Új privát üzeneted érkezett!

Kezdek elbizonytalanodni,hogy honnan vannak a törlőkendők,én csak páromtól tudom,nekem mindent ő szúrt,ő bontogatta ki a dobozokat :D :D :D

Andi: hatalmas gratula a barátnődnek!!!!! :D :D :D
Vendég

Andikám!
Áginak nagy nagy gratula!!!!! :D
Szuper az a 120 :D
Milyen vizsgálatokon voltak??? Megtalálták a bibit?
:oops: :oops: :oops: :oops: tudod, bennem most elindul a pezsgés, ha kivizsgálásról hallok... :roll: :roll: :roll:
olyan hülye dolog, ma is mentem a háziorvoshoz, és fülig érő szájjal meséltem neki, hogy milyen műtét mikor lesz... :lol: hülyének néznek, de nálunk most ugye az a jó hír, ha orvosnál vagyunk... :roll: :oops: :roll: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

eszter82
Budapest

Béku, enyémben nem volt egyikben sem kendő.
Kahlan, mi vettünk egy fújós színtelen fertőtlenítőt azt használjuk mindegyik szúráshoz, más sebek fetőtlenítésére is jó

Kahlan, akkor most már tényleg meg kell ismerkednünk mi olyan 9 fél 10 magasságában kell, hogy odaérjük. előző nap írok privit Neked, megírom a nevem és esküszön kitalálom miben megyek hogy egyértelmű legyen és megtalálj. Ja, ez nem is fontos mert köntösben leszünk, akkor ez egy jó támpont, mindkettőnknek Zsuzskának és nekem is fehér puha köntösünk van kicsi rózsaszín pöttyökkel a nyakán meg a kezénél, Zsuzskáé erősebb rózsaszín az enyém halványabb. ez tuti segítség.
pannik
Budapest

Laptetőőőőő.....!!!!!
Önző módon egy picikét megtartanék magamnak,hogy szerdán minden a terv szerint alakúljon,a maradékból meg mindenki csippencsen akinek szüksége van most rá,de főkent Pannik,Ann,Kahlan és mindenki aki ezen a héten akcióban van.Na meg persze Csucsunak is maradjon belőle vigasztalásúl és Eszternek,hogy minden sínen legyen a sok-sok dokkerlátogatáson!!!
Egy szóval:MINDENKIÉ!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Béku nekünk sem volt fertőtlenítő hozzá. Az a Cetrotide-é volt, az tuti. :-))
Kahlan, sima magas százalékú alkohol is jó amit parikában lehet kapni fertőtlenítésre. Egy szúráshoz elég az, kérhetsz egész keveset belőle mert ott szerelik ki. Ehhez tökéletes.

Igen Eszter, ez már több mint durva hogy egy ilyen műtét is várakozással és örömmel tölti el az embert...
ann74

Pannik:
Bizony,hogy a köntösünk egyforma és a szerencse hozó lila hálóing is jön velem,már a száríton szárad,már csak vaslásra vár.
Te is azt hozod?

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Na ne már!!! Sz. nem lesz csak jövő hét pénteken? Ez kiszúrás!!!!!!!!!!
Anno azt mondta hogy HSG után konzi is lehet az nap, de ez már így nem jön össze.
A második konzira kell férjet vinni?
franci

Ann: azért nem lehetett a Cetrotide,mert nekem első lombiknál is volt kendő,ezt fotóztam le,de elsőnél longunk volt,Cetrotide-ot pedig akkor nem szúrtunk :D :D :D

Eszter: én totál megértelek!!! :D
Ne tudd meg,mit le ugráltam hajnalonta párom mellett a BMC-ben sorbanálláskor :D :D :D Olyan boldog voltam,hogy megint ott lehetek,minden nap hálát adtam érte,és Sz-től is boldog vigyorral jöttem ki mindig,főleg mikor recepteket is kaptam :D :D :D

Éreztem,hogy haladunk,és ez boldoggá tett!!!! :)
Vendég

Csajok, köszönöm Ági nevében a gratulákat, továbbítom Felé!!

