Új privát üzeneted érkezett!

Tusi gratula, ez szuper !!!
további sok sikert
babaszeretet

Roni, nekem is jobb így napi 2x1, hasonló okok miatt és bírom is. Márc-ban mész Tűű-höz? Kiváncsi vagyok mivel bíztat majd. :)
A KIT heti 3x végzem, erősítek, hogy tavasszal újra futni járhassak (mindenféle félelem nélkül, erős alhasi védelemmel)

Tusi, csak a jóra összpontosíts és erősítsd magadban!!! Hajrá++++

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Tusi: ügyes voltál, csak így tovább. A félelmek természetesek, de tényleg próbálj meg pozitív, szép dolgokra koncentrálni és arra, hogy most tuti csíkos teszted lesz! Drukkolunk!

Kata: a márciusi fagyi után, illetve annak függvényében kell majd Tűű-höz mennem. Ha babás leszek, akkor sos soron kívül megyek, mert akkor megpróbál segíteni ő is megtartania babákat. Nagyon jó fej és extra kedves volt. Most már csak pirinek kéne jönnie...vagy nem :wink:

Ma reggelre sikerült vmi felfázós, húgyúti nyavalyát összeszednem, így mehetek dokihoz :cry: hogy mindig jön vmi car dolog...
roni34

Kalkatám, te már nekem csak igazán sportlédi maradsz! :lol: :lol: :lol:
nani72

["AMIBE AZ EMBER NEM HAL BELE,ATTÓL CSAK ERŐSEBB LESZ!"]

Sziasztok lányok!:-)

Látom látom belendültünk!:-)

Jennko:Én semmit nem éreztem a szuriktól,csak a para volt,hogy jól csinálom -e!:-)Közben nem voltam ingerültebb,de pont ma esett le,hogy rám a punkció után jön egy idegbajosabb nap és akkor ugrok mindenre,erre sajnos a munkatársaim fáztak rá,de már bocsánatot is kértem!:-)
Viszont soha ennyire nem fájt a hasam punkció után,azt hittem betojok és úgy közlekedtem ,mint Qasimodo!:-)Nem szerettem soha gyógyszert szedni semmire ,ezért inkább kibírtam.!:-)

Na,akkor most a lényeg!:-) 11:00 -ig elég türelmes voltam,gondoltam még egy fél órát kibírok,de egyre idegesebb lettem,hogy mi az eredmény,minden megfordult a fejemben!:-(
Sok-sok foglalt jelzés után végre felvették a telefont és egy csodálatos 7-es számot mondtak be nekem,mint a kis törpék!:-)
Csütörtökön kell újra telóznom,ezen csodálkoztam,mert mindig másnap kellett újra,de mindegy csak tartsanak ki!!!

na sziasztok,egyenlőre ennyi,még ma felnézek hozzátok!!

Mennek a drukkok,kitartás!

[/quote]
tusi81
Budapest XXII. kerület

Nanikám kedves, :oops: (remélem nálatok minden a legnagyobb OKÉ)
egyszerűen muszáj levezetnem a feszkót valahogy :wink:

Roni, mindig van vmi sz@r! Nekem tegnap rákszűrésen azt mondta a doki, méhszájam - mintha már több gyerkőcöt szültem volna - teljesen repedezett :shock: (azóta sem térek magamhoz...)

kalkata

Nani,
de jó, hogy te is itt vagy! Mizujs veletek? :D

Kata,
furi ez a méhszájas dolog. Mit mondott a doki mitől lehet???

Roni,
gyorsan küzdd le ezt a nyavalyát!!!

Csajok! Nektek is mindig azt mondja a dokitok, hogy mozgás-mozgás?? Még punkció után is??

gigibp

Gigi, nem mondott semmit csak hogy azonnal jelentkezzek be onkológiára, mert ez nem jó... - erre magamtól is rájöttem! (holnap megyek a magán nőgyogyimhoz, remélem nyugtató híreket hallok, már tiszta para vagyok ettől az egésztől :? pedig csak sima szűrésnek indultam neki)

kalkata

sziasztok,

sikeres lombikból, inszemből megmardt gyógyszereinket szeretnénk továbbadni postaktg-ért vagy jelképes összegért:

- Gonal F 75 NE injekció, 2011.11-ig jó
- Metypred 16 mg ( 22 db), 2014. 05-ig jó
- Meforal 500 mg (26 db), 2014.04-ig jó

Érdeklődni priviben lehet!!!

barátnőm Merional injekcióitól válna meg, ezekről az evacso@freemail.hu-n tudtok érdeklődni.

