Új privát üzeneted érkezett!

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

http://www.iboly.hu/faq_weaning.htm

Mikorra választja el magát végleg a kisgyermek?

A gyermekek szopási igénye nem múlik el az elsõ születésnappal. A száj továbbra is a legfõbb örömforrás.
Ha a kisbabára bízzuk a dolgot, valamikor másfél és négyéves kora között valószínûleg abbahagyja a szopizást. Természeti társadalmakban nem ritka az öt-hatéves szopó gyermek sem. Az immunrendszer négy-ötéves korra érik meg, s az anyatejet körülbelül hétéves korig tudja feldolgozni a szervezet.
Egyéves kor elõtt nem beszélünk természetes elválasztódásról; ha egy kisbaba az elsõ születésnapja elõtt elutasítja az anyamellet, azt szopási sztrájknak nevezzük.

Hmmm...asszem nálunk nem elválasztódás lesz, henem elválasztás!

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Clárika
Kép
clárika

Sziasztok!
Csillag! Na, ugyeeee!!! Mondtuk mi, h ő is fog :D Ne izgulj, ha most nem nyomja folyamatosan, van az a típus, aki bemutatja, azután ezzel ki is pipálta egy időre a dolgot :lol: tornáztasd, és hagyj teret, h mozogjon, minden OK lesz!

Clári! Annyira cuki Réka, meg kell, h mutassam este a nagyobb ikreimnek, múltkor is odavoltak! (Persze Eszterem irgy, irigy, h ilyen kicsi és ekkora haja van :) . Ádámnak meg csak fejlődjön a szép érzéke :lol: A nagyok már örgek hozzá :lol: :lol:

Évi! Ez a Tomi akkora huncut lesz!!! Szerintem simán elmenne vmi bébi reklámba a nagy szemeivel!

Szilvi! tiva olyan hűségesen néz :) !

Ircsi! Ennek a kislánynak asszem nem lesz gond az öntudatával, akarata az van neki rendesen :D . Persze jogos, olyan szép, okos fejjel könnyű létezni a világban :D !

Nem írta a táblázatba, mert nem tudom igazán, kicsit cseppfolyós még a nyár. De ha nem nagyon lehetetlen, akkor megszervezem és ott leszünk.

Helyszín: valóban sok játszóházhoz még kicsik, azért írta az állatkertit, mert úgy rémlik amikor ott voltunk egy zsúron, akkor a másik ikreim még elég kicsik voltak, és azért volt olyan nekik való rész!

Pest környéki tali! Monorra hajlamos vagyok kimenni, hja szívesen láttok miondjatok közelebbi paramétereket, és akkor meglátom.

Megyek, mert kint alszanak, meg kell őket nézni!
Claire
claire

Na csináltam vm terepet... remélem jó lesz, de majd anyukák-babák átrendezik :)

Évi: Tomika csúcs!!! :)

Woody: hipp-hipp- hurrá! Lassan, de biztosan megszokja majd :)

Klári: "Maszni meg nem maszik a torpem, de "barhova" eljut csuszva, kuszva, forogva, kinlodva."----> édes lehet a kis drága!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

[quote="woody"]
írta:
woodyclárika, Réka eszméletlen aranyos a nagy hajával.
És nagyon kis ügyes.
Na milyen a micimackó? Mászik utána?

Nem nem mászik utána, megfogja, s a szájához veszi :)
Meg mérgesen kiabál neki.

Clárika
Kép
clárika

Clárika:"Meg mérgesen kiabál neki."---> MAci gyere ide!!! Azt mondtam erre, ne arra!! :) ( bocsika, csak narrátort játszottam :) )

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

[quote="kfmares"]C írta:kfmareslárika:"Meg mérgesen kiabál neki."---> MAci gyere ide!!! Azt mondtam erre, ne arra!! :) ( bocsika, csak narrátort játszottam :) )

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Most elintéztél.... :)
A könnyeim is kifolytak... :D
Nem lehet tudni mii gondol közbe :D

Clárika
Kép
clárika

Hozzátápi: én csak lesek :shock: :shock:
Mi most ott tartunk, h kapnak reszelt almát napi 1x, most fogom a következő gyümit bevezeteni. Én 1 éves koráig direktbe nem építek le szopit, persze előbb-utóbb úgyis kiváltja a kaja, a reggeli-esti szokott legtovább megmaradni.

