Új privát üzeneted érkezett!

Beszti, Pucur, Norci és aki még babás!
Méritek még a hötöket? És ha igen akkor mennyi szokott lenni?
Moni
mj

Moni!

Én már nem mérem a hömet (a kedvedért holnap lehet, hogy megteszem), de gondolom nem ment le, hiszen a terhességet is azért lehet a höböl megállapitani, mert az alhasi vérböség (ami a terhességgel jár) megemeli a höt. Valaki irta, hogy még sokáig mérte, és (sajnos) a höesése egybeesett azzal, amikor elvesztette a babusát. Kép
Mikor volt az ov.?
Ja, az még nem jelent feltétlenül valamit, ha lemegy a höd. Nekem 5 napi 37,0 után ment le 36,9-re, és akkor egy kicsit el is kenödtem (a 27. napon volt, tehát lassan tényleg meg kellett volna jönnie), aztán másnap ujra 37,0 lett, majd utána 37,1. (És ott is maradt!) KépKép
Mikor (hányadik napon) szokott megjönni?
Ha jól emlékszem azt is irtad, hogy a korábbi hónapokhoz képest eléggé rapszódikus a höd, nem? Kép Akkora korábbi hónapokkal nem is tudod összehasonlítani.

Beszti
Beszti

Ancsika!
Alig merem bevallani, hogy trehányságom miatt a versikémet amit tõled kaptam és otthon elsõ dolgom az volt (ill. lett volna), hogy elolvassam, de sajnos én felelõtlenül ottfelejtettem Klárinál. Rögtön SMS-eztem is neki,h ogy küldje el SOS-ben. Másnap felhívott és azt mondta igyekszik nem lelfelejteni feladni. Én azóta is várom és haragszom magamra, hogy még mindig nem tudom elolvasni. Pedig nagyon fontos nekem ez. Ez vagyok én. ÁLlandóan rohanok és kapkodok. Ne haragudj ezért rám.

Sok puszka: Gabó
Gabómanó

MJ
CSAKNEM!!!!????KépKépKépKépKép

Kriszti
kriszti

Kandi
mi a baj?????

Kriszti
kriszti

Moni!
Lehet, hogy azért más most a hõgörbéd, mint szokottszokot? De jó lenne!!!!!!! Kép

Puszka: Gabó
Gabómanó

Beszti,
Éppen ez az, hogy ha a mostani hö értékeimet összehasonlítom az elözö 5 hónapéval teljesen más! Az elözö 5 hónap ugyanarra a mintára ment. Peteérés és utána szinte egy egyenes vonal 37,0-án és 1x v 2x felment 37,1-re. Amikor megjött aznap leesett 0,1 fokot vagyis 36,9-re. De most, mintha valami (valaki) megbolondította volna.

Nem tudom mit gondoljak nem akarom nagyon elbízni magam, mert nagy csalódás lenne! Még 4 nap. A türelmem egyre fogy. Viszont mensis görcseim most is vannak, pattanásaim is vannak és a mellem is úgy fáj mint általában. Ebbõl még minden lehet. Mondjuk holnapra egy mensi is. Így szokott kezdödni.

Általában 26-28 naposak a ciklusaim, sohasem volt ennél több. Olyan még nemforduld elö, hogy nem jött meg a 28. napon. Olyan már volt, hogy 21 napra jött meg.
Moni
mj

Haliho Lanyok!

Kandi mijabaj?Kép

Tegnap jokat pityeregtem....kell is nekem Veszhelyzetet neznem? Na meg egy internetes ismerosom is ram sms-ezett tegnap, hogy majusban jon a babajuk es januarban eskuvo....na ennyi eleg is voltKép

Hmmm, de azert ma nem vagyok am depisKép

Pussssz mindenkinek: orsoly
orsoly

Orsoly,
Én is láttam. Nagyon szomi volt. A szívem sajgott. És nem is tudtam csak arra gondolni, hogy EZ CSAK EGY FILM, mert tudom, hogy van ilyen az életben.
(Aki nem látta, egy nö egy 22 hetes babyt hozott a világra, aki késöbb meghalt).