Mielőbbi babásodást kivánunk Mindnyájótoknak!!!!!

KépKép
Kép
abubu
Csákvár

Kata,
szorítok nagyon, hogy semmi gond ne legyen!!!

Én már alig várom, hogy szúrhassak. Nagyon lassan telnek a napok!
Szeretném megkérdezni, hogy akinek már több lombikja volt, annak nagyjából mindig úgyanúgy zajlott a dolog? Kb mindig u.azokra a napokra jött ki a leszívás, ET stb?

gigibp

Szia Gigi! és többi csajok!

Nekem kisebb nagyobb változások voltak.
Az elsőnél csak merionalt kaptam,plusz a végefelé az ovitrellet.
A másodiknál merionalt,középidőben meg 2 cetrotidet.Ezt merionallal együtt kellett beadnod egymást követő két napon majd ezután ismét az ovitrellet.

Szerintem a mostani azért lett egy kicsit elcsúztatva,hogy ne vasárnap kelljen leszívni,így hétfőn szívták le a petiket.De ez csak az én gondolatom.Átlag 9-10 nap a szuri időszak.

Remélem tudtam segíteni és jól értelmeztem a kérdésedet.

Kitartás!:-)
tusi81
Budapest XXII. kerület

Köszi Tusi!
Igen erre gondoltam, meg, hogy a punkció is kb a 12. napon van az ET meg attól függ. Vagy 3. vagy 5.
Ugye?
Nekem egyelőre u.azokat a szurikat adta a dokim, csak egy kicsit kevesebb Gonalt, meg pluszba vérhigítót!

Kata!
Mit mondott a doki?????

gigibp

Gigi, minden olyan amilyennek lenni kell :) (megnyugtatott), köszi az érdeklődést

Roni, sokat gondolok rád! Remélem jól vagy lelkiekben is felkészült!!!!!!!

kalkata

Sziasztok!

Ma reggel 9-kor kellett telefonálnom,hogy mennyi embi maradt meg a 7-ből.Nagyon izgultam,hogy legalább 1 kitartson.Erre mit mond a laboros????Hogy nyolc maradt meg.Először azt hittem gutaütést kapok,mert azt hittem összekever valakivelmde rákérdeztem és kiderült,hogy eleve 1 még kérdőjeles volt,de aztán ő is beindult!:-)
Viszont azt hittem ,hogy csak pénteken hívnak be,de azonnal ott kellett hagynom a munkahelyem és rohanni be,mert azt mondták jobb lenne máris,azonnal.Na,hát azt sem tudtam most merre vagyok arccal.
Na szóval,a lényeg az,hogy most itt ülök a 3 embriócskával a hasamban és számolom a perceket.!:-)

Gigi:Nekem hétfőn volt a punkcióm és csütörtökön kaptam vissza őket.Mindd a 3 beültetésem így jött ki,punkció után 3 nap.

Na,most megyek,mindenkinek megy a drukk,meg magamnak ís!:-)
tusi81
Budapest XXII. kerület

Kata,
szuper, hogy minden oké! Azért az a másik doki jól rád ijesztett...

Tusi,
ez szuper, hogy ennyi embrió megmaradt!!! :D
Nagyon drukkolok a hármasfogatnak!
Megkérdezhetem, hogy te kértél hármat vagy eleve ennyit ajánlottak?
Én megint kettőt fogok visszakapni!!! :D Már alig várom őket!
Pihenj sokat pár napig!

gigibp

Tusi, ez igen, ragacsszállítmány indítva ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Gigi, ne is mondd, nem kívánom senkinek az érzéseimet!!!
Drukkolok ám ezerrel majd :wink: a vonalzód aktuális???

