Új privát üzeneted érkezett!

Zsuzsókám:
Ha nem nagy kérés, elárulnád, hogy milyen cukrok miatt kellett pontosan az inzulin??? Nem vájkálni szeretnék, csak ebből a szempontból még rizikós időszak előtt vagyok és jó lenne tudni... :wink:

22-én lesz a következő előadás, akkor már Te is 29 hetes leszel.... 6 hét mire vég lesz... Nekem Zoli 30-32. hete mondott első körben kezdésnek, de én úgy voltam vele, hogy nem hagynám annyira a végére a legutolsó előadást...így is tolódik 1 hetet majd a márc. 15. miatt...

IR-es, cukros, vagy csak simán fogyózók figyelmébe ajánlanám a már párszor említett diabetikus cukrászdát jó szívvel... :) Szerintem mi pénteken fogjuk lecsekkolni!!!! :wink: :wink: Majd beszámolok..... :lol: :lol:

http://alomsuti.hu/site.php?inc=termekek&menuId=3

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Juditkám: Igen, nagyon jó, bár nem tudom, hogy Neked fog-e tudni még újat mondani :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Számomra ugye ez egy full szűz terület, úgyhogy ittam a szülésznő szavait :) :wink: :wink: :wink:

Ha nem jön korábban a baba, akkor simán belefér a 32. heti kezdés.... Én a városon való átbumlizások (bkv) miatt kezdtem kicsit előbb....bár a vizsgálatokra (ctg) majd úgyis kell menni, de vélhetően azok a reggeli órákban lesznek és nem akarnék egész nap a városban kóvályogni majd már az utolsó hetekben.....ki tudja mennyire leszek tunya már akkora??? :)

Meg nem tudom miért, de ne legyen igazam!!!!!!, de valamiért azt érzem, hogy nálunk hamarabb fog jönni ez a baba (?????????)... ne nézzetek hülyének, de valamiért ez a rögeszmém.... és hát jó lenne végigjárni a tanfolyamot... :lol: :lol: :lol: :lol:
Nóri van most úgy vele, hogy a következő 2 hét múlva lesz ugye (Neki az lenne az utolsó) , és kétesélyes, hogy el tud-e majd jönni rá... :wink: :wink:

andrea-1

Jaj lányok, képzeljétek a párom lebetegedett. Nem is ment dolgozni, fáj a torka, náthás és lázas. Asszem csak olyan 37,6 de még csak de. van. És holnap mát kellene jönnie fel mert holnapután beülti. Hát egy kicsit ideges lettem. Ő tudna nekem csak segíteni, mert anyuék messzi laknak, max kaját hoznának el, de nem tudnának ugye ott lenni velem 4 napon keresztül. Max egy du. Mert arra gondoltam, ha a párom lázas marad akkor nem kéne jönnie a bmc-be. A fagyis miatt most úgysem muszáj ott lennie, csak hát annyira rossz lenne ha nem lenne ott. Már sírok is. Basszus egész télen nem volt beteg. Én meg ugye most nagyon vigyáznék hogy nehogy elkapjam, mert az nagy gáz lenne. :-(((

Volt vki egyáltalán párja nélkül fagyis beültin?
ann74

Ann: jobbulást párodnak!!!
viszont azt gondolom,ha fertőző,akkor mégis valahogy nélküle kéne szerintem kibírni azt a pár napot,nehogy elkapj valamit!!!

Nem para,ha felkelsz valami egyszerű ebédet megcsinálni,nekem legalábbis nem lett belőle gond,hogy gyorsan feldobtam főni egy kis tésztát,vagy ilyesmi..
Persze jobb lenne,ha a párod melletted lehetne :(

Mieza: köszi a linket,nagyon tanulságos! Anyum is mondta,hogy nagyon ki van találva az agy,szülés után azonnal törlődik a fájdalom...,nehéz visszaemlékezni is rá :)

Lányok,aki nem kapta meg a linket,küldöm szívesen p.ü.-ben! :)
Érdemes elolvasni! :D
Vendég

Mára óriási drukkok mennek,és hatalmas babaragacs szállítmány,de ezeket már nem a Jánosba küldöm,mert Andi szállítmányától úgyse férne el,inkább haza!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

MIeza: Hát..... potyognak az örömkönnyek!!!!!!!!! Olyan szépen leírtad!!! KÖszönöm!!!! :)

Amúgy... hmmmm...... így "kurvulok" ma.... :)

Kép

andrea-1

Béku, én is elkérhetem?
franci

Andi, nagyon guszta! Egészségetekre!
franci

Andi: húúú,nagyon gusztusos!!! :D :D :D
valamiféle jegekávé? (nemigen értek ezekhez,de nagyon tetszik!!!)

