Helló Lányok!!!
Aranyos-Beki baba tündéri azzal a virággal
Milyen rendes a párod, bezzeg enyém Csabi elfelejtette a nőnapot ( meg úgy általában mindent elszokott
)
Bedoha-Őszinte résztvétem a nagyid miatt
Én is annyira sajnálom, hogy a Mamikám nem élhette meg Lili születését
De odaföntről tuti nézik őket folyamatosan, úgyhogy fel fejjel
Haynii-Sajnos tápszer ügyben nagyon nem vagyok képben
Tetszik a hangom???
Ezt már a talin is mondtad, köszönöm, bár nem értelek, mert szerintem botrányos
Eclipse-Meggyógyultál már??Örülök, hogy egy szakértővel sikerült megbeszélned a szopi ügyet, szerintem egy csomó minden tényleg fejben dől-el, nem szabad félni a dolgoktól, mert akkor tuti az következik be amitől a legjobban retteg az ember
Csajok hová küldjem a talis képeket????A közös gmail-esre?
Ebba-Boldog hófordulót Jankának és gratula az új verdához
Nekem is nagy szerelem a Peugeot 206
Dorka-Utólag is boldog névnapot!!Fényképező???Szuper kis ajándék
Andris egy tündér
Kutyusodnak jobbulást!
Eta-Mizujs Gizussal??Még gyakorolj az új hangszínét???
Navi-Jesszusom milyen képed van rólam???
Amúgy nyugodtan tedd fel, bár tuti iszonyú lehet ha így mondod
Petrezselyem van a fogam között vagy valami kikandikált az orromból??
...Úgy "irigykedem" az állandó segítségedre baba ügyben, nekem is elkéne egy
Csabi ugye munka után még heti 3-szor minimum edzést is tart, így akkor egész nap egyedül vagyunk Lili babával
...Na de nem kesergek, mert az nem olyan rossz ám
Rodi-De jó, hogy végre újra itt vagy gyakrabban ( én meg szépen eltűntem
)
Anyás korszak már nálunk is van, mindenhol jó neki de a legjobb nálam
Lucuzs-Pogi receptet köszi, ez valami isteni ez a pogácsa
Még meg sem köszöntem, hogy olyan kedvesen meginvitáltatok Sopronba a talin, annyira cukik vagytok
Gigii-Hol járt a párod ahol 38 fok van???
Én is, én is , én is
Gáz ügy-Nagyon durva!!!!
Berni-Remélem már jobban vagy, nagyon sok ismerősömet döntötte le a hányós-hasmenéses vírus
Vikooo-Hát majdnem megpusztultam örökmozgó Boldi képén, hihihihihi
Na maradjunk annyiban, hogy Lili baba testalkatilag eléggé Boldira hajaz, már ami a combokat illeti és hát ő sem egy akrobata
Mi a Pampers zöld csomagosát használjuk, heti 4-5 nyakig kakás baleset mindig meg van
Csak sajnos én voltam akkora balek, hogy vettem belőle vagy 10 csomaggal, mert akciós volt, áááááá
Otthon egy barátnőmtől kaptam kipróbálásra egy Liberót és abból nem jött ki semmi ( viszont kicsit vastagabb, kevésbé ergonomikus), mert annak van egy kis pereme hátul, a Pampersnek nincs és nem tudom miért, de a szar mindig felfelé indul el
Viszont itt nem lehet kapni Liberót, úgyhogy így jártam
Rodi-Az egyik ismerősömék is esküsznek a DM-es pelusra
Az a BabyLove ugye??
Rabbe-Annyira ügyes vagy, hogy ennyi mindent varrsz, nem semmi
Én is már háton akarom Lilit hordozni, csomó házimunkát úgy jobban tudok végezni, viszont nem merem hátra dobni, így megyek tanácsadóhoz, hogy mutassák meg
Le sem merem írni, hogy hány kendőm van itthon ( Csabi azt hiszi bolond vagyok), plusz otthon szert tettem egy Manducára is, kicsit hordozás függő vagyok na
Örülök, hogy nem lett vakbél Ádinál, szerintem jól döntöttél nyelvlenövés ügyben
Hajni-Babausziról írnál pár szót???Én is tervezek menni a Tücskömmel
MikeGirl-Nagyon jó lehetett a mini tali
Babócák gyönyörűek
Ninin Olivérje a jobb oldali baba??? ....Még be kell a kölköket azonosítanom
Angie-Hogy van Zsombi baba??Hasfájása múlik már?
Vaya-Sajnálom a cici-szopi ügyet, azért nagyon ügyesen kihúztad a végsőkig
Valami eszméletlen cuki a kisasszony
Csajok annyira jó volt otthon, de bevallom őszintén nagyon fárasztó is volt és a végén már rohadtul visszavágytam ide....Szegény Lili eléggé meg volt gajdulva az elején, azt se tudta hol van, minden ember gyakorlatilag idegen volt a számára (Anyu is, hisz a születése utáni egy hétben látta), így aztán volt, hogy el-el sírta magát, ami nem jellemző rá egyébként, nekem meg tök lelkiismeret furdalásom volt
Aztán 2-3 nap alatt megszokta, hogy Anyunál vagyunk, akkor ott már nem volt gond, csak ha mentünk valahová és hát sajnos minden nap mentünk.....Na ezt nem fogom többet csinálni, ha valaki látni akarja Lilit, jöjjön ő hozzánk nem mi fogunk mindenkihez menni, mert iszonyúan fárasztó volt
...Úgyhogy jó volt otthon de elég is volt....Itt annyival nyugodtabb minden, csak mi vagyunk 3-asban, szépen nyugalomban....
Szerintetek gáz ha ezt érzem???Vagy ez normális, mert nekünk már ez az otthonunk?
Holnap megyünk méretzkedni mi is, majd megírom, hogy mi volt!
Addig is pár kép a mi kis 4 hónaposunkról
:
Puszi és mindenkinek nagyon szép hosszú hétvégét!!
Lili és Ancsa