Új privát üzeneted érkezett!

Köszi Csipet! Pocaklakó nagyon jól érzi magát! Voltunk Uh-on és minden rendben van vele! Mindene a helyén és minden okés!
Jön-megy intézkedik odabaent elég sokat! Van amikor éjjel is!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Többiek! Merre vagytok?
Szilvi, Kattkat, nem ehez vagyunk szokva!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Még valami! Kincső megtette egyedül az első lépéseit! Nagyon élvezi! Épp mondtam apának két hét és futhatunk utána!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Domó,Kattkat!

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!

Nagy puszi Dominak!

Bogi,Kata

Kép
kata35

Domókának óriási pusszants a kobakra! Sok boldog első szülinapot kívánunk!
Remélem a holnapi parti is jól sikerál :)

Tiva olyan édes. Távolodni már profin tud :D (...és nem érti, hogy "miva'")

Megvagyunk Ildóca! Beteg vagyok. Kedd hajnal óta éjjelenként 38 körüli láz, tegnap már hasmars és bélgörcsök. Nappal meggyógyulok.
Ismét szinglik lettünk. Mások a fogyókúrával vannak így yo-yo effect, mi a kapcsolatunkkal. De most erős leszek és kitartok az álláspontom mellett! :)
szilvi35

Dorkamami törölt!!! :shock: :shock: :shock:
Lehet figyelmetlenek voltunk vele?!
Dorkamami, necsináldmár kérlek légyszi!
szilvi35

Szasztok! Köszi a hiányolást!: ) Most új néven vagyok, de én vagyok Twist, Dorkaanyu stb.)
Nem voltatok velem figyelmetlenek, semmi gond.)

Szilvi, nemár, sajnálom, hogy ilyen beteg vagy!:(( Kapcsolat problémát is nagyon sajnálom, biztos nem lehet könnyű, hogy a pici baba ne érezzen belőle semmit.

Dominak boldog szülinapot kívánok én is!

Kata35: Mindjárt Bogi következik a szülinaposok sorában:)

Mi megvagyunk, egy nagyon kemény tüszösmandula gyulladáson túl. Képzeljétek, 40 fokos láza volt Dorkának és nagyon masszívan. Sajnos ki kellett tanulnom a hűtőfürdőt, most már nagyon megy. A kúpok "kirepültek" alul. Inkább a szirup jött be nálunk. A Nurofen szirup nagyon jó volt. De 40 perc, mire hat, ezért irány a hűtőfürdő. Már a dokit is hívtam, mert ha kell, akkor megyünk a kórházba, hogy vigyék le a kislány makacs lázát, mert nagyon meg voltam ijedve és sajnáltam a picit. De végül is minden rendben lett.
Elegem van már a sok vírusból, torokgyulladásból, hasmenéses járványból! Most már jöjjön a tavasz és ne keringjen több baci!

Ildóca. juj, de jó! Gratula Kincső első lépéseihez! Tényleg 2 hét (tanúsíthatom) és fogtok szaladni utána:)
Vendég

Kösziiiiii a köszöntéseket!

Lebonyolódott az első születésnap. :)

Domó leginkább azt élvezte, hogy akadály nélkül flangálhatott az egész pecóban, ugyanis főleg a kutya miatt csak 2 szobára redukálom a mozgásterét ahova az eb nem jöhet be, most leginkább azért, mert tüzel... meg amúgy sem, mert finoman szólva nem tartom higiénikusnak, hogy az atomsz@ros kutyasétáltatóról a blöki lábán felhozott és széthordott kutyakakamolekulákba belemásszon D., aztán ne adj Isten a kezét a szájába vegye.
Persze mondhatnók, hogy le kell mosni a vau lábát séta után, de nem az én háziállatom, nekem pont elég a cica is, aki viszont nem idegesít, bárhova is ugrabugrál fel :D
Na jó, ez nem igaz, mert ha olyan helyen kóvályog, ami tiltott, elhessintem, de alapvetően nem viszolygok tőle.

