Új privát üzeneted érkezett!

Barbcsi-ezzel mi is így vagyunk...túl keskeny a hordozó...éppa feje elfér :( a vállánál egyenesen össze van "zsugorítva" a gyerek...jövő hónapban én is megveszem...mi Fisher Price-t néztünk brendonban és a tescoban...22.900,-

Kép

tiétek mennyi volt?és hol vettétek?

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

sziasztok!

[quote="csillagfeny1976"]h írta:csillagfeny1976irtelen átsütöm fokhagymás sóval a tarját...aztán bedugom egy tepsibe,vagy jénai tálba...megkenem pirospaprikás tejföllel-ráreszelem a sajtot...és megsütöm :D ííííííííííííímádom :D

köszíííííííííííí! megvan a hétvégi kaja... milyen köret illik hozzá?

Clárika nagyon kis ügyes a babalány! :wink:

Barbcsi igen, úgy terveztem, hogy 6 hónap után visszamegyek dolgozni... persze akkor még nem volt gyerekem, és fogalmam se volt arról, hogy milyen ez az egész... egyenlőre el se tudom képzelni, hogy ne legyek vele a nap 24 órájában... :wink:
az már más kérdés, hogy pillanatnyilag nincs hová visszamennem... létszámleépítés volt közben a cégnél... :?

Kép
gtunde75

Tünde...mi szem szájnak ingere...mi rizzsel és sült krumplival esszük :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

jaj, a gyerekülés :arrow: volt egy kis "hibája", azt orvosoltam, és így remekül működik!
Barbcsi be lehet kötni azt az ülést menetiránynak háttal is? mert akkor nyugodtan beleteheted Bencét, biztos van dönthetési lehetőség és akkor nem is kell ülnie...

Kép
gtunde75

kaptam emailt a Felicitas-tól, hogy átvehetem a második babacsomagot... :shock: csakhogy kidobtam már a füzetet, amiben benne volt a kupon... :roll:
Barbcsi átvetted? mi volt benne?

Kép
gtunde75

[quote="gtunde75"]j írta:gtunde75aj, a gyerekülés :arrow: volt egy kis "hibája", azt orvosoltam, és így remekül működik!
Barbcsi be lehet kötni azt az ülést menetiránynak háttal is? mert akkor nyugodtan beleteheted Bencét, biztos van dönthetési lehetőség és akkor nem is kell ülnie...

A miénk 9-25 kg-s. Az volt írva, hogy menetiránnyal szemben lehet bekötni, de dönthető 5 pozícióba, akár menet közben is. Végül is, az autó ülése sem egyenes, tehát még az is dönt rajta... Akkor beletehetem?

Munka: leépítést sajnálom. :( Hát igen, én sem tudok mást elképzelni, minthogy vele legyek a nap 24 órájában! :wink:

Lassan megyek, mert felébredt Bence, és vásárolni megyünk, de előtte még ebédelünk is. 1 és háromnegyed órát aludt, remélem délután is fog... :roll:

Ilyen az ülés:
Kép

Ott elől-alul azzal a kis piros pöcökkel lehet dönteni. :)

Kép

Kép
barbcsi

[quote="gtunde75"]k írta:gtunde75aptam emailt a Felicitas-tól, hogy átvehetem a második babacsomagot... :shock: csakhogy kidobtam már a füzetet, amiben benne volt a kupon... :roll:
Barbcsi átvetted? mi volt benne?

Én is tegnap kaptam e-mailt erről! Nekem megvan a kupon, ma megyünk be érte! Délután megírom, mi volt benne! :wink:

Megyek is, délután jövök!

Addig tessék jó sokat írni! :wink:

Kép

Kép
barbcsi

Sziasztok!

