Új privát üzeneted érkezett!

Igen Évi kertváros...
megkaptam a választ:
Cseréljük el a lakást-költözzön át az albérlőm-mi meg majd megcsináltatjuk a házat...kérdeztem miből...felelet:
leszigeteljük majd az adó visszatérítésből...húúúúúúúúúúúúúha...kemény 80e forint...szarra nem elég.Elegem van Tibiből és a pozitív dolgaiból.Negatív vagyok le....itt nem csak a szigeteléssel vannak bajok...nem látja?tényleg vak?begojózok...ez sem érdekli...csak a makacssága a ház miatt.Mondtam neki maradjon itt-már megszoktam hogy a 2 nagynak hétvégi apukája van...Gergőnek is az lesz...ennyi...kész...nem foglalkozok Tibivel és a házzal.Mihelyt lehet elhúzok innen a ....
Kész vagyok teljesen...hihetetlen!!! nem bírom már idegekkel...és én kis naív azt hittem örülni fog ő is!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

befejeztem mára lányok!ennyi voltam,nem nyavajgok...majd ha megoldódtak a nyűgjeim-jelentkezek...

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Évi: hát igen, ami új az hajt-puffaszt-fog, de valamit tuti csinál :) enyém manó meg nem hajlandó aludni, fent van 9:10 óta... hát ez van... pedig kaján most bealudt, majd hiszti, majd ki, székbe, majd kaka, majd most be ágyba háton, majd hason, ott most hiszti... hát akkor jön ki játszani :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

CSillag ne tűnj el, nyugodtan panaszkodd ki magad! Segíteni sajnos nem tudok, de meghallgatunk!!
Szigetelés nálunk is téma, most újítottunk belül, de kívülre már nem maradt pénz. 4-5ezer ft/ nm attól függ, hogy 5-10 cm-es a szigetelőanyag. nekünk 280 nm felületünk van, szal ja :S:S Igen drága.
És fűtés: nem érné meg áttérni gázra?? Azért kérdem, mert van nekünk is vegyestüzelésű kazánunk, de nem érné meg szenet+fát venni. Villany meg annyi amennyit használunk, mi sajnos sokat, tévé megy háttérzajnak, számítógép szinte egész nap, villanytűzhelyem van...

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

CSillag: ragaszkodik a házhoz....

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

én meg "tönkre megyek idegileg"

gázra váltani?nincs bent az udvarba...minimum 600e mire mindent megcsináltatunk...
szigetelés 10mm-es...és a felület kívül minimum 200-250nm
a padlást még bele sem vettem ami végig fut a házon....
sok.....
villany?itt van egy alap(ha használom ha nem) ami 8000,-ft...azon felül 530kw/h elmegy havonta :shock:
de hova??????????
ennyi??????????
most 19000 a villany...és elszámolásnál a gatyánk rámegy!!!

még a szippantós sem volt június óta?tudod milyen szag van ha leengedem a kád vizet?ki kell hordanom az udvarra...kiönteni...soroljam?

ragaszkodik-maradjon!!!engem már ő sem érdekel!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

ennyi-tényleg befejeztem lányok-ne haragudjatok!!!
csak ez nekem sok... :cry: :cry: :cry:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Hello!

Huhh mire végigolvastam......

Örülök, hogy a tali ismét jól sikerült (és miért is lenne ez másképp?) képek nagyon szuperek, gyerkőcök imádnivalóak. Réka a kis huncut :D

Daninak gyógypuszika és szerintem érdemes megmutatni dokinak.

Csillag neked van egy panel lakásod ami most ki van adva? És ezt cserélnéd el nagyobbra? Jól értem? S Tibi nem akar menni, mert ragaszkodik a házhoz.....Szerintem mindenképpen cseréld el, persze nézdd meg a szomszédokat, ahogy Tündi javasolta. Tibi meg vagy megy veled vagy nem. S ha nem akkor az az ő baja. Nem lehet rá számítani sajnos. Kívánom neked a legjobbakat és azt, hogy mielőbb rendeződjék az életed!