Helyes, ne legyél depis. Azt hiszem a múltban a rossz emlékeket el kell tudni engedni és csak a jóra koncentrálni. Ha elvesztettél egy babát akkor arra, hogy igenis bizonyított, hogy lehetsz terhes és azzal, hogy mindent kivizsgálnak az orvosok a követekzö már tuti eredményes lesz és a kezedben tarthatod majd a sajátodat.

Beszti,
Köszi, hogy holnap megméred, csak kiváncsi lennék most milyen értéket fog mutatni. Fejjebb ment mint 37,1, vagy ennyi maradt?

Puszi, Moni
mj

Kriszti!
Ha nem hagyom abba a duphaston az tuti, hogynem jön meg? Mi van akkor, ha a teszt negatív és mégis ott a baba, (HIszen volt már erre példa). Én abbahagyom és ott a baj. Most mit tegyek? Kérdezzem meg a dokit? Õ nem mondot ilyet. Úgy emlékszem, hogy azt mondta, ha megjön hagyjam abba. De ugyebár úgysem jön meg és akkor ez a kérdés nem kérdés.
Azért válaszloj, vagy válaszoljatok SOS-ben.

KÖSZI KÖSZI KÖSZI: Gabó
Gabómanó

Moni!
MONIIIII!!!!!!! CSAK NEEEEEEM?????????
TyûûûhhhaKépKépKép
nagyon-nagyon-nagyon drukkolok!!!!!+++++++KépKép

Drága Gabó!
Egy percig se rágódj ezen, majd késõbb elolvasod!Kép
Egyébként én is rohanós, kapkodós vagyok.
Úgy látszik ez az életforma divatos...((

Orsoly!
Én nem láttam a filmet, de már ennyi elég volt, hogy könnybe lábadjon a szemem...((
Úgy szeretnélek megölelni, hogy ne légy szomorú!!!
Virtuálisan is lehet???

Akkor: öl..öl...- ahogy Lotti apcija mondjaKépKép

elmentem dógozóba..Kép

Ancsi
Ancsi

Hmmm, erdekes cikk a NOk lapjaban....Arrol, hogy sok no nem akar gyereket, es hogy miert nem....Valahogy szamomra ez elkepzelhetetlen...

orsoly
orsoly

Ancsi! TE egy tunder vagyKépKépKépKép
Szer-szerKépKépKép (ahogy Lotti apcija mondana)Kép

Jahh, es meg azt nem is mondtuk, hogy a filmbeli anya ket evig probalt teherbe esni, es miutan sikerult, megindult a szules a 22. heten....hat meg johogy elbogtem magamKép Szegeny parom meg csak nezett ram, hogy: Ugye nem fogsz sirni? En meg mondtam: DEhogynem!

orsoly
orsoly

Ancsi!
Ez az öl...öl... nagyon tetszett. Tali feelingem van tõle. KépKépKép

Gabómanó

Éva!

6 ingyenes inszem (maga a beavatkozás, spermakezelés, uh stb.) lehetõséged van. Miért gondolog, hogy kell érte fizetned?
Megkérdeztem: maga a beavatkozás 8.000 Ft körül van (Pécs)

A gyógyszerekért, szurikért kell fizetni, attól függ mit írnak fel mi a bajod. (Mi a bajod esetleg bajotok?)
Az én esetemben 1-2 inszem kb 7.000 Ft/inszem
3-4-5 inszem kb. 22.000 Ft/inszem(gyóygszer, szuri).

A hõm a béka fenek alatt úgyhogy jövõ hét menzi, utána 6. inszem.

Caldea
caldea

Orsoly,
Most vagy leírod nagyvonalakban, hogy mi van a nök lapjában vagy veszek egyet. :-)))))))
Moni
mj

Moni!

Holnap megmérem reggel a hömet.
Azt még nem árultad el, hogy melyik nap volt az ov.
A hö emelkedése mindenesetre biztató!

Orsoly!
Én is majdnem elbögtem magamat, föleg amikor mint egy tárgyat vizsgálgatták a babust, merthogy egyetemi kórház. Mondtam is a férjemnek, hogy én kikapartam volna a szemét a mukinak!!!!! (Pedig nem vagyok egy agresszív fajta, de ez a fajta bunkóság messzemenökig felháborít!)

Itt a mai lista.
Kandit a kérésére levetem. Kép Kandi, mi a baj????