Szép Napot Mindenkinek!

kalkata

tusi szorítunk!!!!!!
babaszeretet

Tusi, szorítok nagyon. Reméljük mind a három megmarad. :lol: Pihenjél nagyon sokat. 2 hét múlva kell visszamenned vagy hogy van ez?

Én is most értem haza Pestről. A doki szerint három tüszőm van. Kaptam még injekciót, remélem fog még termelődni, mert nekem ez édes kevés. :cry:
jennko

Sziasztok!

Gigi:Az elsőnél csak kettőt javasolt a doktornő,mert még fiatal vagyok és hogy az első,ja és lényeg,hogy nekem már van egy 11 éves fiam,de ő nem a páromtól van és gondolom ezt is figyelembe vette,hogy megy ez nekem könnyen.:-)Ő nem lombik,hanem természetes úton jött.Egyébként az elsőnél nem is volt később kérdés,mert csak 2 termékenyült meg.
A másodiknál 3 termékenyült meg,de még ott is csak 2 javasolt a dokinő,mert az emberi természet egy gyerekre teremtetett,de mi a párommal vaciláltunk,de ezt is megoldotta a természet,mert a beültetés napjára a harmadik abbahagyta a fejlődést.
Ennél már szinte mindenképp a hármat akartuk,bár csak remélni tudtuk,hogy egyáltalán lesz ennyi,hát...ugye,ez már két és félszeres túlteljesítés lett.:-)
Itt már a dokinő is,hogy az első kettő sikertelen lett,azt mondta legyen 3 ,ha nem baj,ha esetleg 2 baba lesz belőle.:-)Mondtam dehogy,ha jönni akarnak,hadd jöjjenek!:-)

Jennko:Ne csüggedj,mert nekem az elsőnél 5-ből 2 lett,a 8-ból vágül szintén csak 2 lett.

Segítsetek egy kicsit:Ki,mit javasol?Mennyit mozogjak,mit egyek,hogy javítsunk az átlagon,kinek mit mondott a dokija???
tusi81
Budapest XXII. kerület

Jennko:Azt elfelejtettem mondani,hogy a punkcióm napján volt olyan lány,akinek sajnos egy sem volt,úgyhogy tényleg fel a fejjel!!!!:-)
tusi81
Budapest XXII. kerület

Az a baj, hogy hiába termékenyül meg mind a három, ha nem lesz egészséges kromoszómailag. :roll:
De én is próbálok pozitívan hozzáállni a dolgokhoz, csak ma nagyon elkeseredtem.
jennko

Jennko:Abszolut egrtele,met néha á én is unom azokat amonatkat,hogy kitartás és na,majd ez sikerli fog!:-(
tusi81
Budapest XXII. kerület

Jennko,
szorítok nagyon, hogy legyen még petikéd!!! Meddig kell még szúrni??

Tusi,
szerintem is pihenj sokat, de azért ne feküdj az ágyban végig, mert bedilizel! Kíméletes életmód! :lol: Mindig ez van a papírra írva! :)

Kata,
igen aktuális a vonalzó... :D
Olvastalak! Nagyon örülök, hogy minden rendben van!!! Most hogyan tovább???

gigibp

Sziasztok !

nagyon drukkolok mindenkinek !

én most kicsit szomorkás napjaimat élem, de leszek én még vidám

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki

Vvvviki,
mizujs veletek? Miért vagy szomorú???

gigibp

szia !

most pihenőpályán vagyunk, a párom munkanélküli lett.

hogy vagytok ???

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki

Sajnálom!!! Remélem mihamarabb talál valami jó kis munkahelyet!