Nnaaa akkor nem tudom még mit akartam, de lassan mennem kell. El kell vigyem Bencét a drnénihez, mert kiütések jöttek ki az arcán meg a kézfején, de nagyon furfangos, mert mikor kijelentem, hogy naakkormostmegyünkésmegmutatjuk........na akkor elmúlik. Úgyis le kell pecsételtessem a beutalót hátha holnap végre eljutunk Pestre a kardiológiára- Kéretik a kezeket csuriba tenni holnap, hogy minden rendben találtasson. Köszönöm.

P.S.: ha összejön akkor találkozom Csibuccal is :P

királylány

Csillag, ilyen szinten tök mind1 mivel fűtitek... az utcát... :?

Hogy ezt egy pasi ne fogja fel, az nekem is sok(k) :shock: :shock:

Kép
xtina75

[quote="xtina75"]C írta:xtina75sillag, ilyen szinten tök mind1 mivel fűtitek... az utcát... :?

Hogy ezt egy pasi ne fogja fel, az nekem is sok(k) :shock: :shock:

tudod az a poén,hogy ő reálisan lát mindent,mindenhez pozitívan áll...sóher...és vak!
mindegy...aranyosak vagytok-köszike...
igen Dia...így ahogy mondod

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Dia-én kezem csuriban lesz :wink:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Én is kérek drukkot mára: szerelőhöz kell vinni az ótót, és félek hogy fél milla... de ha megússzuk a nagy bajt, csak pár 10ezer... arról már nem is merek álmodni, hogy csak azért kotyog, mert meg kell húzni a csavarokat... (imádkozós szmájli)

Kép
xtina75

Megy a drukk akinek kell! ;)

Tina
Mire gyanakodsz? (autó)

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

CSillag ez így tényleg durva.

Drukk megy akinek kell.

Enyém gyerek sokat alszik, keveset eszik :roll: legalább már nem nyűgi, de nagyon betegség előjele van :?

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

na aluszik... pedig jó idő van sétálni kéne :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

clárika,

Kotyog valami elől.
1. a férjem azzal ijesztget, hogy féltengelycsere
2. típushibaként (Kia) szoktak emlegetni valami távtartót, aminek a cseréje garis, csak nem tudni hány km-ig (harmincvalahányezer km van benne)
3. lehet, hogy csak meg kell húzni a csavarokat, ezt-azt, de ez túl szép lenne

Kép
xtina75

Szamoca: lehet időtől is nem? hogy aluszik...csak nem lesz beteg!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Tina: csak nem lesz annyi!!!! :oops: ( bár autókhoz nem értek)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Tina, nálunk is kotyogott a motorházban valami, kiderült, hogy a katalizátor, és cserélni kell. Ha minden jól megy, és sikerül használtan eredetit venni, akkor pár 10ezer forintból megússzuk, ha nem, akkor akár a 100-at is elérheti :( :?
Csillag, sajnálom, hogy Tibi így reagál a dolgokra. :cry: De majd csak jóra fordulnak a dolgok :wink:
Nem tudom, mit csináljak, Dani szeme már nem piros, hanem inkább lilás, mint aki nem aludt eleget. Ez mondjuk tény. Eddig 2X fél óra, a 2-3 órához képest. Viszont úgy veszi a levegőt, mint Dart Vader :?

Kép
santacsilla

A néni tud valamit :

"Szexmentes életének köszönheti a 103 éves kort
www.borsonline.hu
Gladys Gough állítja: azért érte meg a százhárom éves kort, mert sohasem szexelt és semmilyen káros szenvedélye nem volt. A brit asszonynak nem is hiányoztak a földi örömök."

:lol:

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Csillag: esetleg dokit felhívni és megkérdezni? de csak nincs nagy baj! :shock:

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok,

bocsi az onzos kezdesert, de szeretnem gyorsan elujsagolni, ki
kibujt az elso fogacskaja Botinak! :lol: en olyan boldog vagyok :lol: :lol: tudom, ez "csak" egy fog, de hat a kisfiam elso foga. :lol: :lol:
Na,befejeztem az ujjongast, mielott azt hiszitek megbuggyantam. :wink:

Csillag, nagyon sajnalom ezt a lakas temat. Nem ertem hogy parod miert nem latja be hogy nem jo ott nektek. :( :( muszaj meggyoznod vagy lepned. Sok sikert kivanok! Mi szurkolunk.

