítok.

Gigi,

Holnap te is kezded lőni magad? :D
jennko

Kedves Topiklakók!

A múlt heti kommentelők közül Nyuszifül16 nevét sorsoltuk ki, így ő nyerte a Figurka Design álommanóját. Gratulálunk!

A játék azonban még tart: aki március 15-ig kommentel a Babanet cikkeihez, az nyerhet egy családi belépőt a Millenáris Park 2011. április 9-i Baba-Napjára! Itt minden a picik és szüleik körül forog majd, kellemes és tartalmas kikapcsolódást jelent a család minden tagja számára!

Például kíváncsiak lennénk, Titeket mire nevelt a saját gyereketek? És milyen példát próbáltok mutatni neki?

Bakiparádé szülőknek: nincs fejlődés hiba nélkül! Ti milyen baklövést követtetek el a gyereknevelés során?

Vagy olvassátok el Zsuzsa történetét. Kisfia faros fekvése miatt végül programozott császárral adott életet neki, érdekes, milyen gondolatok kavarogtak a fejében.

És azt tudtátok, hogy a gyerek alvási és evési problémái összefügghetnek?

Egyébként ott vagyunk a Facebookon is, érdemes csatlakozni hozzánk, ha szeretnétek azonnal értesülni a legfrissebb cikkekről, vagy szeretitek a nyereményjátékokat.

Üdv:

Dia
dia
Budapest

Jennko,
drukk a két csíkhoz!!! Zebrasereg úton!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Igen, holnaptól dolce vita, lövöm magam! (vagy más lő, majd elválik ;) )

Tusi, mi van veled?????

gigibp

Sziasztok!

Gigi:Harmadik napja barnázgatok,ma sajnos jobban beindult,behívtak vérvételre.Nem kellett ott megvárnom az eredményt,mert sajnos a doktornő szabin van.Krizsa doktor urat kellett visszahívnom,aki nagy boldogan közölte,hogy pozitív.De én már nem tudtam örülni,mert elég erős menszi görcseim is vannak.Mondtam neki,erre nekem is azt mondta,hogy szedjek Duphastont,amit nagy tortúra után sikerült szereznem,mert receptköteles (kisírták a munkatársaim egy gyógyszertárban).
Most nem tudom mi lesz,újra várakozunk,de próbálom már nem beleélni magam.:-(

Te viszont ma kezdessz,ügyes legyél,nem kell izgulni:-)nem lehet semmi probléma.

Jennko:Mennek az energiák.:-)
tusi81
Budapest XXII. kerület

Gigi, hajrá kezdés :lol: szép hétvége, szép kezdete mindennek!!!
(hétvégén ápolónéni leszek apukámnak)

Tusi, ilyenkor IS nagyon fontos a + hozzáállás és a nyugalom :roll:

Roni, üdv.

Meli? Még 2in1?

Kellemes Hosszú Hétvégét Mindenkinek!!!!

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Sziasztok!

Kata,
igen, még egyben vagyunk.A kisasszony nagyon jól érzi magát idebent! :D Még semmi jele, hogy ki akarna jönni, de a jövő hétvége előtt ne is jöjjön, megbeszéltem vele, mert elutazik a szülésznőm. :D
Apukádnak gyors felépülést!

Tusi,
nem feladni!!!!!!!!!!!!!
Babaragacsok mennek!++++++++++++++++++++++++++
Magnéziumot szedsz?Mennyit?Szerintem azon is nyugodtan emelhetsz, az nem fog megártani.Énis barnázgattam pár napig az elején!Szigorú fekvés!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gigi,
drukkok mennek a kezdéshez!

Roni,
akkor Ti is kezdhettek?Nagyon drukkolok!Majd gyere, ha lesz egy kis időd!

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Tusi
gratula es fogadj el egy jo tanacsot egy baratnom igy volt 3x2 utro es 2x1 dupaston mellett es a doki vegul mar nem tudta miert barnazik es akkor kiprobalta a Ctebet c vitamint napi kettot es attol elalt a barnazas, allitolag a C vit segit a verkepzes meg hasonlok, probald meg te is a napi 2x Cetebet es hatha elall, na meg sok pihi.
szep hetveget
babaszeretet

Tusi,
ezt a C vitaminos kúrát én is hallottam, tényleg jóó!!! Túladagolni meg nem lehet :D!
Nem mondta meg K, hogy mennyi lett a hcg??

Kata,
ügyes ápolónéni legyél!!!Jöhetnél hozzám is szurit beadni! ;)

Meli,
de jó, hogy te is benézel néha!!! Hogy megy az idő... lassan a kisasszony is előbújik! :)

Szép hétvégét mindenkinkek!

gigibp

Kedves Lányok !

Kicsit megkésve :wink:, de annál nagyobb boldogsággal újságolom, Csodababánk, Patrik 2011.02.18-án este 19,55-kor császármetszéssel világra jött :) 3470 gr és 55 cm.