Már szedem a fogigátlót, 6-án kell abbahagyni, aztán majd szuri és remélhetőleg 4 hét múlva ilyenkor már a pocimban lesz két babó! :)

gigibp

Gigi,

Még ma kell adni injekciót de már a gonal 450-et kapom. Holnap 10-re kell mennem. Nem tudom hogy tovább vagy mi a következő lépés. Szerintem szerda körül lesz a punkció.
Ma elkezdtem vérezni egy picit és fáj is a hasam. Nem tudom mennyire normális.
jennko

Ohhh Jennko, sajnos nem tudom, hogy ez normális-e. Fura ilyenkor vérezni, de remélem nem lesz semmi baj és jövő héten punkció, ET! :D

gigibp

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni :oops:
Most volt az első lombikom és tudnáttok e nekem segíteni, hogy beültetés napján illetve rá 2 napra kaptam ovitrelle-t 1-1 ampullával, hogy ez mikorra ürül ki a szervezetből? Most vagyok ET+10.
Válaszotokat előre is köszönöm :wink:
gab80
Budapest

Kedves Topiklakók!

Még ma játékba lehet szállni az Aquaworld családi belépőért! Csak egy komment kell hozzá a Babanet valamelyik cikke alatt, és Ti is esélyesek vagytok a holnapi sorsoláson!

És még mindig várjuk a Ti történeteteket! 1-2 gépelt oldal terjedelemben, wordben, szülésről, gyermekvállalásról, problémákról, gyerekekről, a szülőségről, az életről, a gyereknevelésről, a párkapcsolatról. Ide: szerkeszto kukac babanet pont hu

Ha pedig még nem csatlakoztatok a Facebook rajongói csoportunkhoz, akkor gyorsan tegyétek meg!

Fontos! A Facebook megváltoztatta a beállításokat, ezért, ha a továbbiakban is szeretnéd látni a Falon a Babanetes bejegyzéseket, akkor állítsd át a Beállításokat úgy, hogy minden ismerősöd és lájkolt oldalad látni szeretnéd. Vagy: lájkoljátok a Babanetes bejegyzéseket, netán ott is szabad kommentelni!

További szép napot:

Dia
dia
Budapest

Sziasztok!

Ma voltam Pesten és képzeljétek el, hogy a doki 9 petesejtet látott. :lol: Annyira örülök neki, mert a múltkor még csak 3 volt.
Pénteken lesz a punkció. Már alig várom.

Írtam nektek ezt az ionizációs (mágneses biorezonancia) kezelést. Ma kérdeztem tőle, hogy menjek-e még vagy hogy van ez. Mondta, hogy 5 kúra kellene ami tök mindegy mikor van csak ekkor van a legnagyobb esély a tapasztalatok alapján. Ezt én is félreértettem mert 1 kúra 5 alkalom és még 4 kúra kellene. Ma elkezdtem mégegyet a beülti napjáig. Így 2 meglesz, de látszik így is hogy voltam.
jennko

Szia Jennko!:-)

Gratulálok,hogy sikerült megháromszorozni a petik számát,ügyi vagy!:-)

Nem tudom,hogy tud-e valaki segíteni,de arra lennék kiváncsi,hogy ha ez ne adj isten nem sikerülne,akkor a fagyis babiknak mi a menete,kell-e szurizni,vagy hogy van az a dolog?
tusi81
Budapest XXII. kerület

Gab,
sajnos nem tudok ebben segíteni. Én Ovitrelle-t csak a leszívás előtt kaptam.

Jennko,
szuper ügyes vagy! 9 petike az fantasztikus!!!!!! Jó vagy!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Mit mondott a doki a vérzésre???

Tusi,
bár nekem nem volt fagyibabás beülti, de ahogy szokták írni a csajok a saját ciklusba illesztik be, az, hogy kapsz-e a szurit vagy sem, a szervezetedtől függ, de majd jönnek az okosok és elmesélik! :D

gigibp

Sziasztok lányok!

Ggi:köszi a segítséget.