Nagyon jok a tegnapi talis kepek. :lol: :lol:

Csilla, szerintem is mutasd meg dokinak Dani szemet, az a tuti. Gratulalok a hazassagi evfordulohoz. :lol:

Woody, nektek is gratulalok. :lol: tenyleg milyen kicsi a vilag. :lol:

Babakeksz, mi 2 eve... :wink:

Cicc, en neztem azt az oblot, anno, amikor feltetted, nekem tetszik, de ott van valami jatszohaz szeruseg is? Multkor azt beszeltuk, hogy ures termet kiberelni nem a legjobb otlet...

Ircsi, az igen! :lol: :lol: varjuk a videot

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Klári
nklari80

Dia: "e nagyon furfangos, mert mikor kijelentem, hogy naakkormostmegyünkésmegmutatjuk........na akkor elmúlik. " ---> gonosz kiütések :) :twisted:

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Nekem is volt kotyogás, vár én azt hittem lökhárító, aztán végül csak egy izé "kutyacsont"-nak nevezte a szerelő.
Mivel cserélte, cserélte mindkettőt, így fizettem munkadíjjal együtt 10.000-et.
Reméljük nem nagy kaliberű az a kotyogás!!!!!

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Nklari! Gratulálok a fogacskához. Én mindegyiktől extázisba esek. :lol:

Csilla! Én megmutatnám dokinak a helyedben. Remélem semmi komoly.

Csillag! Én is lépnék, ha kell apjuk nélkül is. Iszonyú sokat fizettek, muszáj váltani. Egyébként jelenleg akkor nem Pécsett laktok?

Én gyerekem megdöntötte a legrövidebb alvás rekordot. Gyakorlatilag kétszer 10 percet aludt. Iszonyúúúan fáradt, és mégsem alszik...

Nagyfiam elhagyta a töri könyvét (7.-ik osztályos) Most szerezzek neki újat. de év közepén honnan a faxomból??? Kikészülök....
Vendég

És Diáéknak szurkolunk!
Vendég

[quote="babakeksz"]
írta:
babakekszNagyfiam elhagyta a töri könyvét (7.-ik osztályos) Most szerezzek neki újat. de év közepén honnan a faxomból??? Kikészülök....

Nyolcadikostol? Esetleg konyvtarbol, atmenetileg.... :roll: hatha meglesz :roll:

Klári
nklari80

BAba: igen, talán suli könyvtárában van és tudtok kölcsönözni.... az igen, nem sokat aludt!

Nálam gyerek 1 óra óta húzza! és már 3 múlt... na akkor egész estig majd nem alszik :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Beállítottam a magyar billentyűzetet. :) eddig se voltam villám a gépeléssel, 2 ujjal nehéz :oops: na de most... szóval bocsi ha már nem aktuális a hozzászólásom... :lol: :lol:

Klári
nklari80

Mászik!!!!! :D
És ugyan múltkor írtam, hogy felállt, de ma már többször is csinálta!!!!!! :D

Clárika
Kép
clárika

Clárika nagyon ügyes :)

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Klári:"tudom, ez "csak" egy fog, de hat a kisfiam elso foga" ---> ez igenis NAGY dolog!!!

Clárika: "Mászik!!!!! És ugyan múltkor írtam, hogy felállt, de ma már többször is csinálta!!!!!! " ---> mit is mondhatnék :) gratula!!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok,

Megjöttünk a szervízből, 0 azaz nulla forint volt!!! Garanciában kicserélték a menetstabilzátor tartó-pálcáit! Tökre örülök! 8) 8) 8) 8) 8)

Kép
xtina75

Clárika
Kép

Kép
gtunde75

és Tina szintén
Kép

Kép
gtunde75

[quote="clárika"]M írta:clárikaászik!!!!! :D

Tök jóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: 8) :lol: 8) 8) :lol:

Kép
xtina75

Babakeksz
Én most még csak olyan "kocsicipőt" adok Chloera. Rendes cipőt akkor fog kapni, ha már utcán is sétálunk.