Nklari, bármi lehet, viszont tegnap adtam neki fájdalomcsillapítót, és úgy is csak 40 percet aludt :? Jó utat majd holnapra!
Csillag, jó lakásnézegetést. Én is mindenképp elvinném Gergőt orvoshoz, és mi is voltunk orvosnál, pedig Dani nem bukott ennyire sokat :? Ja, és nagyon jól hangzik ez a tejfölös tarja, ki fogom próbálni :wink:
Babakeksz, igen, táncikálunk :wink: Diéta tényleg nem könnyű, én 1 hétig bírtam
Clárika, Réka nagyon ügyes!
Barbcsi, nem tudom, mi lehet a szemével, tegnap semmi nem volt, ma reggelre ismét piros volt egy kicsit, de alvás után már megint nem látszódik semmi. Ez alapján nem tudom, mit mondana a doki. Holnap mosom, vasalom az ágyneműt, nincs más ötletem
Milyen édesen fintorog Bence :lol: :lol:
Munkáról, ha lesz helyem, 1 éves korában én visszamennék. Nyögjük a lakáshitelt, egyebeket, muszáj lesz :(
Férjem előléptetése: nagyon fontos és sürgős volt a dolog, a héten 2X fél nap folytak interjúk, szituációk a jelöltekkel, erre ma közlik, hogy a tegnapi nagy értekezleten nem tudtak döntést hozni, és sok lesz a szabadságolás :shock: , ezért 1 hónappal elhalasztják a döntést :shock: :evil: :arrow: ez mindent leír a cégről :(

Kép
santacsilla

Babakeksz,pompos hmmmm imádom(töki lángos vagy kenyérlángos más néven..)
http://menjazutonmenjtovabb.blogspot.co ... ltelt.html

de,lehet hogy inkább ez a sült tarja lesz...még vacillálok...

Én is kidobtam még a kórházban a felicitasos könyvet :( :(

Barbcsi,igen,már akartam írni,köszönjük a kuponokat!

Volt itt a védőnő,semmi újat nem mondott. Minden jó így ahogy...akkor jó :D

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

májkrémet mikor adhatok a babynek?kinézi a számból :shock: :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Évi!

Ez valami istenien néz ki. kérem szépen a receptet, mert azt nem találom. Azt hiszem a fogyókúra szabin lesz hétfőig :lol: :lol: :lol:

Vasárnap elkészítem a tarját. Szerintem rizzsel fincsi lehet.

Egyszerű muffin receptet tud valaki? Elég kezdő vagyok sütésben...

Rékus nagyon ügyes. Ámulok-bámulok.:)

Felicitas csomag: Én már kiváltottam. Volt benne egy pelus minta (huggies, Némó van rajta, azt hiszem ilyen gatyás pelus, de még nem bontottam ki), Mildibé tápszer minta, Sudocream minta, ajtó kilincsre a baba alszik csendben gyere kiakasztható izé-mizé, Anyák lapja, Baba magazin, és más reklám cuccok.
Vendég

[quote="csillagfeny1976"]m írta:csillagfeny1976ájkrémet mikor adhatok a babynek?kinézi a számból :shock: :D

Lili kapott tegnap vanilliás krémtúrót. Igaz csak kóstolóba. Imádta! :lol:
Vendég

basszus-nálunk tiszta hó minden...esik
:(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Évi-nálunk ez a pizza :D :wink: :oops: (pomposod)

Babakeksz :D
Gergő is evett már piskótatallért...kóstolta (1dbot)
Adtam neki 1 falatot csak úgy cuppogott...adtam még,és még...megevett 8 falatkát csepp kenyérkével...

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Pompos:

Pompos (kenyérlángos)
H: 50 dkg liszt, 1 dl langyos tej,3 dl víz, 5 dkg élesztő, 1 tk.cukor,3 tk.só, 1 dl olívaolaj, 3 fej vöröshagyma,3-4 gerezd fokhagyma, 5 dl tejföl, sajt,szalonna,ízlés szerint szalámi, kukorica, paprika
1 dl langyos tejben felfuttatom az élesztőt,a liszthez adom,elkeverem,mikor a tészta már hólyagos,hozzáadom az olajat és jól elvegyítem. Fél óra alatt duplájára kelesztem,nyújtom, előmelegített sütőben kb 20 percig sütöm kiolajozott tepsiben,majd mikor már szilárd a tészta,megkenem a tejföllel és rápakolom a többi finomságot,még kb 20-25 percig sütöm,míg a dolgok rá nem olvadnak.

