Új privát üzeneted érkezett!

Tlindi! Köszi. Hasonló módszerrel próbálkozom. Mondjuk én napközben :) Ha látom, hogy fáradt, felveszem egy kicsit, megnyugszik és beteszem az ágyba. Mondom neki, hogy fáradt és alukálni fog szépen. 10 percen belül sírni kezd a fáradtságtól, közben éneklek halkan vagy beszélek hozzá, simizem a buksit.... majd amikor nagyon sír cumi és szunya. Ezt a sírást kéne valahogy kihagyni :(
Este cici és szunya :)

Nem is meséltem, hogy mostanában kétszer is voltunk vendégségben. Hétvégén ott alvós volt ám! Tiva ügyes volt nagyon :) Majd teszek fel képet.
szilvi35

Tlindi!

Nálunk a hiszti ugyanúgy megy ahogy nálatok, hasravágja magát és ordít. Nálunk a megoldás, hogy nem is figyelek arra, hogy hisztizik és ott hagyom olyankor és egy perc alatt rájön, hogy nem igen érdekel senkit a hisztie és elkezd játszani.
Olyan is van nálunk is, hogy veszekszik velünk ha valamit szeretne és akkor én is olyan hangossan és lendületessen kezdek el hozzá beszélni mint ahogy ő teszi a babanyelvén és olyankor kapok egy nagy vigyort a végén!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

:)
Adrienne mindenkit puszil és jön, ha meg tudja oldani. Jól vannak, minden rendben van velük :)

A hétvégi vendégeskedésről egy kis összefoglaló:

Kép Kép Kép
szilvi35

Sziasztoook!

Bocsánat, Baján voltunk egy hetet, és semmi időm nem volt mostanáig, hitelesek állandóan cs-szegetnek...hogy még ilyen meg olyan nyilatkozat kell stb

Boginak nagyon boldog szülinapot!!!

Kattkat: nem semmi ez a 200 roppancs sztori...nekünk egy 25.000 Ft-os zárcserét akartak ránk sózni...komoly....

Szilvi: a kedvencem az, amikor Tiva popsiját masszírozzák, és az ehhez tartozó elégedett Tiva-mosoly :)

Alvás: mi is Dorkáékhoz hasonló alvási szokásokkal rendelkezünk, de egy ideje már nem alszik el cicin, mármint bepakolja a vacsit, aztán elgurul tőlem, kényelembe helyezkedik és durmol. A kiságyat naponta 1x használjuk vacsora után, beleteszem alvó üzemmódban, amíg kint ügyködök a nappaliban, és le nem fekszem mellé. Ha Apája bent van vele, akkor nincs kiságy. Nagy együttalvók vagyunk, és olyan jó ilyenkor reggel ébredni :) Napközben nem működnek ezek a megmagyarázom, simizem, karban nyugtatgatom dolgok, hordozóban van, ha elalszik, vagy úgy marad, és én teszem a dolgom, vagy leteszem az ágyba, vagy leteszem és alszok én is :) Éjszaka mi még kelünk 2-3-4x, ezért nem árt néha pihenni is, amíg megteheti az ember.

Baja nagyon szuper volt egyébként, 6 órás út volt, de Ákos nagyon élvezte a buszt a metrót és a suhuhut, utóbbi újdonság volt neki, de nagyon szerette. Masiniszta lesz én már látom :) Esküvőn is voltunk, igaz fürdésidőben eljöttünk, de táncoltunk is, Ákos a nagyapja karjában verte a tamtamot, miközben körbetáncolták. Na akkor úgy éreztem hirtelen népszerűbb lett, mint az ifjú pár 8) Kimerítő volt, de nagyon boldogságos ez a pár nap! Főleg a nagyiknak :D

Kép
Kép
csipetnyusza

Sziasztok!
De jó, hogy van hír Adriennről! Sokat eszembe jutott.