Cicó 4c 87 cn Szeged 27 év
Bubi 6c 80 cn Szolnok 28 év
Boglárka 8c 66 cn Györ 24 év
Melinda 3c 60 cn Ulm 26 év
Monchy 3c 42 cn Budakeszi 32 év
Gitta 6c 38 cn Békéscsaba 26 év
Márti 10c 37 cn Debrecen 24 év
Sugár 2c 34 cn Salgótarján 23 év
Cipomama 1c 33 cn Los Angeles 35 ev
Ildi 7c 28 cn Szekszárd 21 év
Klari 6c 27 cn Budapest 31 év
Edina 7c 26 cn Coimbra 23 év
Moni 6c 24 cn Törökbálint 28 év
Ancsi 2c 24 cn Adács 27 év
Gabó 30c 23 cn Miskolc 27
Kamilla 2c 22 cn Budapest 26 év
Kisvuk 3c 22 cn Svájc 27 év
Lella 11c 17 cn Líbia 32 év
Kriszti 15c 16 cn Galgamácsa 29 év
Edit 9c 13 cn Budapest 30 év
Edi 8c 9 cn Maglód 33 év
Sien 14c 8 cn Budapest 28 év
Lora 13c 7 cn Várpalota 24
Éva 30c 5 cn Nyíregyháza 26 év
Djeszter 4c 3 cn Budapest 29 év

Az elöbb a gépem sikeresen megtréfált, egy pillanatnyi áramszünet miatt.

Beszti
Beszti

LÁNYOK!
FIGYELITEK, HOGY KÖZELEDÜNK A BÛVÖS 10.000 ÜZENETHEZ????

Ezt valamilyen módon meg kellene ünnepelni, nem gondoljátok????Kép)

Orsoly!
Én is szer..szer...Kép
És mindenkit szer...szer...!!!!KépKép

KEBLEMRE, VILÁG!KépKép

(nem vagyok belõve!!) (???)

Gabóóó!
Tali fíling....mmmm....!Kép
TALIT AKAROK!!!KépKép

Ancsi,
(a megint gyagya)Kép
Ancsi

Moni! Nem nagyon lehet leirni, vannak kulonbozo riportok kulonbozo nokkel, akik ilyen-olyan okok miatt nem akarnak gyereket. Plusz ehhez jon meg a pszichologus, hogy vajon mitol alakulhatott ez az erzes ki bennuk. Es a cikk vegen szo van egy hazasparrol, mintegy ellentetkent, akik iszonyuan szerettek volna, de nem lehetett. Szal ilyenkor mondom, hogy nincs Isten, vagy legalabbis sokat alszik!

orsoly

Ps: Ha igazan erdekel, szerintem inkabb vedd megKép Az internetes honlapjukon nem talaltam meg ezt a cikket.
orsoly

Éva!

Csak hogy a másik része a kérdésednek se maradjon megválaszolatlanul.
Bár reméltem, hogy mások is irnak a Maca-ról.
Szóval:
Szerintem az van a tájékoztatón, hogy 3x1. Nem?
Szedj annyit, mert csak ugy van értelme.
Hatás:
1. vágykeltö hatását nem éreztem (vagy csak én vagyok nagyon halvérü Kép)
2. viszont rendbetette a ciklusom, a sorozatos trutyi után végre nem volt trutyi.
Hömröl nem tudok mit irni (többen irták, hogy kicsit megemelte), meg a ov. idöpontját illetöen sem, mert nem volt ov. (de erröl meg azt irták, hogy elörébb hozta valamennyivel az ov.-ot.
Ugy gondolom, ártani nem árt, viszont használhat. Kép

Beszti
Beszti

Ancsi!

Hol van ez a sorszám???? Én nem látok soha sorszámokat a hozzászólásoknál.
Most megint béna vagyok?

Caldea
caldea

Orsoly,
Én is láttam tegnap a filmet (E.R.) és borzalmas volt. A férjem csak annyit kérdezett, úgye nem fogsz sírni, de már abban a pillanatban bõgtem.
Azt azért nem értem, hogy ha a baba 22 hetesen majd 10 órát élt akkor miért nem próbáltak neki segíteni??? Az élet ösztöne hatalmas volt.
Tudtok erre valamit írni, mert ez azóta is foglalkoztat?
Breki
breki

Azt meg lehet nézni, hogy pl. Ancsi összes hozzászólása? Hol és hogy?

