Hát csajok, ez is eljött. Megtörtem, nem kötik be egyenlőre ide a vezetékes netet, legalábbis nem várok tovább, pénteken elküldtem apát mobilnetért, meguntam, hogy "még nem kaptunk visszajelzést a felmérésről, hogy ki tudjuk e építeni a hálózatot, de majd visszahívom..." bla bla bla, (persze vissza sose hívtak) úgyhogy ez van, de legalább most van net, nem is rossz, csak épp letölteni nem lehet vele
Na mindegy nem érdekel, szóval mostmár itt vagyok. Néha olvastalak ám titeket, szombatonként átmentünk anyósomhoz netezni, de időm nem volt írni, meg csak a legfontosabbakat akartam lerendezni a neten, de már tudok majd írni végre.
Először is ildóca gratula hogy fiúcska lakik a pociban. Gondolom örültetek, hogy javul a nemek aránya
. Továbbá, utólag is boldog születésnapot, az összes közelmúltban ünneplő babának.
MI időközben megkaptuk az első oltásunkat, lassan mondjuk már jön a második is. Hősiesen viselkedett Hanna, mire észrevette, hogy az első combiba megkapta, már túl voltunk a másodikon is, úgyhogy sírni sem volt ideje mert már fel is vehettem, utána meg elkezdett nevetgélni.
Aztán csütörtökön voltunk az ortopédián, ott is mindent a legnagyobb rendben találtak.
Időközben elkezdték őt érdekelni a forgó, pörgő, lógó, zenélő igyóbigyók, olyanokat kacarászik rajtuk, meg mondja a magáét nekik hogy csak nézek.
Nameg mi már elkezdtünk olvasni neki. Tudom, sokan hülyének néznének, de észrevettük, hogy nagyon figyel az emberi hangra, és tetszik neki, ha beszélünk, nevet rajta, így úgy gondoltuk, hogy miért ne próbálnánk ki. És képzeljétek, akár 20-30 percig is képes figyelni, közben meg nevet, és mondja ő is a magáét, kommentálja a meséket
Meg szerintem nem is gond, ha már most megszokja, később még jobb lesz.
Aztán, írtátok itt, hogy sokatoknak gondot jelent hogy a babája nem alszik el magától. Nálunk, nem tudom hogy alakult ez így, de ha látom rajta, hogy álmos, és szeretne aludni, leteszem a kiságyába (nálunk ezzel sincs gond, tud a saját ágyában aludni, mondjuk én nem is hagytam, hogy éjszaka köztünk aludjon, mivel rettenetesen terjeszkedős, az a kicsi gyerek simán kiszorít minket az ágyról:)), egy darabig még kavirnyákol, meg örül magának, aztán egyszer csak azt hallom, hogy nem hallok semmit, bemegyek, és már alszik is
Meg többször van úgy hogy fekszik a kinti ágyában (utazóágy), "beszélgetünk", játszunk, és mire egy pillanatig nem figyelek oda, a gyerek már be is aludt. Szóval nálunk ilyenek vannak.
Visítós hasfájásunk még mindig van néha, de remélem lassan ez elmúlik. Éjszaka még mindig kelünk, 4-5 óra között, de szerintem ez nem is most fog megszűnni, mert a gyerek olyan mint egy óramű
Na de nem baj, majd alszok 20 év múlva
Na most hirtelen ennyi jutott eszembe, bár biztos történt más is, de már így is hosszú lettem.