Új privát üzeneted érkezett!

Csillag,de miért,mit fog reagálni..?
(a pénz miatt? Ott kéne bérleti díjat fizetni? - de itt meg csillagászati fát,villanyt fizettek!) Ne hagyd elveszni a lehetőséget.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

[quote="csillagfeny1976"][ írta:csillagfeny1976b]Csilla-nem kapott huzatot a kis szeme?

Nem hiszem... :(

Kép
santacsilla

Jó reggelt!

Hű Chloe nagyon ügyes. Lassan szaladni fog. :lol:

Csillag! Látod, mikor nem várod, özönlik feléd a sok jó. :wink:

Csilla! Lilinek már volt ilyen, szemcseppet kapott rá. Akkor náthás is volt. Brulamycint vagy mit adtak rá, másnap már nyoma sem volt a dagadt piros szemeknek. Én huzatra gyanakodtam...

Mi éjjel megint kukorékoltunk. Lili felsírt a foga miatt, olyan 11 felé, és játszottunk fél 1-ig. Mosott kaka vagyok... Hívogatom a tüdőgondozót, ott adják be Lilinek a BCG emlékeztetőt. De fogom sajnálni istenem...

Következő oltás mikor van?

Körkérdés: Hol vegyek Lilinek kis cipőt? Amit kaptunk már kicsi, és szeretném neki beszerezni tavaszra. És egyáltalán mekkora lábméretű az én babám? Vagy vegyek akkorát amiben kezdi majd a lépegetést? Olyan tudatlan vagyok. Help! :lol:
Vendég

igyekszem Évi...most ébredt fel...jaaaaaaaaaj...fejjel a falnak-lesz ami lesz!!!pfff...azért hagyom had igya meg a kávéját :) :(
szoríííííííííííííííííííííííts!!!!! :cry:

ideg vagyok...nyugszi van.szúúú-szááááááááááá

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag nyugiiii :wink: :wink: :wink: :wink:
A gyerekek érdekét nézd.

Babakeksz,köv.oltás asszem 15 hó,ha egyebet nem kértél.

Lábméret:

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Jó reggelt!

Mares köszi a vendéglátást, na meg a fincsa tortát! ;)

Cicc, szerintem kérdezd meg, hogy milyen lehetőséggel; kinti, benti, vendéglátás alatt milyen alternatívák vannak, milyen árral, stb.... ki kell vesézni a lehetőségeket árakkal. Persze mondd, hogy egyenlőre csak érdeklődsz, mert a megfelelő helyet keressük, több helyről kérünk ajánlatot.)
Vagy add meg az elérhetőséget Szilvinek, majd ő elintézi :D

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

[quote="evilany"]C írta:evilanysillag nyugiiii :wink: :wink: :wink: :wink:
A gyerekek érdekét nézd.

Babakeksz,köv.oltás asszem 15 hó,ha egyebet nem kértél.

Lábméret:

Kép

Köszönöm! Ezt le is mentem valahová, hogy meglegyen.
Vendég

Tünde, sajnálom Zoét :(, hát igen, nagyon tudnak sírni, ha fáj nekik valami, de az anyai ölelés feledtet, meg az idő :wink: :lol:
Dia, megnéztem a tükrös videót, hát nagyon ééééédes :lol: :lol: :lol: És igen, zsinórok, kábelek, telefonok, távkapcsolók, gurulós szék
:shock: , billentyűzet, stb... Rács a gyerekszobára :shock: :? :( Szegény gyerek :( És nagyon édesek a fiúk :lol:
Ircsi, Chloe nagyon édes, és mérges :lol: :lol: Nagyon ügyes kislány, nemsokára szaladhatsz majd utána :lol:
Csillag, sajnálom a barátnődet :( Manapság ez így megy már :? :( Új lakás, hajrá hajrá :lol: :lol:
Szamóca, Máténak gratula :lol:
Clárika, Réka nagyon cukker :lol: És az a hajzat, hát hihetetlen
Szilvi, Tiva is nagyon helyes, sármos pasi lesz belőle :wink:
Évi, sajnálom Apudat :cry: Tomika és a cica :lol: :lol:
Babakeksz, én itthonra már tutyit adok a lábára, de Dani már áll. Ha már lépeget, szerintem akkor fogom lecserélni szandálra. :wink: Lehet, meglátogatom délután a dokit.
Dani már második estére takarózik ki, hálózsákba alszik, de akkor is. :? Annyira édes, egyre jobban tudja, hogy ha áll, akkor ha nem kapaszkodik, esni fog, egyre jobban tudja már az eséseit is irányítani. :) Férjemmel ma ünnepeljük a 3. házassági évfordulónkat :oops: Tudom, többetekhez képest kezdők vagyunk, dehát azért ezt is ünnepelni kell.

