Új privát üzeneted érkezett!

A laptető mindenkié! :D
franci

Képzeljétek,csengettek..

Azt hittem már párom meglepijét hozzák,de nem.
Egy nagyon kedves pasi volt,ő is a postának dolgozik,és szépen elkezdte kivizsgálni az ügyünket.

Mondta,hogy nem feszült neki a csengőnek,mégis azonnal szólt,és én ott is teremtem,tehát nem érti,hogy a postás erre miért nem volt képes...

Meséltem neki,hogy múltkor mindketten itthon voltunk nővéremmel,mégis értesítőt dobott be,nem csengetett...

Aranyos volt,meséltem a nőnapi ajándékos sztorit,hogy csak emiatt sajnáltam páromat,mert időre rendelte,hogy meglepjen.
Nagyon megértő pasi,és egyetértett,hogy nem helyesen járt el a postás........
Vendég

sziasztok!

nemrég értünk haza, tálcán előttem lapitopi, amúgy meg fekvés ezerrel...

én 11:40kor voltam benn, Tanár úr megnézte tüszőcskét, éppen akkor kezdett megrepedni, 5 perc múlva kész is voltunk.
Pannikkal jót dumáltam, ők is utánunk jöttek el, majd jön gondolom és mesél, én nagyon örülök hogy vele is meg Zsuzskával is megismerkedtem...olyan izgalom lengte körül őket...és olyan sok pozitív energia...

crinone-t kaptam, Tanár úr azt mondta, hogy holnap próbálkozzunk még magunk is, aztán március 25-én jelenésem van, vizelettel.(Csak abból nézik meg a hcg tisztet? vérvétel nem lesz?)

úgyhogy örömésbódottság van..:-)))
(Azért miközben ott feküdtem, elmormoltam egy miatyánkot...és az összes fenti nagymamát és rokont beizzítottam...sikerült el is pityeredni...)

Zsuzska, most olvasom...:-(((((((Kitartás!!!!
Vendég

Kahlan: nagyon jó hírek!!! :D
nem tudom,miért vizelet...
talán lesz mellette vérvétel is,nem tudom :roll:
Vendég

Kahlan, Béku: inszemnél az a protokoll, hogy inszem után 17 nappal hívnak vissza és reggeli első vizeletet kell vinni, abból mutatják ki egy egyszerű hcg teszttel az eredményt. Ekkor már a hcg teszt kimutatja, ha sikerül!! :wink: Sőt szerintem már pár nappal előtte is :wink: :wink: :wink: :wink:
Lombiknál van csak vv... :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Kahlan, nagyon örülök a jó híreidnek. :D
franci

Andi: köszi,ezt nem is tudtam :D
Mondjuk azok után,hogy valaki teszteljen otthon,és csak akkor menjen ha pozitív... szóval már nem csodálkozom semmin :D

Húúú,jól emlékszem,hogy holnap mész Genesisbe? :D :D :D :D
elfelejtettem,hogy előzőleg hány hetesen mentél... :roll:
Vendég

Béku: Pénteken megyünk majd csak :) Előzőleg a 17. hét végén voltunk :lol:

Kahlan, Pannik..... délutáni ragacsadag megy!!! :lol: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

andrea-1

Andi: no én pont most tartok ott :D
akkor az jó rég volt már!

azt gondoltam,hogy majd a 23. hét körül megyünk megint :)

(macskám épp most zuhant le kb. ezredszer az ablakpárkányról :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

szóval most úgyis kell menni holnap a dokihoz,bár Ő nem biztos,hogy fog uhuzni,múltkor is csak kézi vizsgálat volt,de egy hétre rá úgyis menni kell a genetikai UH-ra,így legkésőbb akkor láthatom a kis bújóst :D

aztán 29-én megint védőnő,és eldöntöttem,hogy azért fogom várni a védőnős alkalmakat,mert akkor van szívhanghallgatás innentől kezdve :)
bár elég nehezen boldogult vele,de klassz volt meghallgatni :D
kár,hogy párom ezekről mind lemarad :roll:
(majd titokban felveszem a telefonommal ;) )
Vendég

