Sziasztok!
Hillsdeli, gratulálok!!!!!!
Na erről jól lemaradtam, mikor lettél te terhes??
Nagyon örülök!
Vicky, neked is gratulálok! Szuper eredmény a P1
Hát csajok, ez a három gyerekesdi elég kimerítő
Ha épp nem hulla kóma vagyok akkor idegileg vagyok taccson. Egész nap visít valamelyik, totál hangzavar, nagyon komoly
Dóri egy tünemény, szegénykém már három hetesen benyelte az első betegségét és azóta is ezzel küzd. takony, köhögés pfujj
Tesóféltékenység tetőfokon, volt már minden. A Peti durva lett, volt hogy lelökte a Dórit szopi közben az ölemből, mert ő akart odaülni. De volt, hogy szopott Dóri , ő meg hozta a kis műanyag székét és bumm, fejem csapta vele a Dórit. figyelni kell nagyon, pedig imádja, naponta százszor vall szerelmet a Dórinak, puszilgatja, vigyázz rá és mégis féltékeny. A Ricsi elkezdte rágni a körmét, ujját, sírós lett, állandóan engem akar de az ovi jótt tett neki, csak az a baj, hogy 3 nap ovi és másfél hét betegség majd megint 3 nap ovi... ezért beteg a Dóri is, a Peti is és én is, de még apa is el szokta kapni amit haza hoz a Ricsi
A szülés császár lett, nem írnám ide hogy hogy volt de ha érdekel valakit priviben elküldöm, hogy hol olvashatja el... Mindenképpen császi lett volna, csak szerdán hétfő helyett
A kórházban a csecsemősök, húúúú, kifogtam a 'cukros vízzel itassuk, 15-15 percet szabad csak szoptatni stb stb" gárdát. Szerencsére egyik éjjel volt egy régi mávos csecsemős, imádtam, mert már kezdtem magam ufónak érezni a csak szoptatni nem cumisüvegezni, hagyni annyit szopni amennyit akar a baba nézeteimmel
BAsszus, képzeljétek, az egyik védőnő osztotta az észt az első gyerekes szobatársaimnak, hogy nem baj ha nincs tej így az elején, ha hazamennek is adhatnak akár 5 napig forralt vizet cukorral a babának.... majd leestem az ágyról:shock:
Képzeljétek, kérnek ruhát a babának!
Igaz adnak rá kórházit de mégis kérnek...
És a legjobb, épp lekerültünk a szülészetről, fekszünk az örzőben az előttem császárossal és beront egy doki, még a kinézete is tök ilyesztő volt huuu, és beszól ,hogy véreznek anyukák????
Próbálok most már rendesen jönni, és vissza is olvasok, de már itt rágja a Ricsi a fülem hogy kapcsoljak a gépen mesét...