Új privát üzeneted érkezett!

Itt esik a hó, vagy valami trutyi...és süt a nap :? de muszáj lesz átmenni a boltba.

Csillag!.....Szerintem primula.....nem ilyeneket lehet cserépbe is kapni, de ki lehet ültetni.

Dia!.....Tényleg szuper képek....és a fiúk is!!!!
limo73

[quote="evilany"]N írta:evilanya most vagyok bajban

http://jatek.teszvesz.hu/babajatek/szob ... 33168.html
:wink: :wink:

megveszed?nincs olcsóbban? :oops:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Évi-itt van még pár... :)

http://jatek.teszvesz.hu/babajatek/szob ... 10290.html

ez olyan mint a miénk :D :
http://jatek.teszvesz.hu/babajatek/szob ... 32305.html

Tündiéké:
http://jatek.teszvesz.hu/babajatek/szob ... 72334.html

http://jatek.teszvesz.hu/babajatek/szob ... 25316.html

persze gondolom már átnézted őket :D

Gergő most aludt el...reggel 8-kor kelt 240ml tápi aztán 11-kor 100ml málnás pép...30ml tea...és nyomja a szunyát...gondolom csak fél órát :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Évi, igen, nálam is hétfő a fizetésnap, a többi nap csak lerakja a kaját az ajtó elé. Csak azt nem értem, hogy miért kell szinte rögtön csengetni... :? Úgy látom, a hintára van másik komoly érdeklődő is :roll:
Limo, igazad lehet, valóban primula :wink:

Kép
santacsilla

Köszi Limo :D

http://images.google.hu/images?hl=hu&so ... 0&aql=&oq=

valóban hasonlít :)

Csilla...Crocus ilyen:
http://images.google.hu/images?hl=hu&bi ... 7&aql=&oq=
...utána néztem :wink: :oops:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

na megyek tüzelek egy kicsit :D :oops:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag,köszi..igazából olyant szeretnék(ha veszek) amilyen Clarikánál van,körülötte "ütődésgátlós" :) van pereme.Eddig a Micimacis a legolcsóbb(és ugyanaz a márka,mint a babakocsi,elektromos hinta..)

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Anno, amikor kaptam a virágot, én is vaciláltam, hogy melyik lehet :oops: :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára santacsilla 2011.02.21 12:11-kor.

Kép
santacsilla

Bakker, kezd fájni a derekam :( Nagyon nem lenne szerencsés, ha megint becsípődne :x

Kép
santacsilla

Csilla-nem lehet hogy az időjárás teszi? csak nem csípődik be :( :?

Évi-így érthető a vacila :) :wink:
vaterán nincs más?(tudom hogy majdnem ugyan az-de hátha)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Évi, olyan 3, 3500/hét, és ezek csak az ebédek. Viszont annyira nem drága és legalább változatos :wink:

Kép
santacsilla

!!!Gyerekek!Csak békésen!!!!!
Dátumot nem tudok, az aug 6 nem hangzik túl jól, sok picinek akkoriban van a szülinapja is, családi party lehet, stb. Sztem is át lehetne gondolni a júniust. Nem írtam még a táblázatba semmit, de megpróbálok alkalmazkodni.
Először mindenképp a külföldről érkezők, meg a legmesszebbiek nyilatkozzanak, próbáljunk ahhoz igazodni.
Még 2 ötlet: nagy babnetes tali alcsopijaként az béna?

Ha bp, utána kéne nézni az állatkerti játszóháznak, az szupi, csak kibérelni elég drága, de ki tudja, ha megosztjuk belefér-e. Az nagyobb tesóknak is buli, vagy max apa kimegy velük állatkertezni vagy vidámparkozni, ez a jház pont a kettő között van. Régen voltam ott, neten még nem néztem.

Bévi! Minden együtt érzésem, mielőbbi teljes gyógyulást, és jó, h túl vagytok rajta!

Itt esik a hó. A középsőknek nincs ovi, párom szabit vett ki, és apás napot tartanak. (Persze azért be kell ugrani a munkahelyére is, mert a munka mindig megtalál :roll: no comment) Nagyok suliban, csak két gyerekem van itthon, csend és nyugalom :D .