Szóval a játékok csak kevéssé kötötték le, inkább felfedezett. Jó sokat lófrált ma.
Viszont még mindig taknyos, úgyhogy elviszem most már dokihoz, mert nem látok javulást, bár romlást se.

Az ünnepi fotók jó nyomik lettek (hiába, nem én fényképeztem), amitől kicsit szomorú vagyok.

Anyósom nagyon aranyos és figyelmes volt, mert gondolt rám is, hogy én is jubilálok, hisz 1 éve anya vagyok.
Kaptam tőle Domóval közösen átadva egy szál rózsát. :)

Ja és handmade torta volt a tetején "zöld gilisztákkal". :lol:
Mindenki megette a saját szeletét, de nem repetázott. :oops: :D

Úristen, hogy elröppentyűzött ez az 1 év.:roll:
Bakker tényleg van abban valami, hogy észre sem veszed és felnő a gyereked...

Fú, már nincs erőm másra reagálni, mert még romeltakarítani is kéne...

Kattkat

Kép
kattkat

Kattkat: de jó, hogy ilyen szépen megünnepeltétek az 1. szülinapot:) Kár, hogy a fotók nem lettek jók, pedig megnéznénk néhányat. A torta bizti finom volt, csak jól voltak lakva a vendégek. Bizti volt más étel is a bulin.
Anyósod nagyon figyelmes a virággal!:)

Nálunk is állandó a taknyosság, az orrszívót nem sikerült még idén elpakolni, folyamatosan használatban van:(
Vendég

Örülök, hogy jól sikerált a szülinap! Zöld kukacok???? Az hogy ? :D :D :D Irigylem az anyósodat! Nagyon figyelmes.

Twist! Miért törölsz ilyen gyakran?

tegnap nem voltam már lázas
szilvi35

Sziasztok!

Kattkat!

Domónak boldog szülinapot így utólag is !

Szilvi!

Sajnálom, hogy beteg vagy! De csak jön mostmár a jó idő és senkinek sem lessz semmi nyavajája!
Meg sajnálom, hogy nem juttok düllőre!
Kitartás!

Dorka mami!

Hát mi most egy ideje szerencsére nem vettük elő az orrszívót! Remélem nem is kell mostmár!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Sziasztok!
Domónak nagyon boldog szülinapot!

Szilvi!
Jobbulást!

Ildóca!
Gratula Kincsőnek!

Nálunk a hányós-hasmenős vírus volt most a "menő".
Kezdtem én, majd apa, anyukám. Utána jött a kicsi és most Balázs. Hát mikor a kicsi sugárban hányt, imádkoztam, hogy ne kelljen kórházba menni. Hála a széntablettának, meg az anyatejnek, megúsztuk. Azt nem hittem, hogy Balázzsal is sétagalopp lesz, de nem gondoltam, hogy nehezebben fogja viselni, mint a kicsi. Szegénykém csak nyelte a széntabit egymás után, de minden kijött belőle. Viszont mikor megéhezett rögtön szalámit és sonkát kért :) úgyhogy a következő két órás harc azért ment, hogy megértessem vele, hogy elég lesz még a keksz. Megevett egy kekszet és közölte, hogy mandarint kér, mert az meggyógyítja. Megetettem vele egy kétszersültet és az előbb kikerestem neki a legkisebb mandarint. Remélem nem csinál neki rosszat, ha annyira kívánta.

Kép
Kép
Kép
szonja77

Óóóó! Szegénykék! Jobbulást nektek! Milyen ez a vírus? Hogyan zajlik le, zajlott le nálatok? Lehet nekem is az volt?
szilvi35

Szonja!

Sajnálom! :( Most aztán hess betegség meg vírus mindenkitől!