Franci: küldöm!
Vendég

ó Ann, nagyon sajnálom. :-(
nekem nem volt fagyis beülti, így ebben nem tudok nyilatkozni.
de ha nem vagy beoltva, akkor mindenképp kerüld a férjed. az én férjemnél is így kezdődött az influenza, estére már majdnem 39 lett a láza. nálatok ne így legyen!!!

Andikám,
én is úgy gondolom előbb jön a bébi, úgy látszik ez a parakismamik ismertetőjele. :-) mondjuk én a cukor miatt érzem így...
a cukrom 7,5 és 8 között volt minden nap min. 1X. az ebéd és a vacsi utáni volt rossz, akkor érdemes mérned ha tudod. de te ettől nagyon messze vagy szerencsére!

Juditkám,
akkor veletek is lehet hogy találkozunk a szülésfelkészítőn! :-)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Igen Békus igazad van, most szerintem az a legfontosabb hogy ne kapjam el. Ilyen szempontból most jó hogy nem lakunk együtt :-) De csakis emiatt. Anyuék hoznának kaját, csak melegíteni kéne. Hogy felkeljek megmelegíteni, megenni annyi gondolom belefér. Max papírtányért használok:)
Mondjuk, egyedül nézni a monitoron picurkákat az elég szomorkás lesz, de talán inkább, minthogy elkapjam. Hát meglátjuk holnap hogy lesz, de attól tartok, ha az izületei is gájnak az nem egy napos betegség lesz. BAKEEEEEEEERR! Nem hiszem el!! Egész télen nem voltunk betegek, annyira figyeltünk.
ann74

Most nézem,a táblázatban tényleg ikrek van írva Mieza nevéhez :roll: ...... :shock: :D :D :D
Vendég

Ann: Ha beteg a párod, szeirntem semmiképpen ne kockáztass!!!!!!!!!!!!!! Hálisten most nem stimus ciklusban vagy, talán jobban is bírod... Bár tudom milyen fontos, hogy ott legyenek velünk, én legalábbis olyan vagyok!!
A bmc-be mondanám hogy bemegyek Veled és ott leszek végig, hogy ne legyél egyedül....... csak Rajó már szabit vett ki péntekre és programot szerveztünk a 4d előttre már délelőttől...... :shock:

A múltkor tudod volt az a 1,5 napos riadalom nálam, hogy beteg leszek-e úgy igazából.... Nyomattam midenféle vitamint és ezt az Oscillococcinum.. (nemtom így írjuk-e?) cuccot hozta a tesóm .... másnapra jobban is lettem és kutya bajom nem volt!!! Párodnak is ki kéne gyorsan próbálni!!! :wink:

Lányok figyelem amúgy.... Akit érintene Brendonban 120x60x6-os kókuszmatrac most le van árazva 8-ról 5 ropira... (ennél olcsóbban nem kapsz sehol full újonnan, 1 helyen 6 ropi a legolcsóbb, de inkább felette szokott lenni).... Nekem is most szólt a barátnőm, úgyhogy szeirntem ma ha még lesz, veszünk is.. :wink:

andrea-1

Zsuzsó: sajnálom az inzulin-dolgot!!! :(
Remélem minden gyorsan rendeződik! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

már nem tudtam,hova tűntél el :?

Ann: akkor meg semmi para,ha csak melegíteni kell :)
Hisz mosdóba is kikelsz az ágyból,ez se lesz hosszabb művelet ;)

A bogyókat meg tessék lefotózni,és azonnal elküldeni apának a képet!!! :D
Így nem marad ki semmiből!