Claire
claire

ha itt tartunk :D :oops: nekünk a júlisus közepe...16-17 vagy a 23-24 a szülinapi buli :D (ugye mi július 19-én születtünk)
a többi dátumhoz meg alkalmazkodunk

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

mindenki eltűnt? :shock:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Itt is óriási pelyhekben hullik :)
Beteg voltam és drámaian apadt a tejem. Most próbálom visszacsinálni, mert a hozzá tápi is drámaian alakul.
Holnaptól krumplesz tökkel, hátha az bejön. Már mindenki abált szalonnát eszik, Tiva még az almát sem (mondjuk így is 9500g).

Június ott van 5 perc múlva, akkor azt is töltsétek ki légyszi. Csillag légyszi a táblázatba írd mikor nem jó :)
Hétköznapok törölve, figyelmetlen voltam!

Clarie! Nem tudjuk , hogy Bp. vagy "csak" B. ? Állatkert is tetszik :)
szilvi35

[quote="claire"]! írta:claire!!Gyerekek!Csak békésen!!!!!

igen,ez lenne a legfontosabb...

Claire,a nagy babatali mikor lesz,van?

Június jó ötlet!Többiek..?

Szilvi,mi volt a baj?(beteg voltál..)

Csilla,a mienk drágább :? én heti 5 körül szoktam fizetni.De azt utalvánnyal.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

5 nap 38-38,5 fokos láz éjjelente, utána hasmenés. Nappal meg semmi különös. Fogytam 2 kilót :lol: Már semmi bajom :)
szilvi35

[quote="szilvi35"]5 írta:szilvi35 nap 38-38,5 fokos láz éjjelente, utána hasmenés. Nappal meg semmi különös. Fogytam 2 kilót :lol: Már semmi bajom :)

Tuti az a 2 kg csinált mindent :lol: :lol: :lol: :lol:
Bocsi, ezt muszáj volt :)
Azért nem töltöm a táblát, mert nekem augusztuson kívül jó.

Dia
Szépek lettek a képek! :)

Cicc
Köszi a tippet, vettem is mászó Micimackót, hát....szőrnyű..... azt hittem jó lesz, de gyerek is kiabál neki, elég mérgesen :lol:
Lehet az emlékek... :D Helló baba! :lol:

Rékus elég aluszékony ma.
Ma már másodszor alszik, mértem, nem lázas.
Éjszakát is szépen átalussza, már egy ideje este 9-reggel 6-7ig, majd 8-9ig csicsizik.
Fogával szenved eléggé.... :S

Ma volt a védőnéni, s mondta, tegyek a főzibe olívaolajas rántást, egy mokkáskanálnyi liszttel.
Ti tesztek már hozzá rántást?
Na meg a kekszet a gyümihez, 2 naponta egy mokkáskanálnyit.

Ja, és hogy ebben a hónapban el kellene hagyni szépen lassan az ebéd elötti szopit. (eleinte csak cseréljem meg, főzelék után adjam a cicit)
Merthogy így eszik Réka:
(reggeli első ébredése szopi)
Majd
reggeli: szopi
tízórai : szopi+ 80-100 g gyümölcs
ebéd: szopi+ 80-90 g főzelék
tízórai: szopi + kb 50-60 g tejpép
vacsi: szopi

Majd ha eszembe jut még mit akartam bebököm.

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Clarika,nemáááár..máris el "kell"hagyni szopit?... :? Ide pénteken jön a védőnő,kiváncsi vagyok mit mond.
Nálunk:
6h:szopi
9-10 körül:szopi+fél üveg gyümölcs Sinlaccal
12-13 körül:szopi+fél üveg főzelék,most már husival,vagy Sinlaccal
16-17 körül: szopi+70-80 tejpép
19 körül:Sinlac pép és szopi
23 körül álometetés,de nem minden nap.