Szerintetek mehtünk mi vendégségbe olyan helyre ahol a kislány bárányhimlős volt és egy hete már jár oviba? Az azt jelentené, hogy jövőhéten szombaton mennénk és akkor már viszont két hete jár már oviba! Szerintetek még elkaphatja Kincső? Mert a többi volt már bárányhimlős de most valahogy így terhesen meg Kincső így egyévesen elkapja, hát nem igen van hozzá hangulatom! :?

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Sziasztok!
Szilvi!
Hát mi nem a magas lázasat kaptuk el. Mert még a múlt hét péntek éjjelt az ügyeletes kórházba töltöttem vakbél gyanúval, de nem az lett, hanem beígérték ezt a sz...t. És ott azzal riogattak, hogy olyan vírus van forgalomba, ami napokig nagyon magas - 39 fokos - lázzal jár, majd utána jön a hasmenés.
Na ez nálunk kimaradt hál Istennek.
Szóval nekem fájt előtte a hasam, a férjemnek, meg anyunak nem. Péntek éjjel voltam a kórházba, ehhez képest kedd hajnalba jött a hasmenés. Hajnaltól délelőttig tartott. A férjemnek, anyunak ugyanez: fél nap hasmars. Ja és egy kis láz. Másnap már semmi nem volt. A gyerekeknek sugárban hányással jött. És nekik tovább tart, mint egy nap. Ádi nem volt lázas, Balázsnak hőemelkedése volt.

Szóval aki közösségbe megy, vagy mennek hozzátok, készüljetek fel. A hányás csillapító kúp, meg a rehidratáló is vényköteles. Meg legyen otthon széntabletta is.

DE Senkit nem biztatok az otthoni ápolásra a kiszáradás veszélye miatt!!!

Én nem akartam kórházba menni, csak végső esetben. Mondjuk az ügyeletes orvos is paraszt volt, mert a férjemet kiküldtem. Azt találta mondani, hogy majd menjünk, ha rosszabbul lesz. Hát mihez képest??? Fél órán belül 3x hányt a gyerek sugárba. Ezért vettem széntablettát, mert az nem vényköteles. Meg vettem kúpot, mert az ügyeletes azt mondta, hogy a felnőttnek valót negyedeljem (de inkább íratok majd fel a dokinővel). Beadtuk a kúpot, és mikor fél órája nem hányt a széntablettát is. Utána elaludt. Egy jó óra múlva felkeltettem cicizni. Utána meg magától kelt óránként és kérte. Hányni már nem hányt, csak hasmenése lett. Ma este evett előszőr, eddig csak a cickókón lógott.

Sík ideg voltam, hogy akkor most menjünk, vagy ne menjünk az ügyeletre.

Balázskám szegény, meg nyelte a széntabikat, és kijött belőle. Hiába nem volt már semmi fél órája, ahogy lenyelte, jött is ki. Neki is adtam kúpot. Reggel tudtam csak beadni neki a tablettákat. Hát nagyon sza..ul nézett ki.

De mondom, ha csak a legkisebb kételyetek is van, irány az ügyelet!!! A picur babák hamar ki tudnak ám száradni.

Kép
Kép
Kép
szonja77

Ja és azt nem mondtam, hogy a környezetünkbe csak az nem kapta el, akivel telefonon beszéltünk. Masszív egy vírus ez.

Ildóca!
Te voltál már bárányhimlős? És a kislány szülei?
Áááá, én inkább meggondolnám.

Kép
Kép
Kép
szonja77

Nem mennék én sem. Mi már tiniként voltunk bárányhimlősök és iszonyat. Magas láz és viszketés! Hárman is elkaptuk, tesóm , a férje és én.

Szonjya! Szörnyű olvasni! Remélem Tiva nem lesz sokat beteg.

Nekem a lázas verzió volt. 4-5 napig volt magas lázam és 3 nap hasmars a végén. Eredmény: -2kg :lol:
szilvi35

Szilvi!
Nem ér csalással fogyni. :)

Ildóca!
Én sem mennék vendégségbe oda most.