Oktatást kérek!

Caldea
caldea

GyagyAncsi

cuki vagyKépKéptalit akarok en is!!!!!!

Gabo
nekem E. igy mondta,kuldjem a levelet amit nekem irt maganban?Vagy nem neked es Pucurnak kuldtem tovabb?!

Eva
Szunet???!!!nem ertem mit szunetelnek?Szemetseg!!
A Macat szedjetek nagyon jooooKép

Sajna nem lattam a filmetKépVagy lehet,hogy jobb is!?Igy is tiszta depis vagyok estenkent olyan kis elhagyatottnak erzem magam pedig csak sokat dolgozunk nincs ido kenyeztetesre.Olyan gyors nekem ez a vilag nehaKép

Caldea

Veled erzekKép

pussssssssz Kriszti
kriszti

Caldea!
A sorszámot úgy láthatod, ha itt balra a Társalgás alatti fákat nézed, klikk a Témák-ra és ott a topicok mellett megtalálod az üzik számát!Kép

A személyre szóló összes üzi keresésrõl nem tudok semmit, de erre én is kíváncsi lennék.

Tudja valaki?

Krisztinka!Kép
Küldtem válaszmélt!Kép

GyagyAncsiKép
Ancsi

Beszti, Ancsi!

Az a vicc, hogy utána 2 naponta nézegette a tüszõmet UH-val, csak azt felejtettem el leírni. A szuri idejére érte csak el a megfelelõ nagyságot. Ezért vagyok megkavarodva egy csöppet.
Azt hiszem, hallgatok rátok, és áttérek erre a fajta hõmérõzésre, de azt hiszem nincs értelme a ciklus közepe táján. Vagy igen?

Vegyetek fel légyszi a listára. Per pillanat Edelweiss 6c 10cn Szeged, 31 év.

Köszi,
Edelweiss
edelweiss

Sziasztok Lányok!

Köszönöm a hozzászólásokat, igérem ha visszajöttem a dokitól majd irok nektek. Ez valószínûleg jövõhéten lesz.

Mindenkinek szoritokKépKépKép

Moni
neked különKépKépKép

Nem tudom minek néztek ilyen filmeket, önsanyargatás gyanánt....

Puszi

Györgyi
Ui:
Remélem a zebrám megvár.
Györgyi

GYörgyiiii!Kép)
Jaj, de jó, hogy látlak!Kép
Már azt hittem, tényleg megharagudtál ránk!
Kár lenne, hiszen olyan kedvesek és aranyosak vagyunk!Kép

(ez itt a reklám helye...huja..hajj...Kép)

Edelweiss!
Szerintem nyugodtan térj át erre a popsis hõmérõzésre (higanyossal), legalább a ciklus fontosabbik részérõl máris kapsz infót!!

Ancsipancsi
(így hív a párocskám)
Ancsi

Orsoly!

Nagyon-Nagyon OFF (nem vitára bocsájtandó!) bocsi:
A Biblia szerint (ami szerint Isten létezik) ez a világ a Sátán uralma alatt van.
Luk. 4,5
Majd felvivén õt az ördög egy nagy magas hegyre, megmutatá néki e föld minden országait egy szempillantásban,
Luk. 4,6
És monda néki az ördög: Néked adom mindezt a hatalmat és ezeknek dicsõségét; mert nékem adatott, és annak adom, a kinek akarom;

Tehát mint hivö, csak azt mondhatom, hogy ami rossz történik, az nem Isten miatt van, Isten csak megengedni, hogy megtörténjen (de ez meg a mi büneink miatt van). Valójában a Sátán csinálja.
Bocsi!!!!!! Mindenkitöl!!!!!

ON:

Edelweiss!
Mindenképpen még holnap kezd el rendesen hömérözni, mert ha nem is tökéletesen jó, de már a fél hónap is adhat infót. Föleg, ha tényleg holnap-holnapután lesz ov.-od.
Szóval lehet, hogy az UH-val tényleg elkéstetek. (Bár akkor szerintem illet volna látnia bevérzett tüszöt vagy sárgatestet).
Nem tudta, hogy rövid a ciklusod, és nem a 14. nap körül kell tüszöérést keresgélnie?
(Amugysem értem, mert nekem hosszúak szoktak lenni a ciklusaim (16-20. nap ov.), és ennek ellenére már a 8. nap is csinált a dokim UH-t.)

