Sziasztok!
Nem nyírok én ki senkit
Nem mondtam, mert miután +-t teszteltem, nem éreztem ám semmit... én biztos voltam benne, hogy nem is vagyok terhes, csak szar a teszt, na mondom, most itt eldicsekedek mindenkinek, aztán jól kiröhögtök...
én dokihoz is úgy mentem 6+0-nál, hogy ha talál valamit, akkor megeszem a kalapom... de talált, egy dobogó kis babacsomót
na, ez volt kedden (márc. 1), csütörtökön bevásároltam, pénteken bevéreztem, de ezt gondolom olvastátok, gyorsan uzsgyi a kórházba, na, ott nagy nehezen megtalálták a manónkat, még mindig élt, utána mertem az októberi topikba erősen félve, de beírni, de mindenhová nem tudtam, mert közben párom utazott, őt is csomagolni kellett, meg én is itt vagyok anyuéknál, nekem is pakolni kellett, aztán mióta itt vagyok, azóta meg mindig van valami... szóval most tudtam jönni...
és most tudom, hogy nagyon utáltok, de tényleg nem tudtam hamarabb jönni, már máshol is lecsesztek érte, bocsánat...
sőt már most is futok tovább, mert menni kell postára, hugom után kicsit rendet kell rámolni, aztán meg feküdni kell, mert azt mondták, úgy nő a baba
Nóci, a kislányod egyszerűen csodaszép!!!!!! És nagyon ügyes
De komolyan, álomszép!!!!
Meli, sajnálom, hogy ilyen gatya lett az eredmény, azt mondták, E-vitamin esetleg még segíthet, meg a Q-10 cucc, a férfi meddőség topikban olvastam, olcsóbb, mint a FER14...
Kriszti, kocsit sajnálom, lassan megjavulhatna...
Bri nekem is jutott eszembe, lassan tényleg megy szülni, de jól eltűnt
meg Dorka is... Beze még a 2011es babás topikba azért jár legalább, de a többiek tökre elvesztek
mondjuk csucsut megértem, hogy most nem jön... Katiékkal is kíváncsi lennék, hogy mi van, vajon a férje jobban van-e...
Nálunk holnap jön haza a zuram olaszból, utána elutazunk, szerda délutánig én biztosan nem leszek, mert ugye 4 nap Eger, utána meg megyünk UH-ra, majd drukkoljatok plíz, hogy manócska meglegyen még, bár nagyon vigyázok rá
Puszi