Új privát üzeneted érkezett!

[quote="csillagfeny1976"]h írta:csillagfeny1976ányingerre mi a jó?sógornőmnek...13 hetes

hideg tea, apró kortyokban....még régebben ajánlotta egy belgyógyász az epés hányingeremre, de Pocakbercinél is használt!

Nekünk még ilyen mászós, orrabukós gondunk még nincs.....ha nem ér el valamit, hasonfekve elkezdi rázni a fenekét, és üvölt :roll:
limo73

[quote="csillagfeny1976"]m írta:csillagfeny1976ondtam neki a magneB6-ot
azt szedi nem használ...illetve milyen adagba szedje? 3x2?

Kóla, gyömbér...
Magne-B6.. lóf...nyi...
Inkább szedjen külön magnéziumot és B6-vitamint...(olcsóbb is úgy)

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Chloe az elosztót kapcsolgatja... még szerencse, hogy a laptop aksija fel van töltve... :lol: :lol: :lol: :lol:

Úgy látom, hogy mindegyik gyerek kezdi felfedezni a felnőttek világát :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="lombikbaba"] írta:lombikbaba
[quote="csillagfeny1976"]m írta:csillagfeny1976ondtam neki a magneB6-ot
azt szedi nem használ...illetve milyen adagba szedje? 3x2?

Inkább szedjen külön magnéziumot és B6-vitamint...(olcsóbb is úgy)

én ezt szedtem, igaz nem hányingerre...
http://www.egeszsegkalauz.hu/keresok/gy ... 15952.html

Kép
gtunde75

köszönjük az együttérzést, szerencsére gyorsan megnyugodott, de azt hittem később még fájni fog neki mászás közben, de úgy tűnik nem... :)

Limo igen, köszi! de. még hívlak, de szerintem a szokásos fél egy környéke jó lesz...

Dia köszi a hozzászólást! tündér vagy! :wink: :lol:

Kép
gtunde75

Köszi mindenkinek!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Tünde4 nem mondanád ezt meg a Zuramnak is? :lol:

Ircsi hát nem győzöm a gyereket arrébb tessékelni :lol: Mondta is Gábor a múltkor, hogy nem kellett volna összevesznem a szomszéddal és akkor megkérdezhettem volna, hogy hol vették a gyerekszoba ajtóra a rácsot :mrgreen: (mert ők szigorúan bezárják a ygereket a szobájába, nehogymár összemászkálja a nappalit meg a lakás többi részét..... :roll:

királylány

Dia
Ajtórácsot nagyon sok helyen lehet venni :wink:
Nálunk a veszélyes helyek (konyha, fürdőszoba van lényegében elszeparálva), gyerek a nappaliban van... :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi nem akarok én ajtórácsot venni :lol: csak azon röhögtünk, hogy a szomszéd azért tett a gyerekszoba ajtóra, hogy a gyerek ne jöjjön ki. Milyen ez már?! Mi baja lesz annak a gyereknek a nappaliban vagy az előszobában? Bence anno akkor volt a konyhában amikor én.....

királylány

[quote="clárika"]L írta:clárikaiszthez:
http://babablog.blog.beol.hu/2011/01/30 ... -babaknak/

Mindenre van PRO és KONTRA...
http://www.lll.hu/main

Mindenki a saját belátása, meggyőződése szerint tegye! :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Dia
Én a macskakaját, macskaalmot nem igazán Chloenak teszem ki... aabba nem kellene belemásznia :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

zsinór?
A legjobb játék :)
A laptop zsinór a best, a para az, hogy nekem nincs benne aksi mert becart ... :( sokat jáccik vele, a vinyónak is annyi lesz.... :?

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

[quote="lombikbaba"]D írta:lombikbabaia
Én a macskakaját, macskaalmot nem igazán Chloenak teszem ki... aabba nem kellene belemásznia :wink:

ezért lesz nálunk is rács az ajtón :oops: 8)

Dia,milyen zsinórt szeret Áron?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

"A gluténtartalmú táplálékok bevezetését – az egyéb élelmiszerekhez hasonlóan – betöltött 6
hónapos kor után kell elkezdeni. Mivel egy tanulmány arra utaló eredményeket talált, hogy
a nagy kockázatú gyermekek esetében a 7 hónapos kor után bevezetett glutén fokozhatja a
cöliákia kialakulásának kockázatát, a nagy kockázatú gyermekeknél érdemes a glutén
bevezetését 7 hónapos kor előtt, az első ételféleségekkel együtt megkezdeni.
• A glutént kis mennyiségben, fokozatosan kell bevezetni a csecsemők étrendjébe"
Ők is ezt írják.