Béku: ha a pofijára lennétek kíváncsiak, akkor szeirntem a 23. hét korai lenne második uhunak még... :shock:
Van olyan a neten, hogy uhu hétről hétre nézd meg hogy mekkora különbség lehet egy 23. heti felvétel meg egy 30. hét körülin... szerintem érdemes kivárni, ha csak nem tervezel egy 3. alkalommal is menni majd... bár a túl sűrű uhura járkálás, meg szívhangfigyelés nem biztos hogy jó ám a babának... Enyém pl. szívhangfigyeléskor konkrétan menekült a védőnő elől, az a hülye tyúk meg röhögve mondta, mintha ez egy jópofa dolog lenne... :shock: .. Úgyhogy már én szóltam rá, hogy akkor hagyja már abba, ne zakatoltassa itt nekem... :shock: Lehet legközelebb meg is mondom ne is csinálja.... Zoli úgyis nézi a gépén (mondjuk hang nélkül) és látja majd hogy rendben van. Nekem pedig ennyi épp elég lesz!! :wink: A mozgását úgyis egész nap prezentálja :)
Én is szívesen látnám akár naponta, de ha lehet inkább ne zaklassák az én kicsikémet ... :wink:

andrea-1

Nem is akarok sűrűn menni,gondoltam 23 körül,meg talán egyszer a vége előtt (32 körül)... :roll:
gondolod,hogy ez már túlzás lenne?

kis tündér eddig nem zavartatta magát,békésen aludt minden alkalommal :D :D :D kivéve az első felvételen,amikor azt gondoltuk,hogy csuklik.

A Genesisben ki lettem oktatva,hogy az nem csuklás volt,csak épp így mozgott (nem direkt).

Megmondom őszintén,a pofi nézegetése nem hoz lázba annyira :D
Tündériek a képek,amiket korábban is hoztak a lányok,de nem annyira gondolkoztam azon,hogy azt is UH-on fogom nézni :)

Dokim ügyesebb volt azzal a szívhang hallgató kütyüvel,ő azonnal megtalálta,nem úgy,mint a védőnő,aki már a bugyimba dugdosta azt a kütyüt... :roll:
Vendég

Hát, szerintem már lehet a kettő is sok... de ezt mindenkinek magának kell éreznie... én így érzem... :wink:
Persze nagyon örülök, hogy megadatott az, hogy egyáltalán mehetünk ilyenre....... de mi pl. ha nem lett volna a karácsony, hogy ajándék gyanánt elmenjünk, akkor 1-szer mentünk volna csak el, így a 28-30. hét környékén.
Én úgy vagyok vele, hogy genetikai uhukat, illetve az egyéb 4 hetenkénti fejlődési vizsgálatokat leszámítva minél kevesebbszer bolygassuk a babát, ha lehet.... :wink: Ráadásul 1-1 ilyen vizsgálat nem is kétfillér ...... De másnak nem kötelező ezt így gondolnia... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Andi: az a para,hogy engem nem néz UH-gal a dokim...
eddig 2X voltam nála,elsőre (9 hetesen) megnézte,hogy "mit vesz át",persze csak pár mp.-ben.

aztán 13 hetesen se akart vizsgálni,csak az adataimat írták be,végül mondta,hogy azért kézzel megvizsgál.

Holnap megyek újra,de mivel 1 hét múlva lesz a kötelező genetikai (19 hetesen),így megint nem fogja megnézni erre hivatkozva.

Itt nem annyira szokás az állandó UH.
Az én dokim a kötelezők alapján ítélt,és mivel azon minden okés volt,remélem a következőn is,ezért nem vizsgál UH-gal...

Holnap talán nem is találkozom vele,megint csak beírják a kapott eredményeket (AFP).

