Sziasztok lányok!
Pár napig nm voltam. Jó sokat termeltetek.
A lányommal teljesen össze nőttünk, ha ébren van, szinte semmit nem tudok csinálni. Kínlódik a felső fogakkal, van, hogy 10 percenként felsír elalvás után.
Kérdésem: Mit tud a mászó Micimackó? Beszél is?
Babák gyönyörűek, mindegyik, választani sem tudok.
Clarika! Nálunk is szeretve vannak a kábelek, a telefon töltőé a kedvenc.
Bevi! Örülök, hogy már otthon vagytok, és gyógyultok. Szívszorító volt olvasni a soraidat, én is elsírtam magam...
Tina! Nagyon szép pocikád van. Egyre többet gondolok a kistesóra, pedig nekünk már nem hiszem, hogy lesz. Nem is tudom, hogy bírnék el 4 gyerekkel.
Woody! Gratulálok a fogacskához. Hamarosan össze leszel harapgálva.
Babatali: Én nem szólok bele, nyilván nekem kedvezőbb lenne a Pest és környéke, az is 170 km nekünk. Lesz ahol lesz. Viszont én nem tudok elképzelni babákkal egy Balatoni strandolást 40 fokban. A fele ordítani fog a hideg vízben, (enyém tuti, ahogy ismerem) árnyék nuku, mindenki szalad majd száz felé. Lehet jobb egy játszóház, játszótér, stb. Bár nem tudom, de játszóházhoz nem kicsik még az épp csak totyogó babák? Nem kötekedés, csak kérdezem...Olyan hely, ami kicsit családiasabb, talán jobb lenne. De nem szólok bele, mi alkalmazkodunk. Mivel Én nem tudok dátumot mondani, majd igazodunk.
Helyszínen, szervezőn szerintem kár vitázni. Világbéke továbbra is.