Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!

Clárika annnnnyira éééédes! látom leraktátok az ágyat! :wink: hát igen, most már nagyon aktuális volt... :lol: :lol: :lol:

Woody bürokrácia :evil:

Kép
gtunde75

Azt álmodtam, hogy Gergőnek kijött az első foga elől-alul.... :shock: ..... erre is igaz hogy foggal álmodni betegséget jelent???? :shock: na majd jól belenézek a szájába, csak ébredjen fel :twisted:

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok!

Életjel...

Babák gyönyörűek és nagyon ügyesek!

Bévi olvastam soraidat és meg is könnyeztem. Kívánom, h ezentúl csak jó dolgok történjenek veletek! Gyógypuszik!!!

Próbállak követni benneteket, de esélyem sincs :oops: . Kb. 6 oldalt kell még végigolvasnom...

Évi, a fejlődéses táblában egy oszloppal elírtad az adatainkat, kérlek javítsd! Hozzátáplálás holnap indul, tehát betöltött 6 hónap. Köszi!!!

Most csak ennyire futotta, olvasó üzemmódban folytatom.

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Sziasztok!
Reggel ismét megvolt a pisi hadművelet. :lol:
És le is adtam! :D
Ok, reggel 6-kor ébredtem, utána Lili kaja, várni a pisit. De lányom nem akart, de aztán 7:40-kor csoda történt és a felét el is kaptam. Addig a földön háton feküdt szegénykém, és adogadttam neki a játékokat. Utána meg öltözés és rohanás a hasi uh-ra és persze leadni az eredményt.
Az uh minden ok, csak hát igaz refluxos a drágám. :( Szerintük 1 éves korára kinövi, így nem kell gyógyszer. De majd a főorvos fog mindent elmondani, hogy mi legyen. És meg kell várni a pisi+kaki eredményeket.
Ja és anyai hormon (tüsző) van a petefészkében, ezért kontrollra vissza kell menni nyáron, de ez meg a szoptatás miatt van!

Réka, nagyon ügyes! Tuti augusztusi baba? :wink: :lol: :lol: :lol:

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Sziasztok!

Clárika, Réka nagyon ügyes, és milyen tündéri :lol:
Mares, látod a jövőt :lol:
Woody, pont ma gondoltam rátok, hogy sikerült-e már begyűjteni a mintát :wink: Sajnálom, hogy refluxos :( Kíváncsi vagyok, mit fog mondani rá a doki.
Daninak szerencsére semmi nem látszik a szemén azóta, úgyhogy egyenlőre nem hívom a dokit. Tegnap 3x fél órát aludt. Ez negatív rekord :( Mellette fáradt és nyűgös. És ma reggel ismét csak fél órát. Ááááááá... Nem tudom, mi lehet vele :cry:

Kép
santacsilla

Ja, és kapaszkodva lépegetünk. Bő másfél métert tett meg oldalazva az ágy mellett ma reggel :shock: Meg ha úgy áll fel, hogy a kezemet fogja, akkor meg előre lépked. Remélem lassan most már kicsit lelassul a fejlődése. :roll:

Kép
santacsilla

[quote="santacsilla"]J írta:santacsillaa, és kapaszkodva lépegetünk. Bő másfél métert tett meg oldalazva az ágy mellett ma reggel :shock: Meg ha úgy áll fel, hogy a kezemet fogja, akkor meg előre lépked. Remélem lassan most már kicsit lelassul a fejlődése. :roll:

aztaaaaaaaa! :shock: :shock: :shock: :shock:
Dani a Superman és Réka a Supergirl... össze is házasíthatnánk őket és együtt megvédik a világot!!!

Kép
gtunde75

Woody: grat hogy "elkaptad" a pisit :) REflux, :( , nem jó, de az jó hír hogy kinövi!!

CSilla: Az igen!!! :shock: :shock: nem is sokkolom tovább magamat.... :evil: De tényleg, gratula Daninak!!!

GErgő még nem is forog... :( hát eeeeeeeeevan...

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Tündi: ne gondold, hogy ma meg tudom nyitni a gmail-emet... :evil: reggel óta próbálom, de csak a HIBA szót látom rendszeresen.... na ma utál a rendszer...

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Teszek fel pár képet meg egy videót, aminek a vége felé lehet látni pár lépést. Ettől nagyobb távokat is megtett már
Kép

Kép

Kép

http://picasaweb.google.com/jsanta84/Dani#5577224635126459026

Kép
santacsilla

Sziasztok,

Klárika, nagyon ügyes Réka, megnéztük a videót Botival, hátha ő is kedvet kap. :lol:

Bols, jó hogy jöttél, boldog 6.hónapot Petinek.

