Új privát üzeneted érkezett!

Egy ötlet:
Ha Millenáris, van ott sok zöld és jó kis játszótér http://index.hu/kultur/eletmod/2009/06/ ... jatszoter/ . (Csodák Palotája jó, ha majd 3 évesek lesznek a babák, még semmi értelme nekik) :wink:
De a Mammut is 2 percre van, ott meg van ilyen szupi játszóház http://kolyokpark.hu/ (de sajnos kicsit drága)
Tehát van lehetőség választani.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Mamut gyönyörű-ezt 3 hete láttam :D -de valóban drága :(

Ircsi mit itattatok a pici lánnyal? :wink:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok!

Ide értem,most kicsit önző leszek ne haragudjatok rám!

ELŐSZÖR IS MINDEN EGYES TOPIK TÁRSAMNAK KÖSZÖNÖM A SOK JÓ ÉS BIZTATÓ SZÓT!!!!!!

Nagyon nehéz volt a csütörtök számunkra sokat sírtunk soha nem kívánom senkinek,hajnal 3 kor keltem illetve szinte le sem feküdtem,elmentünk a kórházba 7 re oda értünk,megkaptuk a szobát nem volt VIPES sajnos egy rémálom volt,de szerencse csak egy nap de akkor még ne tudtam egy nap lesz,várakoztunk a szobában Lili kapot egy kórházi pizsamát tetszet neki:)időközben megkapta a tűt a kezébe,nah itt mondták menjünk ki és hagyjuk ott a kislányt ez volt az első elválás már itt megcsuklottam,a párom már előtte is sírt próbáltam erős maradni,és mikor megkaptam Évi üzenetét amiben ez állt VELETEK VAN AZ EGÉSZ TOPIK!!!!Itt megint sírtam,és eljött a pillanat jöttek Liliért szerencsére vihetük az ölünkbe,előbb altatós doki és utána mondta a műtős fiú adjuk oda neki majd hozza,ez szörnyű volt,nézet minket hozzáteszem egy cseppet sem sírt,közben eltelt egy kis idő kb 30 perc én már idegileg kivoltam a párom is kiszolnak Lili anyukája itt van mindenki nagy rémült arcal,nézet rám,kiderült a gyereket hamar bevitték a mütőbe és még elsem kezdődött a mütét meg kellene vigasztalni mert nem marad még kb fél óra míg mmegkezdik.Azt hittem elájulok mikor megkérdezték Lilke hozzátartozója van-e itt és a gyerkemet meg nem hallom se sírni semmi ne tudjátok meg,nah közben bementem hozzá beöltöztem én is és énekeltem neki fogtam a kezemben elalaudt,erős voltam nem sírtam!!!Ne érezzen semmit elaludt a kezemben,kis idő kb 30 perc és jöttek érte elvették tőlemés vitték be,én ekkor kimentem vissza a páromhoz meg ott volt anyukám is,és várakoztunk az az egy óra örökké valóság volt,és mikor kinyitódott a műtő ajtaja és meg halottam Lilit sírni én is elkeztem nagyon-nagyon,pusziltam le volt kötözve egy hordágyon szörnyű volt nagyon,mikor vissza mentünk ringattam és egy napig le sem tettem éjjel nappal fogtam pusziltam,este sem aludt a korházban egy kicsit sem nem érezte jól ott magát nem sírt csak nem aludt,sétáltunk a folyosón fogtam az ölemben beszélgetett,a festményeknek és 1 nap után haza jöhetünk meg lepett de örültem neki,majd szerdán megyünk vissza.Kb 5 centis a vágás szépen gyógyul kötözöm neki mert néha kakis lesz és nem akarom el fertőzön.SENKINEK NEM KIVÁNOM AZT A NAPOT!!!!De túl vagyunk rajta petefészke vissza került a helyére,sérve megműtve!!!

