Na, hellóka!
Szoktatás az ágyába, tudod eddig szinte csak velünk aludt!
Holnap lesz 2 hete, hogy elkezdtük, és ma is és tegnap is egy nyikk nélkül elment aludni, vagyis letettem az ágyba és SEMMI sírás!
Nagyo jó végigaludni az éjszakát.
Most a gázkonvektor miatt kicsit parázok, ugyanis eddig mi is abban a szobában aludtunk, és én valahogy bíztam magamban, hogy ha esetleg ne adj isten gáz van, (szénmonoxid) akkor engem a "kifinomult anyai ösztöneim" majd felébresztenek, mielött bealszunk az örök vadászmezökre. SZóval eddig nem féltem, de mióta Peti egyedül van abban a szobában, csukott ajtóval, nagyon féltem öt.
Ezért úgy döntöttünk ha meglesz a fizu, (sajnos még 2 hét) megvesszük a CO alarm-ot. Ez méri a szobában a szénmonoxid és más gáz szintet, és ha gond van, jelez, ahogy a légzésfigyelö is.
Nagyon boldog vagyok, hogy nem kellett nagyon gyözködni a páromat! Rendes hapi. (kb.12-15 ezer az ára)
Nektek is ajánlom, ha gázfütés van a gyerek szobájában. Jobb félni, mint megijedni!
A bölcsiröl annyit, hogy úgy tudom amíg a GYED-en vagyunk nem szabad beadni, mert ha kiderül, vissza is fizettetik a GYED-et, ami azért nem kis összeg. Ha már GYES-en leszünk akkor lehet, de csak 4 órás igazolt munkaviszony mellett. Na, ezt már könnyebb megszerezni, mármint egy igazolást.
Én még mindenképp várni akarok.
Nekünk nem lesz klubozás holnap, mert nagyon náthás vagyok, most sem kapok levegöt!!!!!SOS!
Örülök, hogy Sami már eszik.
Peti is fogyott 10 dekát 1 hónap alatt, de azért mert abbahagyta az éjszakai szopizást, nappal már kevesebb a tejem is, és a tápszerböl vagy tejböl semmi mennyiségeket nem hajlandó fogyasztani, sem cumisüvegböl, sem pohárbol (csörösböl sem) sem kanállal. Csak annyi tejet iszik, amennyit reggel a csirios (hogy is kell irni?) besziv magába. Na meg szopi is van vagy 5x egy nap, kérdés mennyi tejem van.
Még így is 9 kiló 30, nem baj.
Mentem! Jók legyetek!
Puszi!
Andi