Eszterkém!
Nem akarok hülyeségeket mondani, hogy min volt, úgyhogy rákérdezek Tőle este és megírom majd!!
Azt tudom, hogy nyomatja a progi szurit... a vizsgálatokról mostanában nem beszéltünk, meg vagy 2 hónapig nem is tudtam Róla, mert nagyon be volt havazódva meló ügyileg... de mindenképp rákérdek.... :wink:

Szuri beadáshoz jó bármilyen fertőtlenítő... én pl. a műkörmös fertőtlenítő sparyvel fújkodtam a felülletet :) :wink: :wink:
De van 4x2 db ilyen kendőm itthon, megmaradtak, ha Valakinek kellene szóljatok és feldobom postán!! :wink: :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Pannik, oké, keresgélni fogok! Én is megírom majd a nevem, de Zsoltim könnyebb lesz velem felismerni(magas és szőrösen-szakállas :D :D Najó, annyira nem nagy szakáll, de borosta eléggé)
Nekem amúgy zöld köntösöm van :D

Eszter, és milyen műtéteid lesznek?
Amúgy nem vagy csodabogár, a lapart én is nagyon vártam, szerintem ez azért van, mert tudod, hogy utána már egyre közelebb kerülsz az anyasághoz, akárhány baba is lesz... 8)

Mennyibe fog kerülni az utro?
Vendég

Én valami elég drága bőrfertőtlenítőt vettem még első stimu előtt,de még mindig van benne egy csomó..

Mi mindig használtuk,előtte és utána is ;)
fontos volt,mivel munkahelyemen szúrkáltunk,ott azért nagy mocsok van a raktárban,úgyhogy jó alapos fertőtlenítés kellett ;) :D :D :D
Vendég

Sziasztok!

A segítségetekre lenne szükségem.

Valószinüleg (az eredményektől függően) 3 inszem után megyek lombikra, de ezen a téren eléggé tanácstalan vagyok.
Szeretném azok segítségét kérni, akik átestek már a lombikon, hogy mire számítsak. (beavatkozások, anyagiak).

Válaszotokat előre is köszönöm!
cicus81
Tatabánya

Andi: párom nagyon lelkesen szólt a gyógyszertárosnak,hogy adjon valamilyen fertőtlenítőt,amit ajánlana...
na persze,hogy a legdrágább holmit adta,utána ájultam el,mikor megláttam a számlát :shock:
Vendég

Eszterkém: megnéztem az Ágival való levelezésemet, immunológia és trombocita volt Neki, de az már a tavaly évvégi eset előtt, és mindegyiknek jó lett az eredménye, már akkor.....
Nála egyébként az is volt a gond ha jól emlékszem, hogy 2-szer is volt mk-je. Persze azért este rákérdezek majd Nála, hogy volt-e valami még azóta.

andrea-1

Sziasztok Topiklakó!

Ha még ma kommentelsz, holnap a Tiéd lehet a Figurka Design álommanója a Babanet kommentelős játékán!

Kép

Például bakiparádét tartunk szülőségből itt! Ha Neked is van mókás bénázás a tarsolyodban, oszd meg velünk!

Folytatódik a Születésnapló is! K. immár a 30. héten jár, és cseppet sem unatkozik.

Talán végre tényleg szabályozva lesz az otthonszülés! Te kipróbálnád? Szerinted milyen alapvetéseket kellene belevenni a törvénybe?

Egyre több az olyan gyerek, aki nem szeret olvasni. Íme, néhány tipp, hogyan neveld olvasóvá a kicsit! Ha vannak további ötleteitek, mi kíváncsiak lennénk rá!

És továbbra is várunk Facebook csoportunkban mindenkit, aki még nem csatlakozott!

Üdv:

Dia
dia
Budapest

Eszterkém!
Az ismerőseim és az én h.orvosom is nagy szemekkel néz rám, ha a vizsgálataimról és műtéteimről tájékoztatom őket :shock:

Ma meg volt a cukor és inzulin terhelés... Reggel 6-kor, majd vissza Vivit vonathoz levinni, 7-kor és 8-kor. Az inzulinért fizetnem kellett 4100 ft-t. Tanár úr sajnos egyszer sem kért nekem ilyen vizsgálatot, pedig a nyáron szintén önkéntes alapon megcsináltatott vizsgálat nem lett jó, Kaáliban felírtak tablettát és diétát.., de most komolyabban szeretnék a dolgok végére járni. Szerdán lesz meg az eredmény, majd jövök vele. Tűű dokihoz mennyi időbe telik bejutni? Szerdai eredmény tudatában szeretnék bejelentkezni!

Kép
avarka

Andikám!
köszi az infókat! :) kíváncsi vagyok, hogy mi volt náluk a megoldás :)

Avarka!
Heni majd biztosan tud neked Tűű dokival kapcsolatban segíteni! Én mondtam K ügynöknek, hogy szeretnék ilyen vizsgálatot, és kiírta...
De szuper hogy már túl is vagy rajta! :D

Kahlan!
nekem csak hysteroscopia egyelőre, a továbbiak attól függnek...a többi műtétesdi Lacomat érinti majd.

eszter82
Budapest

Cicus!
igyekszem összeszedni neked a választ a kérdésedre, csak most nyakig benne vagyok a süti tésztában :roll:
Sokan vagyunk itt lombikosak...nagyon sok dologtól függ a válasz arra amit kérdeztél...
igyekszem érthetően leírni a lényeget!

eszter82
Budapest

Avarka, Tűű-höz most adnak időpontot. Kb májustől van hely. Kérjél időpontot, max lemondod.
franci

Zsuzsi: itt is köszönöm a sok infót!