Talán nem lennék olyan lelkes,ha végre kapnék jeleket bentről... :roll:
Vendég

jaj még egy gyors kérdés: érdemes palástfüvet most is iszogatni azért? a méhpempőt is nyalogassam tovább?
Vendég

Béku, ne parázz, "vissza fogod Te még sírni" ezeket a nyugodtabb napokat!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: majd emlékezz Rá, mikor Maja csinálja odabent a fesztivált és nem lesz nyugtod Tőle!!! :lol: :lol: :lol: :lol: pl.. mikor hajnal 2-6-ig partyt ad elő... meg hasonlóak!! :)

Az orovosdban meg bízz meg, tudja ő, hogy mikor kell uhuzni, és mikor nem. Ha az a "módszere" hogy nem mindig uhuz, akkor annak biztosan megvan a maga oka... Zoli ugyan mindig néz, de most legutoljára 2 alkalommal, számomra abban már semmi "élvezhető" mozizás nem volt, mert a fontosabb fejlődési paraméterek miatt volt az uhu csak... :wink: .... kb. belülről vizslatta a bébit... :wink:

andrea-1

Andi: :lol: :lol: :lol: :lol:
egyelőre megelégednék valami pukkancsolással is,vagy bármilyen jelzéssel ;)

védőnő is sürget,hogy éreztem-e már,és jegyezzem fel,ha igen,hogy pontosan mikor :shock:
Vendég

Béka: nehogy már a védőnő miatt idegeskedj!!! Az átlagnak amúg is a 20. hét környékén mozdul meg először.... úgyhogy addig meg van még két heted.... nyugi.....!!! Védőnő meg ne fontoskodjon..... :wink:

andrea-1

Kép
avarka

No,életemben először készítek töltött padlizsánt :shock:
ráadásul vega,és találomra pakoltam a dolgokat a raguba,amivel megtöltöttem... :roll: :lol:

Hát,lehet,hogy ma nem fogunk vacsizni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Andi: tudom,hogy a 20. hétig no para,de most kezdem a 19.-et...
azaz durván egy hetem van,utána tuti nyaggatnának vele :roll:

múlt csüt. óta néha éreztem apró feszítő érzést (nem fájdalmasat),az lehet hogy már jel volt,de ezt csak akkor fogom tudni,ha már egyértelműbb jelek is lesznek :D

Talán akkor tornázik,amikor én alszom,és fordítva :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!!!!

Mindenkinek köszönöm a milliónyi drukkokat!!Sajnos ez nem a mi napunk volt!!!
Nem mondom,hogy szuperül érzem magam,de el kell fogadni,hogy ez most nem a mi körünk volt.Amilyen jól indultunk,a vége pontosan olya sz..r lett.A 12 babácskából csak 4 ment a jégoviban!!!
Nem akarok hibást keresni,mert már úgy is mindegy,de úgy néz ki,hogy ezt Sz. nagyon elpuskázta a múlt héten.Már a szerdai vv. eredménye olyan volt,hogy nem szabadott volna megemelni a Gonalt.A leszíváskor már látszott a túlstimú (ezért is kaptam infúziót) és ebből kifolyólag hétfőn már vissza kellett volna hívjon vv-re és ha kell infúzióra.Ha két nap infúziót kapok, akkor most valószinű visszakaptam volna a babácskáimat.Na mindegy,már ezen nem tudok változtatni,csak pipa vagyok mert esély lett volna ezt elkerülni.Nem volt valami jó érzés eljönni baba nélkül a korházból!!!
Most az egész életünket át kell szervezni,de valahogy csak megoldjuk!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Zsuzska,
Hát ez így kurva szarul hangzik.... nem is értem Zoli, hogy nézte ezt így be??? :shock: :shock: :shock: :shock: Annyira nem ez jellemző Rá..... hanem inkább az óvatosság, alaposság... :shock:

Mit mondtak, kell még menned vv-uhura-infúzióra??? Ill. a fagyisokért mikor mehettek pontosan???

Nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry: ... ha tudok bármiben segíteni, szóljatok!!!! :wink:

andrea-1

Zsuzska: nem egyszerű,de most már ebből a helyzetből kell a legjobbat kihozni :)

4 babácska pont jó!!! :)
Első körben is kapsz 2-t,meg másodikban kistesónak is,így akár 4 babácska lehet :D az azért nem rossz ;) :D
Vendég

Én se értem,Sz miért volt könnyelmű,ez nagyon nem jellemző rá!!!! :?
Vendég

Köszike Csajok!!!