Clári! bőven jó az 1 éves kor után is, tápláló is, kettőtökön, babán-mamán múlik, h meddig jó. A legnagyobb fiamat amikor elválasztottam, hirtelen minden kajából 3xos mennyiséget kezdett enni. akkor már mindent evett, csak sokkal kevesebbet. Ebből azért lemértem, h tápláló aza tejcsi :D

claire
claire

Helyzetjelentés...Tomi délben felkelt,sírva...nyugi,szopi :arrow: :arrow: :arrow: alszik,békésen :roll:
Mindig ez van...(még ebben is hasonlítanak Gergővel)
na mindegy...majdcsak odaérünk..Réka hogy áll?

Claire,Monor? Mi van ott?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Azért 1 éves kor után, vagy ha mama besokallt , lehet "szeld erőszakkal" elválasztani :) . 4-5 éves kor nekem is durva lenne, de kb 2 éves korig pl az esti szertartás részeként nekem belefér, de ez ízlés kérdése is.
claire

Claire, én se megvonni fogom tőle, csak majd megcserélem a sorrendet.
Mert most előbb szopi, utána eszik mást.
Az ebédnél cserélem meg először, majd egy hónap múlva a tízórainál, majd megint egy hónap múlva az uzsinál.
Így igazából ha kéri, szopizik, ha nem nem.
(reggeli meg vacsi ugye tejcsi)

Clárika
Kép
clárika

Nekem azt mondta a védőnő,jut eszembe,hogy ha már egy egész adag kaját(bébiételt)megeszik egy étkezésre,akkor lehet kiváltani szopit.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Még mindig alcsizik Rékus.

Clárika
Kép
clárika

[quote="clárika"]M írta:clárikaég mindig alcsizik Rékus.

ha felkel,eszik?

Tomi főzelékezik ha felkel.És akkor utána mehetünk.

evilany

Az Aldiban 2 db body 900 ft,100% pamut,1 szines+1 mintás.

evilany

Cicc írta, h ott lehetne talizni, már hogy Monoron. Vagy félre értettem vmit?
Ja, Évi, nemtom, h miklor lesz a központi babanetes tali, de talán fel lehetne hajtani itt vmi moderatort vagy ilyesmit, hátha tudják már, nyilván azt is időben kell lefoglalni, stb.
Ott biztos nagy a tömeg, annak csak az lenne az előnye, h nem kell megszervezni, helyet keresni, stb.

claire
claire

Csináltam egy csomó majonézes céklát, de már a felét megettem :shock: elteszem, mert nem marad a családnak :oops: .

Ezt a Joni olyan cuki, felébred a babakocsiban, nem nyüglődik, nem sír, nézeget, és amikor végre megjelenek, h kivegyem, akkor sem nyafog, hanem szélesen, hálásan mosolyog!! :D
claire

[quote="evilany"]N írta:evilanyekem azt mondta a védőnő,jut eszembe,hogy ha már egy egész adag kaját(bébiételt)megeszik egy étkezésre,akkor lehet kiváltani szopit.

Egész adag.... elég eltérő.
Kinek mekkora a gyomra. :?

Clárika
Kép
clárika

Sziasztok!

Ircsi, Évi oké, de nálatok van macskusz. Meg emeletes házba vagy családi házba érthető, de 62m2-re azért, hogy a gyerek ne jöjjön ki a szobájából..... :shock: :roll:

Csillag sajnálom a barátnődet :(

Most egyek majd jelentkezem....

királylány

Tina
Majd ha már te is hozod a sok-sok babaképet :lol: :wink:

Évi
Apukád :cry:
Tomi meg a macsek nagy barátok lesznek :lol: :lol: :lol: :lol:

Woody
Lili is szereti akkor az üveges bébiételt :lol:

Claire
Gyerek akaratos... volt kitől örökölnie :oops: :wink:
Mosólygós Joni :lol: :lol: :lol:

Clárika
Videot kérünk a mérges Rékusról :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Itthon,szupi volt minden,Mares nagyon köszönjük a vendéglátást!!
Örülök h. a férjjel is találkoztunk,nem is olyan szigorú :lol: :lol: :lol:

evilany

Sziasztok tali kapcsán mire jutottatok sajna nincs időm sokat lenni mostanában .Én utólagos engedelmetekkel megkérdeztem 1 helyet az öböl tudjátok amelyik linket bemásoltam és ezt a választ kaptam .