Csilla
Nem volt náthás?
Nekünk akkor volt hasonló, amikor a könnytömlő gyulladt be... érdemes lenne szemészeten megmutatni, ha nem múlik...
Boldog évfordulót! :lol: :lol: :lol: :lol:

Csillag
Drukkolok a lakáshoz!
Gergő :lol:

Szép a pécsi csipet-csapat :lol: :lol: :lol: :lol:
Rékus élelmes csajszi :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Limo
Jobbulást a gépednek!

Mares
Kóstold meg... :wink:
Én mindig megkóstolom a babakajákat és csak a szerintem, finomakat adom a gyereknek :oops: :lol: :wink:

Dia
Drukkolok! :wink:

Klári
Gratulálok Botinak a fogacskához!

Babakeksz
Könyvesbolt? (a debreceni nagy Alexandrában láttam tankönyveket :wink: )

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="clárika"]M írta:clárikaászik!!!!! :D

Nagyon ügyes Rékus! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Klari, gratula a fogacskához :lol: Már én is örülnék egynek :wink: :lol:
Clárika, Réka nagyon ügyes, majd kérünk videót is :wink: :lol:
Tina, de jó dolog is a garancia :wink:
Cicc, én már voltam párszor a Kopaszi-gáton, gondolkodtam is rajta, de nem rémlik olyan hely, ahova ennyi ember elférne. Illetve el lehet férni, vannak üres épületek. Azon kívül asszem van 2 játszótér, ami mindig tömve van :( Illetve egyről biztosan tudok, a második csak tipp. Mert hát elég népszerű hely, gyerekbarát, szép környezet. Meg van egy étterem. Nagyon hangulatos kis hely, de ha ezt választjuk, akkor mindenképp foglalni kell, mert egyeduralmuk van. :( Café Ponyvaregény a neve. Csak ajánlani tudom amúgy :wink: De játszóházra nem emlékszem :(

Kép
santacsilla

Sziasztok!

Férjem dolgozik, így nem lesz ma ünneplés. :? Majd a hétvégén, elmegyünk vacsizni. :wink:

Lilitől is kaptunk ajándékot, kibújt a második foga is! :lol: :lol: :lol: A másik mellett van. Nem is vettem észre reggel, csak délután. Éjjel ismét felsírt egyszer, de nem gondoltam volna, hogy a másik fog miatt.

Csillag, drukkolok a lakáshoz!
Remélem, Tibi belemegy és veletek lesz!

Klári, Gratulálok a fogacskához!

Dia, Drukkolok nagyon Bencének!

Clárika, nagyon ügyes Réka! Videot majd kérünk!

Csilla, Danival voltatok orvosnál?

Cicc, megfertőztél engem is ezzel a mászó Micimackóval. Vettem neki egyet, majd jó lesz ha mászik a drágám. Nővérem gyerekeinek is vettem ajándékot, nem rossz ez az akció.

Tegnap végre megcsináltam a vízumkérelmet is (számítógépes). Én azonnal megkaptam, Lilinél először azt írta a rendszer, hogy feldolgozás alatt. Na ekkor kezdtem ideges lenni, hogy ne legyen semmi gond. De szerencsére 5 perc múlva már nála is azt írta, hogy elfogadva a kiutazás. Viszont bonyolódik a helyzet, mert ugye férjem nem tud velünk utazni és én anyukámmal megyek, ezért férjemtől kell majd egy hivatalos engedély, hogy kivihetem a gyereket Amerikába. Még jó, hogy időben derült ez ki, így még kapunk 2 hét múlva időpontot a konzulhoz….