Nálunk se volt ott apa a beültetésen,nem tudott elszabadulni a munkahelyéről,náluk rezeg a léc....
Szóval fotóztam,ő meg azt nézte bent :D
Vendég

Sziasztok Csajok!

Mia!
ez komoly,h szivóznak a melóhelyeden?!!!!

Akik Sz hez járnak/jártak és inszemesek Sz soha nem csinált inszem elött ultrahangot,h tényleg megrepedt-e a tüsző????????????????????????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!köszi
vikus82

Andi: épp tegnap Brendonoztam :D
levásároltam a múltkori bugyi árát,vettem is 3 másik értelmesebb dolgot helyette :D :D :D

ebből most "flancolhattam",úgyhogy legalább cumisüvegből is olyat vettem (szigorúan 1 db-ot),amilyet nagyon szerettem volna :D

Jujj lányok,ma érkezik vagy 3féle szerzeményem postán,amiket vateráztam!!!! :D :D :D Tisztára be vagyok zsongva :)
Persze nem ide érkezik a paraszt postás miatt,hanem párom munkahelyére küldettem mindent :D :D :D

Az én nőnapi ajándékomat meg (amit írtam,hogy se értesítő,se semmi),visszaküldték vidékre a kp.-jukba,és valamikor 10 napon belül BÁRMIKOR érkezhet....
Ennyit az időben megrendelt ajándékról :(

Persze én nem számítottam rá,de olyan jó volt megtudni,hogy párom készült valamivel,csak tudjam már meg,mi van abban a csomagban :D :D :D
Vendég

Andi: én is nyomtam most az oscillococcinumot 6 napig minden nap,mert a tüneteim nem tetszettek.
Sajnos a torkom nem jön helyre,de majd mézezek akkor :D
Vendég

Andi, köszi, aranyos vagy. Most beszéltem húgommal, ő el tudna jönni és ott lenni velem végig, aztán apu hazavinne, kajákat meg hoznának. Ez a B terv. Akármennyire is szeretne ott lenni a párom, lázasan sajnos nem lesz ott. A fotóküldés jó ötlet. Nem lesz semmi gond, valahogy megoldjuk. Inkább otthon lesz kicsit rosszabb, hogy mindent át kell gondolnom, hogy ott legyen mellettem és ne kelljen 2 percenként felugrálnom.
ann74

Bakker, nem fogjátok elhinni, de a Milikénk meredten nézi a tv shopban a gőzölős takarítógép reklámozást!!!!!!!!!!!!!!!!!! De úgy hogy szólok Neki, de nem reagál rá... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kávé: sima presszó kávé +hab+ kakaópor...... nyáron lehet persze még vanília fagyival is turbózni... na akkor már jegesként nyomatom... és hát jó esetben szokott kapni egy adag baileys-es loccsintást, de most azt érthető okokból mellőzöm... :wink: :wink: :wink:

Zsuzsókám,
Ezek tényleg felszaladtak rendesen.... :cry: :cry: Főleg gondolom diétáztál becsülettel... így tényleg nem érdemes kockáztatni...
Igen, a cukros "érintettség" miatt van bennem is talán a félelem, hogy nem lesz ez 40 hét.... Meg magamból indulok ki, milyen hirtelen és türelmetlen vagyok... azt hátha a gyerek is ilyen lesz.... :shock: :shock:
Nálunk méri Rajó a cukromat azóta is... ideges is lennék, ha nem tudnám mi zajlik odabent, mert azért rámijesztett ez az egész kellőképpen... bár az ujj szúrkálást csak nem bírom megszokni még így se, hogy nem én csinálom....de becsülettel csináljuk....... most, hogy "még rá is feküdtem" a diétára (mint ugye a mellékelt kávékép is mutatja.... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: ) ...de tényleg jóval kevesebb az elhajlás, mint előtte....