Woody, ügyes vagy, pisi. :D Jó, hogy nincs semmi komolyabb gond.

Csilla, lehet hogy Danit is a foga bántja és azért alszik ilyen keveset. Lépegetés, azta. :shock: :lol: Megnéztük a videót. :lol:

Felébredt a törpém, mennem kell.

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Klári
nklari80

Nagyon ügyes Dani is :lol: :lol: :lol:

Bols
Jó, hogy néha azért jelentkezel :lol: :lol: :lol:
Kiváncsiak vagyunk ám rátok! :wink:

Claire
Dora the explorer
http://www.ketnyelvugyerek.hu/blog/2010 ... apot-dora/

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok
Bekukk,mamáztunk..

Bols,igyekszem majd javítani...

Réka,Dani durván nyomják!! Nem semmi!

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Köszi a dícséreteket :)

Ma voltunk méretkezni:
65 cm és 6.03 kg :wink:

Tünde igen, már aktuális volt leengedni az ágyat. :)

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Jó reggelt!

Pangás van. Tegnap alig írtatok :?

Réka nagyon ügyi, kis pehelysúlyú.
Dani meg ahogy áll, lépeget, hát kész vok.
Máté reggel majdnem elkezdett mászni, négykézlára áll, aztán a kezét teszi, a lábát nem, és inkább elhasal. De nagyon próbálgatja magát.Tegnap a rácsba kapaszkodva próbált felállni, de épp hogy picit emelt a popóján, már huppant is vissza.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Sziasztok!

Tényleg pang a fórum :(
Babák nagyon szépek-ügyesek!!! a 2 super baby...iszonyat aranyos :D (persze a többi is)

Hétfőn és kedden megyek megnézni a lakásokat.
A keddi cserés el is jön megnézni az enyémet...szurkoljatok csajok,hogy az egyik összejöjjön!!!Rákérésről még nem esett szó...ez persze sok mindentől függ-remélem nem akar sokat kérni! :D

Gergő folyamat bukik-"hány"....
ha öltöztetem-tisztába teszem...feszíti a kezét lábát...kész művészet a pelenkát ráadni...minden képen el kell vigyem dokihoz,szerintem ez nem normális dolog!Szinte csak hanyadt fekszik...mihelyt hengereznénk...ülnénk egy kicsit jön a bukás :(
:?

elegem van már ebből-soha nem múlik el?
na ezért jövő héten megnézetem a dokival és vagy gasztro-ra vagy valahova adjon beutalót...szerintem ez nem jó...napi 3-4 textilpelus "csurdultig" van a kibukott kajával.... :(

Mindenki legyen jó :D
Béviéknek jobbulást!!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Jó reggelt! Eszem megáll, nagyon ügyes Réka és Dani. :lol:
Azt néztem, hogy voltak még ilyen popó rázós mozdulatai is Daninak. tuti táncikált. :lol:

Lilivel integetni tanulunk. Ma már vissza intett, de azóta megint nem csinálja...

Kint szakad a hó, és fúj a szél is rendesen. Ha ez így marad, szobafogság.

Akiknek már van felül is foguk, mennyi idő után jött ki? Lili nagyon kinlódik, de még semmi... Éjjel négyszer volt ébren, zombi üzemmódban vagyok...
Vendég

Jo reggelt,

hat, tenyleg nagy a csond. :shock: merre jartok? mindenki a csemetejet kergeti?! :lol: :lol:

Beallitom a billentyuzetet magyarra, de rogton visszaugrik angolra...nem ertek en hozza... :oops:

Ha minden igaz, holnap delelott indulunk haza. Ma meg vissza kell vinni a kocsit muszakira, mert kedden mikor voltunk felirtak nehany dolgot, mindig belekotnek vmibe, de megcsinaltattuk, ugyhogy elvileg nem lehet semmi gond. De en majd csak akkor hiszem el, ha mar megvan a papir.
Ircsi, milyen ido van feletek? Neztem a neten , hideg, kodos. :( Havat nem mondanak a hetvegere.

Szamocamoca, Boti is ezt csinalja, negykezlabra all, kicsit probalkozik, neha meg ringatja is magat elolre hatra, de aztan mindig a hasan kot ki. Olyan aranyosak ahogy naprol napra ugyesebbek. :lol: :lol:

Na,megyek, csinalok valami ebedet.