Hiszti témában nekünk is jól jönne egy varázspálca. Ádi nem hasra vágja magát, hanem hátra és torka szakadtából ordít. Mi is hagyni szoktuk, hátha észre veszi, hogy nem érdekel senkit. Nade kicsi és nem hülye: jön utánam és csimpaszkodik rám paprika piros fejjel. Ha én nem foglalkozok vele, megy apához. És ez így megy....míg el nem unjuk. Mi, nem ő, mert ő kitartóbb. És a pelenka csere :roll: én azt hittem, mikor elkezdett forogni, hogy annál rosszabb nem lesz. Hát most annyira feszíti magát, nem merem fogni, nehogy eltörjem a lábát. Csakhogy szemmel nem lehet felöltöztetni a gyereket. Szóval nem tudom...mert a nyár még nagyon messze van.

Velünk is szokott veszekedni Ádi, meg panaszkodni is. Ha az apja teszi tisztába és megy a harc, akkor utána odajön hozzám, és panaszkodik. De mikor rám veszekszik...hát én nem bírom nevetés nélkül.

Én délbe nem teszem a kiságyába, mert akkor nem alszik el ott. Este cicizik, majd ha végzett, elfordul. Akkor szépen beteszem az ágyikójába, és alszik reggelig. Ezért nap közbe nem is nagyon erőlködtem, hogy a kiságyba szoktassam, mert jó mellette szuszogni. Én ugyan csak max. másfél órát tudok napközben aludni, de utána felkelek és teszek-veszek. Ha Ádi is kel, akkor vissza fekszem mellé, cickó a szájába és alszik tovább. És ha kellőképp elaludt, akkor el tudok mellőle megint slisszolni. Vagy csak ülök mellette és olvasok, vagy nézem a tv-t. És így alszik szépen 3 órát.

Szilvi!
Tivának nem sötétebb volt a haja? Nagyon komoly kis pasi. És látszik, hogy éhezteted :D

Kép
Kép
Kép
szonja77

Sziasztok

Köszönöm a hiszti tanácsokat. Szonja is kapaszkodik belém, ha nem veszek tudomást a vergődéséről. Megáll előttem és "ugrál". Apának nem nagyon hisztizik, mindíg én vagyok a célpont. Na majd kifejlesztek rá valami jó módszert, mert így nem maradhat.

Tegnap voltunk először játszóházba. Nagyon élveztük mindketten. Bementünk és Szonja úgy ott hagyott, hogy csak lestem. Nem nagyon érdekelte hol vagyok. Örültem neki, hogy ilyen gyorsan feloldódott. Mondjuk eddig se okozott neki túl nagy gondot az idegen helyek felfedezése. Akkor inkább szégyenlősebb, ha hozzánk jön valaki, de az is csak néhány perc. Persze haza induláskor ott is kiverte a hisztit, úgy ordított, mint akit nyúznak. Egyik anyuka meg is kérdezte, hogy mi történt, elesett és megütötte magát. Mondtam, hogy nem csak megyünk haza. :?

Tlindi

Kép
tlindi

Milyen jó, hogy ilyen sokat sokan írtatok!
Sajnálom a hisztiket és köszi az elalvós hsz-okat.

Ott nem popsi masszír van, hanem mászik át rajta Marci :)

Képzeljétek! Kölcsönöztem egy Babbinkát jövőhéten meg egy Magyarindát fogok.
Hordozósok segítsetek! Ugyanis túl sok volt az info és persze hogy összezavarodtam :) Szóval aszongyák, hogy a Babbinkának nem elég magas a háta és pedig az szempont. Tiva sudár legény lesz. Akkor inkább Magyarinda? Csipet! MIlyen a Manduka! Te melyikre esküszöl? Jahj! Már megint CSAK KÉRDEZEK.... :oops:
szilvi35

mászás folyt.
Kép
szilvi35

Sziasztok!

Aki ezen a héten kommentel a Babanet valamelyik cikkéhez, az egy cuki Figurka álommanót nyerhet!

