Új privát üzeneted érkezett!

Köszi csajok!!! :D
Cicc :D
Évi-Tomi nagyon ügyes!!!Szépek vagytok!

szabadítson ki valaki!!! :D
Kép

ez a babapiskóta fenomenális :D
Kép

nyami :)
Kép

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Dia-jók a képek :D Nagyon nagyfiúcska lett Áron is!Ügyike

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Szisztok!

Csilla, Dani és a fekvőtámasz. Az egyik képen teljesen olyan!
Cuki!

Nklári, remélem minden ok volta az úton. Majd írjál!

Clárika, Réka annyira ügyes. Eszméletlen.
Remélem hamarosan nálunk is ez lesz.

Cicc, nagyon ügyes Bence!

Évi, megláttam a sok palacsintát a képen és most úgy megkívántam.
Nagyon rendes férjed van, hogy ilyeneket csinál.
Tomi is ül, szuper!

Barbcsi, én sem értettem először, hogy mit monda a mackó.
Ja és a nadrág (talpas) Auchanban volt/van…
Nagyon aranyos a video!

Mares, nagyon édes Gergő. És milyen szépen tartja már magát!

Dia Áronnak jobbulást!
Nagyon jók a képek. Látom segít neked porszívózni is. :lol:

Melisch, jó hogy jelentkeztél.
Sajnálom a pocakos dolgot.
Szép nagy lett Petra! :D

Csillag, nagyon-nagyon drukkolok nektek!
Ja és Gergőről a fürcsis video fantasztikus! :lol:
És a babapiskóta is ízlett neki. :D

Nálunk is nagyon felnőttes a kaki. Van, hogy alig tudja kinyomni szegénykém. :oops:
Lili imád zokni nélkül lenni és persze ruha nélkül is. Akkor sokkal jobban mozog, élénkebb.
Ma is levettem a nadrágot és bodyban volt egy picit. Annyira élvezte. :lol:
És végre kezdi hason teljesen kinyomni magát és emeli néha a fenekét. A másik meg a forgás, eddig hasról hátra ritkán fordult meg, csak ha nagyon kellett neki valami, mivel hason körbe forogva mindent elért, és most már azt is folyamatosan csinálja.
Lehet, hogy kezd végre hatni a masszázs is. Nagyon örülök neki. :D

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Cicc,87 palacsinta,nem semmi,Miki "csak"28-at sütött :)
Férjedet isten éltesse,és Dia,Csillag tesóját is :)

Tomit persze csak én ültettem így le,de már elég jól tartja magát,az is valami :)
Visszanéztünk 1 hónapos kori videóit(apja vágja össze)hááát,nem semmi micsoda kis béka volt :) :) persze csodaszép volt akkor is és most is nekünk.

Woody,örülök a mozgásfejlődésnek!
Én is az előbb levettem Tomi zokniját,gatyót,hadd fetrengjen bodyban,tetszett is neki de hamar lehűlt a talpa,combija :( öltöztünk vissza.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Rács mögötti Gergő :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Woody
Ügyesedik Lili is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Régen láttunk képet rólatok :wink:

Évi
Valamelyik nap én is néztem, hogy mennyit változott Chloe is :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Chloe rengeteget,de mostanában főleg!A friss képein,talán a nagyobb haj miatt,nem tudom,egész más lett :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

[quote="lombikbaba"]S írta:lombikbabaziasztok!

Kép

Mai teszt (12dpo, ET+9)

emlékszel...? :wink:

evilany

Kép

És még követte ennyi :oops: :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Évi jesszus! egy pillanatra azt hittem, hogy új tesztet hoztál! :shock: :wink: :lol:

Kép
gtunde75

[quote="gtunde75"][ írta:gtunde75b]Évi jesszus! egy pillanatra azt hittem, hogy új tesztet hoztál! :shock: :wink: :lol:

még odébb lesz :wink:

evilany

Mindenkinek jó éjt-kedden talizunk Pécsi banda :) :P

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csajok jó éjt mindenkinek én is megyek aludni csak szeretnék mutatni valamit :)

Kép

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

Jó reggelt

Cicc nagyon jó a montázs!
A te Bencéd is nagyon huncut ám :)

Tomi végigaludta az éjszakát :arrow: fél 9-től reggel 6-ig. :wink:
(fejhettem is reggel :? mert csak 1 ciciről eszik reggel,ha mindkettőt adom,az túl sok,múltkor is hányt)
Most ott kiabál az ágyon :)

Kép

Megyek is játszani vele :)

evilany

Jóóóóóóóóó reggelt!

