hahó
na mivel úgy sem tudok aludni
olvasok picikét
március 3 déltől
Béka,
listát küldök majd, felírtam
légzésfigyelő kell, sajna volt már rá eset hogy valakinél 2 évesen baj történt
mellszívó avent vagy medela, de semmiképpen nem vennék szülés előtt, illetve azt is csak akkor dönteném el hogy kézi vagy elektromos.
csini a pocid.
Csucsu,
ölellek, ha szeretnél egy kicsit beszélgetni.......
Muc,
köszi gyerkőcdicsit.
Franci,
hát pedig moziba elmentem volna
apa meg itthon gyerkőcökkel.
Liza két órája itt játszik mellettem a nappaliban, agyvérzést kapok tőle és nem akar aludni, őrület, nagyon elbabrálja sajnos így a mai napomat.
Gergőnek és apukájának köszönjük nőnapi köszöntést
Kispatak,
hamar következő baba: Marcira 13 évet vártam, amikor kiderült Liza nagyon boldogok voltunk, picit megijedtünk de bíztunk magunkban és egymásban hogy szépen fogunk csinálni mindent. egyébként már terveztük sőt el is indítottuk bmc-s vonalat ketteskéért, erre tessék spontán becsusszant a csajszi.
én azt mondom akinek van segítsége és normális családja ott biztos minden kerek, nálunk is az lenne ha tudnék 1x36 órát aludni
ház tényleg gyönyörű, igaz 52 misi
bejárás ? reméljük pár év múlva nem kell már
de ha kell akkor majd kitaláljuk.
való igaz szavam nem lehetne hiszen énapa itthon, és Marci is bölcsiben van, valószínűleg rosszul menedzselem az életünket, nem tudom, az a "baj" hogy reggel ha M ébred kb. 1 órát közösen ébredezünk és játszunk az ágyban, aztán jön Lizi akivel délig megállás nélkül játék van, talán ebédelek vagy főzök valamit (napközben nem jellemző) délután Liza alszik kb. 1 órát és újra pörög 5-ig, akkor már Marci is itthon és onnantól vele játszunk 8-ig kb. aztán 9-10 körül én elájulok és 2-kor kelek, és próbálok Marci reggeli ébresztőjéig a milliónyi elmaradásomból itt-ott-amott pótolni valamiket.
asszem az a gond hogy én úgy akarok élni mint gyerekek előtt, naprakésznek lenni mindenben, lakás csili-vili, szennyes/vasalókosár üres legyen, minden a helyén, az utolsó hivatalos papír, csekk is lefűzve, minden email megválaszolva stb. stb.
nem is tudom mi lesz szeptembertől amikor újra dolgozom
ja és persze nagyon örülök Liza minden mozzanatának, azt csak úgy ironikusan mondom hogy jaj ül, felállt stb. stb., nekem annyira gyors a tempója és hát Marci valljuk be napi 16 órát aludt
szóval mellette arany életem volt
"Kubu: nagyon sokat gondolok rátok. Remélem, most kicsit nyugisabb a nap.Apa talán otthon, hurrikán böliben?" - én meg fogdokkernál.... sztk-ba mentem és hogy megszívtam istenem, 1/2 9-re volt időpontom direkt protekciós stb. stb. erre nem hívtak be és még mindig semmi és 1x csak behívtak egy nénit aki pont akkor esett be és még leülni sem volt ideje szinte... lényeg hogy történetesen énapa vezetéknév+né néven és a néni tökre örült és bement, eltelt újabb 1 óra (11.10 volt már) én meg nem mertem 50 ember előtt hangoztatni hogy ő izé nekem extra protekciós időpontom volt hogy elsőként mehessek be, mint kiderült amikor énapa múltkor ott volt és időpontot kért nekem akkor nem az én nevemen írt be a doki, hanem automatica apanéven, na puff és tök véletlen hogy az a néni akkor arra járt
mindegy amíg csinálta a doki fogamat folyamatosan elnézést kért kb. 20 percen keresztül.... a várakozás jó volt egyébként 2,5 órát pihentem a váróban
és énapa rengeteget segít
Estrella,
örülök h minden rendben, anyud depi nem jó
gyerekvigyázás: csak gyerekes barinő van, ott meg azért rizikó hogy melyik gyerek mikor beteg.
hú micsoda mozgalmas 7végétek volt.
jézusom micsoda napkezdet.
Andi,
rucik gyönyörűek.
hah anyud sztorija megmosolyogtatott
Pannik,
de gyönyörű virágot kaptál, jól rémlik hogy teapa tegnap ünnepelte névnapját ? ha igen akkor isten éltesse sokáig !
pihenés kellene, de majd talán egyszer arra is lesz lehetőségem
Woody,
jó utat.
Judit,
tényleg nem lehet rájuk haragudni, igaz Lizát 23.45-től mostanra 2.45-re sikerült elaltatnom, bizony bizony, ahelyett hogy megérdemelt alvásomat produkálhattam volna 10-2 között ma este, helyette 3 órán át szenvedtünk
most alszik 5 perce....
Eszter,
milliónyi cupp, köszönöm Neked is a kedves szavakat, már fel is töltődtem
Sajti,
sokat gondolok Rátok !
Judit, Pannik,
köszi fagyis infót.
barátnő egyébként helyettes dokinál volt és annyi mindenről volt szó, hogy szegénykém hiába próbált visszaemlékezni nem jutott eszébe hogy erről mit beszéltek, saját ügynökét (Z) meg ezzel nem akarja felhívni
Zsuzsó,
már úgy hiányoztál.
inzulinbeállítás
párodnak jobbulást.
Kahlan, Pannik, Zsuzska,
naon drukkolok !
állatkert jó !!!!
lánykák próbálok jönni de egyre kevésbé sikerül, szóval ha valaki extra okoskodó mindenbe belepofizó kubutól szeretne valamit akkor pls írja meg priviben és akkor tutkó látni fogom, egyébként nem biztos
3.30 Liza felébredt