Küldtemg-re ezt azt :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jujj de morcosan rágja valaki azt a rágókát :D
Édes nagyon :D
Mindenkinek jó éjt!

Pécsi csajszik! :oops:
Most értesültem arról hogy barátosnémat kirúgták a melóhelyéről...ment este dolgozni,átöltözött,belépett a gépére...elolvasta a cég által küldött leveleket...és szóltak neki,hogy köszönik a 7 éves munkáját-hazaküldték.
Holnap jön ki hozzánk-lehet nem tudok talira menni...minden délelőtt dől el.
Ne hari-nem volt benne a pakliban :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok

Tünde, nem az én derekam fáj, hanem Klárié

Szilvi táblába nem írtam be semmit, mert előreláthatólag minden jó, ha nem jön közbe semmi rendkívüli, alkalmazkodunk.

Máté ma négykézlábra állt :D :D már néha sikerült neki, de utána hasra vágódott, most viszont szépen megtartotta magát, rugózott, sztem nem sok kell hogy másszon.

Liszt: én nem rántom a főzijét, csak turmixolom a zöldségeket, viszont babakekszet kapott már gyümibe. És evett már zöldséges spagettit (tojásmentes tésztával).

Rács nekünk a lépcsőnél van,egyelőre csak fent, de lehet lentre is kell majd. Konyha, étkező van lent, és amíg főzök, általában lent van velem Máté. Ha majd már jön-megy sztem oda is kell tenni.

Csillag, hányigerre a magne b kevés, inkább sima b6.
gratula a forgáshoz :)

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Sziasztok!

írtam
elszállt
most újra kezdem
talán megmarad
ha nem elteszem magamat holnapra
mert ez jel lesz
hogy MARES már nem használható cemmmmmire :)

Babák: édesek, ügyesek, imádni való mind!

Anyukák: ügyesek, terelgetik a felnőtt világba "betolakodó" kicsi manókat :)

Pécsi Caaajok: meglepi készül, ciki dolog= csk 5 db szalvétám van... na mindegy, majd lesz valami... .tényleg, milyen játszó placcot csináljak??? nekem még ugye nem kell, de azért babák nálatok nagyobbak! :)

lefexek.... ááááááááááááááááálmos lettem :)

jóéjt!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares!.....Most mi lesz velünk szalvéta nélkül! :wink: .....amúgy dettó....nálunk sincs, úgy emlékeztem van még egy csomag....tévedtem....így apa holnap papírtörlőben kap szendvicset :oops:

Csillag!....Sajnálom! Végkielégítést legalább kap? ill. megelőző kérdés egyáltalán kifizetik?

Rám tört a sütés, ma kakaós csigát csináltam (először).....szuper lett. Párom el is tüntette mindet.
limo73

Teszek pár képet:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Kép
szilvi35

És egy új nap veszi kezdetét :)

Clárika
Kép
clárika

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Clárika
Rékus egyre szebb a kis kócos fejével :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Tiva babán meg annyira látszik, hogy pasi! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Csillag
Barátnődet sajnálom :cry:
Azért ez a munkahely részéről nem volt korrekt!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok!

Ircsi-ezen a helyen sajnos így megy(semmi nem korrekt)...sőt volt olyan is,hogy az emberrel ledolgoztatták a 12 órát és műszak vége előtt szóltak 2-3 órával,hogy holnaptól nem kell mennie...persze nem hagyhatja el az épületet műszak végéig...így még rosszabb-szerintem :(
Ő csak átöltözött...elolvasta a leveleit...kb 10 percet töltött bent...és hazaengedték...gondoljunk bele,ilyen tudattal dolgozni...(dolgozna a fene)
Itt ez a módi :(

jaaaa-és előtte kényszer szabin volt-mert nem volt a sornak melója....na innen lehet már következtetni :(
ha Tibit kényszerszabira küldik....elgondolkodok egyből :twisted: :roll:

Végkielégítést-kifizetik...na szép lenne még azt sem kapná meg...2 hónapot kap :( :?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csillagfeny1976 2011.02.22 06:52-kor.

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Réka nagyon éédes :D

Tiva is jó kis pasi :D :wink:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Jó reggelt
Tomira úgy találtunk reggel hogy vidáman tömködi a lábát a szájába :) nem is sírt...ilyen se volt még,

Csillag,barátnődet sajnálom,ez az Elcoteq?
És akkor jössz v.sem du? (vigyem a cuccokat?)

Clarika,Szilvi35,képek szépek!!