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Klári
nklari80

Gergőt hasra sem tudom tenni (pedig úgy alszik)-akkor is állandóan bukik,hány...na ezt hogy orvosoljam?
esélye sincs arra hogy másszon.a kezét még mindig széttárja,úgy kapálózik,emeli fel a fejét is---de nem húzza maga elé :(
sztem a karjával is gond van,nem csak a csípőjével :(
korai fejlesztőbe fogom vinni-kell oda is beutaló? Évi?-ti jártok ugye?

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

m l in
;.--.-..-ommmmm ö-.Á; uj-.-é....l..ll.élél.kklé mnl.
úúúúúúúúúúúúúúúúúúé-lllllllllllllllllllllllllllllllllllpioiouuuuuuuuuuk,o89ouiuikk9oolilopépőáőü nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnoppépééééééépéőpőáőőőáá

qa,*+

őüőüpéppppppppoppppppppppppppppppkuk,áöüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüöööööööööööööööő,l.
íÍ

BOCSI-NYOMKODTA A billentyűzetet...úgy elállította hogy az egész képernyőt kitölti ez az ablak-olyan nagy lett minden.hogy kell visszaállítani??segítsetek légyszi

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok

Csillag,f12 :lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Tomi is hihetetlen billentyűkombinációkat fedez fel...pl megtalálta a pontos vesszőt is amit én sosem találtam még eddig :roll: :roll: :roll:

Csillag,kedden tali is lesz,tudsz jönni?
Lakásokhoz drukkolok.
Fejlesztő - nem kell beutaló csak időpont,0630-6955-838

Klari,jó utat!!

Babakeksz zombiságot sajnálom!
De nem várom én ezt a fogzást :roll: :roll:

evilany

nem műxik-nem áll vissza :(
jááááááááááááááj

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="csillagfeny1976"]m írta:csillagfeny1976 l in
;.--.-..-ommmmm ö-.Á; uj-.-é....l..ll.élél.kklé mnl.
úúúúúúúúúúúúúúúúúúé-lllllllllllllllllllllllllllllllllllpioiouuuuuuuuuuk,o89ouiuikk9oolilopépőáőü nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnoppépééééééépéőpőáőőőáá

qa,*+

Vettük az üzenetet! Lili üzeni, hogy eebőőőő, aaaggőőőő, jájjjájájáj...

Gyanítom kakás.

őüőüpéppppppppoppppppppppppppppppkuk,áöüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüöööööööööööööööő,l.
íÍ

BOCSI-NYOMKODTA A billentyűzetet...úgy elállította hogy az egész képernyőt kitölti ez az ablak-olyan nagy lett minden.hogy kell visszaállítani??segítsetek légyszi
:lol: :lol: 8)
Vendég

Ja tévedtem,f11 :lol: :lol: :lol:

evilany

És én az előzőt hogy csináltam? :lol:
Vendég

végignyomkodtam mindent a kis windows jellel sikerült :D
megijedtem hogy így marad :D
igyekszem a talira odaérni :wink: :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="evilany"]J írta:evilanya tévedtem,f11 :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol:
Vendég

Takatítanom kellene. Nem csinálja meg valaki? cserébe babázok. :wink:
Vendég

nálam F11 sem csinál semmit :?
béna billentyűzet :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Évi!

Addig jó, míg nincs foguk. Főleg pl Neked, aki szoptat. Mondjuk nem panaszkodom, mert nekünk a hasfájás kimaradt. Az lehet még szörnyű.
Vendég

babakeksz az idézet -re kattintottál :D :wink:
én szívesen takarítok-gyerekem élvezi a hangját csak csórikám azt nem tudja hogy fáj a fejem :oops: és én nem élvezem annyira :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="babakeksz"]T írta:babakekszakatítanom kellene. Nem csinálja meg valaki? cserébe babázok. :wink:

szoktam ilyen üzletet kötni a férjemmel.Mármint,ő babázik...

evilany

[quote="csillagfeny1976"][ írta:csillagfeny1976b]babakeksz az idézet -re kattintottál :D :wink:
én szívesen takarítok-gyerekem élvezi a hangját csak csórikám azt nem tudja hogy fáj a fejem :oops: és én nem élvezem annyira :(

Nekem ha nem fáj, sem élvezem a takarítást. Jön a hétvége, mindenki itthon lesz, semmi látszatja nem lesz...