Kép
santacsilla

Férjemmel ma ünnepeljük a 3. házassági évfordulónkat Embarassed Tudom, többetekhez képest kezdők vagyunk, dehát azért ezt is ünnepelni kell.

Hozzánk képest nem vagytok kezdők. :lol: Másfél éve vagyunk együtt...Igen, igen, hamar jött Lili...
Gratulálok Nektek! Idén talán én is menyasszony leszek. (Anyukám megsúgta) :wink:
Vendég

elmondtam neki...reakció rá fél óra múlva:
-és akkor meg akarod nézni,vagy mi?

na ennyi........
áááááááááááááááááááááááá
kitépem a hajamat!!!
naná,hogy meg akarom nézni mind a 2 lakást!!!

mondtam egyedül megyek :(

gyerek még alszik

Házassági évfordulóhoz GRATULÁLOK!!!! :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

......én meg lehet tényleg egyedülálló

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="csillagfeny1976"]. írta:csillagfeny1976.....én meg lehet tényleg egyedülálló

Azt hittem jóra fordultak a dolgok. Sajnálom...
Vendég

Sziasztok!

Gyors pár kép, mert éppen most a net-nek jó kedve van :)

Kép --> csók

Kép --> Réka megbabonázza Bercit

Kép ---> rágódnak

Kép ---> energiaforrás

Kép --> Töjpém már akkora majdnem mint a többiek

Kép --> barátkoztak

Kép --> anyán lógtak

Kép --> mindenki aludt, csak Zoé nem, mert ő akkor ébredt fel :)

Kép --> Réka szemmel tarja Tomit :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Csillag,ez számomra nem feltétlen jelenti h.őt nem érdekli...vagy nem nézné meg...? bár én nem ismerem...

evilany

Ja ja Réka szemmel tartja :arrow: lábánál a cica,azt már Tomitól szedte el és passzolta Zoénak,most a nyuszira fájt a foga :lol: :lol: :lol: meg is szerezte :) mondtam neki héé nem vagy még a felesége hogy kiforgathasd minden vagyonából :lol: :lol:

evilany

Sziasztok!

Csillag, még nem is írtam…..
Nagyon ügyes Gergő. Látod kicsit kivárt és utána mutatta meg, hogy milyen szuper dolgokat is tud.
Sajnálom a barátnődet…

Ircsi, Katus látom ismét próbálkozik valami új dologgal.
Majd kérünk videot is?

Babakeksz, cipőt én a vaterán vettem neki, és nem használtat. (de nem gond ha használt ilyenkor még, nagyobb korban gond, amikor már elkezdenek járni)
Ja és amit most használ az 17-es és 8cm-t írnak belső talphosszra.
Szerintem még bőven kocsicipő kell neki.

Csilla, nekem akkor volt ilyen a szemem, amikor a nátha ráhúzódott és szemcseppet kaptam rá. Menjetek el orvoshoz szerintem.
És mi is ma ünnepeljük a 3. házassági évfordulót! :lol: :lol: :lol:
Kicsi a világ!

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Sziasztok

CSillag ezt én nem egészen értem. Vissza akarsz költözni és apa nem? És nem ugyanoda akarsz visszamenni, hanem elcserélni a lakást?? Bocsi sokszor csak felületesen olvasok, és elsiklok a részletek felett. :roll:

Ircsi, nagyon ügyi a lánykád :D Lassan tényleg szalad.

Mares, ugyanolyan játszószőnyegünk van :D Jók a képek.