Jövő hét csütörtökön lesz uh. és valószinű vv.-el is.Addig napi 1 gonapeptylt szurunk,hogy lenyomjuk a hormonomat.Hogy ettől a gonapeptyltől nem tudok megszabadúlni az biztos.
A következő ciklusban lesz a beültetés csak az a kérdés,hogy mikor jön meg a havim.

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Sziasztok!

Sz-hez szólnék csak hozzá, amikor a beülti volt elfelejtette, hogy 2 kismami jelölt vár rá, hogy visszakapják a babáikat, ha a csajszik nem szólnak, várhattak volna!
A legszebb az volt, hogy bevallotta, elfelejtette!Ez van, sok teher van a mai orvosokon!

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Zsuzska,
sajnálom, de adjon erőt az Nektek hogy Marcit is a húsvéti nyuszi költöztette be a pocimba.

Kahlan,
összes ujjam csuriban értetek, milliónyi babaragacs.

Pannik,
hogy vagytok ?

na megyek fordítani .... hol egy hányós szmájli ?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kubuspace 2011.03.09 18:22-kor.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Zsuzska.. hát reméljük minél előbb!!! Most egyelőre arra koncentráljunk, hogy rendbe gyere teljesen, és a jövő héten a vv jó értéket mutasson... Kell valamire figyelned addig is?? Valami extra? Folyadék, ilyesmi... melózhatsz, v pihenni kell?

Tényleg nagyon sajnálom, hogy így jártál.... Annyira nem értem.... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Mondtad, hogy át kell szerveznetek az életeteket emiatt.... ez mit takar pontosan?? :shock: Mentetek volna haza?

andrea-1

Andi:
Továbra is marad minden,sok-sok folyadék,tömérdek fehérje,be és kimenő folyadék mérése.... stb. :( :( :(

Igen,haza akarunk menni,házat akarunk venni csak mindig van valami akadály.Mostanig az volt a terv,hogy Húsvétra megyünk haza,addig mindenen már túl leszünk.A tulajjal is megbeszéltük,hogy csak akkor tudunk menni,most meg megint variálunk,mindenkit pórázon rángatunk.Persze nem akarjuk mindenki orrára kötni,hogy mi is az igazi próbléma.Ami a legnagyobb baj,hogy még mi sem tudjuk,hogy mikor tudunk haza menni,mert nem tudjuk,hogy alakulnak a dokis dolgok.Ez a bizonytalanság kikészít.
Attól tartunk,hogy ez okból elpuskázzuk az egész ház vásárt!! :shock: :shock: :shock:

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

ó zsuzska....sajnálom....:-(((((
Vendég

Zsuzska drága nagyon sajnálom és teljesen megértelek. bizonytalanság felőröli az embert. Én is pont ezt mondtam hogy miért nem hétfőre hívtak vissza. Azt hogy túl magas volt már az ösztradiolod és ennek ellenére emelték a gonalt azt ki mondta neked? S? Tudnak legalább a dokik róla? Csak olyan jó lenne ha ezek után még jobban odafigyelnének mindenkire. Basszus egy ilyen túlstimu azért nem szarral gurigázás. Mivel 2 nap múlva beülti ezért nem hagyom hogy eluralkodjon rajtam a mérgesség, tehát nem vagyok mérges, de, de mégis!!! Amúgy azt tudni kell, hogy blasztók esetén sajnos kb. a fele nem bírja ki az 5 napot. Nálatok úgy néz ki sajna hogy ez kevesebb lett mint az átlag, viszont akik megmaradtak, hidd el Zsuzska, hogy tökös csajok és legények ám!! gy felnyitják majd a szemüket mint a sicc, és nagyon fognak kapaszkodni. Anyukám egy kolléganője szintén bmc-ben is ugyanígy járt, mondjuk neki akkora lett a hasa mint egy terhesé, és képzeld hogy mindkét gyermeke fagyisból lett. Hát ez lebegjen a szemed előtt. És Zugolvasó decemberi beültistársamnak is fagyisból lett!!
Mindenesetre jobbulást kívánok Zsuzska, és kívánom, hogy hamar menjenek vissza az óriás pfészkeid. Sajna ez jó néhány hétbe bele fog telni. Gyógyító ölelést küldök!!!
ann74