Nálatok milyen idő van?
Vendég

Mit főztök hétvégén? Nincs semmi ötletem. Valami csirkemelles dologra gondoltam. Van valami jó ötletetek?
Vendég

nálunk enyhé röpköd a minusz fok :(
hétvégén sajtos -tejfölös sült tarja lesz rízzsel,sült krumplival...meg egy vegyes zöldség leves...vagy tojcileves :oops:
nem szeretem ezt az időt...így mi sem megyünk sétálni :(
mondjuk lábam sem szuperál még :( :?

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Mesi,még passzolom...vasárnap lehet hogy sütök pompost...holnap valami gyors...

evilany

[quote="evilany"]M írta:evilanyesi,még passzolom...vasárnap lehet hogy sütök pompost...holnap valami gyors...

Pompos? Az mi?
Vendég

Csillag!

Jól hangzik ez a tejfölös sült tarja. Hogy készül?

Mondtam, hogy feladtam a diátámat? Nem bírom csak turmixal a napot, eszegetek mellé. Ma kezdtem újra.
Vendég

hirtelen átsütöm fokhagymás sóval a tarját...aztán bedugom egy tepsibe,vagy jénai tálba...megkenem pirospaprikás tejföllel-ráreszelem a sajtot...és megsütöm :D ííííííííííííímádom :D

csajok a rossmann-ban a johnsons popsitörlő (dobozos) 297,-ft a nestlé bébikaják 80-90 forintok...igaz 03.24-ével lejárnak...de naponta megeszik Gergő egy üveggel :D

amit sajnálok a házban:
a festésem Gergőmnek...sokat "szenvedtem" érte :cry: :cry:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="babakeksz"] írta:babakeksz
[quote="evilany"]M írta:evilanyesi,még passzolom...vasárnap lehet hogy sütök pompost...holnap valami gyors...

Pompos? Az mi?

az nagyon fini :D :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Jó reggelt! :)

Itt a videó a mászásról:
https://picasaweb.google.com/clarika2/2 ... 6984303234

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

ééééééédes :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok!

Bence alszik, úgyhogy van egy kis időm. Bocs, hogy nem jöttem, kicsit megviselnek minket az elmúlt napok. :( Bencét a fogzás délután bántja, öröm az ürömben, hogy nem éjjel. Lassan 1 hete azt játsszuk, hogy délelőtt a szokásos időben fél 11-11-kor alszik 2 órát, de délután nem alszik. Akármit csinálok, nem sikerül elaltatni, és 6 órákat ébren van, ami neki még sok, és csak nyűgös, és semmi nem jó, fürdés után szopi közben egyből kidől. Csakhogy éjjel ezért sokkal nyugtalanabbul alszik, többször felsír, többet forgolódik, nem tud olyan nyugodtan aludni, és reggel is előbb ébred. Könnyen meg tudom éjjel nyugtatni, és nem is kell visszaaltatni, mert ki sem nyitja a szemét, csak látom, hogy ez az alvás nem olyan pihentető neki, mint amikor délután is alszik. Tegnap végre délután is aludt, igaz csak 1 órát, de már ez is haladás. :roll: Valakinek valami tipp esetleg?

Babakeksz! Engem eddig szerencsére nem harapott meg szopi közben. :wink: Csak játék közben szokta a vállamat, államat, kezemet harapdálni. :roll: Hétvégi kaja: pörkölt? Vagy rántott husi, vagy töltött paprika?
Hó: keletre mondta a havazást. Itt süt a nap, de nagyon hideg van. :( Tavaszt akarok!!!!

El vagyok ájulva, hogy milyen ügyes Réka is, Dani is! :wink: Mi ezektől még fényévekre vagyunk, de nem bánom, majd eljön az ideje mindennek. :) 8)

Bence úgy tud halandzsázni, hogy megeszem, olyan édes! Megpróbálom levideózni egyszer! Tegnap jól jött ki, mondtuk neki, ahogy kúszott az ágyon, hogy "Bence hová mész?" Mire ő: "idde". :lol: :lol: :lol: A másik kedvencem az annyannya, és néz rám és széttárja a karjait, hogy most már tessék felvenni, elég volt hason. :D :D

G-n a talis naptárat kitöltöttem. Ezen ne veszekedjünk, csajok!!! El tudja rontani előre a hangulatát! Akkor most hogyan is állunk, mi lesz? Én is inkább a bababarát helyekre szavaznék, pl. játszóház, valahol pelenkázni is kell, esetleg ruhát cserélni a kajálás miatt stb. :roll: Meg az jobban lekötné őket... Szerintem.