Kép

Úgyhogy mondjatok véleményt bátran: mi az, amit feleslegesnek tartotok megvenni a babának? Mit szóltok az új, otthonszülést szabályozó rendelethez? Vagy pl. szerintetek milyen praktikákkal lehet ránevelni egy gyereket az olvasásra?

Kedden sorsolunk!

Üdv:

Dia
dia
Budapest

Szilvi!

Nem semmi husiban van Tiva! :D
Nagyon jó képű!

Örülök, hogy rendeben vannak Adriennék! Akkor várjuk nagyon őt vissza! Annyit agyaltam, hogy mi lehet velük!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Sziasztok!
Mi is megvagyunk még.
Majd nemsoká írok gmail-re.
Szép estét, és jó időt végre!
Huba-ninja anyuja. :-)

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

Huba mami!

De :D jó, hogy jöttél!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

....és igen. Tivának sötétebb haja volt. Lecserélődött :)
szilvi35

Sziasztok!
Írtam gmail-re!
:-)
Jó ám visszaolvasni titeket! Zajlik mindenhol az élet rendesen!

Húúúúúúú! Tiva mekkora lett!
Vannak új képek a többiekről g-n? Most nem is néztem... :-S
Szép hétvégét nektek!

:-P

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

Huba-mami!
Írtam neked g-re, a piszkozatok között van.

Nekem nincs új képem fenn, odáig jutottam, hogy a régieket letöröltem, mert mit tudom én mennyi kép lehet fenn.
De fosós-hányós vírus után megnyertük az 5 napig tartó 39 fokos lázas vírust. Balázs túl van rajta. Ádi tegnap kezdte. Rögtön 39,6-tal nyitott. Meg a hűtő fürdővel. És mivel csak velem ül a kádba, nekem lassan tüdő gyuszim lesz a hideg víztől.

Na most megyek és szétcsapok köztük: a postaládából behozott valamennyi reklám újságot 2 cm-es darabokra tépték. Merthát betegek.

Kép
Kép
Kép
szonja77

Szonja: Sajnálom, hogy az 5 napig tartó magas lázas vírust megkaptátok, nagyon pocsék is az:( Dorkának nemrég volt, elérte a 40 fokot is, pánikban voltam, többször kellett hűtőfürdő és kúp és mégis újra és újra visszament a láza az egekig. És tényleg csak 5 nap elteltével ment le a láza tartósan, akármit csinálhattam. Nálunk ez tüszös mandulagyulladás formájában jelentkezett. Azt hittem már, hogy nem hat az antibiotikum, de hatott, csak nagyon lassan. Ezt a hetet sohasem kívánom vissza:(

Szilvi: gyönyörű látvány a 3 szép baba együtt!:) Tündériek! Picúrod a legvagányabb köztük!
Vendég

Sanálom a betegeskedést! Öt napig 39-40 fog. Jesszusom!!! :( Gyógyuljatok meg minél hamarabb!