Cicc
Nagyon jó! :lol: :lol: :lol: :lol:

Évi
Tomi nagyon ügyes, hogy átalussza az éjszakát!
Elküldöm Chloet, hogy tanítsa meg erre Tomi!

Enyém gyerek még éhen akar halni éjszaka :oops: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Gyerekem tegnapi menűje:
tízórai: gyümölcsös müzli (190g)
ebéd: zöldséges rízs marhahússal (190g)
vacsora: zöldséges spagetti pulykahússal (190g)
És 2,5-3 óránként szopizott...

Hova fér bele ennyi kaja? :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jóreggelt!

CSillag: Geri gyermek és a körmök nagyon jók sztem!

Tündi: étel-recept oldal :lol: nyámmmmm jó az!!! :)

áááá hülye vagyok, de elmesélem:

bátyám új felesége, teherbe esett, 39 évesen, ikrek! ( bátyámnak előző feleségétől van már 2 gyereke) .... talán bátyám ezek után majd az én fiammal is jobban foglalkozik majd , bár kétlem, tegnap életében először megfogta Gergőt! :shock: utána jelentették be a nagy hírt.... gondolhattam volna, hogy azért "fogdossa"....persze nagyon boldog bátyám, bezzeg tőlem egész terhesség alatt 1szer kérdezte meg hogy hogy vagyok és még a kórházba se jött be meglátogatni, és Gergős először 5 hetesen látta.... na mindegy, car éjszakám volt emiatt!.....

de itt minden BABA és MAMA szép és én imádok mindenkit!!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Jó reggelt...még van egy "kis" időm.

Évi-Tominak Gratulálok!!!! ügyes kis pasas! :wink:
Cic-montázs nagyon jó!Olyan jó visszanézni mennyit fejlődtek a gyerekek...
Ircsi-Chloe is változott.Ha nem baj lekoppintalak :D
Gyönyörűek ezek a gyerekek!!!
Kicsi lány is majd előbb-utóbb elhagyja az éjszakai evést.
De a szopi egy bensőséges kapcsolat,nagyon jó érzés,közel kerül anya és babája...Irigyellek benneteket (nekem ez nem adatott meg)

Kép

Jajj a gyomrom a torkomban-úgy izgulok :oops:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="lombikbaba"]G írta:lombikbabayerekem tegnapi menűje:
tízórai: gyümölcsös müzli (190g)
ebéd: zöldséges rízs marhahússal (190g)
vacsora: zöldséges spagetti pulykahússal (190g)
És 2,5-3 óránként szopizott...

Hova fér bele ennyi kaja? :roll: :roll: :roll: :roll:

Mint látod -elfér :wink:
De nem lehet Chloe-ra azt mondani hogy túltáplált...azt sem,hogy alultáplált...
Teljesen arányos kislány. :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Ircsi: tegnap is akartam már modnani, hogy sztem ne aggódj! GErgő is egy kis beles :) úgy harap rá a kanálra mint a cápa a zsákmányára :) de komolyan ! És simán enne ennyit, ha hagynám, mert neki olyan hogy elég nincs! :) Ő a kacsa én meg tömöm! Mint minden pasi, csak tátja a száját és mérges ha az utánpótlás lassú! ( tehát én a kanállal lassú vagyok )

Woody: akkor ti is haladtok! Hajrá! :) jaj, kis drága , Gergő is imád meztelenkedni vagy legalábbis kevés ruhába lenni :)

Évi: Jaj, kis TApsifüles :) milyen szép :)