Szonja!
Sajnálom a betegeskedést!

Nálunk a változatosság kedvéért a cirkó sz@rt be...
Folyton riaszt a szénmonoxid jelző...

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kattkat

Kép
kattkat

Szonja!

Ú hát nem irigyellek!
De mostmár azért jobb a helyzet ugye?
Én már voltam gyerekként bárányhimlős! De apa mondjuk még nem meg Kincső sem!

Azért köszi mindenkinek a válaszokat! Őszintén fogalmam sincs, hogy mi a fenét csináljak, mert ha nem megyünk akkor aból olyan sértődés lessz, hogy csuhajja! Bár az érdekel a legkevésbé!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Képzeljétek mi meg tegnap a sebészeti ügeleten kötöttünk ki!
Csaba futott lefelé a lépcsőn és ahogy kapaszkodott szálka ment a köme alá! De nem ám olyakis szálkácska, hanem két jó nagy darab husáng és a körme egész hoszában benne volt . Úgyhogy kiszedni estéjtelen volt! Kénytelenek voltunk elmenni az ügyeletre de gondoltam, hogy elég ha át megyünk Kerepesre az orvosi ügyeletre, de onnan elküldtek minket a Madarászba mert nincs hozzá műszerük amivel kiszedjék!
Na ott aztán lefogták a gyereket egy jó vastag tűvel alányúltak a körömnek és egy csipesszel kihúzták! Persze mindezt érzéstelenítés nélkül! :shock:
Ordított ám úgy a gyerek mint annak a rendje! Szegényt nagyon sajnáltam! És ráadásul a jobb keze és kapott egy gyönyörű kötést rá amit három napig rajta kell hagyni!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Ildóca!
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
A hátamon állt a szőr a körömalámenőhusángossztori olvasása közben.
Szegénykém...:?

Kattkat

Kép
kattkat

Sziasztok!
Ildóca!
Igen köszönjük, normalizálódott a helyzet.
És az volt az előnye, amit Szilvi írt: -1,5 kg. De én már szerintem lassan vissza zabálom.

Ez a körmös sztori nagyon durva. Szegény! Vajon miért nem adtak fájdalomcsillapítót :evil: Ja, és nem volt műszerük :shock: Vagy nekik volt tű, meg csipesz, csak fájdalomcsillapító nem. Na ezért kerülöm nagy ívben az eügyi intézményeket!

Kép
Kép
Kép
szonja77

Sziasztok!

A kórházban múszer volt de úgy ahogy mondod Szonja valószínűleg nem volt érzéstelenítőjük!
hidd ek én sem szívesen mentem be a sebészetre de sajna nem tudtam volna megoldani a dolgot itthon sehogyan sem!
És a legszebb az volt az egészben, hogy utána még poénkodott is a doki bácsi, hogy mekkor a hős volt a gyerek, hogy hang nélkük csendben volt és úgy végig csinálta az egészett! Hát nem akartam neki mondani, hogy nagyon vicces a doki bá! :?
Szerencsétlen gyerek hol azt kiabálta, hogy anya segíts vagy azt, hogy apa segíts!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Ja és ha nem mondom, hogy kettő van a gyekek kezében akkor a másikat bent hagyja simán! És akkor még jól be is gyullad neki utána!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Ildóca! A hideg futkos a hátamon és nagyon rossz érzéssel olvastam a történteket. Ez iszonyat! Nem is tudom... Önköltséges lidokain sem létezik ilyenkor? Tájékoztathattak volna, hogy nincsen zsibbasztójuk. Szegény Csabi :( Szerintem én tuti elsírtam volna magam.

Katt! Most olvasom, neked meg a szőr állt a hátadon ...hááát. Csak viccelek :) A kukacokat nem írtad, hogy "hogy hogy kukacok?"