Kedves Molnár Krisztina!

Köszönjük az érdeklődését az Öböl iránt és természetesen örömmel látnánk Önöket!

Szeretném megkérdezni, hogy mi lenne az elképzelése, ötlete a Baba-Mama találkozó kapcsán?

Hol szeretnék megtartani a parkon belül? Épületre gondoltak vagy szabadtérre?

Kapcsolódna hozzá vendéglátás is? Mettől-meddig tartana?

Amennyiben lehetséges kérem küldje el a részemre a telefonos elérhetőségét, hogy az esetleges kérdéseimet feltehessem Önnek és a rendezvénnyel kapcsolatos részleteket átbeszélhessük.

Amennyiben bármilyen kérdése merülne fel, vagy további információra van szüksége, készséggel állok a rendelkezésére a lenti elérhetőségek bármelyikén.

Megköszönve a türelmét maradok,

Köszönettel és üdvözlettel:

Sziládi Balázs

Csajok válaszoljak ?? vagy nem várom a válaszotokat mert feleslegesen nem érdeklődőm !!!!

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

Sztem igen, egy ajánlat még nem kötelezettség!

Ircsi! Nekem is csupa nyüzsi, akaratos, nagy szájú gyerekem van :oops: ilyen nyugis, csöndes, lassú, lagymatag anya mellett nem is értem :lol: :lol:

Clári! Gondolta, h nem fogod éheztetni :D

Évi! És a védő néninél mi az egy adag? Nekem fogalmam sincs :oops:
claire

Sziasztok

Most nézem, hogy elszállt amit reggel írtam.

Cicc, egy kérdést megér sztem, utána még mindig lehet variálni.
k
Bébikaja adag: nálam egy bébiételes üvegnyi egy adag. 150-200 g körül.

Évi, cicás képek nagyon jók.

mászós maci: Máténak bejön, és bár nem megy utána, de ha elkapja, akkor ő is tömi a szájába. Amúgy nagyokat mosolyog neki. "hello baba" :D :D

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

nem tom már mit írtam reggel.. na majd jövök még, ha alszik a banda :?

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

1 üvegnyire mondta h.kb egy adag,meg a babaszakácskönyvben is azt olvastam(lehet a védőnő is azt olvasta :lol: :lol: ) hogy azért ilyen kiszerelésűek mert átlagosan kb egy adagnyi.

Claire,neked az első két gyerkőc sima szülés volt és a két ikerpár(huhh,leírni se semmi :) ) császár?

evilany

OK, én is kb ennyire tippeltem, de az gyerekenként elég változó, h mikor eszik meg! No, majd kiderül!
Évi! nem egészen. Első: "sima", pontosabban 2x indított és vákuummal befejezett :( . A második: ideális sima, minden felhajtás nélkül. Harmadik, tehát a nagyobb ikrek: spontán indult, oxitocin rásegítéssel normál úton fejeződött is be (így 24 perc van a két gyerek között :shock: . Negyedik, tehát a kicsi ikrek: spontán indult, császárral fejeződött be. Ebből már egy könyv is összejöhetne, de legalább egy összehasonlító elemzés :lol: :lol: .
Miért kérdezed?

szamóca! Az mikor szokott lenni? Nálunk a kicsik még elég későn alszanak el úgy ihazán hosszú, éjszakai alvásra, a nagyobbak meg már abban a korban vannak, h húzzák este az időt...

claire
claire

sziasztok!

tali szuper volt! köszönjük a vendéglátást! :D :D :D

Kép
gtunde75

csajok ha úgy gondoljátok megkérdezhetem de akkor valaki írja le nekem mi hogy merre tehát konkrétumokat.

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

Claire, Máté 7 körül már alszik, van hogy előbb. Kristóf olyan 7-8 között szokott, de ma nagyot aludt délután, úgyhogy még ébren van.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

talis képeket majd tegyetek :D

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

hu
szilvi35

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Teganp Chloe többször feltérdelt, és húzza fel magát állásba.

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jó reggelet!
Nem mondom, jó mozgékony kkislány! 4kézláb is mászik?

Claire
claire

Claire
Mászik ezerrel... és négykézlábból térdel fel... és onnan kapaszkodik felfelé... :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jó reggelt csajok!