Lekváros muffin

* 1 db tojás
* 15 dkg kristálycukor
* 15 dkg vaj
* 1,5 dl tej
* 28 dkg liszt (1/3-a dió is lehet)
* 1 csomag sütőpor
* csipetnyi só
* lekvár, ízlés szerint
* de a lekváron felül gyümölcsöket és csokit is tehetünk bele

Elkészítés:

A tojást a cukorral habosra keverjük. Először a puha vajat és a tejet adjuk hozzá, majd a sütőporral, sóval elkevert lisztet keverjük bele. A masszával félig megtöltjük a papírkosárkákat, 1-1 kanál lekvárral és masszával befedjük. Kb 20-25 perc alatt megsütjük.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi! szuper! Köszi! Puszi :)
Vendég

[quote="csillagfeny1976"]b írta:csillagfeny1976asszus-nálunk tiszta hó minden...esik
:(

Itt fújja is a szél. Nooormális?
Vendég

Kép

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

babakeksz...most te jössz!
fényképezd le a szelet :wink: :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="csillagfeny1976"]b írta:csillagfeny1976abakeksz...most te jössz!
fényképezd le a szelet :wink: :D

Lefotózom, ha csinálsz neki beillesztő kódot. Mert én ehez szőke vagyok. :lol: :lol: :lol:
Vendég

melléklet feltöltése... :)
itt az ablak alatt...beillesztő kód? :? :oops:

.......ezt meg én nem értem-szintén szőke :) :P

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Bnetes hétvégi menü: :)

sajtos -tejfölös sült tarja lesz rízzsel,sült krumplival

szerintem éttermet kéne nyitnunk :D
ennyi kajafélével..
az étterem neve...babanet ...lenne gyermekmegörzés...internetezési lehetőség...és természetesen kajálda!!!!-a mi receptjeinkkel,főételeinkel,sütikkel,tortákkal..stb :)
de csúúúúúúúcs lenne :wink: :P 8)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

na álmodik a gyomor :D :roll:
na álmodik A NYOMOR- nagybetűs visszafelé olvasva :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="csillagfeny1976"]m írta:csillagfeny1976elléklet feltöltése... :)
itt az ablak alatt...beillesztő kód? :? :oops:

.......ezt meg én nem értem-szintén szőke :) :P

Úgy értem, hogy hogy a manóba varázsolom ide fel?

Étterem jó ötlet :lol: :lol: :lol: Lehetne minden városban, ahonnan csak írunk. :lol:
Vendég

gépre felrakod a képet------ az ablak amibe írsz...alatta van a melléklet feltöltése....rá katt kikeresed a gépről a képet és feltöltöd...csak ne legyen 600x600 megapixelnél nagyobb

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="csillagfeny1976"]g írta:csillagfeny1976épre felrakod a képet------ az ablak amibe írsz...alatta van a melléklet feltöltése....rá katt kikeresed a gépről a képet és feltöltöd...csak ne legyen 600x600 megapixelnél nagyobb

Csak nekem tuti nagyobb. Picassaba lehet kisebbre?
Vendég

azt meg én nem tudom :(
de gondolom lehet

én ezt használom mindenre:
http://pixresizer.en.softonic.com/

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

nincs meg véletlenül vkinek a Világszép kecskebéka?
nem tudom a béka monológját végig...
a "szép hangomért irigyel a fülemüle..." után elakadok...

Kép
gtunde75

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="gtunde75"][ írta:gtunde75b]Barbcsi igen, úgy terveztem, hogy 6 hónap után visszamegyek dolgozni... persze akkor még nem volt gyerekem, és fogalmam se volt arról, hogy milyen ez az egész... egyenlőre el se tudom képzelni, hogy ne legyek vele a nap 24 órájában... :wink:

Most nagyot nőttél a szememben. Mi hasonló céges környezetben dolgozunk Tündi, olyan helyen, ahol leírnak, ha kimaradsz évekre, de ezek után én sem mondok semmit előre, hogy mikor szeretnék visszamenni :wink: :wink: :wink: Át tudom érezni...

Kép
xtina75

Sziasztok!