Köszönjük a dicsiket :lol:
szilvi35

Hát csajok, ez is eljött. Megtörtem, nem kötik be egyenlőre ide a vezetékes netet, legalábbis nem várok tovább, pénteken elküldtem apát mobilnetért, meguntam, hogy "még nem kaptunk visszajelzést a felmérésről, hogy ki tudjuk e építeni a hálózatot, de majd visszahívom..." bla bla bla, (persze vissza sose hívtak) úgyhogy ez van, de legalább most van net, nem is rossz, csak épp letölteni nem lehet vele :(
Na mindegy nem érdekel, szóval mostmár itt vagyok. Néha olvastalak ám titeket, szombatonként átmentünk anyósomhoz netezni, de időm nem volt írni, meg csak a legfontosabbakat akartam lerendezni a neten, de már tudok majd írni végre.
Először is ildóca gratula hogy fiúcska lakik a pociban. Gondolom örültetek, hogy javul a nemek aránya :). Továbbá, utólag is boldog születésnapot, az összes közelmúltban ünneplő babának.
MI időközben megkaptuk az első oltásunkat, lassan mondjuk már jön a második is. Hősiesen viselkedett Hanna, mire észrevette, hogy az első combiba megkapta, már túl voltunk a másodikon is, úgyhogy sírni sem volt ideje mert már fel is vehettem, utána meg elkezdett nevetgélni.
Aztán csütörtökön voltunk az ortopédián, ott is mindent a legnagyobb rendben találtak.
Időközben elkezdték őt érdekelni a forgó, pörgő, lógó, zenélő igyóbigyók, olyanokat kacarászik rajtuk, meg mondja a magáét nekik hogy csak nézek.
Nameg mi már elkezdtünk olvasni neki. Tudom, sokan hülyének néznének, de észrevettük, hogy nagyon figyel az emberi hangra, és tetszik neki, ha beszélünk, nevet rajta, így úgy gondoltuk, hogy miért ne próbálnánk ki. És képzeljétek, akár 20-30 percig is képes figyelni, közben meg nevet, és mondja ő is a magáét, kommentálja a meséket :) Meg szerintem nem is gond, ha már most megszokja, később még jobb lesz.
Aztán, írtátok itt, hogy sokatoknak gondot jelent hogy a babája nem alszik el magától. Nálunk, nem tudom hogy alakult ez így, de ha látom rajta, hogy álmos, és szeretne aludni, leteszem a kiságyába (nálunk ezzel sincs gond, tud a saját ágyában aludni, mondjuk én nem is hagytam, hogy éjszaka köztünk aludjon, mivel rettenetesen terjeszkedős, az a kicsi gyerek simán kiszorít minket az ágyról:)), egy darabig még kavirnyákol, meg örül magának, aztán egyszer csak azt hallom, hogy nem hallok semmit, bemegyek, és már alszik is :) Meg többször van úgy hogy fekszik a kinti ágyában (utazóágy), "beszélgetünk", játszunk, és mire egy pillanatig nem figyelek oda, a gyerek már be is aludt. Szóval nálunk ilyenek vannak.
Visítós hasfájásunk még mindig van néha, de remélem lassan ez elmúlik. Éjszaka még mindig kelünk, 4-5 óra között, de szerintem ez nem is most fog megszűnni, mert a gyerek olyan mint egy óramű :) Na de nem baj, majd alszok 20 év múlva :)
Na most hirtelen ennyi jutott eszembe, bár biztos történt más is, de már így is hosszú lettem.

Lilypie Third Birthday tickers

Sziasztok!
Szonja!
Köszönöm! olvastam, és reagálok is nemsokára. :-)

GYÓGYULÁST!!! GYÓGYULÁST!! Minden babának, mamának papának!!!
Tényleg szerencsések vagyunk egyenlőre, hogy semmit nem kaptunk mi még el.
Gyógyuljatok MEG! GYORSAN!

Szép éjt!

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

Szonja: mielőbbi gyógyulást!! Még leírva is irtózatos, ahogy Dorkáék tüszőse is az volt :( Nekünk most egy kis megfázásunk van csak, semmi komoly, porszívózom az orrát, de már javul.

Bejja: az jó, ha meséltek!! mi is szoktunk már kicsi kora óta meg sok-sok mondókát. Most a Gólya-gólya gilice a menő. De sokáig volt sláger a Vuk. Imádom amikor figyeli ahogy jár a szánk, és próbál úgy csücsöríteni :)

Huba mami: jó, hogy jöttél!! ne is legyetek betegek!!

Szilvi: írtam mailt a hordozós témához

Amúgy csudaédes Ákos. csak önállóan hajlandó enni, kanalat ő fogja és pohárból iszik egyedül. Mondjuk nem sietjük el, az alma nemigazán jött be, a baracknak sokkal nagyobb sikere van!

Kép
Kép
csipetnyusza

Sziasztok

Huba mami, Bejja jó, hogy megint vagytok :D

Szonja nektek aztán ki jut a betegségekből bőven. Gyógyuljatok meg hamar.