A képeket megnézegettem minden baba csodálatos,nagyon szépek vigyázzatok rájuk nagyon még az elkövetkező pár nap elég zsufolt lesz,de jövök majd,anyukám már haza ment így magam vagyok,Lili jól van vidám és ez a lényeg!!!!!
PUSZI MINDEN KIS MANÓNAK!!!!!

Kép
bévi

[quote="szilvi35"]N írta:szilvi35ézd Limo! Neked meg nem reagálok, ez is a módszerem :wink:

Túl fogom élni, spongyát rá! :)

Bocsánat mindenkitől ha az időpont "kijelöléssel" erőszakosnak tűntem, nem állt szándékomban, csak amíg nincs fix időpont, mindenkitől csak általános válasz jön. (Biztos szakmai ártalom, hogy rögtön szervezni akarok, de majd itt visszafogom magam)
Továbbra is egy játszóházat vagy bérelhető családi napközit preferálok első helyre, ahol lehetőség szerint csak mi vagyunk, és ez absz. bababarát. (Dolgoztam itt egy ovinak, mi is kiadtunk helyiségeket szombaton szülinapokra) Ezért gondoltam, hogy előre le kellene foglalni. Ennyi a helyszínről a véleményem, a számunkra jó időpontokat meg már írtam.

Bévi!....jó, hogy jöttél kicsit....lassan, de biztosan átvészelitek ezeket a napokat, és minden rendbe jön. Továbbra is sok gyógy és erőt adó puszi!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára limo73 2011.02.20 17:33-kor.
limo73

Bévi!
Megkönnyeztem ezt a dolgot.Nagyon sajnálom,átérzem a fájdalmadat!Bár Lacának nem ilyen műtétje volt...nem könnyű ilyenkor egy anya számára!
De erős vagy és Lili is az!
Örülök,hogy minden rendben van!
Nem is lehetett másképp!
Vigyázz rá nagyon,most már nem lesz semmi baj!
Millió gyógypuszi nektek...ha tudsz jelentkezz!!!

Puszika

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Bercinek boldog felediket-megállt a vonalzód :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sok mindenre kell ám gondolni. Lesznek ott apukák és kisebb gyerekek is.
Persze, hogy bérelni kell.
De hol? Akkor Bp?
szilvi35

[quote="csillagfeny1976"]B írta:csillagfeny1976ercinek boldog felediket-megállt a vonalzód :(

Köszi! :wink:
Ez a fajta nemcsak a hónapot mutatja? Mintha a többieknél is úgy lenne.
limo73

Bévi jó hogy írtál,sajnálom (továbbra is)hogy egyikünk se lakik hozzád közel.

Utolsó időpontként,
Ircsi,a júl.23 se lenne jó?(ahogy Klári is írta)

Limo,tök jó módszer volt hogy feldobtál 2 fix dátumot!Nem volt erőszakos.

Szilvi,te rejtély vagy a számomra... 8)

Tomi ma a távirányítóért folytatott erős harc közepette hasra fordult :wink: :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Akárhol is lesz készítettem egy dátumkiválasztós táblázatot!
Légyszi töltsétek ki, így az időpont kiválasztása sem lesz nehéz!
Kitöltési útmutató:
1. Dokumentumok között a talis naptár
2. Klikkelj arra a dátumra, ami neked nem jó kétszer és csak egyszerűen írd be a neved
3. az üres napok vagy a legkevesebb nevet tartalmazó napok nyernek
Évi neve már szerepel, Ő a példa :)

Jó ez így mindenkinek?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szilvi35 2011.02.20 22:22-kor.
szilvi35

Csillag
Anyatejet... de lehet, hogy valami kumisz-szerűség jött a cicimből :wink:

Bévi
Az a lényeg, hogy most már legyen jól Lili!
Nagy puszi neki!