Szonja! Fogyi klub :)
szilvi35

Tiva állandóan ülni akar, ezért az egész hétvégét lebegőülésben töltötte :)

Teljesen körbe forogja, hempergi a kis territóriumát :)
szilvi35

Jaj, Ildóca nem azért írtam, hogy én nem vittem volna be. Ha muszáj, akkor muszáj, nem kívánságműsor. Csakhogy ha van valami, mindig azon remegek, hogy ne kelljen menni az ilyen sztorik, meg az átéltek kapcsán.

Egyébként Te is egy hős vagy, hogy nem rúgtad bokán ezt a jópofa doki bácsit. Bár ezért már leültetnek simán.

Szilvi!
Jó is lenne a fogyi klub, de hát én olyan akarat gyenge vagyok. Nem messze tőlünk - konkrétan 200 méterre - van a sportpálya, ahol kedden és csütörtökön kora este van ilyen nyanya torna. Szóval tudjátok nem az az ugri-bugris aerobik. De mindig elfelejtem :D pedig jól esik/esne mozogni. Tudom, hogy ilyen kisgyerekes anyukák járnak, de olyan sz@r első alkalommal oda menni.
Sokat nem is akarok fogyni, egy 3-4 kilót, inkább csak át kellene alakítani a fenekemet, meg a hasamat, csipőmet. Merthát a gravitáció... Nekem is lebegő ülés kellene :D

Aha, előszőr a saját territóriumát, aztán a Tiedet :D
Nálunk most az a móka megy, hogy Ádi gond nélkül minden szekrényt és fiókot ki tud nyitni és 10 másodperc alatt kipakol mindent. Merthát "alig" van játék a lakásban és ami van, az baromi unalmas ám :D Gond nélkül nyomogatja a mosógép gombját, továbbá tegnap kilőtte itt a gép alatt a fő elosztót. Tehát számítógépet, internetet, faxot, nyomtatót, mindent.
De nagyon mókás, ahogy előveszi pl. Balázs harisnyáját, és felrakja a fejére, meg a nyakára. Na az viszont nem annyira, mikor a tálalóból szedi a törékeny tányérokat - ezeket nem tudom máshova pakolni - vagy a konyhából múltkor a bárddal jött ki. Na azok elköltöztek :) És azt se szeretem, ha kukázik, de nem tudom elrakni. Ja és a legkomolyabb, ha van valami a kezébe, pl. összenyálatzott kölesgolyó, megcsócsált banán, mandarin. Mert ha olyanja van, simán elrejti valamelyik fiókba. Tegnap találtam meg egyhetes banánt a könyvek között :D

Kép
Kép
Kép
szonja77

Ádám, Balázs testvérek :D :D :D
szilvi35

[quote="szilvi35"]A írta:szilvi35 kukacokat nem írtad, hogy "hogy hogy kukacok?"

Készítettem joghurt tortát és mivel elég vastag lett a piskótatészta, ketté vágtam és közé nyomattam a joghurtos cuccot, de így meg a teteje olyan üres volt, hogy vettem egy zöld marcipán tömböt és fokhagyma préselőn átküldtem az egészet :arrow: ebből lettek a zöld giliszták, amit igazából fű gyanánt akartam telepíteni a torta tetejére, hogy majd beleülnek a marcipán figurák.
Kicsit bizarr lett, de elfogyott. :lol:
Agar-agar jól vizsgázott.

