Bakker, nem fogjátok elhinni, de a Milikénk meredten nézi a tv shopban a gőzölős takarítógép reklámozást!!!!!!!!!!!!!!!!!! De úgy hogy szólok Neki, de nem reagál rá...
Kávé: sima presszó kávé +hab+ kakaópor...... nyáron lehet persze még vanília fagyival is turbózni... na akkor már jegesként nyomatom... és hát jó esetben szokott kapni egy adag baileys-es loccsintást, de most azt érthető okokból mellőzöm...
Zsuzsókám,
Ezek tényleg felszaladtak rendesen....
Főleg gondolom diétáztál becsülettel... így tényleg nem érdemes kockáztatni...
Igen, a cukros "érintettség" miatt van bennem is talán a félelem, hogy nem lesz ez 40 hét.... Meg magamból indulok ki, milyen hirtelen és türelmetlen vagyok... azt hátha a gyerek is ilyen lesz....
Nálunk méri Rajó a cukromat azóta is... ideges is lennék, ha nem tudnám mi zajlik odabent, mert azért rámijesztett ez az egész kellőképpen... bár az ujj szúrkálást csak nem bírom megszokni még így se, hogy nem én csinálom....de becsülettel csináljuk....... most, hogy "még rá is feküdtem" a diétára (mint ugye a mellékelt kávékép is mutatja....
) ...de tényleg jóval kevesebb az elhajlás, mint előtte....
Február 26-án volt utoljára 6,5-ös ebéd utáni értékem.... azóta 5,6.. 5,8 volt a legmagasabb evések után 1 órával a 6-ot nem érte el egyszer se ... éhgyomrik meg teljesen rendben voltak, meg vannak is..... sőt már-már mennek lefele, de azokat nem minden nap nézzük ... ma reggel mondjuk visszaaludtam, így csak éhomit néztünk Rajó indulásakor... az 4,1 volt.
Még bő 6 hétig kellene kihúznom.... ha addig nem szabadul el, utána már azt mondták, meg olvastam is, hogy nem lehet baj....