1 héttel a terminus előtt bordaközi idegbecsípődésem lett (valószínűleg a 8 hónapos fekvés is közrejátszott..) és mivel gyógyszeres kezelésre nem javultam (gyakorlatilag mozdulni nem bírtam :(), az orvosom császárt "rendelt el".

3 éjszakát töltöttünk a kórházban, tejem már a 2.nap beindult :) az első hét itthon elég nehéz volt, de már kezdünk belerázódni, Patrik jól eszik, az alvással vannak nehézségeink, de majd alakul :wink:

A boldogságunk leírhatatlan :)
Képet az iwiw-en láthattok. Most dióhéjban ennyi, gyermekem ébredezik :)

Mindenkinek a legjobbakat kívánom !!!!
Niki

mniki

Mniki, sok boldogságot, és kitartás a kezdeti gyermekágyas időszakra! :wink:

Barnázásra valóban ajánlott a C vitamin! Szedd nyugodtan!

Katám, pusziiiiii !

Melinda , drukk az utolsó napokra! nemsoká itt a kicsilány!
( enyim épp itt nyöszizik... :) jelzi,hogy gyere, foglalkozz már velem. :) )
nani72

Mniki,
gratulálok a csöppséghez és sok boldogságot és tejcsit kívánok!

Csajok!
Tegnap megcsináltam, megcsináltaaaaaaaam! Én szúrtam be magamnak! Nagyon büszke vagyok! ;) :lol: :lol: :lol:

Ma már kettő kell.... brr

gigibp

Niki,
Gratulálok a kicsihez és sok boldogságot kívánok.

Gigi,
Neked is gratulálok a szurihoz. Csak így tovább... :lol: :lol:
Milyen fajtát kell használnod? Nekem 4 napig volt suprafact, de mikor beadtam mindig kipirosodott a helye és viszketet egy darabig. :?
jennko

Sziasztok!

Egy sajnálatos hírrel jövök hozzátok,úgy néz ki,hogy minden hiába,mert mára jobban beindult a barnázás-vérzés,úgyhogy szerintem ennyi volt.3lombik 0 eredmény,illetve 3 -ból 2 pozitív teszt,és valamiért innen tovább nem jutunk soha.Nagyon el vagyok keseredve,mert attól tartok,ha előbb kaptam volna meg a duphost,akkor lehetett volna talán segíteni az ügyön.Mindettől függetlenül mindenkinek hálásan köszönöm a bátorítást,sok erőt adott.:-)

Gigi:Büszke vagyok rád,csak így tovább,én is attól voltam mindig ki,hogy a végén,mikor már kivoltam a szurkálástól,akkor jöttek a 2-őt egyszerre dolgok:-)Dehát a cél érdekében ugye mindent.

Jennko:Hogy vagy?KITARTÁS.drukkok mennek.

Nem tudom,hogy ezek után mi lesz velünk,mert most nem érzek elég erőt,hogy nekifussak a következőnek,de talán majd egyszer,anyagilag sem vagyunk most a helyzet magaslatán,nemhogy lelkileg,na majd meglátjuk.

Mindenkinek mennek a drukkok,POZITÍV energiák.
tusi81
Budapest XXII. kerület

Tusi,

Nagyon sajnálom ami veled történik, de azért még ne add fel hátha van remény. :( Egyik ismerősömnek is így volt az első 3 hónapban és mégis megszületett a fia.
Próbálj egy kicsit megerősödni lelkileg. Azért én még szorítok neked hátha mégis rendben lesz.

Én köszi jól vagyok, egy kicsit fájdogál a hasam még a punkció miatt. Igyekszem sokat feküdni és próbálok nem sokat gondolni rá, mert úgy érzem sosem telik el a 2 hét.
jennko

Tusi drága,
sajnálom, de tényleg ne add még fel!!! Még simán ott lapulhatnak a babák!!! vv-re mész ugye???

Jennko,
nekem is kipirosodik a Suprefact helye és viszket is. Úgy látszik ennek ez a "mellékhatása".
Nekem is 4 nap Suprefact, második naptól Gonal F, harmadik naptól Clexane (vérhigító).
Szóval holnap már 3 szuri!!! Brrrrr, de megy, mint a karikacsapás! :D

Puszi mindenkinek és drukkok mennek ezerrel!!!!!!

gigibp

Tusi
en is sajnalom, de te a belulti utan nem kaptal utrot meg duphastont? es szoktak progi szurit is adni akiknel ez agond legkozelebb kerned kellene. tudom konnyu dumalni es nehez bennelenni, de ha csaka progeszteron miatt vanez akkor igy tudnanak segiteni.
Gigi
drukkolok neked is az a Clexant milyen esteben adjak? neked van valami verproblemad?
kosz a valaszt
sok sikert a tobbieknek is
baba
babaszeretet

Baba,
nem, nincs semmiféle vérproblémám. Azt mondta a dokim, hogy ezzel javul a keringés és nagyobb az esély a baba megmaradására! Egyik kolléganőm is kapta és ikrei vannak! :D
Veletek mi újság mostanság???

gigibp

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?