Említettem tegnap a gáz-ügyet...
Konkrétan az volt, hogy folyton visított a szénmonoxid mérőnk vasárnap, ezért kihívtunk cirkó szerelőt, aki közölte, hogy teljesen fos a cirkó, fel kell újítani, árban ez 200ropi...
Mi Domóval átcuccoltunk a szüleimhez, mivel a lakásban csak nyitott ablakoknál lehetett megmaradni, annyira durván égéstermék (nem tom másképp hívni) szag volt + ablakcsukás után 1 perccel már vinnyogott is a CO jelző, természetesen a fűtés elzárva, ha már olyan szar állapotban van a készülék.
Hétfőn egy ismerős által ajánlott gázszerelő tökéletesnek titulálta a cirkónkat... viszont a lichthófban figyelmes lett az alattunk lévő lakásból kijövő gyanús csőre.
Lakó nem volt otthon.
Kedden jöttek a kéményseprők, műszerük kiakadt, mikor belóbálták a lichthófba.
Összes lakást végigjárták, mindenhol minden oké, kivéve az alattunk lakót, aki még mindig nem nyitott ajtót.
Mivel vészhelyzet volt, rendőrség kihív, ajtó betör, fickó ott fekszik a kádban (valószínűleg már szombat óta) és folyik rá a meleg víz... :(
A gyanús cső a szagelszívó csöve, ami szintén ment és tolta fel nekünk a lakásban lévő gázokat.
Egyelőre semmit nem tudni, hogy mi hibásodott meg vagy hogy történt, mi történt.
Viszont ha nincs a CO riasztónk, belegondolni is rossz, hogy mi történhetett volna... :x :evil: :(

Kattkat

Kép
kattkat

Sziasztok!
Na igen, a kicsi sokat tanult a bátyjától :D
Azt írtam, hogy valamelyik este bedobta a távirányítót a kádba.
Tele volt vízzel :D Egész este röhögtem: apának fel kellett állni, hogy átkapcsolja a tv-t, ha focit akart nézni. Nem akart. :D

Úúú Kattkat! Durva!!!
Viszont legalább a 200 ropi megmaradt.
Csak halkan jelzem, kicsináltam a családot a szénmonoxid riasztóval. Minden dilibajt rám fogtak, amiért vettem, mondván nálunk ilyen sosem fordulhat elő. Aha, a kádban üvő pasi is ezt gondolta.

Kép
Kép
Kép
szonja77

Szonja!

Nem bántottál ám meg! :D Ha menni kell hát menni kell az ügyeletre ! Ez van!

Kattkat!

Ez borzalmas amit írtál a hátam borsózzik!
Nagyon sok a 200.000 javítás! De lagalább megúsztátok! Ezek szerint értelmes szerelőt fogtatok ki ti is, bioztos értett hozzá!
Egy másfél évvel ezelött velünk is közölték, hogy a cirkó javítása 150.000 Ft! Hát mi meg javítattuk és kb. egy hónapi még működött! Persze aki javította szőrén szállán eltűnt! :x
Egy másik szerelő közölte, hogy nem érdemes ezt javítani, nem is lett volna szabad! Szerinte vegyünk másikat! Úgyhogy még 250.000 ugrott az új cirkóra! Ráadásul szívás volt nagyon mert gázzal főzök, fűtünk és fürdünk mert ilyen átfolyós cirkónk volt/van! Úgyhogy egy hétig anyuéknál fürödtünk meg főztünk! Még szerencse, hogy nyár volt és fűteni nem kellett! Úgyhogy jobban jár az ember inkább egy újjal, mint a régit szereltesse ilyen iszonyat drágán!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Kattkat! Ez nagyon durva :shock: :shock: :shock:
szilvi35

Ki, hogy tanította a gyerekét önállóan elaludni? Eredmény? Nem feltétlen az éjjelre gondolok csak, inkább az önállóság a fontos.
Tivadar ismét csak a kezemben vagy valakinek a kezében hajlandó elaludni :( Ruhával együtt 10kg :oops:
szilvi35

Szilvi!

Úgylátszik valami féle front van mert napközbeni elalvás nálunk is anya vállán vagy hasán a fotelban ülve! Egy élmény! Meg alig fér el a hasmtól! :roll:
Esti alvásnál nincs gond mert tudja, hogy az ágyban kell elaludni és moccanni sem moccan hanem szépen elalszik!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Bejja, Pako, Tlindi, Huba mami, Katák, Dorka mami!

Merre vagytok?

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Sziasztok!:) Ezer éve!