Szamóca,4kézlábat táblába írtam!

Clarika,ebéd után taláxunk? :)

Mares,meglepi??? Hmmm...szalvéta mihez?origami lesz?

:lol: :lol: :lol:

evilany

Az a legnagyobb baj, hogy a munkavállalókat semmi sem védi :cry: :evil:

Évi
Szegény Tomi éhes volt? Csak a lábiját tudta enni????? :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Évi-úgy ahogy mondod-ez az elco :(
cuccokat hagyjuk....nem tudom melyik busszal megy haza :(
Szerintem 100% hogy sajna ezt is kihagyom :(
áááááááááááááááááááááááááááááááááááá
de ez van

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Tomikának sosem ad anyája enni :) :wink:
ez csak vicc vót :oops: :wink:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Hát Csillag,sajnálom...

evilany

Ja,este elkövettem azt a hibát hogy anyatejjel csináltam a Sinlacját - betolta,csak úgy dagadt a pocója tőle,annyira jóllakott,hogy nem is szopott utána,csak elaludt :? álometettem,de a másik cicit így is 2-kor kellett fejnem mert durrant szét :? (80 ml jött,az is vmi,fejéssel csak ennyi szokott)

evilany

Clarika, Réka annnnyira éééédes.... megzabálom!!!! Már majdnem írtam, hogy ő a legcukibb, aztán megláttam Tivát, most nem tudok választani... :lol: de mindig, akit látok, az a legcukibb... :lol: :lol: :lol: Annyira tündéri babák vannak itt, hogy csak pillogok!!!! 8)

Kép
xtina75

Ma lenne apukám 60 éves :cry: :cry:

evilany

Évi :cry:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok lányok!

Pár napig nm voltam. Jó sokat termeltetek. :) A lányommal teljesen össze nőttünk, ha ébren van, szinte semmit nem tudok csinálni. Kínlódik a felső fogakkal, van, hogy 10 percenként felsír elalvás után.

Kérdésem: Mit tud a mászó Micimackó? Beszél is?

Babák gyönyörűek, mindegyik, választani sem tudok.

Clarika! Nálunk is szeretve vannak a kábelek, a telefon töltőé a kedvenc. :lol:

Bevi! Örülök, hogy már otthon vagytok, és gyógyultok. Szívszorító volt olvasni a soraidat, én is elsírtam magam... :cry:

Tina! Nagyon szép pocikád van. Egyre többet gondolok a kistesóra, pedig nekünk már nem hiszem, hogy lesz. Nem is tudom, hogy bírnék el 4 gyerekkel.

Woody! Gratulálok a fogacskához. Hamarosan össze leszel harapgálva. :lol:

Babatali: Én nem szólok bele, nyilván nekem kedvezőbb lenne a Pest és környéke, az is 170 km nekünk. Lesz ahol lesz. Viszont én nem tudok elképzelni babákkal egy Balatoni strandolást 40 fokban. A fele ordítani fog a hideg vízben, (enyém tuti, ahogy ismerem) árnyék nuku, mindenki szalad majd száz felé. Lehet jobb egy játszóház, játszótér, stb. Bár nem tudom, de játszóházhoz nem kicsik még az épp csak totyogó babák? Nem kötekedés, csak kérdezem...Olyan hely, ami kicsit családiasabb, talán jobb lenne. De nem szólok bele, mi alkalmazkodunk. Mivel Én nem tudok dátumot mondani, majd igazodunk.

Helyszínen, szervezőn szerintem kár vitázni. Világbéke továbbra is. :lol:
Vendég

[quote="evilany"]M írta:evilanya lenne apukám 60 éves :cry: :cry:

:cry: Ölellek...
Vendég

Jóreggelt!!!

CSillag: sajnálom... :( elco és még más sok melóhely nem arról híres, hogy csak úgy kedvesek az emberrel! :(

Évi: jaj, Tomika, milyen jófej lehetett :) apud-> :cry: ...jajaj, origami :)

Clárika: beszarás ez a csaj, komolyan, és ahogy ül! De ha jól látom GErgőmnek nagyobb a cicije ... :oops: ... most fogjam fogyóra a gyereket? :shock: ( komolyan, szépek vagytok, ahogy nézitek egymást... :) )

Tina: egyetértek, választani nem lehet, egyik szebb másik mégszebb :)

Szamóca : Grat Máténak!!! Kép?

Szilva: hát igen, a pasik már csak pasisak :) sármos macsssssssssssssssssssssók :)

Limo: zsepi meg wc papper az van :) abból is lehet hajtogatni :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

613. oldal.... én kezdtem... 13 benne van, remélem nem jelent szerencsétlenséget!