Csipet Ákos tényleg nagyon ügyes, hogy egyedül akar enni és inni. Nagy -nagy dicsi. Az én csemetém csak a babakekszet és a kölesgolyót hajlandó egyedül megenni, a golyót imádja szétmorzsolni mindenütt :twisted: Én is imádom. Inni is próbál egyedül, de még mindíg több áll meg a nyakában, mint a szájában.

Tlindi

Kép
tlindi

Sziasztok Topiklakó!

Ha még ma kommentelsz, holnap a Tiéd lehet a Figurka Design álommanója a Babanet kommentelős játékán!

Kép

Például bakiparádét tartunk szülőségből itt! Ha Neked is van mókás bénázás a tarsolyodban, oszd meg velünk!

Folytatódik a Születésnapló is! K. immár a 30. héten jár, és cseppet sem unatkozik.

Talán végre tényleg szabályozva lesz az otthonszülés! Te kipróbálnád? Szerinted milyen alapvetéseket kellene belevenni a törvénybe?

Egyre több az olyan gyerek, aki nem szeret olvasni. Íme, néhány tipp, hogyan neveld olvasóvá a kicsit! Ha vannak további ötleteitek, mi kíváncsiak lennénk rá!

És továbbra is várunk Facebook csoportunkban mindenkit, aki még nem csatlakozott!

Üdv:

Dia
dia
Budapest

Képzeljétek, Hanna ma megfordult hasról hátra. Mondjuk valószínűleg csak véletlenül sikerült neki, de az tudatos volt, hogy próbálkozott, mármint látszott rajta, hogy tudja mit akar, fejét fordította, kezét lábát meg dobta a levegőbe, tök aranyos volt. Aztán visszaraktam, hátha megint sikerül neki, próbálkozott is ezerrel, de úgy elfáradt, hogy be is aludt. Na nem baj, este hátha sikerül megmutatni apának is :)

Sziasztok!
Köszönjük.
Na ma visszamentünk a dokihoz, mivel Ádinak egyre magasabb volt a láza. Tegnap óta már inkább 40, mint 39. Kiderült, hogy neki is tüszös mandulagyulladása van. Remélem hamar hat az ab, mert már nagyon látszik rajta az 5 nap láz.

Kép
Kép
Kép
szonja77

Sziasztok!

Olvastam a leveleket! Köszönöm!

Tivának boldog hónapfordulót!
Hannának nagy dicséret a "véletlen" fordulásért!
Ákos nagyon remek lehet, az egyedül esésért! GRATU!
Szonja! gyógyulást nektek! Nagyon rátok jár a rúd! :-S
Ildóca! Hogy van a pocakod? Kerekedik?

Mi megvagyunk... Bár Huba nemigazán eszik rendesen.
Szerdán megyünk ortopédiára, kíváncsi vagyok mit mondanak a fejlődésére... Csütörtökön gyermek orvos. Kapjuk az oltást... Jó lesz ez a hét... De vigasztal, hogy jön a felmelegedés...

Szép estét NEKTEK!

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

Tlindi! Melyik játszóházban voltatok?

Tiva koszmós megint :?
szilvi35

Sziasztok

Szilvi

Ahova mi járunk (már 3x voltunk) itt van a 15. kerületben és az a neve, hogy Kanga Klub. Szuper, mert itt van a házunk mögött, csak néhány perc séta. Nincs túl sok gyerkőc összezsúfolva és nagyon sok játék van. Ha tudtam volna róla, már hamarabb elkezdtünk volna járni, mert nincsenek gyerkek a környezetünkben.

Szonjának is visszatért néhányszor a koszmója, azóta hetente 2x mosom neki koszmóelleni samponnal, akkor is ha nincs koszmója. 3 éves korig visszatérhet.

Tlindi

Kép
tlindi

Hát ez remek. Tudtam, hogy visszatérhet, de hát a remény hal meg utoljára. Ma már kértem a doki nénitől tinktúrát. Nem örülnék, ha kihullana a haja.
De jó, hogy közel a játszóház! Irigyirigy.
szilvi35

Sziasztok!