Ildóca, szegénykém, nagyon rossz lehetett a szálkás rémséges dolog! Jó, hogy túlvagytok rajta, és már csak egy rossz emlék az egész.
Jaj, senkivel se történjen soha hasonló sem, borzalmas:(

Nálunk az önálló alvás tanítás úgy volt, hogy mellettem aludt el Dorka, szopizás közben. És 20 perc múlva, amikor már mélyen aludt, bevittem, lebegő lépésekkel az ágyacskájába. Ha azonban megbotlottam, vagy túl ruganyosan lépkedtem, akkor felébredt és rájött, hogy az ágyába akarom tenni és hangosan méltatlankodni kezdett. Hopp, ilyenkor bukovári volt és irány vissza a nagy ágy és a szopiztatás. :)
Többször amikor felriadt a hetek, hónapok során és a saját ágyában találta magát, sírt, hogy vegyünk ki és ki is vettük. Aztán egy idő után megértette, hogy ott lehet jókat aludni, kellemes hely, nyugi van, nem villog a tévé, csönd van stb:)
És már amikor oda letettük, becumizott és próbált aludni. Azóta is így megy, hogy ő jelzi, hogy fáradt, fetreng, cumizik, bukdácsol. És ilyenkor vinni kell aludni és boldogan becumizik és alszik.
Ha mégsem tud aludni, feláll az ágyban és kiabál ki nekünk, hogy gyegye!!! És kivesszük és folytatódik a játék.
Vendég

Dorka nagyon okos! Az olvasottak alapján csak bízni kell a gyerekembe :)
Köszönöm a választ :) !
szilvi35

Szilvi: jól mondod, nálunk úgy volt, hogy Dorci magától elfogadta a kiságyát és megszerette, hogy ott alszik. Tehát nem is tanítottuk igazán, csak ő magától döntött úgy, hogy ott jobb ajcsizni.
Végül is csak átvittük őt oda minden éjjel, így aztán megtudta, hogy mire való a kiságy:) :wink:

De más is mesélje el, hogy szoktatta, tanította a babát, vagy magától hogy alakult így a dolog. Mi csak egy tapasztalat vagyunk, másnál bizti máshogy zajlott.

Tiva szereti a fürdetést? Dorci sokáig sírt, nem szerette. Tul. képpen a vetkőztetést sem, fürdetést sem. Most bezzeg már igazi kis kacsa lett, kicsapkodja az összes vizet és kacag:)
Vendég

Sziasztok!

Bogi ma 1 éves!

Hihetetlen,milyen hamar letelt ez az idő....
Jól vagyunk egyébként...reméljük hamar itt a tavasz most már!

Szilvi,ha tavaszodik sétizzünk...
Alvás tanításra van egy jó könyv,csak angol,átküldjem..csak le kéne fordítani...:(

Képeket majd teszek fel....

Kép
kata35

Szóval..átküldjem?
Az email címedre Szilvi?

Kép
kata35

Boldog születésnapot Boginak!

Kép
Kép
Kép
szonja77

Kata!

Boldog Szülinapot Boginak!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Boldog szülinapot Boginak!

Majd később ragálok, most futásban vagyok.
szilvi35

Kedves Topiklakók!

Még ma játékba lehet szállni az Aquaworld családi belépőért! Csak egy komment kell hozzá a Babanet valamelyik cikke alatt, és Ti is esélyesek vagytok a holnapi sorsoláson!

És még mindig várjuk a Ti történeteteket! 1-2 gépelt oldal terjedelemben, wordben, szülésről, gyermekvállalásról, problémákról, gyerekekről, a szülőségről, az életről, a gyereknevelésről, a párkapcsolatról. Ide: szerkeszto kukac babanet pont hu

Ha pedig még nem csatlakoztatok a Facebook rajongói csoportunkhoz, akkor gyorsan tegyétek meg!