Csucsu: borzasztóan sajnálom!

Vikus: barnázás?

Kép
lujzici

Hú Lányok, én ha lehet ilyet mondani, mindenkinek azt kívánom, hogy "csak" az IR legyen a baj, hisz az kellő fegyelemmel és kitartással és a gyogyóval főleg, az esetek nagy-nagy százalékában viszonylag hamar gatyába rázható!!!! :wink: :wink: :wink: Woody is pikkpakk babás lett ha jól emlékszem, csak hogy 1 példát mondjak....

Tűű dokihoz rengetegen járnak, annó nekem is több hónap lett volna míg oda egyáltalán bejutok, így elmentem egy nonéjm endokrin nénihez itt a kerületbe már 1 hét múlva sztkba (igaz maszekba)..... de ugyanúgy meglett hála ég a hatása.. :wink: :wink: :wink:

Cicus: tudsz bővebb infót adni mi a gond, miért lesz a lombik? Mondott-e a dokid valamit?
Ahogy Eszter is írta, lombiknál több megoldás van, azért kérdem..... :wink:

andrea-1

Húú Franci!

Köszi szépen! Telozok már is :P

Kép
avarka

Cicus: húú,hát elég tág témakör a lombik...
az anyagiak függenek egyrészt attól,milyen protokollban veszel részt,van hosszú,rövid és antagonista (ez szintén rövid,de fogamzásgátlós hónap előzi meg),de attól is,milyen adagokat kell szúrni!

A rövid lehet 100-110e körül,nekem a hosszú és rövid is 160-170ezerre jött ki,de nekem nagy adagok kellettek a stimuláláshoz...

A hosszú stimuláció szurizása nekem 24 napig tartott,ez a ciklus végén indul (21. napon),a rövid az a 3. napon általában,annyival rövidebb.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.07 14:28-kor.
Vendég

Sziasztok!

Tű doktor rendel már a Cirisben is. Oda elég hamar lehet hozzá időpontot kapni. Én még nem voltam, de 2 ismerősöm 2-3 héten belül kapott.

Drukk mindenkinek!
Bari

bari6

Szia Bari!

Köszi szépen! Április 1 péntekre kaptam időpontot!

Kép
avarka

Eszter, Andrea!

2009-ben endometriosis miatt műtöttek és az alapján mondta, hogy valószinű lombikkal fogjuk folytatni.
De igazából még várjuk az eredményeket, ( vérvétel, rákszűrés és a párom eredménye).
Ha minden meglesz, akkor fogjuk csak biztosan tudni, hogy hogyan is lesz tovább.
cicus81
Tatabánya

Kedves Eszter!

Elolvastam a blogodon, hol jártatok a múlt héten meg mi vár még rád, sok-sok kis midikloriánt (erőt!!!) kívánok Nektek, kitartást az egész vizsgálódós hercehurcához.
Olvastam az édesapád történetét is, szívszorító...az biztos, hogy odafentről nagyon-nagyon vigyáz rátok, és amint módjában áll, leküldi hozzátok a lurkókat. :wink:
Vendég

Avarka: na akkor bolondoknapjára már megvan a program!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: És tök jó, hogy nem május!!! Hú!!! :)

Cicus: Akkor asszem Béku lesz az Aki a legtöbbet fogja tudni mondani Neked! :wink:
Nekem PCO és IR van, antagonista protkó volt, fogigátló + egy rövidebb stimu, mindennel együtt 150 körül jött ki! Viszonylag kisebb dózisokkal megúsztam szerencsére.
De tényleg nagyon eltérő tud lenni a dolog, érdemes már jóelőre rákérdezni, hogy tudjon az ember előre tervezni... :wink: :shock: :shock: :shock:

andrea-1

Igen Andi! :lol:
Én is rácsodálkoztam az időpontra, de Barinak igaza volt és a Cirisben ugyan csak péntekenként rendel, de még április legelejét sikerült elcsípnem. Az ár ugyanannyi :wink:

Most már csak a méhtükrözést szeretném elintézni... lehet, hogy bemegyek a BMC-be és megkérem tanár urat, hogy küldjön át Lintner dokihoz.. :roll:

Kép
avarka

Zsuzska, én is viszem a lila hálóinget bár tudod én nem vagyok babonás ha sikerül nem fog eszembe jutni, hogy a hálóingnek valami köze lenne hozzá :D

Cicus, hát ahogy a lányok írták eltérő és sok tényezős. Ha jól stimulálható vagy és "olcsóbb" gyógyszerekkel kezdik, akkor olyan 80-ból ki lehet hozni a gyógyszereket a long protokollnál is. (Nekem az első kb ennyibe került 3 évvel ezelőtt)
Ha nem az "olcsóbb" gyógyszereket írja fel az orvosod akkor bizony kicsivel 200 alatt lesz a gyógyszerköltség, szerintem erre készüljetek, mert ez mind folyamatosan fog kiderülni, elkezdik felírni de azt még nem lehet készpénznek venni mert jöhet hozzá újabb adag.

A folyamat pedig amire készülj: elkezditek a szurit ami leállítja a petefészek működését (gonapeptil) ez kb 10-14 nap alatt következik be, aztán megjön a menzesz, visszamész UH és VV és vizelet, aztán elkezditek a szurit ami megérleli a szép egészséges petéket (na itt lehet többféle is nem lehet tudni mit kapsz) ami itt fontos hogy kb 2-3 naponta UH, vv és vizelet (nem mindegyik alkalommal és nem mindenkinek orvos látja majd hogy halad a stimu) ha kell korrigál a gyógyszer adagon és amikor eljön a pillanat akkor kapsz egy tüszőrepit időzítve a leszíváshoz. Stimu alatt igyál sok folyadékot (mentes vizet, cukormetes gyógyteát) 2,3,4 litert amennyit birsz. Leszívás után erősen ajánlott a 4 liter folyadék és a negyed kiló túró és fehérje dús étrend. Ha van még kérdésed írjál, most vagyok túl egy ilyen long protokollon a leszívás megvolt a beültetés most lesz szerdán, még minden élményem friss :)
pannik
Budapest

Pannik jól írja,nekem úgy indult a rövid protokoll,hogy 110 körül jön ki a gyógyszer,de végül annyiszor kellett újabb adagokat venni (Gonalnál ez minden alkalommal +30.000 Ft...),hogy végül 170 lett a vége...

Szóval még akkor se lehet biztos az ember,ha már megvan,miket fog kapni,a mennyiség nagyon meghatározó...
Vendég

Cicus, ez lemaradt: egy nagy adag türelmet és rengeteg pozitív energiát kívánok a stimuhoz sikerüljön minden úgy ahogy a nagykönyvben megvan írni és legyen a végén egy zebrás teszted és utána egy vagy kettő egészséges gyermeked :-D
pannik
Budapest

Lányok!

Nagyon köszönöm a válaszokat, igazán sokat segítettetek. :D

Pannik!
nagyon szorítok a szerdai naphoz. :D :D :D
cicus81
Tatabánya

Sziasztok!

Hát sajnos ez most nem sikerült! 6 hét múlva vár vissza K ügynök és magamhoz veszem a 3 fagyiovis babánkat!

Mindenkinek szép estét!

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Mia:
Nagyon sajnálom!!!Majd a fagyisok meghozzák a várt zebrás tesztet!!!
Kisborsóról tudsz valamit?

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Mia, nagyon sajnálom!!!! :cry: :cry: :cry: :cry:
Ölelésem és 6 hét múlva nagy drukkok!!!! ((((((((((((((( o ))))))))))))))

andrea-1

mia, csucsu: Nagyon sajnálom hogy nem sikerültek a dolgok. Legközelebb már sikerülnie kell mind a kettőtöknél.
vicky79
Budapest III. kerület

Hahó Lányok!

Mia és Csucsu: nagyon sajnálom, szorítok nektek, ne adjátok fel - lesz eredmény, türelem.

Vasika hirek: megfázáson kivül minden ok-s. Neki is sokat kellett várni, de baba a pocakban!

Judit: igy van menjetek el, amig lehet, utána már rázósabb a dolog.Ha ötletek kellenek, szívesen segítek occsó megoldásokkal.

Mieza hirek: akkor minden ok-s, csak elfoglalt a lelkem. Na majd beletanul, de jó lenne már valami képet/filmet látni. Remélem ami késik, nem mulik. A fő, hogy szépen szaporodjanak, és egészség legyen.

Kubu: nagyon sokat gondolok rátok. Remélem, most kicsit nyugisabb a nap.Apa talán otthon, hurrikán böliben?

Eszter: remélem a sok dokker meghozza a várva várt eredményt.