Visszatértem! Már vagy 2 hónapja nem jártam erre, lesz mit olvasnom.
Remélem mindenki jól van, és nőnek a babók!

Velünk minden rendben, nagyon gyorsan cseperednek, és szörnyen rosszak :D Mindkettőnek be nem áll a szája egész nap, rohangásznak, és rengeteget verekszenek :D

Puszi: Bea

Kép
Kép
beubaba

Bea!

De jó, hogy jöttél! Örülök, hogy jól vagytok! :D

Szonja!

Mostaztán hess betegsegég! Gyorsan gyógyuljatok meg!

Huba mami!

Köszi poci jól van és szép nagy! Majd kaptok poci képet is!
Csak annyira kevés időm van mostanába a gépig eljutni!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Képzeljétek már 10 kiló plussznál tartok! :roll:
Alig bírok már felmászni az emeletre! És hol van még a vége!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Beu :lol: :lol: :lol:

Tlindi

Kép
tlindi

Kedves Topiklakók!

A múlt heti kommentelők közül Nyuszifül16 nevét sorsoltuk ki, így ő nyerte a Figurka Design álommanóját. Gratulálunk!

A játék azonban még tart: aki március 15-ig kommentel a Babanet cikkeihez, az nyerhet egy családi belépőt a Millenáris Park 2011. április 9-i Baba-Napjára! Itt minden a picik és szüleik körül forog majd, kellemes és tartalmas kikapcsolódást jelent a család minden tagja számára!

Például kíváncsiak lennénk, Titeket mire nevelt a saját gyereketek? És milyen példát próbáltok mutatni neki?

Bakiparádé szülőknek: nincs fejlődés hiba nélkül! Ti milyen baklövést követtetek el a gyereknevelés során?

Vagy olvassátok el Zsuzsa történetét. Kisfia faros fekvése miatt végül programozott császárral adott életet neki, érdekes, milyen gondolatok kavarogtak a fejében.

És azt tudtátok, hogy a gyerek alvási és evési problémái összefügghetnek?

Egyébként ott vagyunk a Facebookon is, érdemes csatlakozni hozzánk, ha szeretnétek azonnal értesülni a legfrissebb cikkekről, vagy szeretitek a nyereményjátékokat.

Üdv:

Dia
dia
Budapest

Sziasztok!

Képzeljétek ma reggel bementem a kórházba, mert két napja nagyon fájt a lábam illetve a vádlim! Teljesen kivörörsödött és olyan mintha ezer tűvel szúrkálnák! Persze reggelre ez mindíg elmúlik csak este jön elő! Úgyhogy reménykedünk egyenlőre, hogy nem trombózis bár a gyanú meg van rá pont olyan tünetek ezek amik vannak! Viszont azért ahoz tehetség kell, hogy egyszerre a két lábban is ott legyen! Sokat kell pihenjek! Remélem nem lessz komolyabb baj belőle!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Ú Ildóca, remélem semmi gond nem lesz a lábaiddal!!!
Tényleg pihizz sokat!

Kattkat

Kép
kattkat

Ildóca!
Próbálj meg pihenni és vigyázni magadra!
Már amennyire a gyerekektől tudsz.

Kép
Kép
Kép
szonja77

Ildóca! Vigyázz magatokra, jobbulást! Nekem zsibbadt a lábam, panaszkodtam is miatta.
szilvi35

Beu! :)
szilvi35

Köszi lányok. igyeszem pihenni!
Apa elment Enikővel, Csabával a telekre. Úgyhogy csak hármasban vagyunk most itthon Csengével meg Kincsővel!
Csenge nagyon sokat segít úgyhogy most egy kicsit többet tudok pihenni!
Képzeljétek kaptam vérhigító injekciót amit ki kelett váltanom de még nem kell használni egyenlőre csak biztos ami biztos legyen itthon! Csak a vicces az egészben ha szükség lessz rá akkor hasba kell adni bőr alá! :shock:
Na ezt elszeretném baromira kerülni! Arról nem is beszélve mikor megláttam a fecskendőket tűvel meg a cuccal elátva már attól rosszul lettem! Nem, hogy még magamba is szúrjam! :shock:
De felészítetttem a barátnőmet ha kell akor ő majd jön és beadja mert neki van valami nővérképző képesítése! Én tuti nem fogom magam szúrkálni! De reméljük nem is kell majd!
Na jó nem panaszkodom tovább!