Nyámi, micsoda menükről maradtam le, amíg a hóesésben próbáltam altatni Gergő, aludt is kb 25 percet, aztán feljöttem mert hideg volt, most meg gyakorol hason meg háton kicsit az ágyában... ( mert ugye rajtam lógna leginkább )

BAba: amire elolvastam és mondtam vayis írtam volna a receptet, Évi beelőzött :) De ha kell szívesen, mert egyszerű és csak 1 tojás kell hozzá :)

Tündi: igen, buta meló... hát én ezzel kapcsolatban most nem is kommentezek... áááááá caaaaaaaaaaaar minden, de majd lesz valami... Az igen, énekelsz Zoének? Gergőnek nem merek, kifutna a világból! :) ( meg a lakópart lakói is)

CSillag: mé nem megy el megnézni veled???

BArbcsi: Bence milyen édes ! HÁt igen, GErgő sem alszik sokat napok óta... és ő még nehezebben van el délután, ... kb aludt 45 percet 11kor, majd most 25 percet és sztem ennyi mára... estig tutti nem alszik!

húúúú csönd van, meglesem mit művel :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares-ezt tőle kellene megkérdezni...nem tőlem :S
passzolom-de őszinte leszek-nem is érdekel már!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Szép napot, estét!

Klári
Itt aránylag jó idő van. Ma pl. napközben sütött a nap, olyan 10 fok körüli a hőmérséklet... :wink:

Csillag
Gergő is írni akar! :lol: :wink:
Tessék hagyni őt is fórumozni!
Drukkolok a lakáshoz!

Babakeksz
Csirkemell: tötsd meg körözöttel, rántsd ki, mellé burg.püre... :lol: :wink:

Clárika
Rékus nagyon ügyes :lol: :lol: :lol: :lol:

Tünde
Leépítés :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

CSillag: mé ilyen buta néhány pasi?? :shock:

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

CSillag: mé ilyen buta néhány pasi?? :shock:

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Csillag :lol: :lol: :lol: étterem remek ötlet!
Álmodok A NYOMOR :arrow: :arrow: :arrow: de jót röhögtem!! Visszafelé olvasva :) :)
Hétvégi menü isteni lesz! Holnap nálunk zöldségleves(barátnőm csomagolt :oops: :lol: )palacsinta(apa süti :lol: :lol: :lol: ) vasárnap husileves,meg az említett finomság.
Sütőzacskóban süssem...?

evilany

Sziasztok!

Csilla! Fáradtságtól nem lehet olyan Dani szeme? Alszik eleget? Férjed cége :evil: :evil:
Azóta is minden első kanál meggynél így fintorog :D :D

Évi! Nagyon szívesen! Örülök, hogy odaért! :wink: Az jó, ha minden jó! :D
Pompos recept, ezt is ki fogom próbálni! :wink:

Csillag! Na azt hiszem, mi is kipróbáljuk majd ezt a tarjás receptet valamikor! 8)
Étterem nagyon jó ötlet! :)
A NYOMOR :arrow: :lol: :lol: :D :D Ezen én is jót nevettem!

Babakeksz Köszi, hogy leírtad, mi van a csomagban, az ajtókilincsre rakhatós izét használni fogjuk szerintem. :lol: :wink:

Nálunk nincs hó szerencsére... itt hét elején esett, de -1 fok volt koradélután.

Mares! Nekem sincs a legszebb hangom, de Bence eddig nem ijedt meg tőle, szóval nem lehet olyan szörnyű. :roll: Meg a szomszédok se szóltak. :D
Gergő alvását sajnálom :(, nálunk is van néha olyan.

Kupont itthon hagytam, így nem tudtam kiváltani. :?

Vettünk mi is mászó Micimackót. :roll: :D :D Wáááá.... Folyton azt hallottam, hogy azt mondja "keressünk képességet", mire 30adszorra hallgattuk, leesett, hogy édességet. :lol: :lol: :lol: :lol:
Meg egy mellényt is kapott előre a névnapjára (márc. 21.)! Viszont nem találtam a disney-s talpas kisnacit, amit mondtatok múltkor. :roll: Béna vagyok. :oops:

Aludt a kocsiban negyed órát, aztán semmit... Negyed 8-kor elaludt, de másfél óra alatt már 3szor felsírt. :cry: :cry: :cry: :cry: Mit csináljak, megszakad a szívem? :( Azt hiszem, lefekszem aludni és beteszem magam mellé a nagyágyban, az meg szokta nyugtatni.