Pannik, Zsuzska, Ann. rátok figyel a fórum. zebrás teszteket kérünk!

Vicky te merre??? Csak nincs valami baj?

Nálunk félig meddig eredményes nap. Hitelvissza elindítva, utalás csak holnap. Elegem volt már a sok zsákbamacska borítékból minden hónapban.

Sajtikám: te vajon merre? Irjál már néha

Hétvégén orchikiállítás!!!

Na bezár bazár

üdv kispatak
Vendég

Mia: nagyon sajnálom,hogy nem ez a kör volt a szerencsés,de ne add fel,a gyors fagyis beültetés meghozza a várva várt eredményt!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Vendég

Sziasztok Csajok!

Mia,Csucsu!
nagyon sajnálom!!!! :(

Lujzici!
már pecsételő vérezgetsé és mensi szerűen fáj a hasam,de ez korai még!!!!????nem???
vikus82

kispatak: Nincs, csak meg jött a jó idő és ma is kétszer voltunk lent. Barbusnak ma már látszott mind a két alsó 2-es foga, szóval ezért volt nyűgös mostanában. Meg szerintem a frontok miatt is.
vicky79
Budapest III. kerület

Mia:
Kép
Próbáljatok meg előre nézni...

A többiekhez lenne egy kérdésem: mennyibe kerül az utro? csakhogy még mennyit kalkuláljunk...
Illetve inszem előtt lesz ultrahang vagy valami? fogom tudni, mennyi petesejt lett a tüszőmből?

Ma sajnos sokáig vagyok még, értekezlet van, de ha tudok,jövök!
Napsütéses napot Nektek!

Kép
Vendég

Szépséges csajszinapot mindannyiunknak :D

Kahlan, közvetlenül inszem előtt lesz uhu, csak azért, hogy csekkolják, tényleg eldurrant-e a tüsző, de azt ott nem látják hogy hány petesejtecske szabadult ki.
Utro kb. 5-6000 Ft egy inszem utáni adag (ilyenkor csak nap 3 db-ot írnak ha jól emléksze, lombiknál meg 3*3-at)

Mia,
sajnos neked is csak öleléseimet tudom küldeni mint Csucsunak (((o)))
DE! Már meg is van a fagyis időpont, és addigra tuti szép idő lesz és jönnek a gólyák :wink:

Csajok,
egy SOS kérdésem lenne:
Tudja valaki hogy dolgozik-e a héten S???
(egy ismerősömet szeretném hozzá beajánlani, de ha szabin van, nem zaklatom őt a mobilján ilyen apróságokkal)

Még igyekszem jönni, de mivel ezt már a melóhelyről írom, gondolhatjátok mi van itt :roll:

Kép
judit0713

Judit, szerintem dolgozik S a héten. Múlt héten nem volt.
ann74

NApsütéses jó reggelt MINDENKINEK!!!

Kahlan!
méhpempős mézet nyalsz?

Judit!
Sz nekem nem csinált uhut inszem elött!!!!!!!! :shock: :shock: :shock:

Sz nem csinált senkinek Csajok???!!!!
vikus82

Hahó!

ezt találtam, érdekel valakit?

Március 11-én (péntek) 15h-19h-ig baba- , gyerek ruha,játék börze lesz a Mogyoró CsaNa -ban (Budapest.XIV.Mogyoródi út 151/b.)
A börze ideje alatt játszóház várja az apróságokat,hogy nyugodtan lehessen bogarászni!
Bővebb info:06-20-982-4459

Vicky: láttam a blogot, szép a hordozó, nem kevésbé gazdája. Ölelem kis hercegnődet, nagyon aktiv!

üdv kispatak
Vendég

sziasztok,

Boldogságos nőcis napot mindenkinek ma is meg az év hátralévő részében is :D :D

Kép
pannik
Budapest

Ann, ha lesz egy kis időd beszélgetni, dobj már rám egy üzit facebookon kérlek, szeretnék pár mondatot váltani, legjobb lenne a chat ha nem bánod

Zsuzska, Kahlan, holnap lesz a nagy nap, már alig várom :D :D
Zsuzska remélem már tökéletesen jól vagy.
pannik
Budapest

Pannik: köszi,Neked is!! :D

párom még munka előtt gyorsan meglepett egy szál rózsával,és nővéremnek is hozott egy szál tulipánt :D
így szépen indul a nap :)
Vendég

Lányok,ezt a holnapi nagy napra küldöm,
+Eszternek az eredményes vizsgálódásokra
+Csucsunak a gyors,és eredményes folytatáshoz!!!

Hozzon szerencsét mindenkinek ezen a szép,napsütéses napon! :D
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?