Cicc-szerintem is meg lehet kérdezni,persze ahhoz kellene néhány pontos adat...csajok?

Gyerekem tegnap egész nap jó fiú volt... :shock:
Aztán fél nyolcas evésénél bealudt....és 11kor kakukkolt...éjfélkor apa megetette és csak így aludt nagy nehezen vissza.
Hozzáteszem 2 rövidet 1 hosszút szokott aludni napközben...ehelyett volt 3 rövid (3xfél óra)

Taliról képeket...én is,én is :D :oops:

Köszi barátosném nevében is!!csórikám...ááááá...iszonyat ez az egész eljárás az emberekkel szemben...abszolute nem korrekt...de igen elco nem a korrektségről híres :(

Kíváncsi leszek mikor kel a gyermek...

ui:
Albérlőm ezerrel keresi a bérbe adandó 2 szobás lakásokat...tegnap megkérdezte meddig tudok még várni :)
Aranyos...olyan jó ember...de tényleg.
Pécsiek!
Ha valaki tud kertiben kiadó 2 szobás lakást szóljon nekem...légyszike :oops:
gyorsítaná a folyamatot :wink:

Köszike

Tomi édes a cicával :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Chloe nagyon ügyike...úgy megnézném :D
videjó nincs róla Ircsi?

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="csillagfeny1976"]C írta:csillagfeny1976hloe nagyon ügyike...úgy megnézném :D
videjó nincs róla Ircsi?

Még nincs... tegnap nagyon néztem, hogy kínlódik... mi lesz a nagy munka vége... :oops: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jó reggelt

Claire,csak kiváncsiságból.

Chloe nagyon ügyes!

Csillagom,következő tali jövő kedd,nálam!Szeretettel várlak!
Barátnőd megnyugodott picit? :( van kilátásban más meló..?

Talis képem nincs,csak Mares fotózott,ő hozza.
"Csak"Tomim van:

Indulás előtt

Kép

próbaülés,(kiskádba nem fért be,így vízben nem lett még kipróbálva,de Tomi így is nagyon örült,főleg a tekergetős gomboknak)

Kép
ja igen nálunk még Mikulás van az ablakban :roll: :roll: napok óta be akarom szedni...

most:

Kép

Claire,Cicc,Monori tali,hajrá hajrá!

evilany

Évi-ez a gyermek imádnivaló :)
Látom van fürdőkarika :D
Kacsa nélkül nincs indulás :D
Dögös szerkók!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Barinőnél még nincs meló kilátásban :( :?

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

2 napja "rohad" a kezem :(
Szétreped a szárasságtól és kijött az ekcémám :(
bölcső hájon :) kívűl tud valaki valami házi praktikát?

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok!

Daninak reggelre bepirosodott mindkét szemének az alja, a szemgödréből kiindulva, és olyan, mint ha az egyik egy picit be is lenne dagadva. Van valakinek ötlete, hogy mi lehet? Még nem vagyok otthon ilyen témában. Köszi
Csatolok egy képet, szerintem egy picit lehet látni is a problémát:
Kép

Kép
santacsilla

húúúh-most hívott egy nőci lakáscsere ügyeben :D
2 szobás de a nagyszobából le van választva egy rész (így 3 szoba),nem kérne ráfizetést...tartozása nincs...wooooow...már csak Tibivel kell beszéljek :oops: és embernek kell találni gyorsan másik albit :(

van egy 3 szobás is...ott rákérnek minimális összeget,hogy a lakásra való tartozást kifizessék...azt is fel kellene hívni....
húúúúúú-ez nagyon durva...kapásból 2 lehetőség is van...
csúúúúúcs
:D :D :wink: :P :D :lol:

...nagyon fel vagyok spannolva
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csillagfeny1976 2011.02.23 08:02-kor.

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csilla-nem kapott huzatot a kis szeme?

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag,hajrá hajrá!!!!!

evilany

jujj Évi....már csak Tibin múlik....max megyek a gyerekekkel :? :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

jaaaaaaaaaj....nem bírok magammal...még a gyomrom is elkezdett remegni....Istenem segíts meg!!! félek Tibi reakciójától....de ebben a hónapban is 78000 ment el fára :(
Istenkém....jajj nekem...itt siránkozom mint egy f...k... (bocsi)
pfúúú
na lepattanok...valahol levezetem az "ideget" :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?