Ma elég rossz napom van.Kicsit kapar a torkom ls taknyos vagyok.Kicsit átmentem negatívba,valamiért eddig vártam valami jelet,hogy tudat alatt érezhessem,hogy ez végre sikerült,de nem jött semmi!:-(Nem kéne már éreznem valamit?Ez már az 5 nap,hogy bennem vannak a kicsik,és semmi jel.Lehet,hogy túl sokat olvastam és azt a bizonyos szurkálást várom,ami jelzi a beágyazódást,de semmi.:-(Biztos én vagyok a hülye,de mikor kezdődik a beágyazódás lombiknál????
tusi81
Budapest XXII. kerület

Tusi,
no para!!! Ne aggódj! Mindenkinél mások a jelek, mint ahogy mindannyian mások vagyunk! Ne keresd őket! Az is jelentheti, hogy megvannak a babók, ha szurkál, de az is, ha nem!
Ne idegeskedj, mert az most nem tesz jót nektek!
Próbálj meg pozitív maradni és úgy hozzáállni, hogy ott vannak a babák, szépen beágyazódtak és fejlődnek tovább! :D
Még 9 nap és megtudod, hogy hányan vannak! :lol: :lol: Ez szuper!!!!!

gigibp

Gigi,

Kérdezte a doki használom-e még a kúpot, de mondtam már nem mert csak 3-4 napot mondott. Még 2 napig újra kell használni de semmi extra.

Tusi,
Ne idegeskedj annyit, nézzél Tv-t és pihenj jó sokat. Majd az ultrahang megmondja mi a helyzet. Nemsokára együtt fogok veled érezni, bár addigra Te már lehet tudni fogod az eredményt.
Rossz ez a két hét bizonytalanság, de utána meg azért aggódunk hogy csak a 12. héten lennénk már túl. :)
jennko

Mar eleg reg nem jartam erre, de azert titokban olvasgatlak am benneteket es nagyon szurkolok hogy mindenki mielobb babas legyen! :)

Tusi,
Teljesen foloslegesen aggodsz a jelek miatt. Nekem sohasem volt SEMMI jele a terhessegnek (nem szurkalt, nem emelyegtem, nem hanytam, nem ereztem szagokat...tenyleg, minden ugyanugy volt mint azelott!)
Szoval csak nyugi es probald lefoglalni magad, elterelni a gondolataidat.

Mindenkinek nagyon szoritok es szivbol kivanom hogy hamarosan masik topiklakok legyetek :P

Kép

Kép
ica79

Sziasztok!

Köszi lányok,hogy megpróbáltok életet lehelni belém,de ma kis is bőgtem magam,asszem az is jót tett!:-)

Ica:Neked külön köszönet,mert olyat is jó olvasni,hogy semmi nem volt,olyantól,aki tényleg a másik oldalt tapasztalta meg.:-)

Jennko:Jól emlékszem,hogy pénteken lesz a punkciód?

Gigi:Veled mi a helyzet?
tusi81
Budapest XXII. kerület

Ica,
gratulálok a kisbabátokhoz!
Tudni már, hogy kisfiú vagy kislány lakik odabennt??? :)

Tusi,
velünk semmi extra, egyleőre várom, hogy végre abbahagyhassam a fogigátlót (már február 1. óta folyamatosan kell szednem) és jövő héten meg kezdjük a szurit! Nagyon várom már! Utána meg az ikreket! :lol: :lol: :lol:

gigibp

Jennko: én a kúptól mindíg véreztem.

Tusi: én is azok táborát erősítem, akinek semmi, de semmi terhestünete nem volt, pedig ketten bérelték ki a pocakom! :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Sziasztok!

Tusi,
ne aggódj, nekem sem volt semmi tünetem! :wink:
Mikor tesztelsz?Most et+? vagy?

Gigi,
nemsokára akkor Ti is kezdhettek, de jóóó!Nagyon örülök Neki!

Mniki,
mi újság?Már biztos megszültél, majd ha lesz időd, gyere a hírekkel, vagy ha valaki tud valamit, akkor légyszi írjon! :D

Kata,
örülök, hogy végülis semmi gond nincs!Az ilyen orvostól el kellene venni a diplomáját!Jól rád ijesztett! :evil:
Nagyon drukkolok, és várom végre a jó híreket Rólatok!

Roni,
meddig kell még várnotok?Mikor voltál Krizsánál?Hányadikán lesz a kezdés?Annyira drukkolok, hogy azt elmondani sem tudom!Inzulinodat kell majd valamikor csekkolni?