Mindenkinek szép hétvégét és jó pihit már amennyire tudtok pihizni!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Ildóca: szegénykém, gondolom, hogy megijedhettél a lábaid miatt. Jó is, hogy van ilyen injekció otthon és a barátnőd is be tudja adni, ha kell. Nem értek hozzá, de esetleg a sétálás fokozza a vérkeringést, hátha segít.
Szabad sétálnod, mit javasoltak, hogy te mit tehetsz az ügy érdekében?

Beubaba: örülök, hogy jól vagytok és élénkek a srácok:) Ebben a szép időben sétáljatok nagyokat!

Mi ma a medve farmra megyünk, azt tanuljuk éppen, hogy brumm-brumm:)))
Vendég

Ildóca: szegénykém, gondolom, hogy megijedhettél a lábaid miatt. Jó is, hogy van ilyen injekció otthon és a barátnőd is be tudja adni, ha kell. Nem értek hozzá, de esetleg a sétálás fokozza a vérkeringést, hátha segít.
Szabad sétálnod, mit javasoltak, hogy te mit tehetsz az ügy érdekében?

Beubaba: örülök, hogy jól vagytok és élénkek a srácok:) Ebben a szép időben sétáljatok nagyokat!

Mi ma a medve farmra megyünk, azt tanuljuk éppen, hogy brumm-brumm:)))
Vendég

Dorka!

Annyit mondtak, hogy pihenjek minnél többet!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Ildóca! Akkor hát tessék is pihenni, többet, mint amennyit a helyzet megenged. Nem tudom azt, hogy lehet csinálni, de valahogy. Nem hangzik túl jól az a szuris-ödémás dolog.

Medvefarm. De jó!!!

Tegnap állatkertbe voltunk és láttam 3-as ikreket. Lefotóztam Őket is.
Soha többet Állatkert hétvégén!!!
szilvi35

Nem a hétvégi állatkerttel van baj, hanem a hosszúhétvégés állatkerttel :)

Sziasztok! :-P

Ildóca! jobbulást, és próbálj pihenni, bár nem tudom ez mennyire megy gyerekek mellett. :-P

Szilvi! Hubának csak egyszer jött elő (eddig) és fürdésnél sima egyszerű samponnal mostuk a haját, de előtte jól "beáztattuk". Másnapra el is múlt, pedig az egész feje búbja olyan volt. :-P Remélem nem jön vissza. :-)

Az állatkert tök rossz. Hétköznap-hétvégén egyaránt. Mármint nekem, mert nem szeretem az állatokat. De lassan már az embereket sem. :-P Még a végén oda menekülök. :-P Mondjuk a nővéremnek most akarok éves bérletet, hogy Huba ismerkedjen az állatokkal. :-p

Szép hétvégét. :-P Így kedden. :-P

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

Sziasztok

Ildóca, sajnálom, hogy ennyire ki van a lábad. Ez a szuri dolog valóban nem kellemes. Nekem a műtétem után a férjem szúrkálta a hasamat, mert én nem bírtam beadni magamnak. Nagyon sz.r érzés volt, nagyon égett a helye amikor beadta a szurit, de szerencsére csak néhány másodpercig. Nem akartalak ijesztgetni, csak gondoltam hátha érdekel egy tapasztalat.

Dorka

Veresen voltatok macit nézni? Milyen volt? Én már évek óta mondom Apának, hogy menjünk el, de sose jutottunk el :twisted:

Szonja tiszta csipás tegnap óta.Ez a jó masszív zöld színű és néha könnyezik is neki. Biztos belekapott valamivel. Csak a bal szeme. Ma elkezdtem neki kamilla teával mosni, remélem használ, ha nem akkor irány a doki :(

Állatkert az tök jó, csak nem akkor mikor tömeg van. Én azért sajnálom ott bezárva látni az állatokat, biztos nem lehet túl jó nekik.