Más, Évi, LImo, Clárika, Tündi, Csillag: terepet hogy rendezzem be nektek???? ágy kihúzva vagy inkább lent legyenek a jövő-menő emberkék???

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares,lent is jó!

evilany

Jo reggelt,

Reka nagyon edi. :lol: Botit alig tudtam levakarni a kepernyorol. :wink:

A laptop, kabelek, telefon, fenykepezogep nalunk is nagy kedvenc. a taviranyito is az lenne, de itt nincs. :P Ja, meg a papucsom. Szoval tok felesleges ezreket kolteni jatekra, ugyis az kell, ami otthon van es nem neki valo. :lol: :lol:
Maszni meg nem maszik a torpem, de "barhova" eljut csuszva, kuszva, forogva, kinlodva. 4 kezlab all, de nem tudja meg mit kezdjen magaval, igy inkabb visszafekszik. :D Nagyon edi ahogy probalkozik.
Sajnos o is kinlodik a fogacskajaval. Napok ota. Nappal is es ejjel is. Tegnap mar adtam neki egy kis fajdalomcsillapitot, amikor tobb mint fel oran keresztul sirdogalt, nyoszorgott. Az a gel nagyon jo, de csak par percig zsibbasztja el az inyet.

Csillag, gratula a forgashoz. Munkahely. :evil:

Dia, kepek tenyleg szuper jok. :D :D Irod, hogy Aron nem akart mosolyogni. En is igy jartam, mikor fotozason voltunk. :? Apukad orult az ajandeknak? Gubanc. :lol: :lol:

Ircsi, Chloe milyen aranyosan nez azon a foton. :D Tali :arrow: junius vege?

oooooo, vmit akartam meg. :oops:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Klári
nklari80

Eszembe jutott, mit akartam.
Babuciknak, akiknek nem jon be a fozelek, probaljatok meg a sutotokot!

Csilla, kajaszallito. :cry: nalunk a postas szokott rafekudni a csengore, pedig mar mondtam neki h nem lenne muszaj. :? :? derekad :( :(

Hoeses.... :cry: :cry: jovohetre remelem jon vmi melegfront. Itt nem letezik olyan hogy teligumi... :shock: :shock:

Szilvi, Tiva is nagyon helyes. :D Betegseg nem jo. Remelem sikerul meg a tejcitermelest visszaalakitanod.

Klarika, en rantast nem teszek, de kekszet vagy gabonapelyhet a gyumolcsbe igen.

Pecsi janyok, jo talit nektek!

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Klári
nklari80

Évi
szólj majd, ha ettetek, aludtatok, s tudod kb mikor lesztek kész.
Én letettem már a lányt aludni, 12-kor 13 között kel.

Clárika
Kép
clárika

Tiva állandóan ülni akar, ezért az egész hétvégét lebegőülésben töltötte Smile

Teljesen körbe forogja, hempergi a kis territóriumát Smile
szilvi35

Clarika,most tettem le,dél körül eszik,ami jó fél óra..(szopi,főzelék)...szólok majd ha végeztünk.

evilany

Szilvi: Tiva is lassan majd mindent felfedez a lakásban :)

Clárika: egyém Törpe is aluszik :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Nézd anya kit találtam!

Kép

Naaagyon örülök neki!

Kép

Akkor nem játszunk?

Kép

evilany

Clárika
Kép
clárika

Sziasztok!

Évi, komolyan mondom én megzabálom a fiad. :wink:
Annyira cuki arcokat tud vágni. :lol:

Ircsi, Katus kis méregzsák!
Nagyon édes. Imádom! :D
Ő meg nekem nagyon hasonlít Lilire.

clárika, Réka eszméletlen aranyos a nagy hajával.
És nagyon kis ügyes.
Na milyen a micimackó? Mászik utána?

Szilvi, sajnálom hogy kevesebb a tejed. Jobbulást.
Remélem, hamar rendeződik a dolog.
Tiva, az igazi is pasi! :D

Lányom meg tegnap végre megevett 1 üveg répa+krumpli babakaját. :D
Lehet, hogy kezd megbarátkozni a zöldségekkel is.
Két érdekes cikk:
http://www.origo.hu/egeszseg/terhesseg/ ... monek.html
http://www.origo.hu/egeszseg/20110221-m ... yerek.html

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Nagyon jók ezek a kommentek Évi! :)
Na meg persze a képek is!!! :D

Clárika
Kép
clárika

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?