Ann:
A szerdai vv.-el eredményekor mondta Sz. ,hogy "hát... nem is tudom,egy picit lehetne,jobb az eredmény,de emeljünk az adagon egy kicsit,reméljük nem szalad meg nagyon".Én meg bíztam benne,végül is Ő az orvos.Mindegy,már nem lehez vissza csinálni.
Elkönyveltem,hogy ez a mi sorsunk.

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Zsuzska Drága,
Félre ne érts, semmiképp se szeretnék beleszólni a dolgaitokba, csak egy kívülálló néha reálisabban tudja látni a dolgokat....... Az jutott eszembe, hogy az esetleg nem lenne járható út, hogy most első körben a legfontosabb, hogy rendbejöjj.... .. Húsvétra viszont hazamennétek, elintéznétek a házat - elmúlhatna a bizonytalanság és a rossz érzés Bennetek emiatt - és akkor nem a következő, hanem az innen számított 2. ciklusban lenne a beültetés???

Addig pihennél, regenerálódnál és ami szintén nagyon fontos, lelkileg is feltöltődhetnél/nétek a házvásárlás miatt... hisz oda fogjátok Őket is hazavinni majd.. nem?? :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Én lehet így csinálnám a dolgokat.... :wink:

Amúgy az én lombikomnál is volt egy lány, valami brutál sokat szívtak le Neki is, természetesen túlstimus lett, beültiről szó se lehetett.... úgyhogy fagyasztották a piciket... Neki viszont nincs normálisan ciklusa... így kb. Neki is bő 2-3 ciklusnyi időbe telt, míg összejött egy peteérésközeli állapot Nála!!!! ... De a lényeg: megkapta a piciket, és sikerült is Nekik!! 1 babát vár most!!! És nagyon boldog!!! :) Utánam pár héttel fog szülni ... :wink: :wink:

andrea-1

Zsuzska, ne légy lemondó! Minden jóra fordul!! :-)) Te is tudod!
ann74

Zsuzska,
nagyon sajnálom a történteket. :-(
van abban valami amit Andi írt. ha letudnátok a házvásárlást, nyugisabb lennél a beülti előtt. meg hát pár héttel beülti után nem biztos hogy a legjobb bevállalni ilyen hosszú utat, ráadásul doki sem lenne a közelben, ha neadjisten szükség lenne rá...
persze ez csak az én véleményem, nem akarok okoskodni. :wink:

Andi,
Sz. dokink nem most van szabin? :roll:
te amikor használtad a canestent, az már a 3. trimeszter volt? nem tudod véletlenül, hogy azt végig lehet-e?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsó,
De most van szabin...
Nekem az még a második trimeszter volt, de szerintem ez végig használható, ha jól tudom.... és hamar rendberak.. canesten kombi a neve, 3 tabletta+kenőcs... 3 nap kell használni... ha van valami gond. De ha bizonytalan vagy, vagy küldj sms-t Neki és kérdezz rá, vagy a János szülészetén is érdeklődhetsz szeirntem.. :wink:

andrea-1

Bocsi,egy kis off... :oops: :oops: :oops:
megvan a babakocsi...!!!! :)
Vendég

BÉku: Na mesélj milyen?????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Andi: háááát,maradtam az Espiro-nál,és ami a legszebb az egészben,hogy a 2 részeset (autós hordozónk már van) 39.000-ért vateráztam!!!! :D :D :D

frissen rakta fel a csajszi a hirdetést,én meg néha ránéztem,hogy hátha találok 75ezernél olcsóbbat,de eddig nem jártam szerencsével :D

Ne haragudjatok az offért,de ez a lelki petting most nagyon kellett...!!!!! Szép piros,és 2010-es,alig használták :D
Vendég

sziasztok! en is bekukucskalok neha a zugbol:)