Mi jól vagyunk, nagyon elszaladt már az idő!El se tudom hinni!Mintha csak tegnap lett volna, mikor teljes elkeseredésembe írtam, hogy ismét nem sikerült a lombik........ :roll:

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Nagyon takargatta magat a kis pocaklakom, de multheten kiderul hogy kislany :)

Csajok, fel a fejjel!!! Nemsokara jon a szep ido es a sok-sok baba! :P

Kép

Kép
ica79

Mniki,
Írj, hogy mi van veletek! Nagyon várom már.

Farkasok

Sziasztok,
Ha esetleg tudtok valamit Mnikiről kérlek írjátok meg!

Köszönöm Farkasok (egy nagyon régi motoros)

Kép
farkasok

Gigi, most egyenlőre "élvezzük" a "szürke, gondtalan" hétköznapokat... (1 ideig nem szeretnék semmilyen orvost látni SEM!)

MEli, de jó h. írtál!!! Ennyire rohan az idő??? :P

Vviki, nálunk sem rózsás a helyzet, mi is parkolópályán...

Tusi, NE AGYALJ BUTASÁGOKON!!!! Csak a jóra, szépre gondolj!!!!!

kalkata

Gigi, hajrá ikrek!! Mi is arra gyúrunk:-)

Meli: 22nap :P De irigyellek!!!!

Kalkata, csak most olvastam vissza. Hát nem semmi, de most már tuti vmi extra jó jöhet csak Nálatok!!! Szívből kívánom!!!!

Tusi: babaragacs szállítmány! És csak pozitívan! Egyébként a "kaparó torok" is jó jel lehet!

Vviki a parkoló idő a legrosszabb, de próbálj addig is kikapcsolni, feltöltődni és felkészülni a következő alkalomra. Reméljük hamar megoldódik párod munka problémája és kezdhettek ismét!

Képzeljétek, hosszú idő óta először 33 napos "gyönyörű" ciklust produkáltam! Jutalmam márciusi fagyizás. Ha minden jól megy márc közepére (újra) lesznek pocaklakóink :lol:
roni34

Roni, látod, meglett az eredmény! :P
ünnepként kell megélni, hogy "ünnepelünk", hisz nőiességünk tökéletesen működik (KIT)

kalkata

Roni
ez szupeeeeeer!!!! Még a végén együtt fekszünk majd fennt, a kis uh képet szorongatva!!!! :lol: :lol: Aztán beszélhetünk az ikres témáról! :lol: :lol:

Kata,
remélem hamar eltelnek a szürke várakozós hétköznapok és mindannyian babakocsit tologathatunk!!!!

Meli,
aztaaa már csak 22 nap! Aztán majd tessék ám képeket felrakni!!!

Ica,
mi lesz a neve a kiscsajnak???

gigibp

Sziasztok!Nagyon új vagyok még itt és senkit sem ismerek csak sokat nézegetem az oldalt.Én is Kaális vagyok dr. Krizsához járok 2lombikom volt már és a második méhen kívüli terhességgel végződött és eltávolították a bal oldali petevezetékem van e közületek valaki aki hasonló cipőben járt.Már 8éve próbálok teherbe esni de mind hiába nagyon el vagyok keseredve.Nem tudom hogyan tovább mert félek a következőnél is így járok.
virag74
Izsák

Tusi,
Holnap lesz a punkció, már nagyon izgulok. 9 biztosan van de lehet már 10 is. Te hogy érzed magad? Mikor kell visszamenned ultrahangra? Vagy tesztet kell csinálni?
Éjjel fél 2-kor be kellett adnom a szurit. Mikor adtam be közben úgy rám jött a hányinger meg az ájulás. Éppen befejeztem és gyorsan leültem. Úgy kivert a víz is. Nem tudom, hogy miért volt ez. Utána rendbe jöttem. Valakinek volt már hasonló tünete?

Virag,
Nagyon sajnálom amin Te is keresztül mentél. Remélem a következő már neked is sikerülni fog. Nekem még csak most lesz az első de nagyon ideges vagyok már.
jennko

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?