Évi
Valószínűleg akkor még odaát leszünk... tervek szerint legalább 3, de inkább 4 hétre mennénk... :oops:
Nagy a család... sok embert kellene meglátogatni...
Tomi ügyes! Tud fordulni, csak legyen erős indok! :lol: :lol: :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi :D

Évi-Tomi csúcs pasi...Gergőnek is kell cél :D :oops: amiért meg lehet dolgozni :P

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok

Mennyi mindent irtatok huuu

Tali nekünk is erre lenne jobb ,de akár hol lesz megyünkcsak ha júliusban lesz mert augusztusban mi semmi képen nem tudunk menni :(

Na Pesti (Pécsiek is ) csajok beszéltem brikkel kb 2 hét múlva talizunk mi is, itt Monoron a játszóházba esetleg akit érdekel csatlakozhatna hozzánk :)

:)

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

carakodik a baba net :( már 2 hsz -em elszált amit írtam :( :cry:

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

Melisch!

Nem tudom merre jársz, de

Boldog Születésnapot!

Kép

királylány

Sziasztok!

átolvastam.... nagyrészt... elfáradtam ma...

Évi, Tündi, Csillag, Limo, Clárika: kedden várlak titeket! Holnap nem tudok majd gépezni csak este. puszzzzka

MINDEN BABA CSODASZÉP!

JÓÉJT!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Csillagom,te jössz kedden? (vigyem a dobozaid+cipőt - kinőtte a fiam..)

Dia,jól vagytok?Szépek a képek!

Cicc,tali,hajrá!

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi-dobozaim????????? :O
remélhetőleg megyek-Tibi szabados lesz...ha nem jön közbe semmi...még egyeztetünk...de milyen dobozokról beszélsz????

Melisch-Bolodgat!!!! Kép

jó éjt!!!
sziasztok

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Cicc! Jó talit!

Változott a naptáras kitöltős. Nem lesz több verzió (az előző kitölthetetlen volt, ráadásul aug-ban kétszer lett a 21-e :) )

Akárhol is lesz készítettem egy dátumkiválasztós táblázatot!
Légyszi töltsétek ki, így az időpont kiválasztása sem lesz nehéz!
Kitöltési útmutató:
1. Dokumentumok között a talis naptár
2. Klikkelj arra a dátumra, ami neked nem jó kétszer és csak egyszerűen írd be a neved
3. az üres napok vagy a legkevesebb nevet tartalmazó napok nyernek
Évi neve már szerepel, Ő a példa :)

Jó ez így mindenkinek?
szilvi35

Kedves Melisch! Boldogat és sokat! Merre vagy?
szilvi35

Szilvi,
junius utolso ket hetet nem kene belevenni a tali naptarba? Lehet hogy az lenne a kozos nevezo. :?

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Klári
nklari80

BEvi,
en is megkonnyeztem az irasodat! Orulok hogy jol van a kis Lilike!
Puszi nektek es innentol mar csak jo tortenjen veletek!!!

Woody,
igazad van, kiberelni egy ures termet, helyet nem a legokosabb otlet. :( tapasztalatlan Anyuka vagyok. Meg. :wink: :wink:

Limo, szerintem se voltal eroszakos.

Mutatok 2 kepet Botikamrol, aztan elteszem magam holnapra. Jo ejt mindenkinek!

Kép

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Klári
nklari80

Jó reggelt!

Ha júni végén lenne a talitok, és Pesten, esetleg bejöhetnétek a szülésemre :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
xtina75

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Boti is szeret számítógépezni? :lol: :lol: :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jó reggelt

Szilvi,nekem jó :lol: :lol:

Tina,az mekkora lenne!!!! :lol: :lol: :lol:

Csillag,amikben kaját hoztam :wink:

Melischt isten éltesse sokáig!!

evilany

Sziasztok!Jó reggelt!