Február 26-án volt utoljára 6,5-ös ebéd utáni értékem.... azóta 5,6.. 5,8 volt a legmagasabb evések után 1 órával a 6-ot nem érte el egyszer se ... éhgyomrik meg teljesen rendben voltak, meg vannak is..... sőt már-már mennek lefele, de azokat nem minden nap nézzük ... ma reggel mondjuk visszaaludtam, így csak éhomit néztünk Rajó indulásakor... az 4,1 volt.
Még bő 6 hétig kellene kihúznom.... ha addig nem szabadul el, utána már azt mondták, meg olvastam is, hogy nem lehet baj.... :shock:

andrea-1

Béku, köszönöm, és Miezának is.
franci

MÉg azon gondolkodom, hogy beülti után szerintetek gáz lenne ha én vezetnék. Apukám őrült módon vezet, gáz, fék, gáz fék, az ember kiesik az ablakon. És ha mondanám neki hogy normálisan vezessen, akkor sem nagyon hiszem hogy másképp vezetne.
Ááá basszus, most úgy el vagyok keseredve :(
ann74

Ann, ilyenkor jön jól a taxi. Nyugi, minden rendben lesz. :)
franci

Ann,
menjünk érted ???????? énapa és én is jól vezetek, no para, nagyon szívesen segítünk bármiben !!!!!!
de tényleg !!!
nehogy stresszelj nekem kérlek szépen !

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Ann, igaza van Francinak..... És nem tudom, tudod-e, de van fix áras taxi... mi azzal szoktunk a jánosból hazajönni... 2.777 ft.... :) amúgy ide hozzánkig a taxi 4-5 ropi alatt nem lenne megúszható, főleg napközben.... :shock: És a taxisok nem az őrült tempójukról híresek.. sőt, mi mindig szóltunk hogy óvatosan.. meg hát látták is mert én hátul mindig elfeküdtem :)

andrea-1

Kubu energy előjött. Ez a Kubu italtól van? Lehet nekem is kéne inni.

Ann, mi a Fő taxival járunk. A Szemlőhegyről is vitt minket haza, nekem nem volt vészes. sajna nem emlékszem mennyi volt.
franci

Lányok,akik szeretitek a számmisztikát:

tegnap elmentünk a piss-leletemért,az AFP az majd csütörtökön lesz a dokinál.

Néztem hazafelé a papírt,ami majdnem olyan,mint a 9 hetes labor papírja,csak ezen vérvétel eredmény nem volt.
Furcsálltam a számot a tetején,de nem tudtam hova tenni.

343... kérdeztem magamtól: ez valami kartonszám?
De nem!

Ismerős volt,de csak akkor jöttem rá honnan,mikor hazaértem.

Nos az előző labor papíromon is ott ékeskedett ez a szám: 343...

Életemben 2X voltam ebben a laborban,jan. elején,és febr. 28-án,és mind a két alkalommal ugyanezt a számot húztam!!!!! :D

Pedig mint írtam,rengeteg ember volt,és sok 3-mal kezdődő szám..... Furcsa,mi? :D :D :D :D
Vendég

Igen taxira én is gondoltam, tényleg lehet nekik szólni hogy figyeljenek max oda. Andi melyik az a fix áras taxi?

Kubu köszi, aranyos vagy! Szerintem nektek ez pont belefér :-)) Egy ilyen bmc-s kiruccanós program :-)))
Mostmár lenyugodtam, meg lesz ez oldva oszt kész. Nem leszek egyedül, húgom ott lesz velem. Intézek taxit, anyuék meg hoznak kaját. Meg én is főzögetek még csütörtökön ezt azt.
ann74

Lányok SOS szolgálati közlemény!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kéretik sok-sok drukkkk!!!!!!!!!!!!

Zsuzska írt sms-t: "Nálunk kérdéses a beültetés, most infúziót kapok. Ha meglesz a vv eredmény, akkor derül ki, hogy hogyan tovább. Drukkoljatok nagyon! Megírhatod a fórumon!"

Hú.... drukk-drukk-drukk-drukk-drukk-drukk-drukk-drukk-drukk :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

andrea-1

Béku :)

Ann, ez így jó lesz. Ügyi

Zsuzska, drukk!
franci

Zsuzska: nagyon drukkolok!!!!!!!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Vendég