Tlindi

Kép
tlindi

Én pedig szeretem az állatkertet, bérletem is van, sőt a hétvégén mi is voltunk és én direkt mentem most oda, a tömegbe, mert Domó nagyon élvezi, hogy lát hasonló méretű kis csajokat meg kis krapekokat. Különösen tetszenek neki a műanyag motorral száguldozó egyedek.
Amúgy gyűlölöm a tömeget, de most Ő a főnök.
Mindent, ami neki jó. :)
Jah és mi már kéremszépen valóban sétálunk. Domó is a saját lábacskáin totyorgott mellettem, méghozzá rengeteget. Még sem akart kifáradni, ami azt jelenti, hogy du. már 4 napja egy kukkot sem alszik.

Amúgy meg csak nézőpont kérdése, hogy "szegény állatok", mert ez a ZOO már nem az, amikor egy 2x2 méteres rácsos ketrecben becsavarodva, kényszeresen rótta a köröket az oroszlán. A mostani rezidenciájuk szintén nem túl nagy és még a vonat is elsuhan mögöttük időnként, de azért már sokkal "humánusabb".
Urbanizált oroszlánok.
Amúgy meg tök sok állat születik nálunk, szal nem lehet olyan cudar a soruk ott. :wink:

Szilvi!
A hármasikreket én is láttam. :D

Tlindi!
Nálunk is volt a közelmúltban 2 olyan nap, hogy ilyen zöldes csipa termelődött D. szemére pillanatokkal a letisztogatása után, napjában 1000x, aztán egyszer csak elmúlt.
Én forralt, lehűtött vízzel mostam.
Kamillát sok szemész már nem ajánlja.(sok meg igen:) )

Kattkat

Kép
kattkat

Sziasztok!
Egy hétvégén mi is nekiindultunk Balázzsal az állatkertnek.... aztán végül inkább hétköznap mentünk.
Én is sajnálom szegényeket a rács mögött, de ott legalább nem lövöldözik le őket. Szerintem a mi gyerekeink már csak könyvből fognak egy-két klasszikus állatot látni. Meg az állatkertben.

Ádi egész hétvégén kinn molyolt a kertben. Na hát őt elnyomja a friss levegő. Az első napokban minden kinn töltött 2 óra után aludt egyet. Mostanra aklimatizálódott: maradt a déli nagy alvás. De reggeli előtt már fogta a kis cipőjét és állt az ajtó előtt.
De most aszondják jön a rossz idő :evil:

Kép
Kép
Kép
szonja77

Sziasztok!

Köszi mindenkinek! De szerencsére most jó sokat tudtam pihenni és amióta figyel az injekció a polcról azóta nem piros nem fáj! Úgyhogy most egyenlőre minde okés! Remélem így is marad!

Szonja!

Sajnos aztmondogatják, hogy tényleg jön a hűvös!
Sajnos! :(

Kincsővel elég sokat voltunk mi is kint és sikeresen elkezdett folyni ma reggelre az orra!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Sziasztok

A csipán szerencsére túl vagyunk, ma már reggel is csak a szokásos alvás utáni termés volt. :D

De jó akinek van kertje, nagyon irígy vagyok. Mi is lejárunk a parkba, de hát az még se ugyanaz. Meg hát a sok kutyagumi :? Eddig fel se tűnt mennyi eb rohangál körölüttünk. A drága gazdik meg csak elengedik a kutyusokat a játszótéren meg mindenhol. Nekünk is volt kutyánk, de póráz nélkül nem sétáltunk, csak ott ahol lehet.

Ildóca

Örülök, hogy jobban vagy. Cukros vérvétel volt már? Úgy emlékszem mostanság kell hogy legyen.

Tlindi

Kép
tlindi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?