Évi-hjaaaaaaaaaaaaaa :D

Tina-topic szülés...durva lenne...lehet néznének nagyot :D

Nklari-Boti nagyon édes :D

dobok én is képet :D

Na jó!-még egy falaltot eszem :D
Kép

Hoppá-hogy megnőttem :)
Kép

Azért az occsó játék nekem is begyün ám :)
Kép

Nagyon szomjas vagyok...
Kép

Kukucs
Kép

csipázom a fürdést :D
Kép

Keress meg....
Kép

ennyi :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

nálam az első kép viszi a pálmát..mint ha be lenne lőve a gyerekem :D cukkkkkkkker mukkkkkkkkkker :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

most meg int egymagamban írok :D
sehol senki...
akkor megnézem a tüzemet aztán a gyerekemet...

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

nah...sikeresen megsütöttem a kezemet ahogy elhúztam a fadarabokat a parazsat a kazánba...milyen jót lehetne ott sütögetni...szalonna,kolbász,krumpli :D csak félő hogy megégne :)
70 fokos...most várhatom hogy lemenjen 50re :D

kint esik a hó...hóvirágom szépen kinyílott-bár picike :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Gergő nagyon jó fej!

Hó --- nemááááár :( :(

Azért Tomi se éhező kinézetű :lol: :lol:

Kép

kiborította a csörgőket mert a doboza a legjobb játék:
(Csillag én ilyen dobozokat vettem járéktárolásra,a nagy kínaiban,3-400 ft volt darabja,összehajthatósak)

Kép

Kép

evilany

jók ezek a dobozok Évi!!!!

Geri meglátta Tomi képét:
hőőőőőőőőőőőőőő-eeeeeeeeeeeeeee és vigyorgott :D

nagyon édi Tomi is...kis burogatós :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csajok ki ismeri a virágokat-mármint ezeket? (sárga,lila)

Hóvirágaim :D
Kép

ez a lila...micsoda?
Kép

és ez a sárga?
Kép

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

nálunk még szállingózik :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok!

Évi, igen, köszi jól vagyunk :D Köszönöm a képek dicséretét is. Szerintem is nagyon jók lettek, nemhiába profi fotós készítette :D Alig várom, hogy készen legyen a többi is. :wink:

Tomi olyan szép kis pasi. Azok a szemek és szempillák :!: Aranyos nagyon!

Gergőnek is van ám fényképarca! Ő is nagyon édes.

Katus csuda volt abban a ruhában, mint egy kis tündérke. :)

Mares te meg nagyon csinos vagy azon a képen Gergővel. Ő is aranyos kismanóka.

Gyerekem az előbb a tükörben lévő babával játszott :D

Bévi örülök, hogy otthopn vagytok és már jobban, remélem így is marad vagyis még jobb lesz a helyzet minden téren!

Boti abban a fürdőköpenyxben :D Nagyon tetszik. Helyes ő is.

Minden baba nagyon aranyos és imádnivaló!

Itt is esik a hó......de inkább, most mint áprilisban :roll:

királylány

Dia-teljesen igazad van...áprilisban már nem szeretem a havat :(
Hol vannak azok a fotók?g-n? meg lehet kukkolni?

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

hja...blogban...nagyon szép képek...látszik nem amatőr műve!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Köszi Csillag. Igen a blogban vannak.... 8)

királylány

kíváncsian várjuk a többit is-persze ha megmutatod :D :oops:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag amint készen lesz megmutatom. :lol:

királylány

Elfelejtettem írni, hogy Fanni csodaszép volt a farsangon! Nagyon ügyes vagy :D

királylány

köszönöm :oops:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok!