Cicc: mennyi pali???úúúúristen!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares
Bátyádéknak gratula!papám nem semmi-ikrek...jól összehozták :wink: :D
Remélhetőleg megváltozik...asszonykájával is lesz közös témátok...hidd el közelebb fogtok kerülni egymáshoz.Ne rágd magad emiatt-tudom hogy car érzés...és a tudat ott van,de hidd el
-A multon rágódni felesleges (mondom én-aki szintén ezt teszi) :? :? :? :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csajok!
Palacsintán vagytok kiakadva? :D :D :D :D
Nálunk is ha csinálok a 60 a minimum...gondoljunk csak bele...nem csak 2 felnőtt van :)
a gyerekek rengeteget meg tudnak enni-főleg sütés közben.... :shock: :shock: :shock:
mire végére érnék...nem is látszik az hogy 3-3.5 órát a tűzhely mellett álltam :( :( :?
Szép teljesítmény Cic :D
Hány serpenyővel csinálod?
(én sajna 1-el szoktam) :? :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

CSillag: " De a szopi egy bensőséges kapcsolat,nagyon jó érzés,közel kerül anya és babája...Irigyellek benneteket (nekem ez nem adatott meg)
"---> dettó!!!! NAgy kalappal a lakásokhoz!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

köszikeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Évi: elfelejtettem, átaludt éjszaka után Tomika már Nagy Fiú lett :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Kép

befejeztem :D :D :D :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

CSillag: tudom, múlt , de néha kísért!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Gergő(bocsánat,Geri)nem is változott olyan sokat!Csak megnőtt :) szép nagyra

Mares,ikrek,hááát,kitartást nekik :) mi már csak tudjuk :) lombik?

evilany

Sziasztok!
A bébik gyönyörűen fejlődnek!
Palacsinta: akartok licitálni? az én eddigi csúcsom 3kg lisztből pali!! És akkor még az ikrek meg sem voltak, mi lesz, ha ők is beszállnak! Ez 12 embernek készült, mert a nővéremék is, meg anyámék is. (6 felnőtt, 2 kamasz, 4 gyerek).
Tegnap anyám hozta a palit :oops: , az én reszortom a húsleves volt :) :)

Tegnapi mérés: Joni: 8,44 kg. Noni: 6,33 kg.
:shock:

Claire
claire

Mares!
39 évesen ikrek :D ezt ismerem :D . C
claire

Évi:nem, spontán :shock: vagyis nekünk ezt mondták!.... jaja, meséltem is, hogy van azért olyan, hogy az ember lánya szinte már az ajtóban toporog, hogy mikor jön apuka felváltani, is egy gyerekről van szó nem 2ről ...

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Claire: igen, csak ehhez jön bátyám előző házasságából a 2 gyerek 2 hetente, és hogy most egy 1,5 szobál panelban laknak... szóval gyors átalakítás kell nekik. Na igen, lányka még nem volt terhes, elsőre ezt dobta nekik a gép! 3 kg lisztből... :shock: az igen!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

sziasztok!

Ircsi nem semmi mennyiség! azért kíváncsi lennék, hogy mennyiségre mennyit szopizik ezek mellé... :shock: :lol:

Cicc klassz a montázs

Évi gratula az éjszakához! :lol: :lol: :lol:

Mares tesód :arrow: :evil: ikrek :arrow: aztaaaa!

Csillag drukk!!!!!

Claire nem semmi, hogy 2 kg van az ikrek között!!! :shock:

gyermekem tegnap rekordot döntött a nappali alvással :arrow: reggel 8-kor kelt, napközben aludt 2 + 1 órát... este mondjuk csak 10-kor aludt el... de sose aludt még ennyit napközben... főleg nem egyhuzamban 2 órát... :shock:

Kép
gtunde75

Tünde-Zoé kifáradt :wink: mit csináltál a pici lánnyal? :D :oops:
Gergő is tegnap 4szer aludt-előtte meg azon siránkoztam hogy nem akar aludni :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Ircsi-szopi nem lehet hogy "csak" szomjoltónak kell neki? :oops:

(ezt már tegnap akartam kérdezni-bocsi)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Ircsi! Kaja: jó a huzata a kislánynakez a szó szerinti HOZZÁ táplálás!.Enyémek most kezdenek majd főzit kapni, de a gyümi egyelőre két szopás között szerepel, és ők is elég sűrűn szopnak. És éjjel is szopiznak :oops: . Délelőtt alszanak egy nagyot, ha kiteszem őket babkocsiban a hidegre, tegnap ez 4 óra volt, meg is lepődtem, h nem reklemáltak egyből, amint felébredtek!