Házassági évfordulóhoz gratula (nekünk még csak most lesz majd az első, de már lassan 8 éve együtt :D )

Évi, csokimiku :D én tegnap szedtem le a mikulásos matricákat az ablakról :oops: :oops:

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

[quote="kfmares"]
írta:
kfmares
Kép --> Töjpém már akkora majdnem mint a többiek

Kép --> Réka szemmel tarja Tomit :)

Első kép: Rékus az összes előtte lévő játékot Tomitól vette el, majd miután megrágta, továbbította Zoénak :lol: :lol: :lol:
Második kép: Itt már kiszemelte a nyuszit is :)

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Látom Évi beelőztél :)

Clárika
Kép
clárika

ja és cipő: én még kocsicipőt adok rá, puhatalpút. Keménytalpút majd akkor veszek neki, ha már elindul, önállóan lépeget. És majd akkorát, amekkora lába lesz akkor.
Én itthon nem adtam Kristófra cipőt, szőnyeg van, mezitláb vagyis zokniban volt/van, most is így tervezem, vagy szerintetek kéne bentre cipő? Ha járólap van vagy hideg a padló, az más tészta, akkor adnék rá.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Évi: nagyon aranyosak mind! :)

Gergő most ébredt, hason alszik ugye, és hogy kicsit emelgesse a fejét elé tettem a 2 cumiját és a GABI hintőport, mert az az Isten, és szinte "harcolt" hogy elérje... persze megunta, begorombult, és akkor anyának meg kellett fordítania :) de legalább csinálja!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Máté pár napja elkezdett cumizni :roll: eddig nem kellett neki, hiába próbáltam eleinte. A hordozójára volt akasztva az egyik játékra. Leszedte, és azóta cumizik. De azóta folyamatosan ott lóg a szájában. :?

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Mares,sms-t köszi,de most nem kell semmi épp :? :roll:

evilany

Kép

Így alszik most.... :)
Nem szokott így kidőlni :)

Clárika
Kép
clárika

szamóca-így így...
azt mondta apa-nagyobba visszamenne.most,hogy itt a lehetőség...vacilál,ragaszkodna a házhoz.
szinte minden napos téma hogy visszamennék...erre megkérdezi meg akarom -e nézni a csere lakást...én sem értek már semmit...egyszer ezt mondja...másszor azt :(
bonyolult a lelkem :? :?

még a lóvéra sem foghatja,hisz a csaj nem kér rá....

ááááááááááá...most elment tescoba

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag,nyugi,végülis nem utasította el...a ház neki "emlék" ott nőtt fel,ragaszkodna hozzá,de azért józan ésszel be kell lássa,ennyi villanyt,fát,stb.nem lehet bírni!!
A ház nem vész el..lekapcsoltok mindent...nyárra tökéletes lesz!!Jó hűs a kánikulában!

evilany

Évi
nem itt nőtt fel...és én nem csak most akarok visszamenni-én nem akarok már itt élni,lakni...nekem ez sok...a házat meg adják el ha tudják...nem rosszból de kétlem hogy 6-7 milkát kapnának érte...és akkor még nem csináltak a házon semmit...ami szintén 6 milla legalább...
hát ez az!józan ésszel...a semmiből nem lehet egy házat felújítani...kölcsön meg legalább 10-12 misi kellene...na neeeeeeeeeeeeee
azért már panelt kapok...ahol nem megy a gatyám a fűtésre...(oké,hogy a kp fűtés nem olcsó...de nem havi 78e forint)
na ezt jól leírtam...aki érti az érti :D :wink:
na mindegy...majd lesz valahogy...de a gyomrom csomóban :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

gyerekek édesek..Réka ahogy alszik :D megeszem...köszi a képeket csajok!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csúnya rossz anya!!!!