Babák nagyon szépek!!! :lol: :lol:
Sucer, sajnálom Ilangot, jobban van már?
Claire, hát Ti sem unatkoztok :lol: :lol: :lol:
Barbcsi, úgy néz ki, Danit is nappal viseli meg a fogzás :? Éjszaka alszik, nappal viszont nagyon nyügi, alig tud elaludni :? :( És még mindig nincs fogunk :cry: Ízlett a meggy Bencének?
Tina, nagyon szép a pocakod :lol: :lol:
Woody, gratulálok a fogacskához :D
Limo, régebben mi is a szobában fürödtünk, aztán kiköltöztünk a fürdőbe az állványra, viszont most már annyi víz folyik ki, hogy a nagykádba rakjuk a kiskádat :lol: :lol: És biztos finom lehetett a pizza :lol:
Közben megjött a kajaszállító, nem bírt várni fél percet, hogy kinyissam az ajtót az első kopogásra, csengetnie kellett, :evil: persze, hogy felkelt Dani
Bévi, gyógypuszit küldök Lilinek, hát sírtam a soraidat olvasván
:oops:
Évi, Tomi nagyon ügyes, Dani is a távkapcsolóért kezdett el mászni :wink: :lol: :lol:
Cicc, szívesen csatlakozunk hozzátok, majd a részleteket megírnád? Köszi :)
Csillag, szerintem a lila Crocus, nekem is volt a lakásban, de azt nem bírta :(
Itt is esik a hó, már reggel óta :?

Kép
santacsilla

Sziasztok!
Bévi, nagyön örülök, hogy minden ok!
(tudom nagyon borzalmas lehetett nektek)
Sok-sok puszi Lilinek!

Klári, nagyon kis cuki Boti! :D

Dia, megnéztem a képeket, tényleg nagyon szuperke!
A nagyfiad már igazi férfi. :lol:

Csillag, sajnos nem ismerem a virágokat.

Tábla kitöltve, viszont én nem írtam minden hétköznapra oda nevem. :roll:
Mivel ha vidéken lesz apa nélkül nem tudok menni, nem vállalom be gyerekkel egyedül a kocsikázást és férjem sem engedné meg. Tehát csak akkor tudnék hétköznap menni, ha Pesten van és akkor is anyukámmal, mivel egyedül nem tudok figyelni a remélhető rohangáló gyerekre és beszélgetni is. :oops:
Ja és lehetne még június hétvégék (a suli miatt) ahogy Klári írta, talán akkor Ircsi is el tudna jönne, de lehet, hogy Katusank már sok lenne az utazásból... :?

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Sziasztok

Itt is esik a hó :cry: pedig már lehetne jó idő.
Máté tegnap egész nap nyüglődött, éjjel jól aludt szerencsére. Ma 7-kor ébredt, 8-kor visszaaludt, és azóta is alszik. Már ránéztem párszor, de nyugisan alszik. Lehet tegnap elfáradt. Remélem nem lesz beteg.

Képek szuperek :D olyan nagyok már a babáink, előbb a g-n megnéztem milyen picúrok voltak.

Minden beteg babócának mennek a gyógypuszik. Bévi Lilijének extra puszik.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Elindultam Tomival sétára+tescoba,hát addigra nekieredt a hó,csak egy rövid séta lett belőle...

Nekem is csak a hétvége jön szóba,.mivel nincs is jogsim,buszozni,vonatozni nem fogok,meg hát nem is hagyom ki apát a jóból :lol: :lol: :lol:

Csilla,én a kajafutárral hasonló okokból megdumáltam,hogy hétfőn fizetek,a többi napon csak tegye a kilincsre a kaját :wink: milyen árakon tudsz rendelni?

evilany

Évi-én szóltam :D :oops:

Csilla-köszike...nekem kint van ugyan...de nem ismerem őket :( egyáltalán...na igen a hóvirágot és az ibolyát ismerem :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Virágokból nem vagyok jó :lol:

Szamóca Áron is alszik.....és alig evett ma (90ml anyatej).....

Woody köszi:)

királylány

evilany

Itt esik a hó, vagy valami trutyi...és süt a nap :? de muszáj lesz átmenni a boltba.

Csillag!.....Szerintem primula.....nem ilyeneket lehet cserépbe is kapni, de ki lehet ültetni.

Dia!.....Tényleg szuper képek....és a fiúk is!!!!
limo73

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?