Megyek is aludni, a laptop is lemerül lassan, mert töltő nélkül hoztam ki. :(

Jóéjt mindenkinek!

Kép

Kép
barbcsi

"Nem adom a csörgőmet!"

Kép

Barbcsi,én is képességnek hallom...
Tócsnit hogy csinálod?

evilany

Tali:nekem eddig úgy tűnik a legideálisabb júli 9...
Szilvi napok óta csak egy hu-t írt(?) de gondolom intézi majd...

evilany

Sziasztok

hu lányok Bence beindult mint víziló a mocsárba ...:)

elkezdett négykézláb állni elöször
aztán risza risza előre hátra ,
aztán feltérdelt
és fel áll pár másodpercre a kiságyba majd elengedi a rácsokat és támaszkodik a hasán és nagyokat kacak hogy engem a frász kerülget ma akkorát esett így azt hitem betört a feje .

És ha ez nem lenne elég szó szerint rohan a kompjában és jön minden fele utánam mint a kis kacsák és azt mondja dádá és adidi vagy adide épp hogy sikerül .

Ma hiper aktív volt bement a fürdőbe felmérte a terepet aztán kijött meglátta az ezüst színű dvd-t és hu de jó csillog alapon odament elkezdte csapkodni akkor elhoztam onnan megtalálta az asztal terítőt elkezdte húzni megint elhoztam utána bement a gardróbba levette a kis asztalról apa telefonját és elkezdte kopogtatni és a pici kezével birizgálni :roll: aztán odament az ablakhoz húzkodta a függönyt és sikítozott az égen röpködő galamboknak .....

LÁNYOK HA EZ A KÖLYÖK ILYEN AKTÍV ÉS ROSSZ LESZ ÉN BEGOLYÓZOM :roll: :shock: :shock: :shock:

Na mutatok egy pár képet erről a rossz kutya kölyökről l ! :wink: :lol: :shock:

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

Ja ezek a fejlődések állás térdelés mászni próbálkozás nála 2 nap leforgása alatt történtek:)

kukucs ki jön a lépcsőn ?Kép
mászás próbálása Kép

amikor elfárad csak a fejét teszi le a többi marad !Kép

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

De ééédes! Hát igen.... az aug. 7-én születettek :wink:
szilvi35

mutatok egy pár képet ezek is a napokban készültek róla
:D
kis hercegem :) Kép

kifli tolvaj :) Kép

sunyim Kép

Látjátok hogy aludt el levette a kis mamuszát és az orrához dugta :) Kép

a macinak annyi Kép

apa kis manója Kép

a kis ártatlan Kép

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

Bence nagyon édes!!!!
Cicc,pü-re válaszolok ám,csak le vagyok lassulva :oops: 8) 8)

evilany

Na jah aug 7 :) de ennyire rossznak lenni és csak 7 hónapos lesz :shock: :shock: :roll: mi lesz velem 1 évesen ???

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

Igy már jó a tábla ?

evilany

Van egy csomó videó is facebookon róla de halljátok ez az esése ma nagyon meg ijesztett mind a kettőnket de ő kb fél óra és újra kezdte mind ha semmi nem történt volna áááááá

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

Évi szerintem nagyon jó a tábla nekünk üléshez beihatod a 2010 feb még ha van kedved ha nincs majd valamikor beírom én :)

jah a pü meg tárgytalan már .Túl sok a megválaszolatlan kérdés még és inkább nem mászom bele a dologba :)

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

Tali:összesen 11-en jeleztétek a NEM jó napokat, ez alapján
jún. 4-5. mindenkinek jó!

Jún. 11-12., 25-26. Júl. 2-3., 9-10. és 30. Egy -egy embernek nem jó.

Ez alapján akkor szerintem jún. 4-5. a befutó.

Összesen 13 fő határozott meg célirányt :D
Balaton-Budapest: 11 fő
Balaton:1 fő
Budapest:1 fő
Esztergom:1 fő

Tehát Balaton vagy Budapest :D
szilvi35

Kép

nagyban g-n,a megérkeztem albumban.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2011.02.25 22:24-kor.

evilany

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?