Most már iszonyú sokat irtam, mindjárt felteszlek a listára, ha addig nem teszi meg senki.

Beszti
Beszti

Gyorgyi! Dehogy onsanyargatok, de a Veszhelyzetet mindig megnezemKép Na meg valszinu akkor is elbogtem volna magam, ha epp nem olyan helyzetben vagyok amilyenben. En mar csak ilyen halak-rak kombinacioju, iszonyuan erzekeny noci vagyokKép

orsoly
orsoly

Cicó 4c 87 cn Szeged 27 év
Bubi 6c 80 cn Szolnok 28 év
Boglárka 8c 66 cn Györ 24 év
Melinda 3c 60 cn Ulm 26 év
Monchy 3c 42 cn Budakeszi 32 év
Gitta 6c 38 cn Békéscsaba 26 év
Márti 10c 37 cn Debrecen 24 év
Sugár 2c 34 cn Salgótarján 23 év
Cipomama 1c 33 cn Los Angeles 35 ev
Ildi 7c 28 cn Szekszárd 21 év
Klari 6c 27 cn Budapest 31 év
Edina 7c 26 cn Coimbra 23 év
Moni 6c 24 cn Törökbálint 28 év
Ancsi 2c 24 cn Adács 27 év
Gabó 30c 23 cn Miskolc 27
Kamilla 2c 22 cn Budapest 26 év
Kisvuk 3c 22 cn Svájc 27 év
Lella 11c 17 cn Líbia 32 év
Kriszti 15c 16 cn Galgamácsa 29 év
Edit 9c 13 cn Budapest 30 év
Edelweiss 6c 10cn Szeged, 31 év
Edi 8c 9 cn Maglód 33 év
Sien 14c 8 cn Budapest 28 év
Lora 13c 7 cn Várpalota 24
Éva 30c 5 cn Nyíregyháza 26 év
Djeszter 4c 3 cn Budapest 29 év

Beszti
Beszti

Nem választoltatokKép
UFFFFFF!
Breki
breki

Ancsi!

OFF
Na megvan!!!

Oldalt KERESÉS
"Ancsi"
Anyaságról témát kiválasztani és akkor elõjön Ancsi összes hozzászólása.

Ez azért jó, mert sokan vagyunk és nem mindíg emlékszem, hogy ki hol tart, így vissza lehet olvasni.

Most van egy kis idõm nézelõdni, mert nincs fõnökasszony. Különben rendes csak ciki ha egész nap a gép elõtt ülök, mert tudja, hogy netezek. Off

Tegnap beszétem Kandival(nagyon elkenõdött volt a hangja), de majd Õ megírja, hogy mi a helyzet. Öntsetek leket belé, hogy ne adja fel.
Nov. 23-án megyek Pestre akkor találkozom vele (elõször) és beszélek a "fejével".

Caldea
caldea (caldea)

Breki!

Ez a kérdés, amire nem válaszoltunk?:

Nem, mert nem tudom, hogy miért nem segítettek neki. Még akkor is, ha nem volt esélye. De Amerika más. Ugy gondolták, hogy biztos meghal, és igy emberségesebb, ha a szüleivel van.
(Egyébként egy régebbi részben valaki nem akarta a gyerekét, nem akarta, hogy császározzák, pedig kellett volna. És hagyták meghalni és úgy megszületni Kép(egészséges, éret csecsemö volt). Ilyen nálunk nem fordulhatna elöKép, mert a baba érdekei elöbbre lennének, mint a mama akarata. De hát ez is Amerika.)

Beszti
Beszti

AncsurKép
Amint birok valaszolok de mar olvastamKép
koszonet amiert a kedvenc nevemen hivsz,olyan jo `hallani`Kép

Beszti
Te ezt iq-bol tudod??ugy etem kivulrol?

Caldea
`kereses`,itt mingya balra aztan rakeresel `Ancsi`-ra es mar felis dobja

Breki
Bocs,nem talalom a kerdestKépMi is volt?Kép

Gyorgyi
Ez nem onsanyargatas az E.R.-t alapon nezem/zik az emberek/.Mar nemis banom,hogy nem lattam biztos en is bogtem volna.