Csilla! Múltkor kérdezted a meggyet. Hétfőn kezdtük, csak a levét és olyan fintort vág mindig az első kanálnál, de aztán ízlik neki. :D Videó is van róla: https://picasaweb.google.com/101524330551706033071/BenceEsAMeggy?authkey=Gv1sRgCJylr6uCtYHMUQ#5576856174446343954 :lol:
Hogy van Dani szeme?

Claire! Mi is le vagyunk maradva a többiekhez képest. Csak a levét kapja a meggynek Bence, múlt héten az almáét kapja, de azt most szüneteltetem, mert brutál mód fogja szegényem hasát. :( :cry: Jó, ha 30 ml lecsúszik neki, pedig 2 szopi közt kapja, de utána egyből nyúl a ciciért, hogy neki az kell.

Klári! Gratula az első fogacskához! Én is ilyen nagyon örültem neki, hogy többé már nincs fogatlan Bencém! :roll: :wink:

Házassági évfordulókhoz gratula!!! Nekünk májusban lesz az 1., de már több, mint 4 éve együtt vagyunk. :)

Woody! Gratula a második foghoz! :) Vízumkérelem :evil: :x :shock: Meddig van akció a Tesco-ban? Ma megyünk vásárolni, remélem még találok valami jó kis játékot. Pisihez gratula, ügyes voltál! :D

Bévi! Én is sírtam, miközben olvastam! :cry: Örülök, hogy most már minden rendben, és remélem ezután már tényleg csak jó jön, megérdemlitek, hogy csupa boldogság következzen!!!!

Dia! Drukk a kardiológiához, eljutottatok? És mit mondtak? Remélem minden ok.

Limo, Évi! Megérkeztek a kuponok?

Szamoca! Bence is próbálkozik a négykézlábra állással és a mászással, egyenlőre annyi, hogy maga alá húzza a térdét, a kezével kinyomja magát, és amikor indulna, elhasal. :D De ezt se mindig csinálja, csak ha épp olyan kedve van. :wink: Szerintem úgy leszünk, mint a forgással, hogy egyik pillanatról a másikra egyszercsak menni fog neki, és azt vesszük észre, hogy mászik. :lol:

Csillag! Drukkolok, hogy összejöjjön a lakás!!! Remélem Tibi is meggondolja magát! Bence is feszíti magát öltöztetés közben :arrow: így tiltakozik ellene, de máskor nincs gond. A sok bukást sajnálom, szerintem is meg kellene nézetni, Bence is szokott, de nem ennyit. :( :( Remélem minden rendben lesz! Ha megnézi egy gyógytornász, azzal meg nem ártassz neki! Maximum megnyugtat, hogy minden rendben vagy megtalálja a gondot és megoldjátok! (Iwiwen a kommenteket köszi, még nem jutottam el a reagálásig, bocsi. :oops: )

Cipő: Mi is egyenlőre kocsicipőt használunk, szerintem bentre felesleges a cipő, valahol azt olvastam, jobb, ha nélküle gyakorolják/tanulják a járást.

Kép

Kép
barbcsi

barbcsi-Gergő sem igen akar aludni...3szor szokot...most 3 napja napi 1szer alszik másfelet...tiszta "dinka" egész délután-aludni nuku...eszméletlen...de éjszaka alszik (igaz tegnap úgy kellett keltsem negyed 9kor enni...fél 12-ig fent volt :(

kommentek-szívesen :D

feszítéshez...ő még sír is...szerintem fáj neki ahogy kinyújtom a kezét öltözéshez és szétteszem a lábát a pelenkázáshoz...remélem nincs gond...

Tibi be sem jön megnézni a lakásokat-erről ennyit

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Tudom, még mit akartam...

Tündi! Úgy emlékszem, azt mondtad, mikor még kismamák voltunk, hogy ha fél éves lesz Zoé, akkor mész vissza dolgozni. Tényleg így lesz? Használjátok már a gyerekülést az autóban? Zoénak hogy tetszik? Nekünk most érkezett meg a héten, ma megyünk Veszprémbe, de elbizonytalanodtam.... Beletehetem, használhatom már? Feltétlenül kell tudnia ülni hozzá? Ruha nélkül olyan 8100 g körül van, ez meg 9 kg-tól van... Csak ha felöltöztetem, akkor nem fér már be a hordozóba, nem tudom bekötni. Ahhoz meg hideg van, hogy ne adjak rá kabátot. :?