Rántást nem teszek
:shock:

evilany

szerintem (bár én nem szopiztatok) aki szoptat ameddig teheti csinálja. :oops:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

táblázatba beleírva magam :D magunk

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Gergőm nem díjazza a főzelékeket :(
csak nem vegetáriánus lesz a gyerekem ? :( :oops: :?
nem tudom belenyomni,csak ha van benne gyümi...de jó sok :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Hát igen csak tényleg el kell hagyogatni a napközbenit,hogy aztán ha elfogy a tej vagy beüt a krach az elválasztás ne hirtelen legyen - barátnőm tavaly még nem kezdte el elválasztani a kislányt(13 hósan) beállt a dereka,gyógyszereket kellett szedjen,nem szoptathatott!Egyik napról a másikra...

evilany

Évi-ez nem túl jó :(
De nem mindig alakul így-persze akinek rengeteg teje van -annál is beüthet a krakk....sajna :(

Ikres barátosném a fiát anno 3.5 évig szoptatta...persze nem napi 4-5 alkalommal...ha a gyerek kérte...nem is volt olyan beteges mint Lacám :(

Gergő fél óra alatt harmadszor kakil...kis adagokban nyomja...iszonyatos bukéja van :(:?

Nézem a Bubut...az előbb a lábamat szagolta :D
Kép

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

most "hörög"-horror hangon és rugdossa az ágyrácsot...haláli egy pasas!!!
nem tudom mit teszek vele-megzabálom!!! megint büdös........... :(
neeeeeeeeeeeeeem bíííííííííííírom...ennyi kaka hol fér el egy ekkora gyerekben?
lehet ha lemérném nem is 8850 lenne hanem csak 6500 :) :D
durva ... :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag, remélem én is, hogy csak az idő, amióta megszületett Dani, 2X csípődött be, egyszer annyira, hogy 1 hétre haza kellett mennem, mert otthon volt segítségem napközben :? És az én derekamat sem feltétlen arra tervezték, hogy egy közel 8,5 kilós gyereket cipeljen :roll: :lol:
Évi, nálunk férjem ebédjére megy el az utalvány, meg néha 1-1 pizzára :lol: :wink:

Kép
santacsilla

[quote="csillagfeny1976"]
írta:
csillagfeny1976lehet ha lemérném nem is 8850 lenne hanem csak 6500 :) :D
durva ... :D
:lol: :lol: :lol:

Kép
santacsilla

hát igen Csilla...az én sérvemre sincs tervezve ez a súlyú gyermek...de hát ez van :( :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

végre rendesen forgunk...hasra és vissza :D
juhéééééééééééé...a mai nap lesz a dátum :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="csillagfeny1976"]v írta:csillagfeny1976égre rendesen forgunk...hasra és vissza :D

Gratula :lol: :lol: :lol:

Kép
santacsilla

Aszondta a védőnő, hogy reggel és este legyen szopi.
Most a délit, majd a tízórait, s végül az uzsonnást kell elhagyni.
Persze nem gyorsan, mondjuk havonta egyet.
Pl. én nem szeretnék 1 évnél tovább szoptatni.
Egy éves korig mondják, hogy jó. Ha lesz tejem addig, fogom is szoptatni, de úgy érzem utána nekem is kijár mondjuk egy hétvége apával kettesben valahol.
Vagy akár elmenni egy borkóstolásra, vagy télen meginni egy bögre forraltbort stb....

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

[quote="santacsilla"] írta:santacsilla
[quote="csillagfeny1976"]v írta:csillagfeny1976égre rendesen forgunk...hasra és vissza :D

Gratula :lol: :lol: :lol:

Szintén gratula

Clárika
Kép
clárika

Csillag,gratula,be is írom!

Csilla,akkor ti külön rendelitek az ebédet,én kettőnkéért fizetek ennyit(megnyugodtam)

Clari,én is max 1 éves korig tervezem...
Majd holnap megbeszéljük a részleteket :)

evilany

evilany

köszike csajok-azt hittem sosem jön el a mi időnk :) :oops:
és megtörtént-én meg itt lelustiztam csórikámat :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Nálunk még jó, hogy nincs védőnő... nem mondanak ilyen lököttségeket... :oops:
Én olyan 1 éves koráig szeretném megtartani nagyrészt a szopit...