Hat szoval ma megyek UH-ra remelem megrepedtek a kicsikek ugyanis nekem semmim nem fajt egy picit sem.
GaboKép
Lehet,hogy nem repedtek meg ha nem fajt??

cupp-cuppppp Kriszti
kriszti

Breki!

Nem akarok hülyeségeket írni,de..

Csak félidõs volt (22 hét), egy normál terhesség kb.40 hét. Kivülröl ki volt fejlõdve a baba, de pl konkrétan a tüdeje tuti, hogy nem és még gondolom egy-két szerv. Tehát életképtelen volt.

(A sírást nekem is vissza kellet folytanom, fõleg amikor azt mondták, hogy 2 éve szeretnének babát.)

Biztos van aki jobban tudja, hogy mi nem volt kifejlõdve, az legyenszíves írja meg!

Ebéd után jövök.

Cadea
caldea (caldea)

Caldea! JOl irtad, a tudo a legrizikosabb, joval kesobbi koraszuleseknel is gond lehet vele. Szoval Breki: szerintem sem eletkepes egy 22. hetre szuletett baba.

orsoly
orsoly

Kriszti!

A Bibliára gondolsz?
Ja, persze. Kép
Az IQ-m ugyan igen magas (csak még nem fedezték fel Kép), de azért az egész Bibliát én sem tudom kívülröl. De létezik számítógépem, és azon online Biblia.
Komolyan veszem a hivöséget. (De persze eszem ágában sincs titeket terhelni vele Kép. Ez (sajnos?) most nagyon ki akart jönni. Még egyszer mindenkitöl bocsi érte, megígérem KépKépKép, igyekszem visszafogni magamat!)

Beszti
Beszti

Beszti
En is hiszek valamiben de az nincs leirva,sot megfogalmazni sem tudom csak van`VALAMI` amiben hiszek.Asszem itt van bennem es a csaladombanKép

Kriszti
kriszti

Beszti!
AKkor nekem ennyi bûnöm lenne? Ez alatt a már lassan három év alatt már megszenvedtem. HÁtha megsegít a jó Isten és nem hagyja, hogy a gonosz tovább játszon velem.

Kriszti!
Nem feltétlenül kell fájjon a pocit. Nyugizz már le Drága Krisztinka!Kép

Ancsipancsi!
szer-szer.Kép

Ki szedett itt duphastont korábban???????

Gabó
Gabómanó

Gabo
En meg sosem szedtem kerdezd meg E.Drnot!Azert meg van par napodKépKépEn nagyon bizom bennetekKép
6-ra megyek UH-ra.ja es apa mar kipihente magat!Ha erted mire celzokKép
lehet,hogy ha eccer elkezded ontani a gyerkocoket majd abba se tudod hagyni es lesz vagy 4Kép

Ancsi
valasz ment!

Krisztinka
krisztinka

Végre hozzájutottam a nethez, eddig itt volt a fönökömKép

MJ!

Szoritok érted!!KépKépKép Ja az én höm 37,3 folyamatosan. Ennyi soha nem volt.

Mindenki!

A zebrusok várnak benneteket, nem kell aggodni!KépKép

Ancsipancsi, KrisztinkaKeri, Gabomano!

Szintén: szer-szerKép

Holnap és holnapután nem leszek, de azért majd otthonrol elolvaslak benneteket!

Pucur
Pucúr

Gabó!

Kandi szedett Duphastont.

Caldea
caldea (caldea)

Lányok,
Elovastam a Nõk Lapjában azt a cikket, amit Orsoly említett.
Bennem elég ambivalens érzéseket hozott elõ. Fura, hogy egy nõ úgy érzi teljesnek az életét, hogy karrierre tesz szert és éli az életét (értsd: nyaralás, szép cipõk, jó autó stb. stb.) Mi ez ha nem önzés?
Miért nem hiányzik neki a baba? Fura az, hogy már elmúltak a termékenységi évei és még mindig úgy nyilatkozik, hogy nem érzi, hogy kimaradt volna ez az életébõl és valóban soha nem akart gyereket.
Nekem ez hihetetlen!!!!!!!!!!
Breki
Breki

Jaj, most olvastam miket írtam nem akartam "okoskodni" csak meg akartam osztani Veletek a gondolataimat errõl!
Bocs'
Breki
breki

Krisztinka!
Elolvastam amit magánban írtál a duphastonról illetve E. írt neked, de abban nincs leírva, hogyan kell abbahagyni. Átnézek Erazmuszhoz és megkérdezem, hátha válaszol addig.