Kép
igen...jól látjátok :oops: :)

tegnap spagettit evett a drágám...csak úgy habzsolta :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Szamóca, én is csak azért adok rá a szobában tutyit, hogy ne csússzon a zokni. Így könnyebb neki :wink:

Kép
santacsilla

csillag, itta a piskótatallért eszi :D

Clárika
Kép
clárika

Talis képek nagyon jók :lol:
Csillag, én nem látom jól, mit eszik Gergő :oops:

Kép
santacsilla

így van Klárika :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

de csak egy darabot kapott :) :oops:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="santacsilla"]T írta:santacsillaalis képek nagyon jók :lol:
Csillag, én nem látom jól, mit eszik Gergő :oops:

[quote]c írta:sillag, itta a piskótatallért eszi

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

sziasztok!

[quote="clárika"][ írta:clárikaimg]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1298450154.3302.jpg[/img]

Így alszik most.... :)
Nem szokott így kidőlni :)

tündérbogyó!!! :D :D :D

enyém gyerek fél 7-kor kukorékolt ma... általában fél 8-ig alszik... most már 9-kor újra ágyba kéretőzött... a kajálás is csúszik ezáltal... hogy lehet így napirendet tartani??

Csillag sztem menni fog veletek, de a megvalósításban nem segít majd... ő így sztrájkol...

Kép
gtunde75

[quote="csillagfeny1976"]
írta:
csillagfeny1976
még a lóvéra sem foghatja,hisz a csaj nem kér rá....

vajon miért??? jól nézd meg a szomszédokat... már ha tudod!

Kép
gtunde75

Clárika: ha szépen +kérlek lefotóznád a hintátokat! (tudod, uram miatt :) ) Réka cukker :)

Csillag: én már nem értem párodat.... :oops:

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares -én sem :(

gyermek elvan :)
Kép Kép Kép Kép

Tünde-megnézem :) :P

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok!
Csak gyorsan benézek......tegnap ügyeskedni akartam és letöltöttem egy új vírusirtót....olyan jól megvédte a gépem, hogy ma letiltotta az egész rendszert....mostanra sikerült visszacsinálnom, most viszont zéró vírusvédelem....úgyhogy pár napig most nem leszek, remélem kibírjátok nélkülünk :wink: :D

Évi!....Lécci ha a tali körül változna valami dobj egy sms-t.

Csillag!......A pasikat ne is akard megérteni,....nézd meg a lakásokat, dönts....persze hallgasd meg Tibit is....de akkor már tényleg csak kifogásokat mondhat....aztán irány!!!!

A tali szuper volt, köszi a képeket és a vendéglátást!!!

Puszi DANI szemére!

NA lépek!
limo73

[quote="csillagfeny1976"]C írta:csillagfeny1976súnya rossz anya!!!!

Kép
igen...jól látjátok :oops: :)

tegnap spagettit evett a drágám...csak úgy habzsolta :)

Azt hittem, hogy rossz képet tettél be....
Hogy egy spagettit evőset akartál....

Clárika
Kép
clárika

Szerintetek sárgarépához szilva+körtés babakaja jó vagy dúúúrva? ( körtére azt mondták fájhat tőle a hasija... és ilyet még nem evett vagyis szilvát és körtét csak répát)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares,sztem fura...bár neki lehet ízlene..de a répától is fájhat a poci..igazából mind3tól amit felsoroltál!A szilva hajt de puffaszt,répa fogja a hasat,körte puffaszt.

Enyém gyerek kismajom,itt lóg rajtam és a cicát lesi :roll: :roll:

evilany

nem-arról nincs képünk :(...majd ma :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

na közben választottam, mert Töjpe éhes volt :) persze most nem alszik, pedig ilyenkor már régen szokott :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Csillag mikor nézed meg a lakásokat?

Limo,gép :( :( kibírjuk valahogy :wink: de csak a személyes találkozó kárpótol :)

Na Tomi bealudt a cicin :roll: :roll:

Claire,végülis nem csináltál g-n albumot?Olyan kiváncsi lennék a családodra!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2011.02.23 11:37-kor.

evilany

amikor a csajszinak jó...délután hívom vissza

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="csillagfeny1976"]a írta:csillagfeny1976mikor a csajszinak jó...délután hívom vissza

Kertváros?

evilany

LImo: azért nagyon fogsz hiányozni, és a Bercis képek is! :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Clárika
Kép
clárika

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?