Tomi, Gergő csudapofa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

sziasztok!

[quote="clárika"]
írta:
clárikaAzért nem töltöm a táblát, mert nekem augusztuson kívül jó.

dettó!

Dia meglestem a képeket! nadon szépek a gyerekeid!

Szamóca átérzem a derékfájásod! :( bár nem szokott becsípődni, de nagyon fáj...

na, ma megvolt a második nagy üvöltés... (az elsőnél ülve eldőlt mint egy zsák és odakoppant a buci) ma először nem tudtam mi történt, négykézláb eccercsak elkezdett sírni, de mint akit nyúznak... aztán egy óra múlva peluscserénél látom: nagy folt a térdénél... rátérdelhetett egy műanyag csörgőre?... :? hogy mikre oda nem kell(ene) figyelni...

Kép
gtunde75

Csillag ügyike ez a fiú! rájött, hogy lassan ideje forogni a lányok után! :wink: :lol: gratulálunk!

Kép
gtunde75

Ircsi-a pasik már csak ilyenek :oops:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Köszi Tündi :D :wink: :oops:
Halálos volt ahogy csinálta itt az orrom előtt...eddig noszogatni kellett...remélem most nem hagyja abba :D

na igen...eddig csórikám csak feküdt hanyadt...és semmit nem csinált :(
mondjuk így is sokat bukik...de legalább csinálja :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Clárika
Kép
clárika

mi már babapiskótát majszolunk meg ht kekszet :D
milyen cirkusz van ha elvesszük vagy kiesik a kezéből...na de a piskóta tallér odavágott :wink:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Tündi
Szegény Zoé....
De hát így tanulják meg, hogy mi fáj, mit ne csináljon....

Gyerekem kúszik, s próbál mászni.
Egy hiba van csak, hogy a kezével nem megy, csak a lábával , így mindig orrabukik :lol: de küzd, újra meg újra.... :)

Clárika
Kép
clárika

Csillag!.....Gratula! Édesek a képek...ill. Gergő!

Tündi!.....Holnap menjek felétek?
limo73

Szegény Zoé....most olvasom hogy mi történt :(
előző oldal utolsó bejegyzését kihagytam :(

Köszi Limo :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

hányingerre mi a jó?sógornőmnek...13 hetes

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

mondtam neki a magneB6-ot
azt szedi nem használ...illetve milyen adagba szedje? 3x2?

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="clárika"]T írta:clárikaündi
Szegény Zoé....
De hát így tanulják meg, hogy mi fáj, mit ne csináljon....

Gyerekem kúszik, s próbál mászni.
Egy hiba van csak, hogy a kezével nem megy, csak a lábával , így mindig orrabukik :lol: de küzd, újra meg újra.... :)

valami hasonlót próbál Geri is...csak ő ilyen "gyerekcsináló" pózban nyomja :D Apja hívja így :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Clárika, Tünde köszönöm a srácok nevében. Büszke is vagyok rájuk :lol:

Csillag gratulálok Gergőnek. Ügyes gyerek ez. És nem lusta csak megfontolt :wink: 8) :lol:

Tünde szegény Zoé. Puszi a lábacskájára.

Enyém gyerek a tükörben lévő babával játszott délelőtt és elkezdett 4kézláb hintázni csak épp túl közel volt a tükör. 2x lefejelte. Meglepődött de végül nem sírt.

Clari Ilyet Áron is csinált (orrabukás) olyan aranyosak ilyen esetlenen is. Hipp-hopp rájön ám Réka is majd, onnantól nem lesz megállás :D

Minden gyerek szereti a zsinórokat vagy csak az enyém függő? :lol:

királylány

Csillag valami sós rágicsálása (ropi) de szerintem ez is csak ideig-óráig jó. Türelem, türelem.....nem tudom milyen szintű hányingere van, de kitartást neki mindenképpen.

királylány

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?