Ki mikor megy vissza dolgozni?

Mares! Gergő is milyen nagy már! :roll: :)

Klári! Meddig maradtok itthon?

Évi! Pompos :arrow: az finooom! De a tócsi is nagyon finom, nálunk tócsis husi lesz! :P :wink: Nagyon ügyes Tomi, hogy ilyen jól elvolt! :wink: (blogban olvastam)

Védőnő: nem mindent kell megfogadni feltétlenül, amit mond... Akkor mi nem itt tartanánk, ahol most, ha mindenben rá hallgatok... Általában a gyerekorvos mást mond, na akkor kire hallgass... Meghallgatom mindkettőt, aztán eldöntöm, Bencének mi lenne a jó. :roll:

Ircsi! Katus morgós képe nagyon édes!!! Hát még a szülinapos!!! :wink: Nagyon csini volt!!! Nem győz Bence válogatni a szebbnél szebb lánykák közül. :D Apukák, ne bántsátok majd a fiamat! Légpuskákat, vasvillákat tessék eltenni! 8) :lol:

Teszek én is egy-két képet. :wink:

Fürdeni készülök
Kép

Ilyen az új autósülésem :D
Kép

Rövidujjú pizsiben
Kép

Meggyet eszem :D
Kép

Fürdés utáni móka :)
Kép

Kép

Kép
barbcsi

[quote="barbcsi"]
írta:
barbcsi Csak ha felöltöztetem, akkor nem fér már be a hordozóba, nem tudom bekötni. Ahhoz meg hideg van, hogy ne adjak rá kabátot. :?

Nektek nem állítható az öv hossza?
Nekem alul-elől van egy pöcök, ami megszorítja az övet, s nagyon hosszúra ki tudom engedni.
Bele tudnék kötni egy óriás görögdinnyét is.

Clárika
Kép
clárika

[quote="csillagfeny1976"][ írta:csillagfeny1976b]barbcsi-Gergő sem igen akar aludni...3szor szokot...most 3 napja napi 1szer alszik másfelet...tiszta "dinka" egész délután-aludni nuku...eszméletlen...de éjszaka alszik (igaz tegnap úgy kellett keltsem negyed 9kor enni...fél 12-ig fent volt :(

kommentek-szívesen :D

feszítéshez...ő még sír is...szerintem fáj neki ahogy kinyújtom a kezét öltözéshez és szétteszem a lábát a pelenkázáshoz...remélem nincs gond...

Tibi be sem jön megnézni a lakásokat-erről ennyit

Bence csak 2x 1,5-2 órát szokott. Este 7-kor fürdés, aztán még picit játszunk, és legkésőbb 9-re alszik is szopi után. De mióta 1x alszik 1,5 órát, sokkal nehezebben viseli a délutánt, ehhez ő még kicsi, hogy 6 órát vagy többet egyben ébren legyen, nem is bírja. :( :( Nyűgös, nehéz lefoglalni, az idő meg lassan telik estig. :( Pedig fürdést is előrehoztuk fél 7-re, de így hajnalban kel, borul a jól megszokott napunk. Elaltatni lehetetlen délután, bárhogy próbálkozom. :cry: Mondjuk tegnap nagy nehezen összejött, de csak 1 órára... Remélem megoldódik a helyzet!

Bence nem sír, csak feszíti a kezét, ellenkezik rendesen, már most akaratos. :D Remélem semmi gond nem lesz Gergővel!!!

Kép

Kép
barbcsi

én is remélem!!!!!!!!!!!!
örökmozgó-de korlátozva :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="clárika"] írta:clárika
[quote="barbcsi"]
írta:
barbcsi Csak ha felöltöztetem, akkor nem fér már be a hordozóba, nem tudom bekötni. Ahhoz meg hideg van, hogy ne adjak rá kabátot. :?

Nektek nem állítható az öv hossza?
Nekem alul-elől van egy pöcök, ami megszorítja az övet, s nagyon hosszúra ki tudom engedni.
Bele tudnék kötni egy óriás görögdinnyét is.

De állítható! Csak az a gond, hogy már ott elakadok, hogy beletenni a hordozóba nem tudom, mert nem elég széles ahhoz, hogy jól felöltöztetve (kabátban vagy overálban) beleférjen. :( :?

Kép

Kép
barbcsi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?