Eszter, Csucsu, Mia - nagyon sajnalom es sok erot a folytatashoz!
Zsuzska - kitartas, 4 fagyi baba nagyon is jo eredmeny, pont eleg akar a 2x-es sikerhez is:)
Kisborso - hatalmas gratula:)
Ann, Pannik - nektek is szoritok!
Beku - elkuldod nekem is Mieza linkjet?
Andi - a legkozelebbi szulesfelkesziton bepotoljuk a talalkozast:) lehet meg KPN-nek is belefer. egyeteretek veled, szerintem is jo volt az eloadas, szimpatikus volt a szuleszno is es jol magyarazta el a dolgokat, tulzasok es ijesztgetesek nelkul. mi holnap megyunk uh-ra a Janosba, utana ott talalkozunk a dokimmal is. en szeretnek szulesznot fogadni, de meg nem beszeltunk rola... majd mi is megyunk meg egy 4D-re, de egy masik helyre, mert a 18. hetin nem tetszett, hogy annyit razogattak a hasamat, hogy latszodjon vmi, ahelyett, hogy visszahivtak volna egy masik alakalomra...
Judit - ahogy Andi is irta, attol fugg, hogy keso-e a 32. heten kezdeni, hogy hamarabb erkezik-e a baba, elvileg a felkeszito 6 hetes, heti 1 eloadas, ha mindre el tudsz menni, akkor beleferhet:)
Zsuzso - sajnalom az inzulint, de a babaert mindent:) te mikorra tervezed, hogy jossz szulesfelkeszitore?
Kubu - muszaj, hogy pihenj neha, ne vard meg, hogy egy betegseg teritsen le a labadrol!!!
Woody - az en noverem is az USA-ban lakik, mi 1 evesen tervezzuk majd a latogatast:) tesodek merre laknak?

Elnezest, ha vkit kihagytam, en sem tudok olyan surun jonni, hogy lepest tartsak veletek, de mindenkinek szurkolok:)

Kép
oroszlán

Oroszlán: már küldöm is!! ;) :D
Vendég

Beku: gratula a babakocsihoz!

errol jut eszembe, mi is megvettuk a babakocsit, mi Chiccot vettunk vegul, en az expresszen talaltam a hirdetest, elmentunk megnezni es haza is hoztuk. 3funkcios, gyonyorul vilagoskek szinben:) nagyon orultunk neki, ez most vasarnap volt!

Andi: nektek mikorra erkezik meg a Hauck? de jo hogy irtad a kokusz matracot, lehet mi is megnezzuk. ti megvettetek?

Kép
oroszlán

Oroszlán: a brendonos akció csak tegnap-ma volt.... A férjem bement hazafele, de az Örsön levőben nem volt, viszont a raktárból megrendelték, 1 hetet mondtak, majd jön az sms ha lehet menni érte... .. de még az akciós áron 4990-ért vehetjük :)... viszont van egy másik hely, ahol 5990-ért van, itt: http://babyfun.axiomarket.hu/item/bebi- ... rendelheto
Ennél csak tényleg drágábban láttam, vagy használtan....de én az ilyenben finnyás vagyok, csak új jöhet szóba nálunk.. :wink:
A babakocsink már a boltban van (jött róla sms) de a zseton rá majd csak 20-25-e környékén lesz meg... szóltunk hogy kb. akkor tudunk menni csak érte, de mondták, no problemo... tárolják :)
22-én majd találkozunk... és remélem többet tudunk dumálni majd !!! :)

Béku: ez tényleg nagyon jó ár! Jól kifogtad!! :lol: De nem türkizt szerettél volna? :wink:

andrea-1

Andi: de,türkiszt szerettem volna,de a pénz nagy úr!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nagyon örülök neki,mert már tényleg azon voltam,hogy egyelőre nem veszünk babakocsit,de ezt,és ennyiért... :shock:
szerintem a csaj nagyon nem gondolta át,mikor meghirdette :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hahó!

Oroszlán, Breki: jaj de jó, hogy van babakocsi már - ügyesek voltatok!! Breki még a nadrágok is multkor! (Na én már több utat nem veszek, nincs mikor menni - de ami van potom áron van)

Woody: szerintem ok-s lesz lánykával, aludni fog. Jó hogy van segítség sokat jelent ám, én is tudom.