Mares! Elsőre ikrek sztem mindig húzósabb, egalább is én örültem, h nem elsőre voltak. Hely :( hát az nem egyszerű. Mekkkorák a nagyobbak? Különben biztos élvezni fogják a picúrokat. Legalább is nálunk nagyon csípik őket, még a 12 éves fiam is azzal menőzik a suliban, h milyen képet rakott fel a tesóiról a telefinjára :lol:

Nekünk jónak tűnik a júni 4-5!
Megyek, Joni nagy vigyorgások mellett derékig kakis!
Ja, a mi a méret különbséget jól jellemzi, Nonónak tegnap fogyott el a mini pelus (3-6kg-os), Jonira meg jobban járok, ha 7-14est adok, mintha 6-9kgost :lol:

claire
claire

Hello!

Mares ikrek :?: :shock: Huhh....gratula nekik. Sajnálom, hogy tesód így viselkedik. Hátha most közelebb kerültök egymáshoz. A csajszival is.

Kép montázs: nagyon jó :D

Ircsi ezek szerint elfér. Lehte már nem szopizik annyit mennyiségre.

Évi Tomi nagyon ügyes (kommenteltem a blogban is)

Woody:Lili nagyon ügyes. Beindul majd ő is és onnantól viszlát nyugi (ahogy Szilvás írta nekem) :lol:

királylány

Gergő hason alszik, most ébredt, megyek hozzá, felnyomja magát, meg minden , erőlködik, gondoltam, hogy fel tudjon emelkedni, majd egyre furcsábban nyögött, kiderült , hogy kakil! Hason! :shock:

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok jó reggelt.

Kösz csajok a dicséretet de bencus nem sokat változott inkább nőtt :) és okosodott rafinált lett most épp a pelenkás kukába turkál :shock: :shock: :shock: ááááááááááááááá

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

Kapott banánt most azt eszi :)

Csajok mikor jöttök ??

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

No,ma tali lesz Pesten? :wink:

evilany

Nem évi ma biztos nem de remélem a napokban igen :)

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

Ja értem :)

evilany

Csajok a ti babátok is ilyen nyűgös ma vagy csak Bence egész nap nyöszörög és dádádádá ezt mondja és amikor ezt mondja ott valami van :(

Talán front jön ??? vagy van vagy mit tudomon én

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

Tomi nyígett egyfolytában na megkapta a telefonom azzal elvan :roll: :roll:

evilany

Mares: :lol:

Áront is le kellett tenni aludni mert nyűgi volt. de olyan hülye ködös idő is van, pedig mennei akartam volna a városba. Délután szülői lesz....

királylány

Évi Csibike bezárta a blogját?

királylány

[quote="királylány"][ írta:királylánycolor=indigo]Évi Csibike bezárta a blogját?[/color]

hm...úgy tűnik...
(nem is baj,némelyik bejegyzése már karcos volt nekem...nagyon szuperanyás... :oops: :oops: )

evilany

Írni bármit lehet.... :roll: (tudod hogy értem....)

királylány

Kedves Topiklakók!

Még ma játékba lehet szállni az Aquaworld családi belépőért! Csak egy komment kell hozzá a Babanet valamelyik cikke alatt, és Ti is esélyesek vagytok a holnapi sorsoláson!

És még mindig várjuk a Ti történeteteket! 1-2 gépelt oldal terjedelemben, wordben, szülésről, gyermekvállalásról, problémákról, gyerekekről, a szülőségről, az életről, a gyereknevelésről, a párkapcsolatról. Ide: szerkeszto kukac babanet pont hu

Ha pedig még nem csatlakoztatok a Facebook rajongói csoportunkhoz, akkor gyorsan tegyétek meg!

Fontos! A Facebook megváltoztatta a beállításokat, ezért, ha a továbbiakban is szeretnéd látni a Falon a Babanetes bejegyzéseket, akkor állítsd át a Beállításokat úgy, hogy minden ismerősöd és lájkolt oldalad látni szeretnéd. Vagy: lájkoljátok a Babanetes bejegyzéseket, netán ott is szabad kommentelni!

További szép napot:

Dia
dia
Budapest

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?