Fontos! A Facebook megváltoztatta a beállításokat, ezért, ha a továbbiakban is szeretnéd látni a Falon a Babanetes bejegyzéseket, akkor állítsd át a Beállításokat úgy, hogy minden ismerősöd és lájkolt oldalad látni szeretnéd. Vagy: lájkoljátok a Babanetes bejegyzéseket, netán ott is szabad kommentelni!

További szép napot:

Dia
dia
Budapest

Sziasztok!

Köszönjük szépen!
Bogi nevében is....:)

Az egyik barátnőm reggel írt egy sms-t a következő szöveggel:
Boldog szülésnapot!

Nagyon kuncogtam....!
A szülés jó dolog meg a sok gyerek!
Ildóca,irigyellek....én is mindig sok gyereket akartam.Aztán most örülök,ha kettő összejön...:)
Abiélnek is most volt az első szülinap 15-én...ha jól emlékszem...
Tud valaki valamit Adriennről?

Kép
kata35

bocsánat...

Abigélt akartam írni...

Kép
kata35

Boldog szülinapot kívánok Bogikának!:)

Sajnos Adriennről nem tudok semmit, kíváncsi lennék, jön-e a harmadik kismanó, mert nagyon szerették volna.
Vendég

Sajnos Adriennről én sem tudok semmit. De remélem, hogy jól vannak!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Hát igen Adrienne. Sokszor eszembe jut :( Eltűnt.

Twist! Tiva szeret fürcsizni a kezdetek óta. Vetkőzést is élvezi, persze mi versenyt toporgunk felette és felváltva nyúzzuk, pusziljuk, csikizzük :) Ő meg hangosan kacag :) Fürcsinél, amióta tudja , hogy a virgácsokat mozgatni is lehet úgy csapkod int egy hajólapát :)

Kata35! Persze, hogy megyünk!!!! Csak legyen már végre tavasz!!! Angol könyvvel sajna nem tudok mit kezdeni. Tán még ha lovári lenne, de abból is csak a köszönés érteném és persze a neveket :wink:
szilvi35

Sziasztok!

Meg vagyunk mi is. Jól vagyunk :D

Szilvi

Alvástanulás. Nem árulok el nagy újdonságot, nekünk nagyon nehezen ment az alvás. Szerencsére múlt időben. Én úgy csináltam / csinálom, ha látom, hogy álmos, akkor kikapcsolom a tv-t kicsit besötétítem a szobát és lefektetem az ágyába és közben elmondom, hogy most álmos vagy és aludni kell egy kicsit. Ezt csak azért, hogy tudja mit csinálunk. Én mindenhez fűzök neki egy kis kommentárt. Ha fölül /áll, akkor visszafektetem. Ha sír is hozzá, akkor beszélek hozzá (nagyon halkan és NYUGODTAN ) ha ez sem elég akkor kiveszem míg meg nem nyugszik. Ha megnyugodott, akkor azonnal leteszem. Ez elég hosszú folyamat, nekünk beletellt vagy 3 hétbe, mire megtanulta mit várok tőle és estenként 1,5-2 órás herce- hurcába is. Nappal még mindíg kell néha harcolni, de este és éjjel nem. Ha fel ébred, akkor csak visszafektetem és alszik tovább. Tudom, nem könnyű néhány óra után is nyugodtan beszélni hozzá, de ki kell tartani.

Lányok. Valakinek van valami jó technikája a hiszti kezelésére. Nekem ezzel gyűlt most meg a bajom. A gyerekem lehasal a szőnyegre és úgy ordít, ha valami nem úgy van ahogy ő szeretné. De ha nagyon akar valamit, akkor még "veszekszik " is velem. Megáll tőlem kb. 1 méterre és onnan mondja a magáét. Nagyon cuki egyébként, ahogy magyaráz, de azért ez mégse túl jó dolog. Próbáltam már, hogy kiviszem a szobából míg lehiggad vagy elterelem a figyelmét, de ezek eddig csak rövid időre válltak be. Valami hatásosabb kellenne. :?

Tlindi

Kép
tlindi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?