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Woody
Hivatalok, bürokrácia :cry:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Woody, végül nem voltunk, mert elmúlt, megvárom a holnapot, aztán ha látok valamit, felhívom a dokit. Nem akarnám bevinni a sok beteg gyerek közé, viszont ma fixen nem tudott volna eljönni. :( Bízom benne, hogy csak belement valami a szemébe, vagy mindkettőt megdörzsölte :? :roll:

Kép
santacsilla

Woody, én új lakcímkártyát csináltattam Daninak, és még oda is kértek férjemtől aláírást, hogy át lehessen írni. Megkérdeztem, mi lenne, ha egyedülálló lennék, válasz: a bíróságtól kellene egy végzés :shock:

Kép
santacsilla

Csilla, megértem, hogy nem akartad Danit betegek közé vinni.
Elég durva ilyenkor ott a helyzet...
Remélem holnapra minden ok lesz!

Én erre nem is gondoltam, hogy gond lehet. Régen ilyen nem volt, de most ott van a követség oldalán, hogy a gyermekelhelyezési perek miatt kell ez. És jobb ha hitelesítve van, különben nem ér az egész semmit, hiszen bárkivel alá tudom íratni, mintha ő lenne az apa. (ja és persze ezt nem ingyen csinálják :twisted: )
De rendesek voltak a konzulátuson a telefonban, mert elmagyarázták, hogy mit kell beleírni és hogy ez tényleg nagyon fontos.

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Angyalkám:
Kép

Kép

Videó a felállásról:
https://picasaweb.google.com/clarika2/2 ... 6638922530

https://picasaweb.google.com/clarika2/2 ... 6005522210

Csinálok majd a mászásról is.

Clárika
Kép
clárika

Jó reggelt!

Clárika
Rékus tündérbogyóca :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Dórát mi is szeretjük :wink: (kár, hogy a magyarok teljesen szinkronizálták... eredetileg nagyon jó nyelvoktató..)

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jó reggelt :)

Ircsi
Nővérem kislánya még nincs 1,5 éves, de megtanult már belőle 5ig számolni angolul.
Magyarul 12ig tud :)
Azért így is ragad rá belőle :)

Clárika
Kép
clárika

Sziasztok!
Dóra? Mi az? Én nagyobb gyerekeimnek Magic English van , jópofa az is.

Clárika! nagyon ügyi lány!!!

Évi!
Album: Ircsi javaslatára picasa lesz, már feltelepítettem, csak a vebalbumos regisztrációt vmiért visszadobja, párom megígérte, h megcsináljuk este. :) Lassú munkához idő kell :lol: :lol: :oops:

Okmányok: az addig OK, h pl az útlevélhez kell mindkét szülő, de úgy, h ott kell lenni, de utána , amikor kész az okmány már nincs semmi ellenőrzés. Amikor anyám vitte a fiamat ki a nővéremékhez Fr. o ba, direkt írtunk szülői nyilatkozatot, h mi engedtük h vigye, :arrow: sehol nem kérték, még csak rá sem kérdeztek, h ki neki ez a kisgyerek, stb. ezzel az erővel a szomszéd néni is vihette volna, ha hozzáfér az útlevélhez! De amikor csak én mentem külföldre a két naggyal, akkor sem izgatott senkit, ott már nem kérnek apai engedélyt!
persze normális esetben nem hiányzik, h agyon ellenőrizgessenek, de ez meg max egy kicsit nehezít, ha a gyereket "ki akarja lopni" vki, de nem gátolja meg!

Claire
claire

Csillag! Sógornőd hányingere?
akartam már írni: végső ments vár a kóla, orvosi, védőnői javaslatra én is azt nyomtam, mondjuk a fogamnak nem használt.
de tényleg jó a gyömbér is, pl canada dry. Ha sok a sava, és az jön vissza, arra nyerő a pattogatott kukorica. Hányingerre nekem még jégkocka szopogatást és nyelést ajánlott a doki, de télen-tavasszal az nem vonzott.
Mi újság lakás vonalon? Egyébként a házat most úgysem lenne érdemes eladni, de ennyiért fűteni, az tényleg botrány! mekkora ház?

Claire
claire

Clárika: jaj, ittenem, Réka baba :) hát ééééhes ez a gyerek? :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?