Ann: a Rádiótaxi az, fix áras tarifával, Bp. területén belül!!! :) MI ha buliztunk, v kórház menet volt mindig ezzel mentünk... :)

http://www.radiotaxi.hu/

Annyi fontos, hogy [url]telefonos rendelésnél feltétlen kell mondani, hogy fix áras tarifával kéred[/url], mert különben ha már ott a kocsi, nem fogják úgy csinálni... Hívástól számítva max. 10 perc alatt ott szoktak lenni.... Mi még itt a világvégén is van hogy hívjuk őket, úgy 1-szer volt hogy 20 perc alatt jöttek ide ki....de a Jánosból haza ha jöttünk nagyon hamar ott voltak mindig! :)

andrea-1

Jaj Zsuzska, tengernyi drukk drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szegényke!! Fránya túlstimu, menjen a fenébe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Amúgy nem is tudom, miért nem hívták előbb vissza, mondjuk hétfőn vagy tegnap és lehet szerdára rendbehozták volna az infúzióval... Na mind1. Most ez van, csak rendbejössz Zsuzska drága, nagyon nagyon drukkolok. Pár óra és megtudjuk hogy mehetnek a pocakodba a babók!!!

Az én esetem megoldódott, végülis apu hozza húgomat meg kajákat, aztán együtt bmc, ott lerak minket, ott húgommal édeskettesben beülti, aztán telefon apukámnak, és hazavisz engem. Ők aztán haza, másnap du jönnek anyuák, és lehet vas. húgomék. Addigra párom meg meg is gyógyul. Juhéjjj!! Csajok tényleg nem szavad beszarni ha vmi probléma van, hanem megoldást találni rá, mert mindenre van. Kicsit túlaggódam megint, de más nyugodt vagyok.
ann74

Andi, mindenestre köszi, azért elmentem a telóba a taxi számát. Még nem hallottam róla, hogy van ilyen.
ann74

Ann, nagyon szívesen! Egyszer én is a buszon ülve szúrtam ki egy taxi oldalán a lehetőséget...na utána már nem nagyon éjszakai buszoztunk gondolhatod :lol: :lol: :lol: :lol: Meg amúgy is.... nem mindegy... nekünk ez fele ár kb... az meg még azért jobban belefér, mint egy 4-5-6 gurigás taxiszla... :shock: :shock: :shock:

Örölök, hogy megnyugodtál!!!!!!!!!!! :)
Ezt péntekre küldöm Neked!!! :)

Kép

andrea-1

Ann: örülök,hogy találtál megoldást! :D
Engem is úgy tanítottak itthon,hogy mindig mindenre van megoldás :)

No,kertészkedtem picit :D
Virágot ültettem,meg zöldségeket :) nagyon jólesett picit a napon tenni-venni,körbeugrált 3 cica,kicsit nehezítve a dolgomat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Lányok,aki igénybe vette a családi adókedvezményt:
egyszerre érkezett a fizuval/táppénzzel?

csak mert most kaptam volna először,de az előző havi utaláshoz képest még 7ezerrel kevesebb lett az utalás,nem 10-zel több... :shock:
Vendég

LÁnyok mai postával extra meglepetést kaptam egy kedves Zugolvasótól akivel nem mellesleg együtt volt a beültink, és ő babás maradt. Szóval olyan extra szuper hiper mega édesaranyos ajándékot kaptam tőle, hogy ilyen aztán senkinek nincs!!! Este feltétlen készítek róla egy fotót és felteszem. Amúgy szív alakú milka desszert, a tetején virágok, egy babafotó a következő szöveggel: "EGY DOBOZNYI BABARAGACS :-) " Hát totál elérzékenyültem. Annyira örülök neki!!!!!!!
ann74

Andi, köszi a gólyás szoborfotót! Naggyon jóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!
ann74

Ann: de klassz!!! :D
Ez pont a legjobbkor jött :) Nekem Karácsonykor jött egy nagyon kedves meglepi a postán,én is úgy megörültem!!! :)
Vendég

Ann!!! :) Ez a Jánosos gólya ám!!! :wink: :wink: :wink:
Jó lehet a doboznyi babaragacs!!! Milyen klassz, hogy ilyen zugosaink vannak!!!! Pusszantás Nekik is....!! És gondolom drukk is, mert hát nem véletlen vannak itt :wink: :wink: :wink: :wink:

Béku: nálunk Rajó veszi igénybe, és igen, a nettó fizetése lett a családi adókedvezmény összegével több! Hívd fel a központotokat és egyeztess a számfejtővel hogy miért nem érvényesítették a kedvezményt.. Nyilatkozatot gondolom leadtad kitöltve időben...??!!!

andrea-1

Andi: párom volt bent asszem hétfőn,és az aláírt papírokat együtt töltötték ki a bérszámfejtő csajjal,hogy minden stimmeljen!
Nyilatkoztam az adójóváírásról is,hogy kérem évközben,úgyhogy elvileg minden le lett adva időben. .?