Lné: jobbulást! Ann a férjednek is, szerintem csinálj fotókat és no para

Zsuzska sajnálom nagyon-nagyon, de talán legközelebb?

Pannik Kahlan: hajrá, ragacsok küldve.

Judit: remélem báránykát, de tudod még Nőnapra se irt egy büdös sort se.

Kubu: remélem meglesz az a ház, egészségben lesztek, sikerülnek a vizsgák. Szorítok mindenhez, és remélem tudsz valamit pihenni. Fogdokkert sajnálom, nekem most szünet-gyógyulás. Ezernyi ölelés a skacoknak!

Sajti: örülök, hogy néha téged is látni, gyere kicsit többet.

Mieza: mail fog menni, herceged tündéri. Fotó lesz róla?

Andi: jó lesz az a szül. felkészító az meg még jobb, hogy sok minden megvan már. 32 ill. majd a 36. hét után lesz egyre nehezebb, főleg a vége. Hm és akkor kell a legtöbbet dokkerhez menni.

Na mára bezár

üdv kispatak
Vendég

Andi: akkor errol lemaradtunk, de az 5990 sem rossz ar, megnezem ott, koszi! igen, ebben en is finnyas vagyok! a babakocsinal is vacilaltunk, hogy hasznalt vagy uj, megneztunk vagy 6 hasznaltat es volt olyan, amibe nem tettem volna bele semmi penzert a gyerkocunket! amit megvettunk, olyan makulatlan allapotban van, hogy el sem hiszem, hogy hasznaltak egyaltalan... en mar feladtam, hogy sikerulni fog es lam!

Kép
oroszlán

Kispatak: köszi :)

no,én meg holnap megyek újabb terhesgondozásra a dokimhoz,azaz talán csak az asszisztenshez az AFP miatt... :)
annak még nem is tudom az eredményét,drukkoljatok,hogy jó legyen légyszi!!! :)

Asszem 16h-ra van időpontom... :roll:
Vendég

zsuzsi: Nekem 4-2-4 volt az inzulin, de az ebédet azt rám bízta mikor adom. Egy idő után kiderült mihez kell és mihez nem. Reménynek volt nagyon durva, neki csak a reggeli 15 egység volt és ő még elnyújtottat is kapott éjszakára. Ennyi sose kelljen.

zsuzska: Sajnálom, hogy elmaradt a beülti. Szörnyű lehet ez. Pláne így. Már ne bánkódj rajta, reméljük ha'ar vissza kaphatod a kicsikéidet.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Zsuzska!
nagyon sajnálom!!!

Kubu!
Te Sz-nél votl inszemen ugye?Téged sem ultrahangozot elötte?
vikus82

Oroszlán: nagyon szívesen! :) pár ezrest a többi helyhez képest így is tudsz fogni rajta! :)
Béku: hát igen, ahogy mondod a pénz sok esetben a döntő... :wink: :wink: És jó kis kocsi az az Espiro, vitathatatlan.... csak ne lenne olyan kicsi a kosara, hogy még egy csomag pelenka se fér rendesen bele.... :shock: :shock: Ez az egy nagy hátránya van számomra... :shock:

Kispatak: igen, lassan minden meglesz nagyjából ebben a hónapban....én óvatos vagyok, nem hagyok doglokat az utolsó pillanatra...... majd még a kórházas csomagba valókat kell összeírnom és legkésőbb hó végén v. a következő elején elmegyünk egyben megvenni ami még kellhet.
Egyedül a csecsemőmérleg kérdés nincs még tisztázva.... bérelni annyi mint használtan megvenni.... de még várok, hátha kapnánk valahonnan kölcsönbe 1-et, az lenne a legjobb... :wink: :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Gyerekek, a laptetőt teljes egészében Eszternek küldöm a holnapi műtéthez!!!!! :wink: :wink: :wink:
Eszterkém: már most nagyon sokat gondolok Rád holnap-ügyileg!!!!!! :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?