Vigyori pofát és piros morgósat hogy tudsz csinálni? Az érzelem kifejezéseimhez ezekre is szükségem lenne néha.
Gabómanó

Kandi!

SOS segítség kérés!!!!!
Ha olvasol írd meg légyszi, hogy kell abbahagyni a duphaston szedését? Vagy csak megjön és akkor abbahagyom? Segíts!!!!!!

Köszike: Gabó
Gabómanó

Gabo
pedig konkretan emlexem,hogy valahol E.ezt irta,hogy akkor abba kell hagyni mert kulonben nem jon meg.E.csak ejjel ir!
A kepeket a `formazas`-ban itt oldalt talalod valami index-re kell raklikkelni ugy emlexem.van kacsintos,bolondos stb..

Breki
En pont az ellenkezojet erzem 18 evesen!!szultem de most sem tudom mivel kotottem volna le magam a gyerekekn kivul a karrier abszolute nem izgat.

PucurkaekKép
En is nagyon szer-szer es ol-ol!!!!!Jo pihenest simi a pocidraKépKép

El kell mennem a dokihoz,holnap jovok

cuppppp,Krisztinka
krisztinka

Gabóka!

Ha én most a bün kérdéséröl itt leírnám a véleményemet, az nagyon OFF lenne.
És megígértem, hogy nem teszem.
Viszont ha szeretnéd, akkor e-mailezhetünk róla (szeretek vitatkozni is!!Kép), persze nem kötelezö: beszti@vnet.hu

Breki!
Én sem nagyon értem, hogyhogy nem hiányzik valakinek a gyermek az életéböl? Én ugyan nem szültem túl korán (24 évesen), de akkor már nagyon éreztem, hogy vágyom a gyerekre.
Lehet, hogy részünkröl ez is önzés, nem?
Bár azt hiszem, ha az ember szeretetet akar adni, az nem lehet önzés.
Iszonyú üres lenne az életem gyerek (gyerekek) nélkül. Nem hiszem, hogy a pénz, a karrier adhat akkora boldogságot, mint egy csöpp maszat.
Igazándiból sajnálom is öket, mert fogalmuk sincs róla, hogy miböl maradnak ki.
Nagyon kirekesztö vagyok?
Ti miért szeretnétek gyereket?

Beszti
Beszti

Breki, Beszti,
Én sem igazán értem, hogy ki miért nem akar gyereket, de sok embernél ez egyfajta reakció is lehet, mert nem találtak jó társat maguknak és egyedül maradtak. Akik pedig már megtalálták életük párját azokkal mi van? Hát azt hiszem mindenki maga döntse el. Nekem is volt egy olyan korszakom, hogy erre a világra nem érdemes gyereket szülni, és akkor is enyhén felmerült bennem a dolog, amikor Amerikát megtámadták a 3. világháborútól való félelmemben. Szóval vannak indokok, de azt hiszem én vállalok minden kockázatot és nehézséget mások pedig nem akarják ezt a "terhet" cipelni.

Van olyan pár ismerösöm, akik nem akarnak gyereket. Engem nem bánt a dolog. Ök ezt igy látják jónak.
S hogy miért akarok gyereket? Az élet csak így teljes, de nemcsak ezért. Hanem azért, hogy tudjam nemcsak a munkahelyemen tartozom valahova, hanem családom van (nem is akármilyen). És még sorolhatnám az okokat de az egyik másik ok rá, hogy úgy érzem itt az ideje. Eljött az én idöm. Az elmúlt években nem éreztem úgy hogy anya szeretnék lenni, de most szeretném. Ez az érzés hosszú távon áll fennn és nem is szeszély, múló "hülyeség" vagy valami hasonló, hanem egy megfontolt döntés. Kész vagyok rá és a párom is az. Vagyis mindketten akarjuk.
Hát ennyit
Jó éjt mindenkinek,
Pusszancs,
Moni
mj

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?