Ezekután nem értem,mi hibádzik,de hogy még kevesebbet is kaptam,mint eddig??? :shock:

Még a szabikról is adtak papírt,de mondták,hogy azt csak odaadták,de majd a baba születése után kell kitölteni,és leadni,hogyan vesszük igénybe.

Nálunk én veszem igénybe a családit,párom munkahelye is szépen kitöltött,lepecsételt mindent,ami kellett,és azért nem ő,mert ugyebár teljesítménybérben van innentől,úgyhogy nincs MIHEZ hozzádobni a 10-et.....

Na mindegy,majd rékérdezek,annyira nem stresszelek ezen,csak elintézik :)
Vendég

ZSUZSKA,
MILLIÓ DRUKK!!!

Ann,
látom megoldódott szépen minden :)
A meglepi és Andi gólyája pedig tuti bevonzza a babácskátokat!

Breki,
igen, a nettódon kellene látszania az emelkedésnek.

Andi,
jól néz ki ez a haboskávé :) Itt bent sajna csak automatás lötty van :roll:

Kép
judit0713

Béku: nem tudom, hogy Nálatok mikor van a bér (táppénz) számfejtési időszak... (és hogy tb kifizető hely-e a melóhelyed)...de nálunk az a rend, hogy az adott hónapban esedékes fizu/tp-hez a papírokat az előző hó 20-22-éig kell leadni, hogy a köv. hó elején esedékes fizunál figyelembe tudják venni.... Ha a párod hétfőn volt bent az már lehet késő volt? Nálunk már a múlt hét hétfő is késő lenne... :shock:

andrea-1

Andi: nem,mert direkt rákérdezett,és azt mondták,hogy ráér akkor bemenni a papírokkal!
Ezt előtte mondták,mikor rákérdezett a kitöltésre.

Szóval gondolom elcseszték,mint annak idején a caffeteriát...
Remélem ez utalható utólag is,mert nem a mostani költségvetésből hiányzik,de jó lenne,ha nem nyúlnák le.... :roll:

Az adóbevalláshoz való papírt meg még meg sem csinálták,párom az üzletünkben kérdezett rá,hogy nem küldték-e ki oda,mert neki a kp. nem adott semmit.
Szóval talán csak el vannak maradva mindennel... :roll:
Vendég

Ha van vmi hír Zsuzskáról írd majd Andi. Lassan kiderül a vv eredménye.
ann74

Pont most gondoltam én is Zsuzskára,nagyon remélem,hogy jó híreket kap egy ilyen szép napon,és meglesz a beültetés is ma!!!
Vendég

Még nem írtak azóta, úgyhogy rákérdeztem.... Én is nagyon-nagyon drukkolok, hogy ma bekerüljenek a cseppek a pocakjába!! :wink:

andrea-1

Közben megjött a válasz sms :? :? .... a beülti most elmarad, de nincsenek letörve és bíznak abban, hogy semmi se történik véletlenül..... és Panniknál minden rendben ment.

Zsuzskám: tudod hogy a túlstimu veszélyessé is válhat nagyon és remélem a következő ciklusban majd szépen beköltöznek a babók és tutira ott is maradnak... :) Szépen lefagyasztják most őket.. és a HÚSVÉTI NYUSZI fogja a pozitív tesztet meghozni!!!!!!!!!!!!!! Ez így lesz!!!!! :wink:

andrea-1

Zsuzska, sajnálom.
Andi legyen igazad. Szép nyuszi ajándék lenne nekik.
franci

Zsuzska: sajnálom,hogy most nem ment,de Andinak igaza van,a húsvéti nyuszi tuti szerencsét hoz majd!
Addig szépen rendbe jön a fránya túlstimu,és gyönyörűen fejlődhetnek a babácskák a pocakban :D
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?